-
Gott om korv
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2001. 96 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353532
- Titel
- Gott om korv
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 0 mm Ryggbredd 112 mm
- Vikt
- 335 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Korv har blivit kult. Det är barndomsminnen och utlandsresor och snabbmat och vardagsmiddag och tilltugg. Och rätt ofta räddaren i nöden. Den här boken blir till både form och innehåll något helt annat än man kanske föreställer sig. Föredömligt enkelt och inspirerande. Med vackra, rena bilder.
Sida vid sida med klassiska barndomskorvar finns i denna kokbok recept och smaker från resten av världen, för alla åldrar och alla familjer och tillfällen. Vad sägs om ugnstorkade salamichips till drinken eller bjudsoppan? Enkelt och raffinerat.
Här finns också snabbt fixade tilltugg till TV-n på kvällen, korvspett med tomatcouscous, trevlig middag i både slott och koja! Naturligtvis finns också de klassiska familjerätterna, men i lite ny tappning där falukorven får piggare smak med fetaost och oliver. Och Caroline glömmer aldrig sin farmors julkorv, här finns receptet och allt för korvstoppardagen!
Detaljer och helhet är Carolines signum, det kommer till uttryck i kokbokens komposition där hon naturligtvis också vill ha med goda och spännande tillbehör till korv. T ex varierar hon det klassiska potatismoset och föreslår att man smaksätter det med citron och basilika eller soltorkade tomater och getost. Så lyfts en utsliten korvmiddag till gastronomisk nivå! Stuvad vitkål, som är så lätt att göra och så gott, klyftpotatis med lite kumminfrön eller rosmarinpotatis och tomatsalsa är andra höjdare.
Boken lämpar sig såväl för nybörjare i köket som för vana matlagare.
Rubrikerna i den här lilla kompletta kokboken om korv är Smårätter, I all enkelhet, Nya klassiker, Grytor och Gott till.
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands.
Hon har nyligen utkommit med de mycket uppskattade böckerna Husmanskost – helt enkelt och Inlagt och hemlagat – i glas och på burk.
Natur & Kultur 1 9127353532 -
Gott om korv
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2001. 96 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad. När du köper den här artikeln stöder du Bokhjälpens alfabetiseringsprojekt i några av världens fattigaste länder. Det kostar dig ingenting extra, men vi på Knallefyndet och Bokbörsen skänker varsin krona för varje ny order. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353532
- Titel
- Gott om korv
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 0 mm Ryggbredd 112 mm
- Vikt
- 335 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Korv har blivit kult. Det är barndomsminnen och utlandsresor och snabbmat och vardagsmiddag och tilltugg. Och rätt ofta räddaren i nöden. Den här boken blir till både form och innehåll något helt annat än man kanske föreställer sig. Föredömligt enkelt och inspirerande. Med vackra, rena bilder.
Sida vid sida med klassiska barndomskorvar finns i denna kokbok recept och smaker från resten av världen, för alla åldrar och alla familjer och tillfällen. Vad sägs om ugnstorkade salamichips till drinken eller bjudsoppan? Enkelt och raffinerat.
Här finns också snabbt fixade tilltugg till TV-n på kvällen, korvspett med tomatcouscous, trevlig middag i både slott och koja! Naturligtvis finns också de klassiska familjerätterna, men i lite ny tappning där falukorven får piggare smak med fetaost och oliver. Och Caroline glömmer aldrig sin farmors julkorv, här finns receptet och allt för korvstoppardagen!
Detaljer och helhet är Carolines signum, det kommer till uttryck i kokbokens komposition där hon naturligtvis också vill ha med goda och spännande tillbehör till korv. T ex varierar hon det klassiska potatismoset och föreslår att man smaksätter det med citron och basilika eller soltorkade tomater och getost. Så lyfts en utsliten korvmiddag till gastronomisk nivå! Stuvad vitkål, som är så lätt att göra och så gott, klyftpotatis med lite kumminfrön eller rosmarinpotatis och tomatsalsa är andra höjdare.
Boken lämpar sig såväl för nybörjare i köket som för vana matlagare.
Rubrikerna i den här lilla kompletta kokboken om korv är Smårätter, I all enkelhet, Nya klassiker, Grytor och Gott till.
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands.
Hon har nyligen utkommit med de mycket uppskattade böckerna Husmanskost – helt enkelt och Inlagt och hemlagat – i glas och på burk.
Natur & Kultur 1 9127353532 -
Gott om korv
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Natur och kultur. 2001 96sid. (Högre upplösning av bilder kan erhållas på begäran.) Hjärtligt välkommen med Din beställning!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353532
- Titel
- Gott om korv
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 0 mm Ryggbredd 112 mm
- Vikt
- 335 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Korv har blivit kult. Det är barndomsminnen och utlandsresor och snabbmat och vardagsmiddag och tilltugg. Och rätt ofta räddaren i nöden. Den här boken blir till både form och innehåll något helt annat än man kanske föreställer sig. Föredömligt enkelt och inspirerande. Med vackra, rena bilder.
Sida vid sida med klassiska barndomskorvar finns i denna kokbok recept och smaker från resten av världen, för alla åldrar och alla familjer och tillfällen. Vad sägs om ugnstorkade salamichips till drinken eller bjudsoppan? Enkelt och raffinerat.
Här finns också snabbt fixade tilltugg till TV-n på kvällen, korvspett med tomatcouscous, trevlig middag i både slott och koja! Naturligtvis finns också de klassiska familjerätterna, men i lite ny tappning där falukorven får piggare smak med fetaost och oliver. Och Caroline glömmer aldrig sin farmors julkorv, här finns receptet och allt för korvstoppardagen!
Detaljer och helhet är Carolines signum, det kommer till uttryck i kokbokens komposition där hon naturligtvis också vill ha med goda och spännande tillbehör till korv. T ex varierar hon det klassiska potatismoset och föreslår att man smaksätter det med citron och basilika eller soltorkade tomater och getost. Så lyfts en utsliten korvmiddag till gastronomisk nivå! Stuvad vitkål, som är så lätt att göra och så gott, klyftpotatis med lite kumminfrön eller rosmarinpotatis och tomatsalsa är andra höjdare.
Boken lämpar sig såväl för nybörjare i köket som för vana matlagare.
Rubrikerna i den här lilla kompletta kokboken om korv är Smårätter, I all enkelhet, Nya klassiker, Grytor och Gott till.
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands.
Hon har nyligen utkommit med de mycket uppskattade böckerna Husmanskost – helt enkelt och Inlagt och hemlagat – i glas och på burk.
9127353532 -
Gott om korv
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2001. 96 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Vid beställningar över 500 SEK är det fri frakt inrikes. Titta gärna till mina andra böcker, har över 2000 böcker i sortimentet.
Korv har blivit kult. Det är barndomsminnen och utlandsresor och snabbmat och vardagsmiddag och tilltugg. Och rätt ofta räd läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127353534
- Titel
- Gott om korv
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 0 mm Ryggbredd 112 mm
- Vikt
- 335 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Korv har blivit kult. Det är barndomsminnen och utlandsresor och snabbmat och vardagsmiddag och tilltugg. Och rätt ofta räddaren i nöden. Den här boken blir till både form och innehåll något helt annat än man kanske föreställer sig. Föredömligt enkelt och inspirerande. Med vackra, rena bilder.
Sida vid sida med klassiska barndomskorvar finns i denna kokbok recept och smaker från resten av världen, för alla åldrar och alla familjer och tillfällen. Vad sägs om ugnstorkade salamichips till drinken eller bjudsoppan? Enkelt och raffinerat.
Här finns också snabbt fixade tilltugg till TV-n på kvällen, korvspett med tomatcouscous, trevlig middag i både slott och koja! Naturligtvis finns också de klassiska familjerätterna, men i lite ny tappning där falukorven får piggare smak med fetaost och oliver. Och Caroline glömmer aldrig sin farmors julkorv, här finns receptet och allt för korvstoppardagen!
Detaljer och helhet är Carolines signum, det kommer till uttryck i kokbokens komposition där hon naturligtvis också vill ha med goda och spännande tillbehör till korv. T ex varierar hon det klassiska potatismoset och föreslår att man smaksätter det med citron och basilika eller soltorkade tomater och getost. Så lyfts en utsliten korvmiddag till gastronomisk nivå! Stuvad vitkål, som är så lätt att göra och så gott, klyftpotatis med lite kumminfrön eller rosmarinpotatis och tomatsalsa är andra höjdare.
Boken lämpar sig såväl för nybörjare i köket som för vana matlagare.
Rubrikerna i den här lilla kompletta kokboken om korv är Smårätter, I all enkelhet, Nya klassiker, Grytor och Gott till.
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands.
Hon har nyligen utkommit med de mycket uppskattade böckerna Husmanskost – helt enkelt och Inlagt och hemlagat – i glas och på burk.
Natur & Kultur 1 9789127353534 -
Gott om korv
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2001. 96 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353532
- Titel
- Gott om korv
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 0 mm Ryggbredd 112 mm
- Vikt
- 335 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Korv har blivit kult. Det är barndomsminnen och utlandsresor och snabbmat och vardagsmiddag och tilltugg. Och rätt ofta räddaren i nöden. Den här boken blir till både form och innehåll något helt annat än man kanske föreställer sig. Föredömligt enkelt och inspirerande. Med vackra, rena bilder.
Sida vid sida med klassiska barndomskorvar finns i denna kokbok recept och smaker från resten av världen, för alla åldrar och alla familjer och tillfällen. Vad sägs om ugnstorkade salamichips till drinken eller bjudsoppan? Enkelt och raffinerat.
Här finns också snabbt fixade tilltugg till TV-n på kvällen, korvspett med tomatcouscous, trevlig middag i både slott och koja! Naturligtvis finns också de klassiska familjerätterna, men i lite ny tappning där falukorven får piggare smak med fetaost och oliver. Och Caroline glömmer aldrig sin farmors julkorv, här finns receptet och allt för korvstoppardagen!
Detaljer och helhet är Carolines signum, det kommer till uttryck i kokbokens komposition där hon naturligtvis också vill ha med goda och spännande tillbehör till korv. T ex varierar hon det klassiska potatismoset och föreslår att man smaksätter det med citron och basilika eller soltorkade tomater och getost. Så lyfts en utsliten korvmiddag till gastronomisk nivå! Stuvad vitkål, som är så lätt att göra och så gott, klyftpotatis med lite kumminfrön eller rosmarinpotatis och tomatsalsa är andra höjdare.
Boken lämpar sig såväl för nybörjare i köket som för vana matlagare.
Rubrikerna i den här lilla kompletta kokboken om korv är Smårätter, I all enkelhet, Nya klassiker, Grytor och Gott till.
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands.
Hon har nyligen utkommit med de mycket uppskattade böckerna Husmanskost – helt enkelt och Inlagt och hemlagat – i glas och på burk.
Natur & Kultur 1 9127353532 -
Gott om korv
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2001. 96 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353532
- Titel
- Gott om korv
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 0 mm Ryggbredd 112 mm
- Vikt
- 335 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Korv har blivit kult. Det är barndomsminnen och utlandsresor och snabbmat och vardagsmiddag och tilltugg. Och rätt ofta räddaren i nöden. Den här boken blir till både form och innehåll något helt annat än man kanske föreställer sig. Föredömligt enkelt och inspirerande. Med vackra, rena bilder.
Sida vid sida med klassiska barndomskorvar finns i denna kokbok recept och smaker från resten av världen, för alla åldrar och alla familjer och tillfällen. Vad sägs om ugnstorkade salamichips till drinken eller bjudsoppan? Enkelt och raffinerat.
Här finns också snabbt fixade tilltugg till TV-n på kvällen, korvspett med tomatcouscous, trevlig middag i både slott och koja! Naturligtvis finns också de klassiska familjerätterna, men i lite ny tappning där falukorven får piggare smak med fetaost och oliver. Och Caroline glömmer aldrig sin farmors julkorv, här finns receptet och allt för korvstoppardagen!
Detaljer och helhet är Carolines signum, det kommer till uttryck i kokbokens komposition där hon naturligtvis också vill ha med goda och spännande tillbehör till korv. T ex varierar hon det klassiska potatismoset och föreslår att man smaksätter det med citron och basilika eller soltorkade tomater och getost. Så lyfts en utsliten korvmiddag till gastronomisk nivå! Stuvad vitkål, som är så lätt att göra och så gott, klyftpotatis med lite kumminfrön eller rosmarinpotatis och tomatsalsa är andra höjdare.
Boken lämpar sig såväl för nybörjare i köket som för vana matlagare.
Rubrikerna i den här lilla kompletta kokboken om korv är Smårätter, I all enkelhet, Nya klassiker, Grytor och Gott till.
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands.
Hon har nyligen utkommit med de mycket uppskattade böckerna Husmanskost – helt enkelt och Inlagt och hemlagat – i glas och på burk.
Natur & Kultur 1 9127353532 -
Gott Om Korv
Inbunden bok. Natur och Kultur / LTs förlag. 2001. Inbunden.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Korv har blivit kult. Det är barndomsminnen och utlandsresor och snabbmat och vardagsmiddag och tilltugg. Och rätt ofta räddaren i nöden. Den här boken blir till både form och innehåll något helt annat än man kanske förestäl läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127353532
- Titel
- Gott om korv
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 0 mm Ryggbredd 112 mm
- Vikt
- 335 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Korv har blivit kult. Det är barndomsminnen och utlandsresor och snabbmat och vardagsmiddag och tilltugg. Och rätt ofta räddaren i nöden. Den här boken blir till både form och innehåll något helt annat än man kanske föreställer sig. Föredömligt enkelt och inspirerande. Med vackra, rena bilder.
Sida vid sida med klassiska barndomskorvar finns i denna kokbok recept och smaker från resten av världen, för alla åldrar och alla familjer och tillfällen. Vad sägs om ugnstorkade salamichips till drinken eller bjudsoppan? Enkelt och raffinerat.
Här finns också snabbt fixade tilltugg till TV-n på kvällen, korvspett med tomatcouscous, trevlig middag i både slott och koja! Naturligtvis finns också de klassiska familjerätterna, men i lite ny tappning där falukorven får piggare smak med fetaost och oliver. Och Caroline glömmer aldrig sin farmors julkorv, här finns receptet och allt för korvstoppardagen!
Detaljer och helhet är Carolines signum, det kommer till uttryck i kokbokens komposition där hon naturligtvis också vill ha med goda och spännande tillbehör till korv. T ex varierar hon det klassiska potatismoset och föreslår att man smaksätter det med citron och basilika eller soltorkade tomater och getost. Så lyfts en utsliten korvmiddag till gastronomisk nivå! Stuvad vitkål, som är så lätt att göra och så gott, klyftpotatis med lite kumminfrön eller rosmarinpotatis och tomatsalsa är andra höjdare.
Boken lämpar sig såväl för nybörjare i köket som för vana matlagare.
Rubrikerna i den här lilla kompletta kokboken om korv är Smårätter, I all enkelhet, Nya klassiker, Grytor och Gott till.
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands.
Hon har nyligen utkommit med de mycket uppskattade böckerna Husmanskost – helt enkelt och Inlagt och hemlagat – i glas och på burk.
9127353532 -
Gott om korv
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2001. 96 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Skyddsomslaget med ett minimalt riss.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127353534
- Titel
- Gott om korv
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 0 mm Ryggbredd 112 mm
- Vikt
- 335 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Korv har blivit kult. Det är barndomsminnen och utlandsresor och snabbmat och vardagsmiddag och tilltugg. Och rätt ofta räddaren i nöden. Den här boken blir till både form och innehåll något helt annat än man kanske föreställer sig. Föredömligt enkelt och inspirerande. Med vackra, rena bilder.
Sida vid sida med klassiska barndomskorvar finns i denna kokbok recept och smaker från resten av världen, för alla åldrar och alla familjer och tillfällen. Vad sägs om ugnstorkade salamichips till drinken eller bjudsoppan? Enkelt och raffinerat.
Här finns också snabbt fixade tilltugg till TV-n på kvällen, korvspett med tomatcouscous, trevlig middag i både slott och koja! Naturligtvis finns också de klassiska familjerätterna, men i lite ny tappning där falukorven får piggare smak med fetaost och oliver. Och Caroline glömmer aldrig sin farmors julkorv, här finns receptet och allt för korvstoppardagen!
Detaljer och helhet är Carolines signum, det kommer till uttryck i kokbokens komposition där hon naturligtvis också vill ha med goda och spännande tillbehör till korv. T ex varierar hon det klassiska potatismoset och föreslår att man smaksätter det med citron och basilika eller soltorkade tomater och getost. Så lyfts en utsliten korvmiddag till gastronomisk nivå! Stuvad vitkål, som är så lätt att göra och så gott, klyftpotatis med lite kumminfrön eller rosmarinpotatis och tomatsalsa är andra höjdare.
Boken lämpar sig såväl för nybörjare i köket som för vana matlagare.
Rubrikerna i den här lilla kompletta kokboken om korv är Smårätter, I all enkelhet, Nya klassiker, Grytor och Gott till.
Caroline Hofberg är matskribent i ett flertal tidningar och har tidigare arbetat på restaurang, både i Sverige och utomlands.
Hon har nyligen utkommit med de mycket uppskattade böckerna Husmanskost – helt enkelt och Inlagt och hemlagat – i glas och på burk.
Natur & Kultur 1 9789127353534
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn