Min kundvagn är tom
Sökalternativ
Pris 59 kr
Förlagsny bok
Skärvor av himlen - FÖRLAGSNY av Fagerberg, Maria
Bild saknas
Böcker från Antikvariat pslinden (Antikvariat / Bokhandel)
Tipsa dina vänner:

När du slutför en beställning godkänner du säljarens villkor. En lagd beställning på Bokbörsen hittar du under menyvalet MINA KÖP. Om du ångrar ditt köp kan du där annullera beställningen innan säljaren öppnat den. Du ser också status hos din beställning och du kan kontakta säljaren. Om säljaren inte öppnar beställningen annulleras den automatiskt efter tre vardagar.

Säljvillkor för Antikvariat pslinden

Säljaren är ett företag. 14 dagars ångerrätt för privatkunder gäller enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Säljaren godtar betalning i efterskott enligt villkor under "Betalsätt" nedan.

För order via Bokbörsen kan vi inte erbjuda direktbetalning via Internetbank eller betalning med kort. För order via Bokbörsen blir det förskott till vårt bankgiro eller faktura. Sökbart namn och telefonnumer på eniro.se eller hitta.se krävs för faktura, annars skickas faktura via epost för förskottsbetalning. Övriga avgifter (tillkommer vid utebliven fakturabetalning): Vid utebliven betalning debiteras dröjsmålsränta med 8 procentenheter över gällande referensränta. Påminnelseavgift med 50 kronor tillkommer. Sker inte betalning efter påminnelse skickas ett kravbrev. Avgift för kravbrev tillkommer med 160 kronor. Påminnelse och/eller kravbrev kan ske via E-post.
Alla angivna priser är inklusive avdragsgill moms.
Outhämtad leverans debiteras beställaren.
Som kund kan det vara så att du får ett och annat nyhetsbrev, detta kan du enkelt välja bort på första brevet om du vill.

Enligt postens taxa för A-post eller enligt det förmånliga avtal vi har med DHL eller om du som kund önskar något annat. Enligt det avtal vi har med DHL så är det förmånligare att skicka med dem när vikten överstiger 0,5 kg och bokpaketet/brevet är skrymmande. Vi skickar endast inom Sverige vid order via Bokbörsen.
Order via vår webshop skickas inom hela Europa.
Leverans: För varor som levereras som brev (går inte att spåra) och som försvinner ansvaras inte. Meddela i samband med ordern om rekommenderat önskas, denna kostnad tillkommer i så fall.(Ännu har inget som skickats med brev försvunnit, finns dock inga garantier.)

Order behandlas normalt första vardagen efter beställning.

We do not accept orders from abroad thru Bokborsen.se.


Bokbörsen är en annonstjänst. Beställningar går direkt till säljarna. Leverans och betalning sker utan vår medverkan.

Följ oss på Facebook, kommentera, diskutera och dela. Använd #bokborsen om du vill märkas.

Använd wiki.bokborsen.se

Gratis bokföring på nätet