-
Drömmen om ett orangeri : växterna, maten, sk...
Inbunden bok. Infobooks. 2007. 158 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Något Hanteringsspår omslaget men i övrigt nyskick!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170032585
- Titel
- Drömmen om ett orangeri : växterna, maten, skötsel, byggtips, historik
- Författare
- Paula Ahlsén Söder - Stefan Söder
- Förlag
- Infobooks
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 287 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 942 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmen om ett orangeri
Byggtips Skötsel Växterna Maten
Orangeriet är en del av den trend med sydliga växter som anlänt till Sverige under de senaste åren. Oliver och citroner, örter och tropiska växter har blivit ett naturligt resultat av den franska och italienska matkultur som etablerats.
Orangeriet är ett sinnligt alternativ till vanliga växthus. Här trivs de annars så temperaturkänsliga blommor och kryddväxter som hör hemma i varmare länder. Här kan man vistas året runt i ett behagligt klimat och en underbar miljö.
I ett orangeri skymtar en hel livsstil där intresset för estetik, trädgård och umgänge blandas med känslan av drömmarnas Toscana.
Efter de senaste årens ökade trädgård¬sintresse finns litteratur om mindre
växthus, med inriktning på praktisk odling. Men det saknas en svenskproducerad bok om orangerier.
Därför ger Infobooks hösten 2007 ut boken Drömmen om ett Orangeri.
Boken visar hur man konkret går till väga när man bygger och inreder sitt eget orangeri och ger odlingsförslag och råd om skötsel av växterna. Men boken ger också aptitretande recept på hur man använder både skörden och orangeriet för lustfylld samvaro i större eller mindre sällskap.
Drömmen om ett orangeri är en vacker och faktafylld bok som passar lika bra som handbok, presentbok och i den egna trädgårds- eller kokbokshyllan.
OM FÖRFATTARNA
Stefan Söder, som skriver de byggnadstekniska kapitlen, har bl.a arbetat med attiordningsställa och komplettera miljöer på slott och herresäten runt om i Europa.
Paula Alsén, som skriver recepten och lagar maten, har drivit antikhandel och har en passion för mat tillagad av ingredienser från egna odlingar.
Boken illustreras med vackra fotografier av Susanne Hallmann och instruktiva teckningar av Stefan Söder.
Infobooks 9789170032585 -
Kyckling : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 152 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113041018
- Titel
- Kyckling : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 778 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling - från vardag till lyx är uppföljaren till den populära Lax - från vardag till lyx. Här finns sextio enkla och frestande recept som alla klarar av att göra: vardagsmat som är snabblagad och festligare anrättningar som tar lite mer tid.
Det finns plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt - helt enkelt kyckling tillagad på alla sätt som tänkas kan. Smaksättningarna går från italienskinspirerade med parmesan, basilika och pinjenötter till asiatiska smaker med till exempel chutney, chili och sesamfrön. Däremellan smaksättningar från världens alla andra hörn. Några klassiker från 1980-talet får också plats: bakad potatis med curry- och kycklingröra, crêpes och kyckling Marengo, till exempel. Du får även reda på hur du tillagar kyckling på olika vis och vilka innertemperaturer som är lämpliga.
För tjugo, trettio år sedan var kyckling inte alls så vanligt på de svenska matborden, och när den åts var det oftast helstekt kyckling. Sedan dess har kycklingkonsumtionen ökat dramatiskt och numera är kycklingfilé populärt i de svenska hushållen. Paula Ahlsén Söder vill helst att vi använder hela kycklingen och att vi väljer frigående fåglar.
Kyckling - från vardag till lyx är kokboken för dig som älskar kyckling och behöver idéer till nya härliga rätter. Med Paula Ahlsén Söders vackra upplägg, Susanne Hallmans mustiga bilder och Pernilla Qvists fina formgivning är det dessutom en perfekt inspirationsbok.
Norstedts 1 9789113041018 -
Lax : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 152 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
Norstedts 1 9789113033259 -
Drömmen om ett orangeri : växterna, maten, sk...
Inbunden bok. Infobooks. 1 uppl. 2007. 158 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Snedläst, i övrigt i mkt fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170032585
- Titel
- Drömmen om ett orangeri : växterna, maten, skötsel, byggtips, historik
- Författare
- Paula Ahlsén Söder - Stefan Söder
- Förlag
- Infobooks
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 287 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 942 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmen om ett orangeri
Byggtips Skötsel Växterna Maten
Orangeriet är en del av den trend med sydliga växter som anlänt till Sverige under de senaste åren. Oliver och citroner, örter och tropiska växter har blivit ett naturligt resultat av den franska och italienska matkultur som etablerats.
Orangeriet är ett sinnligt alternativ till vanliga växthus. Här trivs de annars så temperaturkänsliga blommor och kryddväxter som hör hemma i varmare länder. Här kan man vistas året runt i ett behagligt klimat och en underbar miljö.
I ett orangeri skymtar en hel livsstil där intresset för estetik, trädgård och umgänge blandas med känslan av drömmarnas Toscana.
Efter de senaste årens ökade trädgård¬sintresse finns litteratur om mindre
växthus, med inriktning på praktisk odling. Men det saknas en svenskproducerad bok om orangerier.
Därför ger Infobooks hösten 2007 ut boken Drömmen om ett Orangeri.
Boken visar hur man konkret går till väga när man bygger och inreder sitt eget orangeri och ger odlingsförslag och råd om skötsel av växterna. Men boken ger också aptitretande recept på hur man använder både skörden och orangeriet för lustfylld samvaro i större eller mindre sällskap.
Drömmen om ett orangeri är en vacker och faktafylld bok som passar lika bra som handbok, presentbok och i den egna trädgårds- eller kokbokshyllan.
OM FÖRFATTARNA
Stefan Söder, som skriver de byggnadstekniska kapitlen, har bl.a arbetat med attiordningsställa och komplettera miljöer på slott och herresäten runt om i Europa.
Paula Alsén, som skriver recepten och lagar maten, har drivit antikhandel och har en passion för mat tillagad av ingredienser från egna odlingar.
Boken illustreras med vackra fotografier av Susanne Hallmann och instruktiva teckningar av Stefan Söder.
Infobooks 1 9789170032585 -
Kyckling : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 152 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Kyckling - från vardag till lyx är uppföljaren till den populära Lax - från vardag till lyx. Här finns sextio enkla och frestande recept som alla klarar av att göra: vardagsmat som är snabblagad och festligare anrättningar som tar lite mer tid.
Det fin läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113041018
- Titel
- Kyckling : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 778 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling - från vardag till lyx är uppföljaren till den populära Lax - från vardag till lyx. Här finns sextio enkla och frestande recept som alla klarar av att göra: vardagsmat som är snabblagad och festligare anrättningar som tar lite mer tid.
Det finns plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt - helt enkelt kyckling tillagad på alla sätt som tänkas kan. Smaksättningarna går från italienskinspirerade med parmesan, basilika och pinjenötter till asiatiska smaker med till exempel chutney, chili och sesamfrön. Däremellan smaksättningar från världens alla andra hörn. Några klassiker från 1980-talet får också plats: bakad potatis med curry- och kycklingröra, crêpes och kyckling Marengo, till exempel. Du får även reda på hur du tillagar kyckling på olika vis och vilka innertemperaturer som är lämpliga.
För tjugo, trettio år sedan var kyckling inte alls så vanligt på de svenska matborden, och när den åts var det oftast helstekt kyckling. Sedan dess har kycklingkonsumtionen ökat dramatiskt och numera är kycklingfilé populärt i de svenska hushållen. Paula Ahlsén Söder vill helst att vi använder hela kycklingen och att vi väljer frigående fåglar.
Kyckling - från vardag till lyx är kokboken för dig som älskar kyckling och behöver idéer till nya härliga rätter. Med Paula Ahlsén Söders vackra upplägg, Susanne Hallmans mustiga bilder och Pernilla Qvists fina formgivning är det dessutom en perfekt inspirationsbok.
Norstedts 1 9789113041018 -
Drömmen om ett orangeri : växterna, maten, sk...
Inbunden bok. Infobooks. 2007. 158 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170032585
- Titel
- Drömmen om ett orangeri : växterna, maten, skötsel, byggtips, historik
- Författare
- Paula Ahlsén Söder - Stefan Söder
- Förlag
- Infobooks
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 287 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 942 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmen om ett orangeri
Byggtips Skötsel Växterna Maten
Orangeriet är en del av den trend med sydliga växter som anlänt till Sverige under de senaste åren. Oliver och citroner, örter och tropiska växter har blivit ett naturligt resultat av den franska och italienska matkultur som etablerats.
Orangeriet är ett sinnligt alternativ till vanliga växthus. Här trivs de annars så temperaturkänsliga blommor och kryddväxter som hör hemma i varmare länder. Här kan man vistas året runt i ett behagligt klimat och en underbar miljö.
I ett orangeri skymtar en hel livsstil där intresset för estetik, trädgård och umgänge blandas med känslan av drömmarnas Toscana.
Efter de senaste årens ökade trädgård¬sintresse finns litteratur om mindre
växthus, med inriktning på praktisk odling. Men det saknas en svenskproducerad bok om orangerier.
Därför ger Infobooks hösten 2007 ut boken Drömmen om ett Orangeri.
Boken visar hur man konkret går till väga när man bygger och inreder sitt eget orangeri och ger odlingsförslag och råd om skötsel av växterna. Men boken ger också aptitretande recept på hur man använder både skörden och orangeriet för lustfylld samvaro i större eller mindre sällskap.
Drömmen om ett orangeri är en vacker och faktafylld bok som passar lika bra som handbok, presentbok och i den egna trädgårds- eller kokbokshyllan.
OM FÖRFATTARNA
Stefan Söder, som skriver de byggnadstekniska kapitlen, har bl.a arbetat med attiordningsställa och komplettera miljöer på slott och herresäten runt om i Europa.
Paula Alsén, som skriver recepten och lagar maten, har drivit antikhandel och har en passion för mat tillagad av ingredienser från egna odlingar.
Boken illustreras med vackra fotografier av Susanne Hallmann och instruktiva teckningar av Stefan Söder.
Infobooks 9789170032585 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113041018
- Titel
- Kyckling : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 778 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling - från vardag till lyx är uppföljaren till den populära Lax - från vardag till lyx. Här finns sextio enkla och frestande recept som alla klarar av att göra: vardagsmat som är snabblagad och festligare anrättningar som tar lite mer tid.
Det finns plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt - helt enkelt kyckling tillagad på alla sätt som tänkas kan. Smaksättningarna går från italienskinspirerade med parmesan, basilika och pinjenötter till asiatiska smaker med till exempel chutney, chili och sesamfrön. Däremellan smaksättningar från världens alla andra hörn. Några klassiker från 1980-talet får också plats: bakad potatis med curry- och kycklingröra, crêpes och kyckling Marengo, till exempel. Du får även reda på hur du tillagar kyckling på olika vis och vilka innertemperaturer som är lämpliga.
För tjugo, trettio år sedan var kyckling inte alls så vanligt på de svenska matborden, och när den åts var det oftast helstekt kyckling. Sedan dess har kycklingkonsumtionen ökat dramatiskt och numera är kycklingfilé populärt i de svenska hushållen. Paula Ahlsén Söder vill helst att vi använder hela kycklingen och att vi väljer frigående fåglar.
Kyckling - från vardag till lyx är kokboken för dig som älskar kyckling och behöver idéer till nya härliga rätter. Med Paula Ahlsén Söders vackra upplägg, Susanne Hallmans mustiga bilder och Pernilla Qvists fina formgivning är det dessutom en perfekt inspirationsbok.
Norstedts 1 9789113041018 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
Norstedts 1 9789113033259 -
Kyckling : från vardag till lyx
Inbunden bok.
ISBN 9113041018
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inbunden. 2012. 152s. 27,5x19,5c. 650g. Oläst bok.
Kyckling - från vardag till lyx är uppföljaren till den populära Lax - från vardag till lyx. Här finns sextio enkla och frestande recept som alla klarar av att göra: vardagsmat som är snabblagad och fest läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9113041018 -
Lax : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 152 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
Norstedts 9789113033259 -
Lax : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 152 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
Norstedts 1 9789113033259 -
Kyckling : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 152 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113041018
- Titel
- Kyckling : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 778 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling - från vardag till lyx är uppföljaren till den populära Lax - från vardag till lyx. Här finns sextio enkla och frestande recept som alla klarar av att göra: vardagsmat som är snabblagad och festligare anrättningar som tar lite mer tid.
Det finns plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt - helt enkelt kyckling tillagad på alla sätt som tänkas kan. Smaksättningarna går från italienskinspirerade med parmesan, basilika och pinjenötter till asiatiska smaker med till exempel chutney, chili och sesamfrön. Däremellan smaksättningar från världens alla andra hörn. Några klassiker från 1980-talet får också plats: bakad potatis med curry- och kycklingröra, crêpes och kyckling Marengo, till exempel. Du får även reda på hur du tillagar kyckling på olika vis och vilka innertemperaturer som är lämpliga.
För tjugo, trettio år sedan var kyckling inte alls så vanligt på de svenska matborden, och när den åts var det oftast helstekt kyckling. Sedan dess har kycklingkonsumtionen ökat dramatiskt och numera är kycklingfilé populärt i de svenska hushållen. Paula Ahlsén Söder vill helst att vi använder hela kycklingen och att vi väljer frigående fåglar.
Kyckling - från vardag till lyx är kokboken för dig som älskar kyckling och behöver idéer till nya härliga rätter. Med Paula Ahlsén Söders vackra upplägg, Susanne Hallmans mustiga bilder och Pernilla Qvists fina formgivning är det dessutom en perfekt inspirationsbok.
Norstedts 1 9789113041018 -
Lax : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 152 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
Norstedts 1 9789113033259 -
Lax : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 152 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
Norstedts 1 9789113033259 -
Lax : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 152 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
Norstedts 1 9789113033259 -
Lax : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 152 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
Norstedts 1 9789113033259 -
Kyckling : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 152 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113041018
- Titel
- Kyckling : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 778 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling - från vardag till lyx är uppföljaren till den populära Lax - från vardag till lyx. Här finns sextio enkla och frestande recept som alla klarar av att göra: vardagsmat som är snabblagad och festligare anrättningar som tar lite mer tid.
Det finns plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt - helt enkelt kyckling tillagad på alla sätt som tänkas kan. Smaksättningarna går från italienskinspirerade med parmesan, basilika och pinjenötter till asiatiska smaker med till exempel chutney, chili och sesamfrön. Däremellan smaksättningar från världens alla andra hörn. Några klassiker från 1980-talet får också plats: bakad potatis med curry- och kycklingröra, crêpes och kyckling Marengo, till exempel. Du får även reda på hur du tillagar kyckling på olika vis och vilka innertemperaturer som är lämpliga.
För tjugo, trettio år sedan var kyckling inte alls så vanligt på de svenska matborden, och när den åts var det oftast helstekt kyckling. Sedan dess har kycklingkonsumtionen ökat dramatiskt och numera är kycklingfilé populärt i de svenska hushållen. Paula Ahlsén Söder vill helst att vi använder hela kycklingen och att vi väljer frigående fåglar.
Kyckling - från vardag till lyx är kokboken för dig som älskar kyckling och behöver idéer till nya härliga rätter. Med Paula Ahlsén Söders vackra upplägg, Susanne Hallmans mustiga bilder och Pernilla Qvists fina formgivning är det dessutom en perfekt inspirationsbok.
Norstedts 1 9789113041018 -
Lax : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 152 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick. stämplad läsex nedre block.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
Norstedts 1 9789113033259 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
9789113033259 -
Kyckling från vardag till lyx
Inbunden med omslag.
Nyskick. Norstedts 2012. - Det finns plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt - helt enkelt kyckling tillagad på alla sätt som tänkas kan. Smaksättningarna går från italienskinspirerade med parmesan, basilika och pinjenötter till asia läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113041018
- Titel
- Kyckling : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 276 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 778 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling - från vardag till lyx är uppföljaren till den populära Lax - från vardag till lyx. Här finns sextio enkla och frestande recept som alla klarar av att göra: vardagsmat som är snabblagad och festligare anrättningar som tar lite mer tid.
Det finns plockmat, soppor, sallader, pajer, grytor, gratinerat, stekt och kokt - helt enkelt kyckling tillagad på alla sätt som tänkas kan. Smaksättningarna går från italienskinspirerade med parmesan, basilika och pinjenötter till asiatiska smaker med till exempel chutney, chili och sesamfrön. Däremellan smaksättningar från världens alla andra hörn. Några klassiker från 1980-talet får också plats: bakad potatis med curry- och kycklingröra, crêpes och kyckling Marengo, till exempel. Du får även reda på hur du tillagar kyckling på olika vis och vilka innertemperaturer som är lämpliga.
För tjugo, trettio år sedan var kyckling inte alls så vanligt på de svenska matborden, och när den åts var det oftast helstekt kyckling. Sedan dess har kycklingkonsumtionen ökat dramatiskt och numera är kycklingfilé populärt i de svenska hushållen. Paula Ahlsén Söder vill helst att vi använder hela kycklingen och att vi väljer frigående fåglar.
Kyckling - från vardag till lyx är kokboken för dig som älskar kyckling och behöver idéer till nya härliga rätter. Med Paula Ahlsén Söders vackra upplägg, Susanne Hallmans mustiga bilder och Pernilla Qvists fina formgivning är det dessutom en perfekt inspirationsbok.
9789113041018 -
Lax : från vardag till lyx
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 152 s. Inbunden. 820 gram.
ISBN 9789113033257!
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. 1 Reva på skyddsomslaget,något smutsat skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789113033257! -
Lax - från vardag till lyx
ISBN 9113033259
Norstedts, 2011. Inbunden med skyddsomslag, nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9113033259 -
Lax Från vardag till lyx
ISBN 9113033259!
Mycket gott skick. Inbunden. 2011. 152s. 28 x 19,5 cm. 840g. Namn på försättsblad, i övrigt nyskick.
Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem, de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. M läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9113033259! -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
9789113033259
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn