-
Inlagt och hemlagat: i glas och på burk
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 96 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127352759
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
Natur & Kultur 1 9789127352759 -
Inlagt och hemlagat - i glas och på burk
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2000. 96 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352757
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
Natur & Kultur 9127352757 -
Inlagt och hemlagat i glas och på burk
Natur och Kultur/LTs förlag. 2000. Ill. 96 s. Dek. pbd. Skyddsomsl.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352757
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
9127352757 -
Inlagt och hemlagat-i glas och på burk
Inbunden bok. Natur&Kultur. 2000. 96 s. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352757
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
9127352757 -
Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 96 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352757
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
Natur & Kultur 1 9127352757 -
Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 96 sidor.
Nära nyskick. Till synes oläst. Stötskada i ryggen. Hylla M.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127352759
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
Natur & Kultur 1 9789127352759 -
Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 96 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352757
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
Natur & Kultur 1 9127352757 -
Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 96 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352757
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
Natur & Kultur 1 9127352757 -
Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 96 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Ägaranteckning i bläck på försättsblad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352757
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
Natur & Kultur 1 9127352757 -
Inlagt och hemlagat i glas och på burk
Inbunden bok. r och Kultur. 2000. 96 s. Inbunden. Hårda pärmar.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352757
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
9127352757 -
Inlagt och hemlagat i glas och på burk
Inbunden bok. Natur och Kultur/LTS förlag. 1:a uppl. 2000. 96 s. Inbunden. Fint förlagsband.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Inläggning av grönsaker och frukt på burk, syltade frukter, inläggning av drycker, efterrätter, marmelader, fina bilder och recept,. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352757
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
9127352757 -
Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 96 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352757
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
Natur & Kultur 1 9127352757 -
Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2000. 96 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och till läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127352759
- Titel
- Inlagt och hemlagat : i glas och på burk
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 342 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Aptitretare och gott plock, Till maten, Marmelader, På flaska och Gott efter. Det är bokens rubriker. Goda saker som förgyller vardag och fest. Vad sägs t ex om marinerad paprika, rödlökschutney och kryddiga aprikoser? Här finns många goda röror och tillbehör – som också är trevliga att ge bort i en fin burk! Ett 40-tal recept, de flesta kan göras året om och inte bara i skördetid.
Att skörda och lägga in så svetten lackar under hektiska dagar i augusti, för att ha ett helt ekorrförråd i källaren till nästa år – nej, det är inte Caroline Hofbergs melodi. Hon säger att hon som är ung blir alldeles matt av alla skördeplikter, hon vill laga till sina favorittillbehör när det passar henne. Och färska frukter och grönsaker finns i de flesta fall året om – så att man kan improvisera och göra din favoritchutney när man själv vill. Göra några burkar som gå-bort-present också. Använda fantasin och smaksätta oljan och vinägern, det finns ju så många färska kryddor att köpa.
Här har Caroline plockat ut det bästa och mest användbara. Hon har många nya intressanta serveringsidéer och smakkombinationer. Vad sägs om äppelgelé med citron till fågel, kalv- och lammkött? Eller kryddiga kardemummadoftande aprikoser som tillbehör till fläskkött och fågel? Kryddig blåbärssnaps med kanel och pomeranser, härligt en sommardag. Här finns nya idéer även för julbordet!
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och verksam i Stockholm. Har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands. Hon gav förra året ut den lovprisade lilla boken Husmanskost – helt enkelt.
Natur & Kultur 9789127352759
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn