Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kyckling från vardag till lyx

Kyckling från vardag till lyx

Inbunden med omslag.

Nyskick. Norstedts 2012. - Det finns plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt - helt enkelt kyckling tillagad på alla sätt som tänkas kan. Smaksättningarna går från italienskinspirerade med parmesan, basilika och pinjenötter till asiatiska smaker med till exempel chutney, chili och sesamfrön. Däremellan smaksättningar från världens alla andra hörn. Några klassiker från 1980-talet får också plats: bakad potatis med curry- och kycklingröra, crêpes och kyckling Marengo, till exempel. Du får även reda på hur du tillagar kyckling på olika vis och vilka innertemperaturer som är lämpliga.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113041018
Titel
Kyckling : från vardag till lyx
Författare
Ahlsén Söder, Paula
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2012
Omfång
152 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
197 x 276 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
778 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kyckling - från vardag till lyx är uppföljaren till den populära Lax - från vardag till lyx. Här finns sextio enkla och frestande recept som alla klarar av att göra: vardagsmat som är snabblagad och festligare anrättningar som tar lite mer tid.

Det finns plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt - helt enkelt kyckling tillagad på alla sätt som tänkas kan. Smaksättningarna går från italienskinspirerade med parmesan, basilika och pinjenötter till asiatiska smaker med till exempel chutney, chili och sesamfrön. Däremellan smaksättningar från världens alla andra hörn. Några klassiker från 1980-talet får också plats: bakad potatis med curry- och kycklingröra, crêpes och kyckling Marengo, till exempel. Du får även reda på hur du tillagar kyckling på olika vis och vilka innertemperaturer som är lämpliga.

För tjugo, trettio år sedan var kyckling inte alls så vanligt på de svenska matborden, och när den åts var det oftast helstekt kyckling. Sedan dess har kycklingkonsumtionen ökat dramatiskt och numera är kycklingfilé populärt i de svenska hushållen. Paula Ahlsén Söder vill helst att vi använder hela kycklingen och att vi väljer frigående fåglar.

Kyckling - från vardag till lyx är kokboken för dig som älskar kyckling och behöver idéer till nya härliga rätter. Med Paula Ahlsén Söders vackra upplägg, Susanne Hallmans mustiga bilder och Pernilla Qvists fina formgivning är det dessutom en perfekt inspirationsbok.