-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
Kokkonst för livsnjutare
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 215 sidor.
Nära nyskick. Jättefint ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
Kokkonst för livsnjutare
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 215 sidor.
Nära nyskick. Ett hörn minimalt tilltryckt. Födelsedagshälsning på försättsbladet. För övrigt helt i nyskick. Boken har fantastiska illustrationer. Här finns mat från världens alla hörn. En etikettskola finns också med. Den är riktigt rolig också!
En bok för alla mat läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
Kokkonst för livsnjutare
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 215 sidor.
Nära nyskick. Inlaga i obläddrat nyskick. Fräsch, orispad pärm. Textilrygg med några minimala märken, se bild 2.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
Kokkonst för livsnjutare
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 215 sidor.
Mycket gott skick. Edward & Gunillas signaturer på titelbladet. Ingen annan tillskrift eller namnteckning i boken. Titta gärna på mina andra annonser, samma frakt oavsett antalet böcker ni köper. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
Kokkonst för livsnjutare
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 215 sidor.
Nyskick. Oläst. Obläddrad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
Kokkonst för livsnjutare
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 215 sidor.
Nära nyskick. Presentskick
Spår efter etikett på baksidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
Kokkonst för livsnjutare
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 215 sidor.
Mycket gott skick. Bladet som är sid 23-24 (med recepttext för Färserad fjärding respektive Lindrigt exotisk fiskgryta) har lite spår av fuktkontakt; är något ojämn/böjd. I övrigt är boken i utmärkt skick och ser närmast ut som ny. Mycket små spår av hantering/förvaring. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
Kokkonst för livsnjutare
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 215 sidor.
Nära nyskick. Aningen nött nertill vid pärmryggen inre hörnet(se separat foto)
i övrigt nyskick.(Rum:B Tema)Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1:a 9789113061498 -
Allting gott och alldeles för mycket + Kokkon...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 215 sidor.
Nära nyskick. En liten fläck på snittet i en av böckerna, se bild 6. Ingenting som "läckt" över på sidorna när boken öppnas dock. Fräscha och välvårdade halvklotband. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498 -
KOKKONST FÖR LIVSNJUTARE
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Norstedts. 2015. 215 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
"Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som m läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
–– FÖRLAGSNY! –– Norstedts 9789113061498 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
Norstedts 1 9789113061498
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn