-
Josses barnmat
Häftad bok. Jure Förlag. 2010. 132 sidor.
Mycket gott skick. Spiralbunden med rund och fin spiral.
Minimalt med spår efter hantering finns.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Förlag 9789172233799 -
Josses barnmat
Häftad bok. Jure Förlag. 1 uppl. 2010. 132 sidor.
Nära nyskick. Spiralinbunden.
Hel och fin.
Slitage av låg grad.
Läst ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Förlag 1 9789172233799 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Förlag 9789172233799 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Förlag 9789172233799 -
Josses barnmat
Häftad bok. Jure Förlag. 2010. 132 sidor.
Hyggligt skick. I begagnat skick, några skavanker på vissa blad men helt ok tycker jag.
Josefin Haamer håller barnmatskurser runtom i landet. Bra recept , inspiration och tips för dem första måltider … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Förlag 9789172233799 -
Josses barnmat
Grafik, karta. Jure Förlag. 2010. 132 sidor.
Mycket gott skick. Spiralinbunden, små hanteringsspår på pärmens baksida
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Förlag 9789172233799 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Förlag 9789172233799 -
Josses barnmat - Den allra första ( många råd...
Häftad bok. Jure Bokförlag AB. 1:a uppl. 2010. 132 sidor.
Nära nyskick. 21 cm x 18 cm. 325 gram. Spiral bandtyp. Rikt illustrerad med färg foto. (låda20230124-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Bokförlag AB 1:a 9789172233799 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Förlag 9789172233799 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Förlag 9789172233799
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn