-
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok.
Nyskick. Norstedts. 1 uppl. 2008. 154 s. Inbunden. 404 gram. Årets Gastronomisk kalender är den 49:e utgåvan av denna världens i sitt slag äldsta årliga skrift. Temat är vatten, hav, och naturligtvis havets läckerheter. Kalenderns mångårige redaktör, den vittre läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851723
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2009
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 154 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 142 x 237 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 404 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Årets Gastronomisk kalender är den 49:e utgåvan av denna världens i sitt slag äldsta årliga skrift. Temat är vatten, hav, och naturligtvis havets läckerheter.
Kalenderns mångårige redaktör, den vittre professorn Jan-Öjvind Swahn, skriver om vatten liksom akademikollegan Stephan Rössner, dock ur skilda aspekter. Den prisbelönta skribenten Isabella Lövin bidrar med en artikel om havens osäkra framtid. Tre av Sveriges mest kända krögare: Leif Mannerström, Fredrik Eriksson och Örjan Klein, intervjuas och delar med sig av sina godaste fiskrecept.
Bland övriga artiklar kan nämnas en personlig text om löjrom av Norrbottens landshövding Per-Ola Eriksson samt en text om fiskar som ätten Bernadotte särskilt har uppskattat, skriven av Lars O. Lagerqvist.
9789151851723
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn