-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nära nyskick. Boken skildrar konsten att kombinera mat och vin. I sexton kapitel, uppdelade efter smaktyper, får vi veta om vinernas ursprung, särdrag och variation. Perfekt för dig som älskar mat och framförallt vin. Otroligt tydliga instruktioner som gör det enkelt a läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Oöppnat ex. Grönt klotband, 28,2 x 22,7 cm, 2078 gram. Boken skickas som spårbar försändelse.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. En generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Samtidigt är Smakens magi en hä läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi Det underbara samspelet mellan v...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2008. 384 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inbunden. 2008. 383 s. 28x23 cm. 2,2 kg.
Efter succén med sin senaste bok Vinets magi, som utsågs till världens bästa vinbok, har nu Bengt Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 1 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nyskick. Presentskick. Stort format. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. PRESENTSKICK
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Dedikation på försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nära nyskick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : Det underbara samspelet mella...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Efter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137 -
Smakens magi : det underbara samspelet mellan...
Inbunden bok. Max Ström. 2008. 383 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261137
- Titel
- Smakens magi : det underbara samspelet mellan vin och mat
- Författare
- Kronstam, Bengt-Göran
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«FeminaEfter succén med sin senaste bok Vinets magi - som utsågs till världens bästa vinbok - har nu Bengt-Göran Kronstam skrivit en generös och ymnig bok om samspelet mellan vin och mat. Här finns sexton kapitel om vinets olika smaktyper och användningsområden, från champagne till de olika vita, röda och rosévinerna, liksom det söta och starka vinet. Dessutom kan du läsa om vin till grillat och vegetarisk mat, om vin och sprit som krydda, om flambering och mycket annat - allt kryddat med färgstarka berättelser från vinets och matens underbara värld.- Själva grundtesen i gastronomin är att bli lagom mätt och diskret berusad på ett så behagligt och välsmakande sätt som möjligt. Så varför krångla till det? Det är temat i min nya bok, en smaklig vägledning till vinets smaktyper och en naturlig fortsättning på Vinets magi. Där hittar du människorna, mötena och platserna, här hittar du upplevelserna.Samtidigt är Smakens magi en härlig och inspirerande kokbok där Kronstam bjuder generöst på massor av läckra smakprov ur sina egna recept med vintips till det goda på tallriken. Allt är samlat i en magnifik praktutgåva som det är ett nöje att både ge och få.- Maten är grunden till mitt vinintresse, men jag är inte förtjust i modern konstmat. Den är för omfattande och kontrastrik på ett sätt som inte passar vinet. Klassisk matlagning bygger istället på harmoni mellan alla smaker, däribland vinet. Recepten i Smakens magi är festmat, men på en nivå som de flesta ska kunna laga.De förföriska matbilderna är tagna av Björn Lindberg, en av Sveriges främsta matfotografer. Reportagebilderna är tagna av Claes Löfgren, som tillsammans med Kronstam fick pris av Gourmand World Cookbook Awards för världens bästa vinfotografiska verk i Vinets magi.Sagt om Smakens magi»...en bok att njuta länge och i omgångar.«Expressen»Lycka är att ha Bengt-Göran Kronstams nya bok i sin ägo. Riktigt bra recept och massor med förslag om vilket vin man kan servera till.«Femina»Bengt-Göran Kronstams gedigna provningserfarenhet och stora matlagningsintresse genomsyrar boken som lockar med recept och vackert foto. Härliga recept, bra vägledning till lyckade mat- och vinmatchningar plus fina bilder är bokens styrka.«TT Spektra»Bengt-Göran Kronstam har en god penna och en aldrig sviktande passion för vin. När han dessutom lyfter in vinet i det kulinariska landskapet skapas gastronomiska bilder av stor skönhet.[...] Recepten är eleganta och ändå användarvänliga. Claes Löfgren och Björn Lindberg ramar in Bengt-Göran Kronstams texter på det goda sätt de förtjänar.«Länstidningen Södertälje»...en naturlig sammanknytning mellan vinet och maten. Kronstam förmedlar ett samspel som skickar läsaren mot nya dreglande höjder. "Smakens magi" ger kunniga svar på allt med ett läcker formgivning och bildsättning av yppersta kvalitet.«Nerikes Allehanda»...en svindlande mäktig bok...«Residence»En passionerad och personlig mat, vin- och resebok...«Laga Lätt
Max Ström 9789171261137
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn