-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153432449
- Titel
- Sunda sötsaker
- Författare
- Christina Lagergren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 535 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.
Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.
Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.
Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete!
Ica Bokförlag 1 9789153432449 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153432449
- Titel
- Sunda sötsaker
- Författare
- Christina Lagergren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 535 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.
Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.
Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.
Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete!
Ica Bokförlag 1 9789153432449 -
Sunda sötsaker
Inbunden bok.
Nyskick. ICA Bokförlag 2009 (sv.originaluppl.), 111s. B/H=20x24,5. Vikt = 535g. Dekorerat klotband (kartonnage).. Rikligt illustrerad i färg. Nyskick.
ISBN: 9789153432449 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432449
- Titel
- Sunda sötsaker
- Författare
- Christina Lagergren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 535 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.
Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.
Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.
Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete!
9789153432449 -
Sunda sötsaker
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 111 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Absolut nyskick, ingen prisetikett, inget inskrivet eller stämplat i detta exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432449
- Titel
- Sunda sötsaker
- Författare
- Christina Lagergren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 535 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.
Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.
Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.
Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete!
Ica Bokförlag 1 9789153432449 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153432449
- Titel
- Sunda sötsaker
- Författare
- Christina Lagergren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 535 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.
Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.
Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.
Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete!
Ica Bokförlag 1 9789153432449 -
Sunda sötsaker
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 111 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Om du själv bakar kan du göra kakor och godis med mindre socker, bättre fetter och mer fibrer. Kakor, desserter och godis. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432449
- Titel
- Sunda sötsaker
- Författare
- Christina Lagergren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 535 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.
Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.
Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.
Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete!
Ica Bokförlag 1 9789153432449 -
SUNDA SÖTSAKER
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2009. 111 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK! – Se fler bilder! –– Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det st läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432449
- Titel
- Sunda sötsaker
- Författare
- Christina Lagergren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 535 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.
Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.
Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.
Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete!
Ica Bokförlag 9789153432449 -
Sunda sötsaker
ICA Bokförlag 2009. Inbunden, laminatband, 111 sidor, 200x245 mm. 550 gram.
Nyskick. Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432449
- Titel
- Sunda sötsaker
- Författare
- Christina Lagergren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 535 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.
Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.
Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.
Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete!
9789153432449 -
Sunda sötsaker
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 111 sidor.
Nära nyskick. ...........// Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsoc läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432449
- Titel
- Sunda sötsaker
- Författare
- Christina Lagergren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 535 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyttiga kakor och hälsosamt godis finns faktiskt i alla fall om man bakar själv. Intresse för både hälsa och sötsaker är en fullt möjlig kombination!
Vitt raffinerat socker är i överkonsumtion skadligt. Det stressar kroppen, höjer blodsockret och kan ge sjukdomar som diabetes och hjärt- och kärlproblem. Författaren Christina Lagergren undviker därför socker i sina recept, men det betyder inte att sötsakerna är mindre söta. Sötningsmedel används nämligen i stället för socker, och vill man hellre söta med lättströ, honung eller muscovadsocker kan man, med hjälp av bokens sötningstabell, göra det.
Man bör även undvika många typer av fetter eftersom de innehåller höga andelar mättade fettsyror och transfettsyror. De kan ge hjärt- och kärlsjukdomar då de höjer blodfettnivåer och det onda LDL-kolesterolet. Rapsolja som har en låg halt mättade fettsyror och en hög andel enkelomättat fett är ett mycket bättre alternativ och används därför i den här boken.
Dessutom har bakverken gjorts ännu nyttigare med fiber, en ingrediens som nästan alltid saknas i sötsaker. Författaren använder gärna psylliumfröskal, som bromsar nedbrytningen av kolhydrater och därmed sänker det glykemiska indexet (GI) på det bakade.
Totalt finns här 60 nyttiga recept på kakor och desserter som vaniljbullar, jordgubbsmousse, praliner, apelsintårta, äppelpaj och blåbärsmuffins. Baka, ät och njut med gott samvete!
Ica Bokförlag 1 9789153432449
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn