-
Buffé! : från mingel till festbuffé
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842270
- Titel
- Buffé! : från mingel till festbuffé
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget Strandrestaurangen i Mariefred i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.
Prisma 1 9151842270 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842271
- Titel
- Buffé! : från mingel till festbuffé
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget Strandrestaurangen i Mariefred i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.
Prisma 1 9789151842271 -
Buffé! : från mingel till festbuffé
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842270
- Titel
- Buffé! : från mingel till festbuffé
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget Strandrestaurangen i Mariefred i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.
Prisma 1 9151842270 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842271
- Titel
- Buffé! : från mingel till festbuffé
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget Strandrestaurangen i Mariefred i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.
Prisma 1 9789151842271 -
Buffé! : från mingel till festbuffé
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 120 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842270
- Titel
- Buffé! : från mingel till festbuffé
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget Strandrestaurangen i Mariefred i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.
Prisma 1 9151842270 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842270
- Titel
- Buffé! : från mingel till festbuffé
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget Strandrestaurangen i Mariefred i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.
Prisma 9151842270 -
Buffé, från mingel till festbuffé
Inbunden bok. Prisma/Jordens Vänner. 2004. 117 s. Inbunden.
Mycket gott skick. Etterpärmen något sliten av .
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842270
- Titel
- Buffé! : från mingel till festbuffé
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget Strandrestaurangen i Mariefred i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.
9151842270 -
Buffé! : från mingel till festbuffé
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 120 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Fint ex. Något vågig inlaga.
Läckra foton.
Elisabeth J, lagat mat på tre Nobelfester./ Rosendal/Grand Hôtel/Hasseludden / villa Källhagen mfl arbetsplatser. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842271
- Titel
- Buffé! : från mingel till festbuffé
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget Strandrestaurangen i Mariefred i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.
Prisma 1 9789151842271 -
Buffé! - Från mingel till festbuffé
Inbunden bok. Prisma. 2004. 120 sidor.
Nyskick. I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, stude läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842270
- Titel
- Buffé! : från mingel till festbuffé
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget Strandrestaurangen i Mariefred i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.
Prisma 9151842270 -
Buffé! - Från mingel till festbuffé
Inbunden bok. Prisma. 2004. 120 sidor.
Nyskick. Buffé! - Från mingel till festbuffé
av Johansson, Elisabeth
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842270
- Titel
- Buffé! : från mingel till festbuffé
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 250 x 225 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter sin uppväxt, som till stora delar tillbringades i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby, har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget Strandrestaurangen i Mariefred i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
I boken presenteras nya fräscha favoriter varvade med klassiker på nya sätt. Självklart kan man plocka ihop recepten efter eget huvud men kompletta förslag finns för alla de tillfällen man kan tänka sig att duka upp en buffé till: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.
Prisma 9151842270
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn