-
Vinterkokboken
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Foto: Nisse Peterson.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127349193
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Natur & Kultur 1 9789127349193 -
Vinterkokboken
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hylla 25
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127349195
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Natur & Kultur 1 9127349195 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127349195
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Natur & Kultur 1 9127349195 -
Wrange, E/Vinterkokboken
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 1998. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Hdata
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127349193
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127349193 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127349193
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Natur & Kultur 1 9789127349193 -
Vinterkokboken
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inga såsfläckar!!
Etiketten på bilden är inte fäst på boken.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127349195
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Natur & Kultur 1 9127349195 -
Vinterkokboken
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Förlagsband med skyddsomslag Stor 8:o. Illustrerad med färgfoton
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127349195
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Natur & Kultur 1 9127349195 -
Vinterkokboken
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127349193
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Natur & Kultur 1 9789127349193 -
Vinterkokboken
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1998. 160 sidor.
Nyskick. Ur mörkret föds ljuset. Med doften av de första blodapelsinerna kommer ofta snön. Vintern vänder, det blir ljusare. Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader. Lätta gäddfärsbullar, gratinerade under ostsås, eller kokt drösad torsk med skir läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127349195
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Natur & Kultur 1 9127349195 -
VINTERKOKBOKEN
LT´s Förlag, 1998. Inbunden med skyddsomslag. 156 sid. Fotoillustrerad i färg. I fint skick. Portovikt 670 g.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127349195
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
9127349195 -
Vinterkokboken
Inbunden bok. Natur och Kultur. 1:a uppl. 1998. 160 s. Inbunden. 25,5x18cm. 650 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127349195
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
9127349195 -
Vinterkokboken
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1998. 169 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar t läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127349193
- Titel
- Wrange, E/Vinterkokboken
- Författare
- Wrange, Eva
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Natur & Kultur 9789127349193
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn