Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789173538282

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Biskop Brasks måltider : svensk mat mellan medeltid och renässans

Biskop Brasks måltider : svensk mat mellan medeltid och renässans

Inbundna böcker. Bokförlaget Atlantis. 2016. 352 sidor.

Intresset för måltider från förr är stort, mycket tack vare Historieätarna. I denna bok får vi en levande och ny bild av den svenska matkulturen i början av 1500-talet. Utgångspunkt är Biskop Brasks hushållspraktika, som är en unik och rikhaltig källa från tiden att ösa ur. Vi får inte bara veta vad man åt och hur man tillagade maten utan får också läsa om hur man sörjde för sin personal och om tidens handel och tekniska innovationer.

Förlagsfakta

ISBN
9789173538282
Titel
Biskop Brasks måltider : svensk mat mellan medeltid och renässans
Författare
Bonow, Madeleine A. - Gröntoft, Magnus - Gustafsson, Sofia - Lindberg, Markus
Förlag
Bokförlaget Atlantis
Utgivningsår
2016
Omfång
352 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
902 g
Språk
Svenska