-
Stenåldersmat för moderna människor
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 142 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. /// Förlagets beskrivning: STENÅLDERSMAT FÖR MODERNA MÄNNISKOR är en kokbok som bygger på samlade rön om vad våra ursprungligaste förfäder åt. Maten i boken blir helt naturligt en sorts diet, men det handlar inte om att banta utan om att må bättre och bli läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137126128
- Titel
- Stenåldersmat för moderna människor
- Författare
- Fredin Skoog, Maria
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stenåldersmat är en kokbok med recept på mat som bygger på den samlade erfarenheten om vad våra ursprungligaste förfäder åt. Maten i boken blir helt naturligt en sorts diet, men det handlar inte om en ny bantningsmetod. Utan här gäller att äta det vi människor är skapta för och troligen mår allra bäst av. Författaren säger själv att hon bär på extrakilon, men att hon under det halvår hon arbetade med boken gick ner elva kilo utan att det kändes som om hon gjorde avkall på något. Tvärtom blev hon piggare och fick massor av energi. Det finns inga egentliga regler för hur ett recept på stenåldersmat ska vara, men ingredienserna rotfrukter, grönsaker, fisk, skaldjur, fågel, lamm, vilt, ägg, frukt, bär, nötter och mandel är de som enligt forskare är bäst lämpade för människokroppen. Eftersom inget salt ingår i den här typen av mat framhåller författaren att det är viktigt med örtkryddor av alla sorter. Hon har själv komponerat och lagat alla recept och ger i boken sina kommentarer till hur hon tänkt och experimenterat. Stenåldersmat har undertiteln för moderna människor. Recepten i boken är anpassade för ett modernt hushåll och alla ingredienser ska gå att få tag på i vanliga livsmedelsbutiker. Boken följer årstiderna och författaren håller sig till just den årstidens bästa utbud. Därutöver finns för varje årstid förslag på bufféer: vårbuffé, sommarbuffé, skördefest och ljusfest för vintersolståndet. Boken är rikt illustrerad med inbjudande och aptitretande bilder av Peter Carlsson.Maria Fredin Skoog är frilansjournalist med inriktning på mat- och resereportage. Hon undervisar också både unga och äldre i matlagning, hemkunskap och näringslära. Hon utvecklade tidigt ett intresse för matlagning. Har lärt sig av sin farmor att laga husmanskost och festmat och av sin mamma att experimentera i köket. Hon är förtjust i italiensk mat och finner flera likheter mellan den och stenåldersmaten. Den första kokbok som Maria ägde var Carl Butlers Kokbok (en klassiker från Forum som kom 1974!). Hon lagade samtliga rätter och tyckte att allt var gott utom böcklingmoussen.
Bokförlaget Forum 9789137126128 -
Stenåldersmat för moderna människor
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 142 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av Forum från 2005. En kokbok som bygger på samlade rön om vad våra ursprungliga förfäder åt. Maten blir helt naturligt en sorts diet, och på så sätt må bättre och bli friskare och därmed få mer ork. Recepten är anpassade för vår tid. Fisk, rotfru läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137126128
- Titel
- Stenåldersmat för moderna människor
- Författare
- Fredin Skoog, Maria
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stenåldersmat är en kokbok med recept på mat som bygger på den samlade erfarenheten om vad våra ursprungligaste förfäder åt. Maten i boken blir helt naturligt en sorts diet, men det handlar inte om en ny bantningsmetod. Utan här gäller att äta det vi människor är skapta för och troligen mår allra bäst av. Författaren säger själv att hon bär på extrakilon, men att hon under det halvår hon arbetade med boken gick ner elva kilo utan att det kändes som om hon gjorde avkall på något. Tvärtom blev hon piggare och fick massor av energi. Det finns inga egentliga regler för hur ett recept på stenåldersmat ska vara, men ingredienserna rotfrukter, grönsaker, fisk, skaldjur, fågel, lamm, vilt, ägg, frukt, bär, nötter och mandel är de som enligt forskare är bäst lämpade för människokroppen. Eftersom inget salt ingår i den här typen av mat framhåller författaren att det är viktigt med örtkryddor av alla sorter. Hon har själv komponerat och lagat alla recept och ger i boken sina kommentarer till hur hon tänkt och experimenterat. Stenåldersmat har undertiteln för moderna människor. Recepten i boken är anpassade för ett modernt hushåll och alla ingredienser ska gå att få tag på i vanliga livsmedelsbutiker. Boken följer årstiderna och författaren håller sig till just den årstidens bästa utbud. Därutöver finns för varje årstid förslag på bufféer: vårbuffé, sommarbuffé, skördefest och ljusfest för vintersolståndet. Boken är rikt illustrerad med inbjudande och aptitretande bilder av Peter Carlsson.Maria Fredin Skoog är frilansjournalist med inriktning på mat- och resereportage. Hon undervisar också både unga och äldre i matlagning, hemkunskap och näringslära. Hon utvecklade tidigt ett intresse för matlagning. Har lärt sig av sin farmor att laga husmanskost och festmat och av sin mamma att experimentera i köket. Hon är förtjust i italiensk mat och finner flera likheter mellan den och stenåldersmaten. Den första kokbok som Maria ägde var Carl Butlers Kokbok (en klassiker från Forum som kom 1974!). Hon lagade samtliga rätter och tyckte att allt var gott utom böcklingmoussen.
Bokförlaget Forum 9789137126128 -
Helt naturligt Mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Bokförlaget DN 2004. Denna bok är Cathrine Schücks svar på alla frågor om hur man ska må bättre, och förhoppningsvis gå ned till en vikt man trivs med. Här är boken för dig som vill äta mat med lågt GI, men inte riktigt vet hur man gör. Massor läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9789175885230 -
Till bords med Lennart Jirlow
Inbunden bok. Helsingborg : Mat & vänner. 2006. 182 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Att måla är en konstart, att laga mat är en annan. I denna bok "Till bords med Lennart Jirlow" möter vi en av våra mest kända konstnärer: Lennart Jirlow. Hans motiv har ofta anknytning till gastronomin, vilket gör det hel läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163170423
- Titel
- Till bords med Lennart Jirlow
- Författare
- Nemrin, Marcus - Bengtsson, Fredric - Jirlow, Lennart
- Förlag
- Helsingborg : Mat & vänner
- Språk
- Svenska
Helsingborg : Mat & vänner 9789163170423 -
Helt naturligt - början på en konstnärs vandr...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Löfwings. uppl.1. 2005. 175 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163165422
- Titel
- Helt naturligt : början på en konstnärs vandring
- Författare
- Johansson, B-G - Löfwing, Göran
- Förlag
- Broddetorp : Löfwings
- Språk
- Svenska
9163165422 -
Helt naturligt - början på en konstnärs vandr...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Löfwings. uppl.1. 2005. 175 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163165422
- Titel
- Helt naturligt : början på en konstnärs vandring
- Författare
- Johansson, B-G - Löfwing, Göran
- Förlag
- Broddetorp : Löfwings
- Språk
- Svenska
9163165422 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Konsten i dag. Från abstrakt expressionism ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1977. 491 sidor sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Från Matisse till 1970-talets superrealistiska, samhällskritiska skulpturer. Ett mycket rikt illustrerat praktverk. Exemplaret är i mycket fint skick nästan helt utan hanteringsspår men naturligt märkt av tiden. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9117731828
- Titel
- Konsten i dag : från abstrakt expressionism till superrealism
- Författare
- Lucie-Smith, Edward - Söderberg, Rolf
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1977
- Språk
- Svenska
Norstedts 9117731828 -
En plats i stolen – en arbetsbok för grupper...
Häftad bok. Tertulia books. 2 uppl. 2012. 214 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK.
Att länka samman med andra och bli en del i en grupp sker nästan helt utan att vi tänker på det. Samtidigt som det är något självklart och naturligt så är det också något av det mest utvecklande vi kan göra – och något a läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197747332
- Titel
- En plats i stolen – en arbetsbok för grupper om grupper
- Författare
- Sewerin, Thomas
- Förlag
- Tertulia books
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 214 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 173 x 240 mm
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Sewerin, Thomas
Tertulia books 2 9789197747332 -
Till bords med Lennart Jirlow
Inbunden bok. Helsingborg : Mat & vänner. 2006. 182 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK.
Att måla är en konstart, att laga mat är en annan. I denna bok "Till bords med Lennart Jirlow" möter vi en av våra mest kända konstnärer: Lennart Jirlow. Hans motiv har ofta anknytning till gastronomin, vilket gör det he läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163170423
- Titel
- Till bords med Lennart Jirlow
- Författare
- Nemrin, Marcus - Bengtsson, Fredric - Jirlow, Lennart
- Förlag
- Helsingborg : Mat & vänner
- Språk
- Svenska
Helsingborg : Mat & vänner 9789163170423 -
Till bords med Lennart Jirlow
Inbunden bok. Helsingborg : Mat & vänner. 2006. 182 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK
Att måla är en konstart, att laga mat är en annan. I denna bok "Till bords med Lennart Jirlow" möter vi en av våra mest kända konstnärer: Lennart Jirlow. Hans motiv har ofta anknytning till gastronomin, vilket gör det helt naturligt att i de läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163170426
- Titel
- Till bords med Lennart Jirlow
- Författare
- Nemrin, Marcus - Bengtsson, Fredric - Jirlow, Lennart
- Förlag
- Helsingborg : Mat & vänner
- Språk
- Svenska
Helsingborg : Mat & vänner 9163170426 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : början på en konstnärs vandr...
Inbunden bok. Broddetorp : Löfwings.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163165422
- Titel
- Helt naturligt : början på en konstnärs vandring
- Författare
- Johansson, B-G - Löfwing, Göran
- Förlag
- Broddetorp : Löfwings
- Språk
- Svenska
Broddetorp : Löfwings 9163165422 -
Mytologisk uppslagsbok. 1500 uppslagsord om n...
Inbunden bok. Tidens Förlag. 1993. 194 sidor.
Nära nyskick. "Denna lärda men samtidigt lättillgängliga bok innehåller svaren på praktiskt taget alla frågor du kan han om mytologins gudar och gudinnor, hjältar, skurkar och mystiska platser. Grekisk, romersk och nordisk mytologi är helt naturligt rikligast företrädd läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155038093
- Titel
- Mytologisk uppslagsbok : [1500 uppslagsord om nordisk, grekisk, romersk, egyptisk, babylonisk, aztekisk, kinesisk och alla andra viktigare mytologier]
- Författare
- Kaster, Joseph - Åberg, Gösta
- Förlag
- Stockholm : Tiden
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
Tidens Förlag 9155038093 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inb Matbok Foto Susanna Blåvarg
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Om arternas uppkomst genom naturligt urval el...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 2010. 389 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Oläst inlaga, lätt gulnad. Pärm utan slitage. Omslaget är helt rent med lätt slitage från förvaring. Annars utan skavanker.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118966
- Titel
- Om arternas uppkomst genom naturligt urval eller De bäst utrustade rasernas bestånd i kampen för tillvaron
- Författare
- Darwin, Charles
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 389 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 215 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Charles Darwins bok On the Origin of Species kom ut den 24 november 1859 och såldes slut samma dag. Upphovsmannen blev berömd över en natt, men också utsatt för hårda angrepp och hån. Det var vid en tid då skapelseberättelsen var den enda accepterade förklaringen av livets mångfald – varje art ansågs vara skapad en gång för alla. Samtidigt pågick kunskapssökandet och tankar om en biologisk evolution låg i tiden. Charles Darwin var den som lät bomben brisera.
Om arternas uppkomst är en av vår tids viktigaste böcker. Den har haft oöverskådlig betydelse för den moderna människans självförståelse och har än i dag stort inflytande på såväl samhällsdebatten som utvecklingen inom flera vetenskapliga områden.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 9789127118966 -
Helt naturligt Mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av Bokförlaget DN 2004. Denna bok är Cathrine Schücks svar på alla frågor om hur man ska må bättre, och förhoppningsvis gå ned till en vikt man trivs med. Här är boken för dig som vill äta mat med lågt GI, men inte riktigt vet hur man gör. Massor läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : början på en konstnärs vandr...
Inbunden bok. Broddetorp : Löfwings.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163165422
- Titel
- Helt naturligt : början på en konstnärs vandring
- Författare
- Johansson, B-G - Löfwing, Göran
- Förlag
- Broddetorp : Löfwings
- Språk
- Svenska
Broddetorp : Löfwings 9163165422 -
Helt naturligt : början på en konstnärs vandr...
Inbunden bok. Broddetorp : Löfwings. 2005. 179 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163165422
- Titel
- Helt naturligt : början på en konstnärs vandring
- Författare
- Johansson, B-G - Löfwing, Göran
- Förlag
- Broddetorp : Löfwings
- Språk
- Svenska
Broddetorp : Löfwings 9163165422 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Att bilda familj : när man har psoriasis elle...
Inbunden bok. Stockholm : Ung med psoriasis ; Bandhagen : Unga reumatiker. 2013.
Nyskick. PRESENTSKICK.
ATT BILDA FAMILJ – NÄR MAN HAR PSORIASIS ELLER REUMATISK SJUKDOM
Längtan efter barn och att bilda familj är stark. Helt naturligt tänker de flesta på föräldraskapet som något självklart och utan större problem. Att få barn handlar bara om läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163742675
- Titel
- Att bilda familj : när man har psoriasis eller reumatisk sjukdom
- Författare
- Stenberg, Björn - Lundin, Patrik - Ung med psoriasis - Riksorganisationen Unga reumatiker
- Förlag
- Stockholm : Ung med psoriasis ; Bandhagen : Unga reumatiker
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I publikationen även ISBN 978-91-976221-9-6
Stockholm : Ung med psoriasis ; Bandhagen : Unga reumatiker 9789163742675 -
Helt naturligt : Mat med lågt GI
Inbunden bok. DN. 2004. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, kla läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
DN 9789175885230 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9789175885230 -
Dolt land : Möten med människor mot strömmen...
Inbunden bok. Warne Förlag. 2007. 127 sidor.
Nära nyskick. Text på baksidan: De som håller fast vid det gamla gör det oftast därför att de vuxit upp i en ålderdomlig tillvaro. De som fått sina liv präglade av det gamla bondesamhället är därför helt naturligt en snabbt utdöende skara. Men det är också sant att det läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186425994
- Titel
- Dolt land
- Författare
- Dan Korn
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 636 g
- Språk
- Svenska
Warne Förlag 9186425994 -
Helt naturligt: mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Nära nyskick. Jag säljer många kokböcker och även andra böcker. Det går bra att beställa flera böcker inom samma fraktpris, så se gärna mitt övriga sortiment. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9789175885230 -
LCHF 2.0 – FISK & GRÖNT –– Alla recept är nat...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2016. 158 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
LCHF 2.0: Fisk & grönt är en kunskaps- och kokbok för alla som vill plocka bort kött och fågel ur sin kost, och i stället njuta av underbara fisk- och skaldjursrecept och helt gröna rätter i vardag läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176177136
- Titel
- LCHF 2.0 fisk & grönt
- Författare
- Åse Falkman Fredrikson - Anna Hallén Buitenhuis
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 209 x 260 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 832 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- LCHF 2.0: Fisk & grönt är en kunskaps- och kokbok för alla som vill plocka bort kött och fågel ur sin kost, och i stället njuta av underbara fisk- och skaldjursrecept och helt gröna rätter i vardagsformat med LCHF som fokus. En kokbok med bara fisk- och grönt som är naturligt gluten- och spannmålsfri.
I boken finns många goda och nya gröna recept såväl tillbehör som kompletta middagar. Här finns recept som passar hela familjen, med alternativ som lasagne, pizza och burgare.
Många vill gärna äta mer fisk och mer grönt, men när tidsbristen och tröttheten tar över är det lätt att ramla in i gamla vanor, recept och rutiner. Författarnas mål med boken är att göra det enklare att äta mer fisk och grönt till vardags. Det ska gå snabbt och smidigt att laga varierad och god vardagsmat.
Njut, inspireras och smaklig spis!
Tukan Förlag 9789176177136 -
Naturligt slank - Kokboken
Inbunden bok. Forum. 2004. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket tyder på att många välfärdssjukdomar diabetes, övervikt, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar, astma, allergier, kronisk utmattning, ofrivillig barnlöshet, reumatisk värk har samband med vår tids kosthållning. Vi äter helt enkelt för mycket läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137123734
- Titel
- Naturligt slank - Kokboken
- Författare
- Lindberg, Fedon
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 232 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 977 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter storsäljaren Naturligt slank kommer nu den efterlängtade uppföljaren Naturligt slank Kokboken. Det här är dock mycket mer än en vanlig kokbok, det är en inspirerande guide till en hälsosammare livsstil. Den är skriven för alla som tror på kostens hälsofrämjande effekter och som är nyfikna på hur man kan lägga om sina matvanor för att bibehålla eller få god hälsa. Fedon Lindberg har efter forskning utvecklat en näringslära som han kallat balanserad kost och som uppmanar till att välja livsmedel utifrån deras GI (glykemiska index), det vill säga utifrån hur snabbt kolhydraterna påverkar blodsockret. Kolhydrater som förbränns fort har högt GI och långsamma kolhydrater har lågt. Mycket tyder på att många välfärdssjukdomar diabetes, övervikt, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar, astma, allergier, kronisk utmattning, ofrivillig barnlöshet, reumatisk värk har samband med vår tids kosthållning. Vi äter helt enkelt för mycket snabba kolhydrater, som finns i t.ex. vitt bröd, potatis och socker, och för lite proteiner och långsamma kolhydrater. Mer kött, fisk, kyckling, ägg, nötter, grönsaker, baljväxter och bär ger långsammare stegring av blodsockret och längre mättnadskänsla. Väljer vi sådana livsmedel som har lågt GI får vi mer enegri, bättre immunförsvar och dessutom en naturlig viktminskning utan stränga och enformiga bantningsmetoder. Det här är en både lättfattlig och användbar metodbok och en omfattande och varierad receptsamling. Den bjuder på över 100 spännande recept och på läckra menyförslag för 4 veckor. Nya såväl som gamla välkända tillagningssätt används, men endast sådana som bevarar råvarornas näringsämnen och smak.Fedon Lindberg är läkare och specialist på invärtesmedicin. och har bedrivit forskning i både USA och Norge. 1999 grundade han Oslos första klinik för behandling av övervikt och livsstilsrelaterade sjukdomar.
Forum 9137123734 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Helt naturligt : mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn