-
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Inga anteckningar, ej namnad. Bokpärmen lite nött av hantering.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa - från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Nära nyskick. Färgfotoillustrerad. Rygghuvud minimalt tilltryckt. I övrigt nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Förlagsny.
Legend.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Ett femtiotal av hans bästa recept. "Se mina recept som handfast poesi"
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa. Från husmanskost til...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedts 2011
Inb. 108s. Mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
9789113035369 -
Leif Mannerströms bästa : från husmanskost ti...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 120 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
Norstedts 1 9789113035369
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn