-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Nära nyskick. Dedikation i bläck på pärmens insida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Nyskick. Namn i blyerts finns inuti boken. Ser oläst ut, i absolut nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842572
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9151842572 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 upplagan, fjärde tryckningen uppl. 2008. 866 sidor sidor.
Nära nyskick. Tendens till nötning pärmens framsida nedre hörn. I övrigt i nyskick. Ej namnad, ingen prisetikett.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 upplagan, fjärde tryckningen 9789151842578 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842572
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9151842572 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
9789151842578 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Nära nyskick. Så fint och välbevarat exemplar. Boken är hanterad med största varsamhet vilket är lite komplicerat i ett kök.
Klart presentskick eller liknande.
Minimala hanteringsspår på pärmen.
Hylla C9 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842572
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9151842572 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Nära nyskick. .... // / Den klassiska kokboken alla kockar behöver
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Mycket gott skick. Tillskrift, spår av användning...................../ / Den klassiska kokboken alla kockar behöver
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842572
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9151842572 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Nära nyskick. Mycket fin, verkar oanvänd.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn