-
Iskallt! - Från vaniljglass till semifreddo
Inbunden bok. Prisma. 2005. 78 sidor.
Gott skick. Fint skick, inlagan har dock blivit lite vågig efter värme/fukt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844079
- Titel
- Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 78 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!Här är massor av enkla recept!Visst är det gott med glass?
Prisma 9151844079 -
Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
Mycket gott skick. Prisma, 2005. 78 s. Mycket gott skick. Innehåll: Glassperspektiv / Glass / Parfait / Semifreddo / Sorbet & granité / Sherbet & andra mjölkglassor / Glassdrinkar, tillbehör och såser / Receptregister. Mycket läckert illustrerat. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151844077
- Titel
- Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 78 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!Här är massor av enkla recept!Visst är det gott med glass?
9789151844077 -
Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 78 sidor.
Nära nyskick. Kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844079
- Titel
- Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 78 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!Här är massor av enkla recept!Visst är det gott med glass?
Prisma 1 9151844079 -
Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 78 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844079
- Titel
- Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 78 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!Här är massor av enkla recept!Visst är det gott med glass?
Prisma 1 9151844079 -
Iskallt! Från vaniljglass till semifreddo
Prisma, 2005. Inbunden, 77 sid. Rikt illustrerad med vackra och frestande färgfotografier av Wolfgang Kleinschmidt. Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Eli läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844079
- Titel
- Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 78 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!Här är massor av enkla recept!Visst är det gott med glass?
9151844079 -
Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 78 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844079
- Titel
- Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 78 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!Här är massor av enkla recept!Visst är det gott med glass?
Prisma 1 9151844079 -
Iskallt! Från vaniljglass till semifreddo
Inbunden bok. Prisma. Första uppl. 2005. 78 sidor.
Gott skick. Inbunden i förlagets laminerade pappband. Ryggslutet tilltryckt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844079
- Titel
- Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 78 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!Här är massor av enkla recept!Visst är det gott med glass?
Prisma Första 9151844079 -
Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 78 sidor.
Nyskick. illustrerat förlagskartonnage, stort format
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844079
- Titel
- Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 78 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!Här är massor av enkla recept!Visst är det gott med glass?
Prisma 1 9151844079
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn