-
Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 118 sidor.
Mycket gott skick. cd skivan saknas
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026787
- Titel
- Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
- Författare
- Dahlgren, Ann-Louice
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Musik, mat och vin går hand i hand och för många av den italienska operans mästare var gastronomin en viktig del i livet. På cd:n som följer med boken finns musik som ackompanjerar recepten från de olika regionerna. Författaren berättar om de fyra stora kompositörerna Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini och Ruggero Leoncavallo och deras förhållande till sin hemtrakts lokala kök.
Få länder har haft en så brokig historia som Italien, som blev enat så sent som 1871. Århundraden av invasioner och belägringar av turkar, araber, normander, österrikare, spanjorer och amerikaner har förstås satt sina spår även i det italienska köket.
Fattiga tider födde kreativitet. Samtidigt har man alltid värnat om traditionen och tagit till vara vad naturen erbjuder. Italienarna har förmånen att kunna odla frukt och grönsaker som på få andra ställen i Europa. Samtidigt är Mat är glädje och ett sätt att umgås som än idag förenar familj och vänner.
Norstedts 1 9789113026787 -
Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 118 sidor.
Mycket gott skick. Inkl CD skivan!!
Fint skick på detta exemplarInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026787
- Titel
- Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
- Författare
- Dahlgren, Ann-Louice
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Musik, mat och vin går hand i hand och för många av den italienska operans mästare var gastronomin en viktig del i livet. På cd:n som följer med boken finns musik som ackompanjerar recepten från de olika regionerna. Författaren berättar om de fyra stora kompositörerna Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini och Ruggero Leoncavallo och deras förhållande till sin hemtrakts lokala kök.
Få länder har haft en så brokig historia som Italien, som blev enat så sent som 1871. Århundraden av invasioner och belägringar av turkar, araber, normander, österrikare, spanjorer och amerikaner har förstås satt sina spår även i det italienska köket.
Fattiga tider födde kreativitet. Samtidigt har man alltid värnat om traditionen och tagit till vara vad naturen erbjuder. Italienarna har förmånen att kunna odla frukt och grönsaker som på få andra ställen i Europa. Samtidigt är Mat är glädje och ett sätt att umgås som än idag förenar familj och vänner.
Norstedts 1 9789113026787 -
Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 118 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026787
- Titel
- Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
- Författare
- Dahlgren, Ann-Louice
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Musik, mat och vin går hand i hand och för många av den italienska operans mästare var gastronomin en viktig del i livet. På cd:n som följer med boken finns musik som ackompanjerar recepten från de olika regionerna. Författaren berättar om de fyra stora kompositörerna Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini och Ruggero Leoncavallo och deras förhållande till sin hemtrakts lokala kök.
Få länder har haft en så brokig historia som Italien, som blev enat så sent som 1871. Århundraden av invasioner och belägringar av turkar, araber, normander, österrikare, spanjorer och amerikaner har förstås satt sina spår även i det italienska köket.
Fattiga tider födde kreativitet. Samtidigt har man alltid värnat om traditionen och tagit till vara vad naturen erbjuder. Italienarna har förmånen att kunna odla frukt och grönsaker som på få andra ställen i Europa. Samtidigt är Mat är glädje och ett sätt att umgås som än idag förenar familj och vänner.
Norstedts 1 9789113026787 -
Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 118 sidor.
Mycket gott skick. CD skivan finns med.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026787
- Titel
- Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
- Författare
- Dahlgren, Ann-Louice
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Musik, mat och vin går hand i hand och för många av den italienska operans mästare var gastronomin en viktig del i livet. På cd:n som följer med boken finns musik som ackompanjerar recepten från de olika regionerna. Författaren berättar om de fyra stora kompositörerna Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini och Ruggero Leoncavallo och deras förhållande till sin hemtrakts lokala kök.
Få länder har haft en så brokig historia som Italien, som blev enat så sent som 1871. Århundraden av invasioner och belägringar av turkar, araber, normander, österrikare, spanjorer och amerikaner har förstås satt sina spår även i det italienska köket.
Fattiga tider födde kreativitet. Samtidigt har man alltid värnat om traditionen och tagit till vara vad naturen erbjuder. Italienarna har förmånen att kunna odla frukt och grönsaker som på få andra ställen i Europa. Samtidigt är Mat är glädje och ett sätt att umgås som än idag förenar familj och vänner.
Norstedts 1 9789113026787 -
Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 118 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – CD-skiva med italiensk operamusik medföljer.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026787
- Titel
- Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
- Författare
- Dahlgren, Ann-Louice
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Musik, mat och vin går hand i hand och för många av den italienska operans mästare var gastronomin en viktig del i livet. På cd:n som följer med boken finns musik som ackompanjerar recepten från de olika regionerna. Författaren berättar om de fyra stora kompositörerna Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini och Ruggero Leoncavallo och deras förhållande till sin hemtrakts lokala kök.
Få länder har haft en så brokig historia som Italien, som blev enat så sent som 1871. Århundraden av invasioner och belägringar av turkar, araber, normander, österrikare, spanjorer och amerikaner har förstås satt sina spår även i det italienska köket.
Fattiga tider födde kreativitet. Samtidigt har man alltid värnat om traditionen och tagit till vara vad naturen erbjuder. Italienarna har förmånen att kunna odla frukt och grönsaker som på få andra ställen i Europa. Samtidigt är Mat är glädje och ett sätt att umgås som än idag förenar familj och vänner.
Norstedts 1 9789113026787 -
Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 118 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026787
- Titel
- Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
- Författare
- Dahlgren, Ann-Louice
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Musik, mat och vin går hand i hand och för många av den italienska operans mästare var gastronomin en viktig del i livet. På cd:n som följer med boken finns musik som ackompanjerar recepten från de olika regionerna. Författaren berättar om de fyra stora kompositörerna Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini och Ruggero Leoncavallo och deras förhållande till sin hemtrakts lokala kök.
Få länder har haft en så brokig historia som Italien, som blev enat så sent som 1871. Århundraden av invasioner och belägringar av turkar, araber, normander, österrikare, spanjorer och amerikaner har förstås satt sina spår även i det italienska köket.
Fattiga tider födde kreativitet. Samtidigt har man alltid värnat om traditionen och tagit till vara vad naturen erbjuder. Italienarna har förmånen att kunna odla frukt och grönsaker som på få andra ställen i Europa. Samtidigt är Mat är glädje och ett sätt att umgås som än idag förenar familj och vänner.
Norstedts 1 9789113026787 -
Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 118 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026787
- Titel
- Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
- Författare
- Dahlgren, Ann-Louice
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Musik, mat och vin går hand i hand och för många av den italienska operans mästare var gastronomin en viktig del i livet. På cd:n som följer med boken finns musik som ackompanjerar recepten från de olika regionerna. Författaren berättar om de fyra stora kompositörerna Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini och Ruggero Leoncavallo och deras förhållande till sin hemtrakts lokala kök.
Få länder har haft en så brokig historia som Italien, som blev enat så sent som 1871. Århundraden av invasioner och belägringar av turkar, araber, normander, österrikare, spanjorer och amerikaner har förstås satt sina spår även i det italienska köket.
Fattiga tider födde kreativitet. Samtidigt har man alltid värnat om traditionen och tagit till vara vad naturen erbjuder. Italienarna har förmånen att kunna odla frukt och grönsaker som på få andra ställen i Europa. Samtidigt är Mat är glädje och ett sätt att umgås som än idag förenar familj och vänner.
Norstedts 1 9789113026787 -
Italiensk afton : maten - kulturen - musiken...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 118 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026787
- Titel
- Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
- Författare
- Dahlgren, Ann-Louice
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Musik, mat och vin går hand i hand och för många av den italienska operans mästare var gastronomin en viktig del i livet. På cd:n som följer med boken finns musik som ackompanjerar recepten från de olika regionerna. Författaren berättar om de fyra stora kompositörerna Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini och Ruggero Leoncavallo och deras förhållande till sin hemtrakts lokala kök.
Få länder har haft en så brokig historia som Italien, som blev enat så sent som 1871. Århundraden av invasioner och belägringar av turkar, araber, normander, österrikare, spanjorer och amerikaner har förstås satt sina spår även i det italienska köket.
Fattiga tider födde kreativitet. Samtidigt har man alltid värnat om traditionen och tagit till vara vad naturen erbjuder. Italienarna har förmånen att kunna odla frukt och grönsaker som på få andra ställen i Europa. Samtidigt är Mat är glädje och ett sätt att umgås som än idag förenar familj och vänner.
Norstedts 1 9789113026787 -
Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 118 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Plocka fram grytorna, bjud in vänner och korka upp ett gott vin. Hänge er åt en kväll i det främsta av Medelhavsköken - med andra ord, duka upp för en italiensk afton med recept och vintips, kulturhistoria, inspirerande bilder och en medföljande cd med mu läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026787
- Titel
- Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
- Författare
- Dahlgren, Ann-Louice
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Musik, mat och vin går hand i hand och för många av den italienska operans mästare var gastronomin en viktig del i livet. På cd:n som följer med boken finns musik som ackompanjerar recepten från de olika regionerna. Författaren berättar om de fyra stora kompositörerna Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini och Ruggero Leoncavallo och deras förhållande till sin hemtrakts lokala kök.
Få länder har haft en så brokig historia som Italien, som blev enat så sent som 1871. Århundraden av invasioner och belägringar av turkar, araber, normander, österrikare, spanjorer och amerikaner har förstås satt sina spår även i det italienska köket.
Fattiga tider födde kreativitet. Samtidigt har man alltid värnat om traditionen och tagit till vara vad naturen erbjuder. Italienarna har förmånen att kunna odla frukt och grönsaker som på få andra ställen i Europa. Samtidigt är Mat är glädje och ett sätt att umgås som än idag förenar familj och vänner.
Norstedts 1 9789113026787 -
Italiensk afton : maten - kulturen - musiken....
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 118 sidor.
Nära nyskick. Fint mjukrock påkostad inbindning med CD på önskan av konvolut
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026787
- Titel
- Italiensk afton : maten - kulturen - musiken
- Författare
- Dahlgren, Ann-Louice
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Musik, mat och vin går hand i hand och för många av den italienska operans mästare var gastronomin en viktig del i livet. På cd:n som följer med boken finns musik som ackompanjerar recepten från de olika regionerna. Författaren berättar om de fyra stora kompositörerna Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini och Ruggero Leoncavallo och deras förhållande till sin hemtrakts lokala kök.
Få länder har haft en så brokig historia som Italien, som blev enat så sent som 1871. Århundraden av invasioner och belägringar av turkar, araber, normander, österrikare, spanjorer och amerikaner har förstås satt sina spår även i det italienska köket.
Fattiga tider födde kreativitet. Samtidigt har man alltid värnat om traditionen och tagit till vara vad naturen erbjuder. Italienarna har förmånen att kunna odla frukt och grönsaker som på få andra ställen i Europa. Samtidigt är Mat är glädje och ett sätt att umgås som än idag förenar familj och vänner.
Norstedts 1 9789113026787
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn