Min kundvagn är tom
Kreativ bok
Tipsa dina vänner:
Pris 195 kr
Begagnad bok
Theaterbau - Aufgabe und Planung av Graubner, Gerhard
Bild saknas
Böcker från Kreativ bok
Tipsa dina vänner:

När du slutför en beställning godkänner du säljarens villkor. En lagd beställning på Bokbörsen hittar du under menyvalet MINA KÖP. Om du ångrar ditt köp kan du där annullera beställningen innan säljaren öppnat den. Du ser också status hos din beställning och du kan kontakta säljaren. Om säljaren inte öppnar beställningen annulleras den automatiskt efter tre vardagar.

Säljvillkor för Kreativ bok

Säljaren är privatperson och omfattas inte av lagstadgad ångerrätt för privatkunder.

Säljaren tar betalt i förskott. Leveranstiden gäller från tidpunkten då säljaren får din betalning.

OBS! I don't accept orders from countries outside Sweden (jag tar inte emot beställningar från länder utanför Sverige) och inte heller från statliga/kommunala eller andra institutioner som till exempel bibliotek, studieförbund eller skolor av olika slag. Betalning önskas som regel inom 10 dagar och i förskott.
All information om betalning och leverans framgår av den beställningsbekräftelse jag skriver och skickar som epost via Bokbörsen i samband med varje beställning som kommer till mig.

Oftast med den vanliga posten och med postens taxa eller gröna vaderade påsar (dessa påsar är starkare och mer skyddande för böckerna än andra påsar). Skickar givetvis med B-post om så önskas. Vid 2 kg och över kan Schenker eller hämtning/möte diskuteras.

När beloppet finns på mitt plusgirokonto skickar jag boken så snart som möjligt. Alla beställare/kunder får information om bland annat leveranstid i den beställningsbekräftelse som jag skriver och skickar med epost via Bokbörsen vid varje beställning.

Sorry, I don't accept orders from countries outside Sweden.


Bokbörsen är en annonstjänst. Beställningar går direkt till säljarna. Leverans och betalning sker utan vår medverkan.

Följ oss på Facebook, kommentera, diskutera och dela. Använd #bokborsen om du vill märkas.


Här finns böckerna du inte hittar i nybokhandeln! Över 500 böcker, skivor och filmer av, med och om Bob Dylan.