-
Komiform hälsokokboken
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
Prisma 1 9151840782 -
Komiform hälsokokboken
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
Prisma 1 9151840782 -
Komiform hälsokokboken
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 224 sidor.
Nyskick. (1:1) Presentskick. ......BÅDE MAT OCH MOTION
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
Prisma 1 9151840782 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
Prisma 1 9151840782 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
Prisma 1 9151840782 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
Prisma 1 9151840782 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
Prisma 1 9151840782 -
Hälsokokboken
Inbunden bok. Prisma. 2002. 216 s. Inbunden. 27x19cm. 920 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Några mindre revor i omslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
9151840782 -
KOMIFORM - HÄLSOKOKBOKEN.
Nyskick. Ou. 4:o. Illpbd. 216 s. Rikt ill. Prisma. Italien 2002. Nytt ex. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
9151840782 -
Komiform Hälsokokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Prisma. 2002. 216 s. Inbunden. 27x20cm. 895 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. Skyddsomslaget skaft uppe i vänster hörn i övrigt nära nyskick. [Hylla:M].
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
9151840782 -
Komiform hälsokokboken
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bok och skyddsomslag: Skickgrad 7 (av 10) - Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151840789
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
Prisma 1 9789151840789 -
Komiform hälsokokboken
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Prisma / Coop Provkök. 1:a uppl. 2002. 216 s. Inbunden. Komiform-boken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost sa läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151840789
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
Prisma 1 9789151840789 -
Komiform hälsokokboken
Inbunden bok. Prisma. 2003. 216 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840782
- Titel
- Komiform hälsokokboken
- Författare
- Angare, Bengtowe
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 919 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Komiform hälsokokboken är mer än en kokbok och hälsobok, mer än bara träning och smalrecept! Det här är boken för den som tycker att maten är en viktig väg till hälsa och som vill veta hur motion och kost samverkar. Och framförallt boken för dig som vill leva både njutningsfullt och hälsosamt!
Vad behöver kroppen för att må bra? Svaret på den och många andra frågor om hälsa finns i boken. Ett hundratal recept för vardag och fest, frukost och mellanmål är både lockande och innehållsdeklarerade. I en ruta visas exakt rättens innehåll av fett, kolhydrater och protein, dessutom glykemiskt index.
Målet är att vi ska lära oss hur man på ett njutningsfullt sätt ska kunna må bra. Och bättre!
Det här är boken som förklarar sambandet mellan mat och motion. Hur mycket går man upp om man äter en kanelbulle om dan i ett år? Hur mycket mindre fett får man i sig om man byter ut smöret på frukostmackan mot lättmargarin?
Experter skriver initierat både om målidens glädje och samvaro, och om hälsoaspekterna på en av våra allra käraste sysselsättningar - att äta!
Hälsodoktorn Per Ove Lind skriver om maten som medicin. Björn Ekblom, professor i fysiologi vid Karolinska Institutet, skriver om sambandet mellan motion och hälsa. Christina Möller från Coop Provkök skriver om måltid i vardag och fest och Per Olof Jönsson från Coop Hälsa skriver om det njutningsfulla i att äta hälsosamt.
Prisma 9151840782
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn