Min kundvagn är tom
Sökalternativ
Pris 188 kr
Begagnad bok
ISBN: 9163141612
Norrljus Porträtt av jämtländska konstnärer av Herrlander,Fredrik (Foto)  & Östlund,Helena (Text)
Böcker från Antikt&Västerbok antikvariat Lars.. (Antikvariat / Bokhandel)
Tipsa dina vänner:

När du slutför en beställning godkänner du säljarens villkor. En lagd beställning på Bokbörsen hittar du under menyvalet MINA KÖP. Om du ångrar ditt köp kan du där annullera beställningen innan säljaren öppnat den. Du ser också status hos din beställning och du kan kontakta säljaren. Om säljaren inte öppnar beställningen annulleras den automatiskt efter tre vardagar.

Säljvillkor för Antikt&Västerbok antikvariat Larsson 2

Säljaren är ett företag. 14 dagars ångerrätt för privatkunder gäller enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Säljaren godtar betalning i efterskott enligt villkor under "Betalsätt" nedan.

EJ FÖRSKOTTSBETALNING, under förutsättning att du till Bokbörsen angett vem du är med personnummer eller att du beställer boken att skickas till den adress du är skriven på ! Leverans SKER DÅ med tid till påseende under 14 dagar. Fakturabetalning 14 dagars kreditköp mot faktura med inom föreskriven kredittid-(Tyvärr står det förskottsbetalning i flera annonser men det är alltså INGEN förskottsbetalning längre.En faktura medföljer i paketet.(Vi har en hel del böcker i nyskick på rea och de går att söka med sökorden: rea och nyskick i sökrutan. Upp kommer ett par tusen titlar som är i ett bättre skick då det är olästa exemplar. Vi var tidigare en vanlig bokhandel med nya böcker och ett stort antal finns nu här PÅ Bokbörsen. När det nu finns flera miljoner annonser totalt på Bokbörsen och ofta flera med samma titel att välja på hos olika säljare med snarlika pris gäller det främst att få det bästa exemplaret. DÅ är boken i ett förlagsnytt-nyskick ett fördelaktigare köp till snarlikt pris, och även boken i nästan nyskick.

BARN OCH UNGDOMSBÖCKER UPP TILL 2 KG MAXPORTO 20:-. Övriga försändelser maxporto 39:-. Om inget annat önskas så skickar vi alla böcker i skyddspåse eller kartongemballage för att skydda boken. MAXPRIS FRAKT på alla böcker i ett brev upp till två kilo är fortfarande endast 39:- porto.Vikt därutöver tar vi ut en avgift på vad det kostar med en postleverans över just 2 kg!!Vi skickar B-brev, eller över 2kg med paket, och det tar 3 vardagar med posten. De flesta böcker ryms i kartong 2kg och kostar 39:- i porto, lättare böcker under 500 gram kostar dig från 20-33 kr. Skrymmande b-brev (Stora och tunga böcker) över 2kg meddelas innan, paketporto vilket vi meddelar i best. bekräftelsen. HÄMTNING AV BESTÄLLDA BÖCKER KAN SKE EFTER Ö-KOMMELSE, skriv om du önskar hämta boken, ring 0706-352798 Lennart

från 3 vardagar till 5 dagar efter best.dagen om nu posten sköter sin del av det de utlovar.

Abroad shipments payment in advance


Bokbörsen är en annonstjänst. Beställningar går direkt till säljarna. Leverans och betalning sker utan vår medverkan.

Följ oss på Facebook, kommentera, diskutera och dela. Använd #bokborsen om du vill märkas.


Här finns böckerna du inte hittar i nybokhandeln! Över 500 böcker, skivor och filmer av, med och om Bob Dylan.