-
Ayurvedisk vegetarisk kokbok
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1999. 144 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Ej skyddsomslag i original.
Hel och ren bok.
Varsamt studerat ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127352209
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 9789127352209 -
Ayurvedisk vegetarisk kokbok
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1999. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 912735220x
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 912735220x -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127352209
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 9789127352209 -
Ayurvedisk vegetarisk kokbok
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Natur och kultur/LT, 2011, 7. tr. 127[1]s. Ill. 19 x 15,5 cm. Introduktion av Peter Ljungsberg. Fotografier: Ann Lindén ... Fackgranskning: Tuula Edlund. ISBN: 91-27-35220-X ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Kartonnage)Övre pårmhörnen ngt stötta, 3 "hund läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127352209
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
9789127352209 -
Ayurvedisk vegetarisk kokbok
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1999. 144 sidor.
Nära nyskick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 912735220x
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 912735220x -
Ayurvedisk vegetarisk kokbok
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 1999. 144 sidor.
Mycket gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 912735220x
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 912735220x -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127352209
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 9789127352209 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 912735220x
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 912735220x -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 912735220X
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 912735220X -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 912735220X
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 912735220X -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 912735220x
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 912735220x
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn