-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151849584
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2008
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 172 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 142 x 235 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 437 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu utkommer den 48:e årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny utgåva i Sveriges ledande kulinariska bokserie med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat. Den lärde i Lund, Jan-Öjvind Swahn, är som vanligt beläst och kulturell redaktör och författare.
I årets kalender medverkar samtliga akademiens 17 ledamöter.
Magdalena Ribbing samtalar med vår matkulturengagerade Konung om hans stora gastronomiska intresse. Jan-Öjvind skriver i medryckande om vattnet i vår kultur, och Richard Juhlin skriver om god champagne.
Hans Alfredson berättar underhållande om den annorlunda ”GA-metoden” för bantning. Stephan Rössner skriver om alla de små matmässiga ovanor som sammantaget så småningom resulterar i övervikt. Magdalena Ribbing skriver ett livfullt reportage från årets statusfyllda ”SM i matlagning” som renderar vinnaren hederstiteln Årets kock och därmed Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj.
Vid sin sida har Jan-Öjvind en namnkunnig och kulinariskt väl bevandrad redaktionskommitté: Magdalena Ribbing, Lars O. Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
9789151849584 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 172 sidor.
Nyskick. Prisma. 2007. 172 s. Inbunden. Skyddsomslag finns i nyskick. Förlagsny. Gastronomiska Akademiens årsbok. P(3). Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849584
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2008
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 172 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 142 x 235 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 437 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu utkommer den 48:e årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny utgåva i Sveriges ledande kulinariska bokserie med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat. Den lärde i Lund, Jan-Öjvind Swahn, är som vanligt beläst och kulturell redaktör och författare.
I årets kalender medverkar samtliga akademiens 17 ledamöter.
Magdalena Ribbing samtalar med vår matkulturengagerade Konung om hans stora gastronomiska intresse. Jan-Öjvind skriver i medryckande om vattnet i vår kultur, och Richard Juhlin skriver om god champagne.
Hans Alfredson berättar underhållande om den annorlunda ”GA-metoden” för bantning. Stephan Rössner skriver om alla de små matmässiga ovanor som sammantaget så småningom resulterar i övervikt. Magdalena Ribbing skriver ett livfullt reportage från årets statusfyllda ”SM i matlagning” som renderar vinnaren hederstiteln Årets kock och därmed Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj.
Vid sin sida har Jan-Öjvind en namnkunnig och kulinariskt väl bevandrad redaktionskommitté: Magdalena Ribbing, Lars O. Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
Prisma 1 9789151849584
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn