-
Expedition mathantverk : från stoppad korv ti...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 171 sidor.
Mycket gott skick. Ett litet hål på främre pärmen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127132658
- Titel
- Expedition mathantverk : från stoppad korv till nedgrävd tupp
- Författare
- Einarsson, Mikael
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 770 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken handlar om de grundläggande principerna bakom matlagning och smak. Om riktiga råvaror som möter eld och rök, salt och socker. Om rustika metoder som skapar eleganta smaker. Om glädjen i att smaka en nyhalstrad öring med skogsriset kittlandes i svanken, eller stoltheten manifesterad i en hemgjord leverpastej.
Nuförtiden klarar vi vår överlevnad utan att behöva salta in kött för vintern eller förvandla mjölken till ost på fäboden. Men just därför är det roligt att pröva! Under flera år har författarna Mikael, Henrik och Gustav utforskat mathantverkets alla sidor. Resultatet blev 12 större matprojekt och över 100 recept. En del av rätterna svänger du ihop på en eftermiddag, en del kan du vänta på i flera år.
PROJEKT: * Kokgrop *Hemmamejeri *Matlagning över öppen eld *Ostronskivlingsodling *Rustika ugnar *Korvstoppning *Syrning, konservering och inläggning *Hemmacharkuteri *Torkning *Snigelfarm *Rökning *Hemmabryggeri.
Utsedd till Årets Grundkokbok av Måltidsakademien. Juryns motivering:
En av höstens intressantaste kokböcker handlar om att återerövra gamla matlagningstekniker. Riktiga råvaror möter eld och rök, salt och socker. En riktig kokbok i takt med tiden.
"Mums för matnörden!"
Expressen
Expedition mathantverk är i sin tur mer fartfylld i sin framtoning, och får åtminstone mig att bli mer omedelbart sugen på att sätta igång med matskapandet."
Östersunds-Posten
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."
Sundsvalls Tidning
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."Sundsvalls Tidning
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127132658 -
Expedition mathantverk : från stoppad korv ti...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 171 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127132658
- Titel
- Expedition mathantverk : från stoppad korv till nedgrävd tupp
- Författare
- Einarsson, Mikael
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 770 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken handlar om de grundläggande principerna bakom matlagning och smak. Om riktiga råvaror som möter eld och rök, salt och socker. Om rustika metoder som skapar eleganta smaker. Om glädjen i att smaka en nyhalstrad öring med skogsriset kittlandes i svanken, eller stoltheten manifesterad i en hemgjord leverpastej.
Nuförtiden klarar vi vår överlevnad utan att behöva salta in kött för vintern eller förvandla mjölken till ost på fäboden. Men just därför är det roligt att pröva! Under flera år har författarna Mikael, Henrik och Gustav utforskat mathantverkets alla sidor. Resultatet blev 12 större matprojekt och över 100 recept. En del av rätterna svänger du ihop på en eftermiddag, en del kan du vänta på i flera år.
PROJEKT: * Kokgrop *Hemmamejeri *Matlagning över öppen eld *Ostronskivlingsodling *Rustika ugnar *Korvstoppning *Syrning, konservering och inläggning *Hemmacharkuteri *Torkning *Snigelfarm *Rökning *Hemmabryggeri.
Utsedd till Årets Grundkokbok av Måltidsakademien. Juryns motivering:
En av höstens intressantaste kokböcker handlar om att återerövra gamla matlagningstekniker. Riktiga råvaror möter eld och rök, salt och socker. En riktig kokbok i takt med tiden.
"Mums för matnörden!"
Expressen
Expedition mathantverk är i sin tur mer fartfylld i sin framtoning, och får åtminstone mig att bli mer omedelbart sugen på att sätta igång med matskapandet."
Östersunds-Posten
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."
Sundsvalls Tidning
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."Sundsvalls Tidning
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127132658 -
Expedition mathantverk : från stoppad korv ti...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 171 sidor.
Nyskick. nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127132658
- Titel
- Expedition mathantverk : från stoppad korv till nedgrävd tupp
- Författare
- Einarsson, Mikael
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 770 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken handlar om de grundläggande principerna bakom matlagning och smak. Om riktiga råvaror som möter eld och rök, salt och socker. Om rustika metoder som skapar eleganta smaker. Om glädjen i att smaka en nyhalstrad öring med skogsriset kittlandes i svanken, eller stoltheten manifesterad i en hemgjord leverpastej.
Nuförtiden klarar vi vår överlevnad utan att behöva salta in kött för vintern eller förvandla mjölken till ost på fäboden. Men just därför är det roligt att pröva! Under flera år har författarna Mikael, Henrik och Gustav utforskat mathantverkets alla sidor. Resultatet blev 12 större matprojekt och över 100 recept. En del av rätterna svänger du ihop på en eftermiddag, en del kan du vänta på i flera år.
PROJEKT: * Kokgrop *Hemmamejeri *Matlagning över öppen eld *Ostronskivlingsodling *Rustika ugnar *Korvstoppning *Syrning, konservering och inläggning *Hemmacharkuteri *Torkning *Snigelfarm *Rökning *Hemmabryggeri.
Utsedd till Årets Grundkokbok av Måltidsakademien. Juryns motivering:
En av höstens intressantaste kokböcker handlar om att återerövra gamla matlagningstekniker. Riktiga råvaror möter eld och rök, salt och socker. En riktig kokbok i takt med tiden.
"Mums för matnörden!"
Expressen
Expedition mathantverk är i sin tur mer fartfylld i sin framtoning, och får åtminstone mig att bli mer omedelbart sugen på att sätta igång med matskapandet."
Östersunds-Posten
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."
Sundsvalls Tidning
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."Sundsvalls Tidning
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127132658 -
Expedition mathantverk från stoppad korv till...
Inbunden bok.
Gott skick. Natur & kultur. uppl.1. 2012. 171 s. bruksslitage, fd biblioteksbok med laminerad pärm, stämplar/etiketter på pärm och i försättsblad. sw text. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127132658
- Titel
- Expedition mathantverk : från stoppad korv till nedgrävd tupp
- Författare
- Einarsson, Mikael
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 770 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken handlar om de grundläggande principerna bakom matlagning och smak. Om riktiga råvaror som möter eld och rök, salt och socker. Om rustika metoder som skapar eleganta smaker. Om glädjen i att smaka en nyhalstrad öring med skogsriset kittlandes i svanken, eller stoltheten manifesterad i en hemgjord leverpastej.
Nuförtiden klarar vi vår överlevnad utan att behöva salta in kött för vintern eller förvandla mjölken till ost på fäboden. Men just därför är det roligt att pröva! Under flera år har författarna Mikael, Henrik och Gustav utforskat mathantverkets alla sidor. Resultatet blev 12 större matprojekt och över 100 recept. En del av rätterna svänger du ihop på en eftermiddag, en del kan du vänta på i flera år.
PROJEKT: * Kokgrop *Hemmamejeri *Matlagning över öppen eld *Ostronskivlingsodling *Rustika ugnar *Korvstoppning *Syrning, konservering och inläggning *Hemmacharkuteri *Torkning *Snigelfarm *Rökning *Hemmabryggeri.
Utsedd till Årets Grundkokbok av Måltidsakademien. Juryns motivering:
En av höstens intressantaste kokböcker handlar om att återerövra gamla matlagningstekniker. Riktiga råvaror möter eld och rök, salt och socker. En riktig kokbok i takt med tiden.
"Mums för matnörden!"
Expressen
Expedition mathantverk är i sin tur mer fartfylld i sin framtoning, och får åtminstone mig att bli mer omedelbart sugen på att sätta igång med matskapandet."
Östersunds-Posten
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."
Sundsvalls Tidning
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."Sundsvalls Tidning
9789127132658 -
Expedition mathantverk : från stoppad korv ti...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 171 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127132658
- Titel
- Expedition mathantverk : från stoppad korv till nedgrävd tupp
- Författare
- Einarsson, Mikael
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 770 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken handlar om de grundläggande principerna bakom matlagning och smak. Om riktiga råvaror som möter eld och rök, salt och socker. Om rustika metoder som skapar eleganta smaker. Om glädjen i att smaka en nyhalstrad öring med skogsriset kittlandes i svanken, eller stoltheten manifesterad i en hemgjord leverpastej.
Nuförtiden klarar vi vår överlevnad utan att behöva salta in kött för vintern eller förvandla mjölken till ost på fäboden. Men just därför är det roligt att pröva! Under flera år har författarna Mikael, Henrik och Gustav utforskat mathantverkets alla sidor. Resultatet blev 12 större matprojekt och över 100 recept. En del av rätterna svänger du ihop på en eftermiddag, en del kan du vänta på i flera år.
PROJEKT: * Kokgrop *Hemmamejeri *Matlagning över öppen eld *Ostronskivlingsodling *Rustika ugnar *Korvstoppning *Syrning, konservering och inläggning *Hemmacharkuteri *Torkning *Snigelfarm *Rökning *Hemmabryggeri.
Utsedd till Årets Grundkokbok av Måltidsakademien. Juryns motivering:
En av höstens intressantaste kokböcker handlar om att återerövra gamla matlagningstekniker. Riktiga råvaror möter eld och rök, salt och socker. En riktig kokbok i takt med tiden.
"Mums för matnörden!"
Expressen
Expedition mathantverk är i sin tur mer fartfylld i sin framtoning, och får åtminstone mig att bli mer omedelbart sugen på att sätta igång med matskapandet."
Östersunds-Posten
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."
Sundsvalls Tidning
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."Sundsvalls Tidning
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127132658 -
Expedition mathantverk : från stoppad korv ti...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 171 sidor.
Nyskick. Förlagsny
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127132658
- Titel
- Expedition mathantverk : från stoppad korv till nedgrävd tupp
- Författare
- Einarsson, Mikael
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 770 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken handlar om de grundläggande principerna bakom matlagning och smak. Om riktiga råvaror som möter eld och rök, salt och socker. Om rustika metoder som skapar eleganta smaker. Om glädjen i att smaka en nyhalstrad öring med skogsriset kittlandes i svanken, eller stoltheten manifesterad i en hemgjord leverpastej.
Nuförtiden klarar vi vår överlevnad utan att behöva salta in kött för vintern eller förvandla mjölken till ost på fäboden. Men just därför är det roligt att pröva! Under flera år har författarna Mikael, Henrik och Gustav utforskat mathantverkets alla sidor. Resultatet blev 12 större matprojekt och över 100 recept. En del av rätterna svänger du ihop på en eftermiddag, en del kan du vänta på i flera år.
PROJEKT: * Kokgrop *Hemmamejeri *Matlagning över öppen eld *Ostronskivlingsodling *Rustika ugnar *Korvstoppning *Syrning, konservering och inläggning *Hemmacharkuteri *Torkning *Snigelfarm *Rökning *Hemmabryggeri.
Utsedd till Årets Grundkokbok av Måltidsakademien. Juryns motivering:
En av höstens intressantaste kokböcker handlar om att återerövra gamla matlagningstekniker. Riktiga råvaror möter eld och rök, salt och socker. En riktig kokbok i takt med tiden.
"Mums för matnörden!"
Expressen
Expedition mathantverk är i sin tur mer fartfylld i sin framtoning, och får åtminstone mig att bli mer omedelbart sugen på att sätta igång med matskapandet."
Östersunds-Posten
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."
Sundsvalls Tidning
"En helt underbar kokbok som sticker ut jämfört med många andra som översvämmar marknaden med olika recept."Sundsvalls Tidning
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127132658
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn