-
Bönor : linser och rara små ärter
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 88 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432715
- Titel
- Bönor : linser och rara små ärter
- Författare
- Persson, Roland
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Upptäck bönor, linser och ärter i alla regnbågens färger!
Den här boken innehåller smakrika, delikata och nyttiga recept med just dessa som bas. Boken inleds med ett kapitel som beskriver olika sorters bönor, ärter och linser, deras sinnehåll, hur de kan användas och vad de kan kombineras med för att bäst komma till sin rätt. Därefter följer kapitel med recept som har en av de tre huvudingredienserna som bas. Recepten visar dels bönors, ärters och linsers varierande användningsområden, dels hur de kan tillagas på olika aptitretande sätt.
Roland Persson var under 15 år kökschef i Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm. 1985-93 var han medlem i Svenska Kokslandslaget och 1990 blev Roland Persson utsedd till Årets kock. 1992 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj.
Ica Bokförlag 1 9789153432715 -
Bönor : linser och rara små ärter
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 88 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432715
- Titel
- Bönor : linser och rara små ärter
- Författare
- Persson, Roland
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Upptäck bönor, linser och ärter i alla regnbågens färger!
Den här boken innehåller smakrika, delikata och nyttiga recept med just dessa som bas. Boken inleds med ett kapitel som beskriver olika sorters bönor, ärter och linser, deras sinnehåll, hur de kan användas och vad de kan kombineras med för att bäst komma till sin rätt. Därefter följer kapitel med recept som har en av de tre huvudingredienserna som bas. Recepten visar dels bönors, ärters och linsers varierande användningsområden, dels hur de kan tillagas på olika aptitretande sätt.
Roland Persson var under 15 år kökschef i Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm. 1985-93 var han medlem i Svenska Kokslandslaget och 1990 blev Roland Persson utsedd till Årets kock. 1992 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj.
Ica Bokförlag 1 9789153432715 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153432715
- Titel
- Bönor : linser och rara små ärter
- Författare
- Persson, Roland
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Upptäck bönor, linser och ärter i alla regnbågens färger!
Den här boken innehåller smakrika, delikata och nyttiga recept med just dessa som bas. Boken inleds med ett kapitel som beskriver olika sorters bönor, ärter och linser, deras sinnehåll, hur de kan användas och vad de kan kombineras med för att bäst komma till sin rätt. Därefter följer kapitel med recept som har en av de tre huvudingredienserna som bas. Recepten visar dels bönors, ärters och linsers varierande användningsområden, dels hur de kan tillagas på olika aptitretande sätt.
Roland Persson var under 15 år kökschef i Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm. 1985-93 var han medlem i Svenska Kokslandslaget och 1990 blev Roland Persson utsedd till Årets kock. 1992 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj.
Ica Bokförlag 1 9789153432715 -
Bönor : linser och rara små ärter
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 88 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432715
- Titel
- Bönor : linser och rara små ärter
- Författare
- Persson, Roland
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Upptäck bönor, linser och ärter i alla regnbågens färger!
Den här boken innehåller smakrika, delikata och nyttiga recept med just dessa som bas. Boken inleds med ett kapitel som beskriver olika sorters bönor, ärter och linser, deras sinnehåll, hur de kan användas och vad de kan kombineras med för att bäst komma till sin rätt. Därefter följer kapitel med recept som har en av de tre huvudingredienserna som bas. Recepten visar dels bönors, ärters och linsers varierande användningsområden, dels hur de kan tillagas på olika aptitretande sätt.
Roland Persson var under 15 år kökschef i Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm. 1985-93 var han medlem i Svenska Kokslandslaget och 1990 blev Roland Persson utsedd till Årets kock. 1992 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj.
Ica Bokförlag 1 9789153432715 -
Bönor : linser och rara små ärter
ISBN 9153432715!
Nyskick. Inbunden. 2010. 88s. 28x24c. 700g. NY.
Den här boken innehåller smakrika, delikata och nyttiga recept med just dessa som bas. Boken inleds med ett kapitel som beskriver olika sorters bönor, ärter och linser, deras sinnehåll, hur de kan användas och vad d läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9153432715! -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153432715
- Titel
- Bönor : linser och rara små ärter
- Författare
- Persson, Roland
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Upptäck bönor, linser och ärter i alla regnbågens färger!
Den här boken innehåller smakrika, delikata och nyttiga recept med just dessa som bas. Boken inleds med ett kapitel som beskriver olika sorters bönor, ärter och linser, deras sinnehåll, hur de kan användas och vad de kan kombineras med för att bäst komma till sin rätt. Därefter följer kapitel med recept som har en av de tre huvudingredienserna som bas. Recepten visar dels bönors, ärters och linsers varierande användningsområden, dels hur de kan tillagas på olika aptitretande sätt.
Roland Persson var under 15 år kökschef i Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm. 1985-93 var han medlem i Svenska Kokslandslaget och 1990 blev Roland Persson utsedd till Årets kock. 1992 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj.
Ica Bokförlag 1 9789153432715 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153432715
- Titel
- Bönor : linser och rara små ärter
- Författare
- Persson, Roland
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Upptäck bönor, linser och ärter i alla regnbågens färger!
Den här boken innehåller smakrika, delikata och nyttiga recept med just dessa som bas. Boken inleds med ett kapitel som beskriver olika sorters bönor, ärter och linser, deras sinnehåll, hur de kan användas och vad de kan kombineras med för att bäst komma till sin rätt. Därefter följer kapitel med recept som har en av de tre huvudingredienserna som bas. Recepten visar dels bönors, ärters och linsers varierande användningsområden, dels hur de kan tillagas på olika aptitretande sätt.
Roland Persson var under 15 år kökschef i Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm. 1985-93 var han medlem i Svenska Kokslandslaget och 1990 blev Roland Persson utsedd till Årets kock. 1992 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj.
9789153432715
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn