-
Champagne : din guide till bubblornas värld
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428374
- Titel
- Champagne : din guide till bubblornas värld
- Författare
- Kåre Halldén
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du svårt att bestämma dig, rött eller vitt vin till maten? Gör det lätt välj champagne!
Här finns det mesta som är värt att veta om den pärlande drycken.
Drick champagne lite oftare, ju mer spontant desto större njutning, säger författaren Kåre Halldén. Varför inte till isterbanden en tisdagskväll?
I början av 1990-talet hamnade han och en god vän i Champagne. Överallt bjöd producenter champagne till försäljning. Svenskarna insåg plötsligt att det fanns fler champagner än Dom Pérignon. Och att champagne som dryck till maten fick smaksinnena att hoppa högt. Sedan dess har resorna till Champagne blivit många och Kåre Halldéns intresse för de lockande bubblorna har bara ökat.
Boken är en härlig blandning av fakta, klokskap, anekdoter och kuriosa. Här får du exempel på drickvänliga glas och hur du ordnar en champagneprovning. Det finns trevliga matrecept som smakar gott till champagne, bland annat en nyårssupé. Du får praktiska råd, till exempel hur du öppnar flaskan försiktigt eller galant med värja. Och du får följa druvornas väg från odlingarna till färdiga bubblor. Andra mousserande viner presenteras också, liksom vad det är för skillnad på dem och champagne.
För att locka in andra i denna fascinerande värld har Kåre Halldén också grundat den populära champagneklubben Spruce up.
Ica Bokförlag 1 9789153428374 -
Champagne : din guide till bubblornas värld
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428374
- Titel
- Champagne : din guide till bubblornas värld
- Författare
- Kåre Halldén
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du svårt att bestämma dig, rött eller vitt vin till maten? Gör det lätt välj champagne!
Här finns det mesta som är värt att veta om den pärlande drycken.
Drick champagne lite oftare, ju mer spontant desto större njutning, säger författaren Kåre Halldén. Varför inte till isterbanden en tisdagskväll?
I början av 1990-talet hamnade han och en god vän i Champagne. Överallt bjöd producenter champagne till försäljning. Svenskarna insåg plötsligt att det fanns fler champagner än Dom Pérignon. Och att champagne som dryck till maten fick smaksinnena att hoppa högt. Sedan dess har resorna till Champagne blivit många och Kåre Halldéns intresse för de lockande bubblorna har bara ökat.
Boken är en härlig blandning av fakta, klokskap, anekdoter och kuriosa. Här får du exempel på drickvänliga glas och hur du ordnar en champagneprovning. Det finns trevliga matrecept som smakar gott till champagne, bland annat en nyårssupé. Du får praktiska råd, till exempel hur du öppnar flaskan försiktigt eller galant med värja. Och du får följa druvornas väg från odlingarna till färdiga bubblor. Andra mousserande viner presenteras också, liksom vad det är för skillnad på dem och champagne.
För att locka in andra i denna fascinerande värld har Kåre Halldén också grundat den populära champagneklubben Spruce up.
Ica Bokförlag 1 9789153428374 -
Champagne : din guide till bubblornas värld
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Nära nyskick. Inlaga helt orörd. Omslag perfekt förutom lätt hanteringspår , se bild.Dekorativt omslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428374
- Titel
- Champagne : din guide till bubblornas värld
- Författare
- Kåre Halldén
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du svårt att bestämma dig, rött eller vitt vin till maten? Gör det lätt välj champagne!
Här finns det mesta som är värt att veta om den pärlande drycken.
Drick champagne lite oftare, ju mer spontant desto större njutning, säger författaren Kåre Halldén. Varför inte till isterbanden en tisdagskväll?
I början av 1990-talet hamnade han och en god vän i Champagne. Överallt bjöd producenter champagne till försäljning. Svenskarna insåg plötsligt att det fanns fler champagner än Dom Pérignon. Och att champagne som dryck till maten fick smaksinnena att hoppa högt. Sedan dess har resorna till Champagne blivit många och Kåre Halldéns intresse för de lockande bubblorna har bara ökat.
Boken är en härlig blandning av fakta, klokskap, anekdoter och kuriosa. Här får du exempel på drickvänliga glas och hur du ordnar en champagneprovning. Det finns trevliga matrecept som smakar gott till champagne, bland annat en nyårssupé. Du får praktiska råd, till exempel hur du öppnar flaskan försiktigt eller galant med värja. Och du får följa druvornas väg från odlingarna till färdiga bubblor. Andra mousserande viner presenteras också, liksom vad det är för skillnad på dem och champagne.
För att locka in andra i denna fascinerande värld har Kåre Halldén också grundat den populära champagneklubben Spruce up.
Ica Bokförlag 1 9789153428374 -
Champagne : din guide till bubblornas värld
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Här finns det mesta som är värt att veta om den pärlande drycken.
Drick champagne lite oftare, ju mer spontant desto större njutning, säger författaren Kåre Halldén. Varför inte till isterbanden en tisdagskväll? … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428374
- Titel
- Champagne : din guide till bubblornas värld
- Författare
- Kåre Halldén
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du svårt att bestämma dig, rött eller vitt vin till maten? Gör det lätt välj champagne!
Här finns det mesta som är värt att veta om den pärlande drycken.
Drick champagne lite oftare, ju mer spontant desto större njutning, säger författaren Kåre Halldén. Varför inte till isterbanden en tisdagskväll?
I början av 1990-talet hamnade han och en god vän i Champagne. Överallt bjöd producenter champagne till försäljning. Svenskarna insåg plötsligt att det fanns fler champagner än Dom Pérignon. Och att champagne som dryck till maten fick smaksinnena att hoppa högt. Sedan dess har resorna till Champagne blivit många och Kåre Halldéns intresse för de lockande bubblorna har bara ökat.
Boken är en härlig blandning av fakta, klokskap, anekdoter och kuriosa. Här får du exempel på drickvänliga glas och hur du ordnar en champagneprovning. Det finns trevliga matrecept som smakar gott till champagne, bland annat en nyårssupé. Du får praktiska råd, till exempel hur du öppnar flaskan försiktigt eller galant med värja. Och du får följa druvornas väg från odlingarna till färdiga bubblor. Andra mousserande viner presenteras också, liksom vad det är för skillnad på dem och champagne.
För att locka in andra i denna fascinerande värld har Kåre Halldén också grundat den populära champagneklubben Spruce up.
Ica Bokförlag 1 9789153428374 -
Champagne : din guide till bubblornas värld
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Mycket gott skick. Viktig bok om champagne
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428374
- Titel
- Champagne : din guide till bubblornas värld
- Författare
- Kåre Halldén
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du svårt att bestämma dig, rött eller vitt vin till maten? Gör det lätt välj champagne!
Här finns det mesta som är värt att veta om den pärlande drycken.
Drick champagne lite oftare, ju mer spontant desto större njutning, säger författaren Kåre Halldén. Varför inte till isterbanden en tisdagskväll?
I början av 1990-talet hamnade han och en god vän i Champagne. Överallt bjöd producenter champagne till försäljning. Svenskarna insåg plötsligt att det fanns fler champagner än Dom Pérignon. Och att champagne som dryck till maten fick smaksinnena att hoppa högt. Sedan dess har resorna till Champagne blivit många och Kåre Halldéns intresse för de lockande bubblorna har bara ökat.
Boken är en härlig blandning av fakta, klokskap, anekdoter och kuriosa. Här får du exempel på drickvänliga glas och hur du ordnar en champagneprovning. Det finns trevliga matrecept som smakar gott till champagne, bland annat en nyårssupé. Du får praktiska råd, till exempel hur du öppnar flaskan försiktigt eller galant med värja. Och du får följa druvornas väg från odlingarna till färdiga bubblor. Andra mousserande viner presenteras också, liksom vad det är för skillnad på dem och champagne.
För att locka in andra i denna fascinerande värld har Kåre Halldén också grundat den populära champagneklubben Spruce up.
Ica Bokförlag 1 9789153428374 -
Champagne : din guide till bubblornas värld
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428374
- Titel
- Champagne : din guide till bubblornas värld
- Författare
- Kåre Halldén
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du svårt att bestämma dig, rött eller vitt vin till maten? Gör det lätt välj champagne!
Här finns det mesta som är värt att veta om den pärlande drycken.
Drick champagne lite oftare, ju mer spontant desto större njutning, säger författaren Kåre Halldén. Varför inte till isterbanden en tisdagskväll?
I början av 1990-talet hamnade han och en god vän i Champagne. Överallt bjöd producenter champagne till försäljning. Svenskarna insåg plötsligt att det fanns fler champagner än Dom Pérignon. Och att champagne som dryck till maten fick smaksinnena att hoppa högt. Sedan dess har resorna till Champagne blivit många och Kåre Halldéns intresse för de lockande bubblorna har bara ökat.
Boken är en härlig blandning av fakta, klokskap, anekdoter och kuriosa. Här får du exempel på drickvänliga glas och hur du ordnar en champagneprovning. Det finns trevliga matrecept som smakar gott till champagne, bland annat en nyårssupé. Du får praktiska råd, till exempel hur du öppnar flaskan försiktigt eller galant med värja. Och du får följa druvornas väg från odlingarna till färdiga bubblor. Andra mousserande viner presenteras också, liksom vad det är för skillnad på dem och champagne.
För att locka in andra i denna fascinerande värld har Kåre Halldén också grundat den populära champagneklubben Spruce up.
Ica Bokförlag 1 9789153428374 -
Champagne : din guide till bubblornas värld
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Nära nyskick. Förlagets dek.pappbd. Fotoillustrerad i färg. Bakre pärm med en knappt märkbar repa. I övrigt nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428374
- Titel
- Champagne : din guide till bubblornas värld
- Författare
- Kåre Halldén
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du svårt att bestämma dig, rött eller vitt vin till maten? Gör det lätt välj champagne!
Här finns det mesta som är värt att veta om den pärlande drycken.
Drick champagne lite oftare, ju mer spontant desto större njutning, säger författaren Kåre Halldén. Varför inte till isterbanden en tisdagskväll?
I början av 1990-talet hamnade han och en god vän i Champagne. Överallt bjöd producenter champagne till försäljning. Svenskarna insåg plötsligt att det fanns fler champagner än Dom Pérignon. Och att champagne som dryck till maten fick smaksinnena att hoppa högt. Sedan dess har resorna till Champagne blivit många och Kåre Halldéns intresse för de lockande bubblorna har bara ökat.
Boken är en härlig blandning av fakta, klokskap, anekdoter och kuriosa. Här får du exempel på drickvänliga glas och hur du ordnar en champagneprovning. Det finns trevliga matrecept som smakar gott till champagne, bland annat en nyårssupé. Du får praktiska råd, till exempel hur du öppnar flaskan försiktigt eller galant med värja. Och du får följa druvornas väg från odlingarna till färdiga bubblor. Andra mousserande viner presenteras också, liksom vad det är för skillnad på dem och champagne.
För att locka in andra i denna fascinerande värld har Kåre Halldén också grundat den populära champagneklubben Spruce up.
Ica Bokförlag 1 9789153428374
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn