-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151841724
- Titel
- Kokbok : Mathias Dahlgren kokbok
- Författare
- Mathias Dahlgren
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mathias Dahlgren är Sveriges enda "världsmästare" i matlagning. Hans kokbok fick strålande recensioner när den utkom första gången 2001 och utsågs också av Matakademien till "Årets bästa måltidsbok alla kategorier". Nu finns den i pocketformat.
Låt dig inspireras i köket av mästerkocken Mathias Dahlgren. Ta till dig hans personliga råd och tips om hur du bäst hanterar råvaror och tar fram smaker, och - fram för allt - testa hans egna favoritrecept på allt ifrån gazpacho granité och rostad kalvbringa till Crema Barcelona.
Mathias kokkonst är inget hokus pokus utan bygger helt enkelt på ingående kunskap och kärleksfull omsdorg om råvarorna, sunt förnuft och eget tycke och smak. Det handlar också om att våga improvisera, pröva nya idéer och utmana.
"Årets bästa måltidsbok alla kategorier."
Måltidsakademien, Grythyttan 2001
"...ett måste för alla med ett genuint matintresse."
Expressen
"...alla de rätter som jag har provlagat har blivit fantastiskt goda."
Ingrid Eriksson/SvD
Prisma 2 9789151841724 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151841724
- Titel
- Kokbok : Mathias Dahlgren kokbok
- Författare
- Mathias Dahlgren
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mathias Dahlgren är Sveriges enda "världsmästare" i matlagning. Hans kokbok fick strålande recensioner när den utkom första gången 2001 och utsågs också av Matakademien till "Årets bästa måltidsbok alla kategorier". Nu finns den i pocketformat.
Låt dig inspireras i köket av mästerkocken Mathias Dahlgren. Ta till dig hans personliga råd och tips om hur du bäst hanterar råvaror och tar fram smaker, och - fram för allt - testa hans egna favoritrecept på allt ifrån gazpacho granité och rostad kalvbringa till Crema Barcelona.
Mathias kokkonst är inget hokus pokus utan bygger helt enkelt på ingående kunskap och kärleksfull omsdorg om råvarorna, sunt förnuft och eget tycke och smak. Det handlar också om att våga improvisera, pröva nya idéer och utmana.
"Årets bästa måltidsbok alla kategorier."
Måltidsakademien, Grythyttan 2001
"...ett måste för alla med ett genuint matintresse."
Expressen
"...alla de rätter som jag har provlagat har blivit fantastiskt goda."
Ingrid Eriksson/SvD
Prisma 2 9789151841724 -
Kokbok
Häftad bok. Prisma. 2003. 224 sidor.
ISBN 9151841724
Nyskick. "Årets bästa måltidsbok alla kategorier"
-Måltidsakademien, Grythyttan 2001
Oläst ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma 9151841724 -
Kokbok : Mathias Dahlgren kokbok
Häftad bok. Prisma. 2 uppl. 2003. 224 sidor.
Nära nyskick. Häftad med vikomslag. illustrerad. Med märken efter gem på försättsbladet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151841724
- Titel
- Kokbok : Mathias Dahlgren kokbok
- Författare
- Mathias Dahlgren
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mathias Dahlgren är Sveriges enda "världsmästare" i matlagning. Hans kokbok fick strålande recensioner när den utkom första gången 2001 och utsågs också av Matakademien till "Årets bästa måltidsbok alla kategorier". Nu finns den i pocketformat.
Låt dig inspireras i köket av mästerkocken Mathias Dahlgren. Ta till dig hans personliga råd och tips om hur du bäst hanterar råvaror och tar fram smaker, och - fram för allt - testa hans egna favoritrecept på allt ifrån gazpacho granité och rostad kalvbringa till Crema Barcelona.
Mathias kokkonst är inget hokus pokus utan bygger helt enkelt på ingående kunskap och kärleksfull omsdorg om råvarorna, sunt förnuft och eget tycke och smak. Det handlar också om att våga improvisera, pröva nya idéer och utmana.
"Årets bästa måltidsbok alla kategorier."
Måltidsakademien, Grythyttan 2001
"...ett måste för alla med ett genuint matintresse."
Expressen
"...alla de rätter som jag har provlagat har blivit fantastiskt goda."
Ingrid Eriksson/SvD
Prisma 2 9789151841724
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn