Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Jobs bok

Jobs bok

Pocketbok. Bonnier Pocket. 2014. 393 sidor.

Gott skick. Advokaten Andreas Falck är tillbaka - men numera på andra sidan bänken, som åklagare. Han har äntligen hämtat sig från sviterna av en tuff skilsmässa och det svåra fallet med golfmördaren. Hans största bekymmer nuförtiden handlar om vädret i Borås, faderns stroke och efterföljande rehabilitering och dottern Sannas push-up-behå, saker han lärt sig att stå ut med. När en serbisk gangster hotar honom i tingssalen känner sig Andreas till en början road, men då dottern dras in i hotbilden inser han allvaret i situationen. Snabbt tvingas han lära sig vad man får göra för att skydda sin familj och vad man måste göra. Och vad man tar sig till när får och måste inte har någon som helst koppling till varandra. Jobs bok är en spänningsroman om pojkars vänskap och mäns rättvisa.

Efter succén med En god man har Ulf Lindström lyckats följa upp sin deckardebut med ännu en berättelse med moraliska frågeställningar utöver det vanliga. En god man belönades med Tidningen Vi:s litteraturpris 2011. Pocket i gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174293739
Titel
Jobs bok
Författare
Lindström, Ulf
Förlag
Bonnier Pocket
Utgivningsår
2014
Omfång
393 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
111 x 178 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
220 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Advokaten Andreas Falck är tillbaka – men numera på andra sidan bänken, som åklagare. Han har äntligen hämtat sig från sviterna av en tuff skilsmässa och det svåra fallet med golfmördaren. Hans största bekymmer nuförtiden handlar om vädret i Borås, faderns stroke och efterföljande rehabilitering och dottern Sannas push-up-behå, saker han lärt sig att stå ut med. När en serbisk gangster hotar honom i tingssalen känner sig Andreas till en början road, men då dottern dras in i hotbilden inser han allvaret i situationen. Snabbt tvingas han lära sig vad man får göra för att skydda sin familj och vad man måste göra. Och vad man tar sig till när får och måste inte har någon som helst koppling till varandra. Jobs bok är en spänningsroman om pojkars vänskap och mäns rättvisa. Efter succén med En god man har Ulf Lindström lyckats följa upp sin deckardebut med ännu en berättelse med moraliska frågeställningar utöver det vanliga. En god man belönades med Tidningen Vi:s litteraturpris 2011.