Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
EN RIMLIGARE VÄRLD

EN RIMLIGARE VÄRLD

Nyskick. Bokförlaget Libris, Örebro. Första uppl. 2002. 285 s. Mjukband. 23x17cm. 470 gram. FÖRLAGSNY. Vi lever i en tid och situation som de flesta människor känner olust inför: stressen i våra liv, våldet och utslagningen runt omkring oss. Illavarslande relationer till dem vi älskar mest. Larmrapporter om en allt sjukare miljö. Krigen, fattigdomen och hopplösheten i tvåtredjedelsvärlden. Lägg därtill det faktum att god vardagsmoral - hänsyn, omtanke och respekt - har förvisats till privatlivet. Det största problemet är ändå att ingen tycks veta vad vi ska göra åt det. Var finns alternativen? I den här boken ger ett antal skribenter hoppfulla bilder bortom de religiösa och politiska utopierna. Bland de medverkande författarna finns Sven-Gösta Holst, Tommy Hellsten, K G Hammar, Stefan Edman, Anita Goldman, Ylva Egghorn, Tomas Brytting, JanOlof Nordström, Larsåke W Persson, Tomas Andersson Wij, Martin Lönnebo, Harry Månsus, Susanna Ehdin, Fredrik Lund och Eva-Karin Holst. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9171956182
Titel
En rimligare värld
Författare
Holst, Sven-Gösta
Förlag
Libris förlag
Utgivningsår
2002
Omfång
285 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
460 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vi lever i en tid och situation som de flesta människor känner olust inför: stressen i våra liv, våldet och utslagningen runt omkring oss. Illavarslande relationer till dem vi älskar mest. Larmrapporter om en allt sjukare miljö. Krigen, fattigdomen och hopplösheten i tvåtredjedelsvärlden. Lägg därtill det perversa faktum att god vardagsmoral -- hänsyn, omtanke och respekt -- har förvisats till privatlivet. Det största problemet är ändå att ingen tycks veta vad vi ska göra åt det. Var finns alternativen? Det är dags att börja drömma i det offentliga rummet. BrommaDialogen har inbjudit människor för att börja drömma, att ge positiva bilder av något nytt, något vi ännu inte sett. En rimligare värld. Hösten 2002 var En rimligare värld temat för både en konferens och en bok.

Bland de medverkande finns Sven-Gösta Holst, Tommy Hellsten, K G Hammar, Stefan Edman, Anita Goldman, Ylva Egghorn, Tomas Brytting, JanOlof Nordström, Larsåke W Persson, Tomas Andersson Wij, Martin Lönnebo, Harry Månsus, Susanna Ehdin, Fredrik Lund, Eva-Karin Holst.