-
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som ”fransk film”. Här finns även ett stort anta läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Xk2080
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Boken är läst, men uppenbarligen mycket sparsamt. Ej namnad. Inget skrivet eller rivet. Inga prislappar. Ett helt OK ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
Chokladfabriken. Riktigt goda råd, recept och...
Forum 2004. Inbunden, kartonnage, 144 sidor. Illustrerad. Chokladfabriken innehåller det mesta du behöver veta om choklad, dess ursprung, historia och olika sätt att njuta av den. Du får lära dig hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk chokla läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125091
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9789137125091 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Förlagsny!. 1 uppl. 2004. 146 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny!
Forum. 2004. 144 s. Inbunden. Dekorerat förlagsband med skyddsomslag. Rikligt illustrerad med fotografier i färg och svartvitt. 25,5x20cm. Ca 750 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Chokladfabriken innehåller det mesta du behöver vet läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum. Förlagsny! 1 9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125091
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9789137125091 -
CHOKLADFABRIKEN – Riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 144 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125091
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 9789137125091 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
CHOKLADFABRIKEN. Riktigt goda råd, recept och...
Forum bokförlag 2004. Illustrerat pappband med skyddsomslag.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 144 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
CHOKLADFABRIKEN. Riktigt goda råd, recept och...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Andra tryckningen uppl. 2004. 144 sidor sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. A4-format. Klotband med skyddsomslag i nyskick! Rikt fotoillustrerad! Chokladfabriken innehåller det mesta du behöver veta om choklad, dess ursprung, historia och olika sätt att njuta av den. Du får lära dig hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum Andra tryckningen 9137125095 -
Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 144 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Forum. Andra tryckningen uppl. 2004. 144 s. Inbunden. Chokladfabriken innehåller det mesta du behöver veta om choklad, dess ursprung, historia och olika sätt att njuta av den. Du får lära dig hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 1 9137125095 -
Chokladfabriken. Riktigt goda råd, rcept och...
Forum. Första uppl. 2004, andra tryckningen. 122 s. Förlagets dekorerade pappband med skyddsomslag. 25,6x19,6cm. 748 gram.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125095
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
9137125095
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn