-
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Mycket gott skick. Obs 5 lösa blad i mitten.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Swedish law: a survey
Inbunden bok. Juristförl. 1:a uppl. 1994. 601 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hel och ren inlaga, helt och rent omslag med lätta hanteringsspår. Text på engelska.
The book is designed as a toll for those needing a concise overview of the Swedish law and its systematics. The books should also provide guidance for no-n jurists in se läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175986876
- Titel
- Swedish law : a survey
- Författare
- Tiberg, Hugo - Sterzel, Fredrik - Cronhult, Pär - Bengtsson, Bertil - Hurst, James
- Förlag
- Stockholm : Juristförl
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- English
Juristförl 1:a 9789175986876 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Omslag i hårdplast, därav ljusblänk på fotografiet.
Köp flera böcker/tidningar till samma fraktpris. Tryck på säljare lillsyrranInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244946
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 254 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174244946 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244946
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 254 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174244946 -
Epistlar till vänner : Frans G. Bengtssons br...
Inbunden bok. Höganäs : Wiken. 1993. 251 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Etiketten på bilden är inte fäst på boken.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170249815
- Titel
- Epistlar till vänner : Frans G. Bengtssons brev till Olle Holmberg, Algot Werin och Fredrik Böök : tre brevsviter
- Författare
- Bengtsson, Frans G. - Arvidsson, Rolf - Holmberg, Olle - Böök, Fredrik - Werin, Algot - Frans G. Bengtsson-sällskapet
- Förlag
- Höganäs : Wiken
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Höganäs : Wiken 9789170249815 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet
Inbunden bok. Cordia. 1 uppl. 2003. 189 sidor.
Nära nyskick. Tummade pärmar.
Oläst bok.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170852642
- Titel
- Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet
- Författare
- Bengtsson, Fredrik
- Förlag
- Cordia
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 136 x 200 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 354 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I boken Vägen vidare menar Fredrik Bengtsson att det går att se en mening i den epidemi av stressrelaterad ohälsa som vi lever med idag, men förutsättningen är ett ödmjukt lyssnande och ett självkritiskt seende. Utifrån en existentiell förklaringsgrund diskuteras orsakerna i samhället och kulturen, i arbetslivet och i människors privata liv - de faktorer som samverkar till att allt fler blir sjuka av stress.
Den här boken kan vara ett första steg - eller ett steg vidare för alla som vill förstå mer vad utbrändhet handlar om och att inspireras till en väg tillbaka till livet.
Fredrik Bengtsson är leg psykolog och organisationskonsult. Han arbetar med att hjälpa individer, företag och organisationer att förstå, åtgärda och förebygga stressrelaterad ohälsa. Han har tidigare skrivit boken Att få livet att gå ihop - om yngre karriärmänniskors arbets- och yrkesvillkor.
Cordia 1 9170852642 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
Epistlar till vänner : Frans G. Bengtssons br...
Inbunden bok. Höganäs : Wiken. 1993. 250 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170249815
- Titel
- Epistlar till vänner : Frans G. Bengtssons brev till Olle Holmberg, Algot Werin och Fredrik Böök : tre brevsviter
- Författare
- Bengtsson, Frans G. - Arvidsson, Rolf - Holmberg, Olle - Böök, Fredrik - Werin, Algot - Frans G. Bengtsson-sällskapet
- Förlag
- Höganäs : Wiken
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Höganäs : Wiken 9789170249815 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Nyskick. Gedigen kokbok med många kända kockar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100568651
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9100568651 -
Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet
Inbunden bok. Cordia. 2003. 189 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat förlagsband. PSYKOLOGI
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170852642
- Titel
- Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet
- Författare
- Bengtsson, Fredrik
- Förlag
- Cordia
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 136 x 200 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 354 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I boken Vägen vidare menar Fredrik Bengtsson att det går att se en mening i den epidemi av stressrelaterad ohälsa som vi lever med idag, men förutsättningen är ett ödmjukt lyssnande och ett självkritiskt seende. Utifrån en existentiell förklaringsgrund diskuteras orsakerna i samhället och kulturen, i arbetslivet och i människors privata liv - de faktorer som samverkar till att allt fler blir sjuka av stress.
Den här boken kan vara ett första steg - eller ett steg vidare för alla som vill förstå mer vad utbrändhet handlar om och att inspireras till en väg tillbaka till livet.
Fredrik Bengtsson är leg psykolog och organisationskonsult. Han arbetar med att hjälpa individer, företag och organisationer att förstå, åtgärda och förebygga stressrelaterad ohälsa. Han har tidigare skrivit boken Att få livet att gå ihop - om yngre karriärmänniskors arbets- och yrkesvillkor.
Cordia 9170852642 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 671 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. "I Bonniers kokbok delar några av Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin samlade matglädje och kunskap.... Novis vid spisen eller mästerkock - den här grundkokboken är den enda du behöver." … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240740
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland - Valentin, Kristina - Hagberg, Stina - Nybacka, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 671 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 282 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller nära 1800 recept, varav 250 är nya, och ett hundratal nya bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med årstidsmat med säsongens råvaror, snabblagat, vegetariskt och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnermark, Berit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174240740 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244946
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 254 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174244946 -
Epistlar till vänner : Frans G. Bengtssons br...
Inbunden bok. Höganäs : Wiken. 1993.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170249814
- Titel
- Epistlar till vänner : Frans G. Bengtssons brev till Olle Holmberg, Algot Werin och Fredrik Böök : tre brevsviter
- Författare
- Bengtsson, Frans G. - Arvidsson, Rolf - Holmberg, Olle - Böök, Fredrik - Werin, Algot - Frans G. Bengtsson-sällskapet
- Förlag
- Höganäs : Wiken
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Höganäs : Wiken 9170249814 -
Att få bitarna på plats : om sökandet efter ä...
Inbunden bok. Cordia. 2005. 180 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170853037
- Titel
- Att få bitarna på plats : om sökandet efter äkthet och självkänsla
- Författare
- Fredrik Bengtsson
- Förlag
- Cordia
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vart tog det goda livet vägen? Vad är det vi har förlorat i vår jakt efter välfärd? Vi lever i en tid präglad av effektivitet och prestationshysteri. Det stora antalet sjukskrivna och utbrända människor vittnar om att priset för vår välfärd är högt. Samhället förändras i allt snabbare takt, men människan är i stort densamma som på stenåldern. Hon har ett grundläggande behov av att bli sedd och bekräftad för att kunna utveckla en identitet och en stabil självkänsla, och konsekvenserna av att inte bli sedd har alltid varit lika förödande.
Med utgångspunkt i detta reflekterar Fredrik Bengtsson i sin bok Att få bitarna på plats : om sökandet efter äkthet och självkänsla , om vådan av en prestationsbaserad självkänsla, om den sunda egoismen och om själens kod. Han skriver om såväl individ som samhälle och om arbetslivet i dagens slimmade organisationer. I ett inspirerande kapitel beskrivs det goda företaget. Lösningen på dagens psykosociala arbetsmiljöproblem ligger inte i någon snabb eller kortsiktig lösning, hävdar författaren, utan i reflektion och samtal utifrån den kunskap som faktiskt finns. Det goda ledarskapet innebär bland annat att börja med att lära känna sig själv.
Cordia 9170853037 -
Att få bitarna på plats : om sökandet efter ä...
Inbunden bok. Cordia. 2005. 180 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170853036
- Titel
- Att få bitarna på plats : om sökandet efter äkthet och självkänsla
- Författare
- Fredrik Bengtsson
- Förlag
- Cordia
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vart tog det goda livet vägen? Vad är det vi har förlorat i vår jakt efter välfärd? Vi lever i en tid präglad av effektivitet och prestationshysteri. Det stora antalet sjukskrivna och utbrända människor vittnar om att priset för vår välfärd är högt. Samhället förändras i allt snabbare takt, men människan är i stort densamma som på stenåldern. Hon har ett grundläggande behov av att bli sedd och bekräftad för att kunna utveckla en identitet och en stabil självkänsla, och konsekvenserna av att inte bli sedd har alltid varit lika förödande.
Med utgångspunkt i detta reflekterar Fredrik Bengtsson i sin bok Att få bitarna på plats : om sökandet efter äkthet och självkänsla , om vådan av en prestationsbaserad självkänsla, om den sunda egoismen och om själens kod. Han skriver om såväl individ som samhälle och om arbetslivet i dagens slimmade organisationer. I ett inspirerande kapitel beskrivs det goda företaget. Lösningen på dagens psykosociala arbetsmiljöproblem ligger inte i någon snabb eller kortsiktig lösning, hävdar författaren, utan i reflektion och samtal utifrån den kunskap som faktiskt finns. Det goda ledarskapet innebär bland annat att börja med att lära känna sig själv.
Cordia 9789170853036 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2002. 640 sidor.
Nära nyskick. Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 1 9789100568658 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 640 sidor.
Nyskick. Oöppnat ex., 28,2 x 20,8 x 3,9 cm, 1785 gram. Boken skickas som spårbar försändelse.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
Beckmans 300 år. Varia.
Inbunden bok. Beckman. 1 uppl. 1969. 430 sidor.
Mycket gott skick. Minnesskrift utgiven med anledning av att K.L. Beckmans tryckerier AB fullgjort sitt 300:de verksamhetsår. Tryckt i 999 numrerade ex, varav detta har nr 196. Innehållet är sammanställt ur flera skrifter (varför pagineringen varierar) av Klas Beckman, Beng läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBeckman 1 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244946
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 254 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174244946 -
Det goda livet
Inbunden bok. Verbum AB. 2011. 164 sidor.
Mycket gott skick. Inlaga i nära nyskick. Boken har tillhört en kyrka, har stämpel på försättsbladet och ett rött klistermärke på baksidan av boken.
Pärmen har mkt lätt spår efter hantering.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789152633762
- Titel
- Det goda livet
- Författare
- Fredrik Bengtsson
- Förlag
- Verbum AB
- Utgivningsår
- 2011
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 335 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi längtar och strävar ständigt efter det goda livet. En tillvaro där vi känner oss nöjda med nära relationer, kärleksliv, arbete och fritid. Ett liv grundat i en känsla av glädje och inre harmoni. Idag inser allt fler att självkännedom och livskunskap är en nödvändig förutsättning för detta.
I Fredrik Bengtssons bok Det goda livet — om utmaningar, möjligheter och förändringens fyra rum berättar han om några människor som han mött i sitt psykoterapeutiska arbete. Genom deras livsberättelser, och mot bakgrund av det västerländska samhällets utveckling, kan läsaren spegla sig själv och sitt eget liv.
Den 1 december drar Fredrik Bengtssons blogg i gång, där han öppnar upp för dialog med läsarna. Låt Fredrik bidra med tankar och inspiration och dela med sig av såväl sina egna som sina professionella erfarenheter för hur vi kan lära oss att leva väl i den fantastiska tid som vi lever i nu!
Verbum AB 9789152633762 -
Epistlar till vänner : Frans G. Bengtssons br...
Inbunden bok. Höganäs : Wiken. 1993. 251 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt och några minimala hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i presentskick.
En brevsvit till tre av Bengtssons vänner i 20-talets Lund; Olle Holmberg, Algot Werin och Fredrik Böök. Breven i boken g läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170249814
- Titel
- Epistlar till vänner : Frans G. Bengtssons brev till Olle Holmberg, Algot Werin och Fredrik Böök : tre brevsviter
- Författare
- Bengtsson, Frans G. - Arvidsson, Rolf - Holmberg, Olle - Böök, Fredrik - Werin, Algot - Frans G. Bengtsson-sällskapet
- Förlag
- Höganäs : Wiken
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Höganäs : Wiken 9170249814 -
Falkenberg för finsmakare - [mat & dryck med...
Inbunden bok. Falkenberg food & gästabud AB. 1996. 118 sidor.
Nära nyskick. Alla de 70 recept finns inom parenteser under titel rutan där uppe. Pytte små slitage på pärms hörnen. Bladen är nya. Rikt illustrerad med färg foto. 23,3 cm x 19 cm. 483 gram. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163046278
- Titel
- Falkenberg för finsmakare - [mat & dryck med tradition]
- Förlag
- Falkenberg food & gästabud AB
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 118 sidor
Falkenberg food & gästabud AB 9789163046278 -
Att få bitarna på plats - om sökandet efter ä...
Inbunden bok. Cordia. 1 uppl. 2005. 180 sidor.
Nära nyskick. Format 20,5 x 14 cm Vikt 330 g.
Inbundet förlagsband. INNEHÅLL: Prolog 1. Vem är du egentligen? 2. Självkänsla och prestation 3. Att vara är att vara sedd 4. En tidsanda präglad av prestationshysteri 5. Den slimmade organisationen 6. Det goda livet 7. De läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170853037
- Titel
- Att få bitarna på plats : om sökandet efter äkthet och självkänsla
- Författare
- Fredrik Bengtsson
- Förlag
- Cordia
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vart tog det goda livet vägen? Vad är det vi har förlorat i vår jakt efter välfärd? Vi lever i en tid präglad av effektivitet och prestationshysteri. Det stora antalet sjukskrivna och utbrända människor vittnar om att priset för vår välfärd är högt. Samhället förändras i allt snabbare takt, men människan är i stort densamma som på stenåldern. Hon har ett grundläggande behov av att bli sedd och bekräftad för att kunna utveckla en identitet och en stabil självkänsla, och konsekvenserna av att inte bli sedd har alltid varit lika förödande.
Med utgångspunkt i detta reflekterar Fredrik Bengtsson i sin bok Att få bitarna på plats : om sökandet efter äkthet och självkänsla , om vådan av en prestationsbaserad självkänsla, om den sunda egoismen och om själens kod. Han skriver om såväl individ som samhälle och om arbetslivet i dagens slimmade organisationer. I ett inspirerande kapitel beskrivs det goda företaget. Lösningen på dagens psykosociala arbetsmiljöproblem ligger inte i någon snabb eller kortsiktig lösning, hävdar författaren, utan i reflektion och samtal utifrån den kunskap som faktiskt finns. Det goda ledarskapet innebär bland annat att börja med att lära känna sig själv.
Cordia 1 9170853037 -
Plats för mig - Hem för barn (och deras föräl...
Häftad bok. Ikea sweden AB. 2013. 224 sidor.
Nära nyskick. Oläst bok. [rum 1]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKIkea sweden AB -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 640 sidor.
Mycket gott skick. Bokens inlaga i nära nyskick mindre skada på bokens övre hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn