Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Heroin

Heroin

Seriealbum.

Epix förlag 1992. Seriealbum i färg 48 sidor. Skick: "Good+". Bra begagnat skick, men det är veck på båda omslagen. Baksidestexten lyder: "Heroin är lika oförklarlig som vacker, skapad i samma anda som Jean Bataille och Jules Verne framställde sina mästerverk. Temat i Heroin är lika tidlöst som i ett klassiskt drama. Vad är min dotter?. Vem är min dotter? Och var kommer hon ifrån. Vem är kvinnan som stoppar mina strumpor och påstår sig vara min fru? Och vem är jag? Heroin tar upp den existentiella fråga som de skarpaste hjärnorna i Europa (Sokrates, Freud m.fl.) arbetat med i tusen år: Vad är klockan egentligen?"

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
917089034X
Titel
Heroin
Författare
Rosendahl, Jörgen
Förlag
Epix
Utgivningsår
1991
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
210 x 280 mm Ryggbredd 5 mm
Vikt
230 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Heroin är lika oförklarlig som vacker, skapad i samma ande som Jean Bataille och Jules Verne framställde sina mästerverk.
Temat i Heroin är lika tidlöst som i ett klassiskt drama. Vad är min dotter? Vem är min dotter? Och var kommer hon ifrån? Och vem är jag?

Heroin tar upp den existentiella fråga som de skarpaste hjärnorna i Europa (Sokrates, Freud, Einstein, Sartre, Arne Weise m fl) arbetat med i tusen år: Vad är klockan egentligen?

Ett svenskt seriealbum som inte liknar något annat. Det liknar inte ens något utländskt seriealbum. Troligen Sveriges mest avantagardistiska seriealbum någonsin, och för många år framöver.
Inget annat förlag än Epix skulle ha vågat kasta bort pengar på att ge ut denna vackra, fängslande, halvbegripliga serie för ett kräset (och skäligen vrickat) fåtal.

Svenska bibliotekstjänst träffade huvudet på spiken: ”Förgäves har jag sökt försonande satiriska drag. Att huvudpersonen, lustmördaren och sexdåren, är präst gör tyvärr inte saken bättre.”

”Oerhört intelligent och underhållande”
Thomas M. Rosendahl 28 år

”En läsupplevelse utöver det vanliga”
Maria Rosendahl 4 år

”En klassiker”
Karl Johan Andersson 53 år