-
Bloody blåbär, lingon collins och hjortron so...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Bokförlaget DN 2002. Fräscha, lätta och svala drinkar. Boken för alla som vill blanda en spännande drink men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror - mjölk, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, kaffe, frukt med mera. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick. Några åldersrelaterade småfläckar på det vita på baksidan av pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175884363
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9789175884363 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Drinkbok som utgår från hemmets vanligaste råvaror.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick. Fräscha, lätta och svala drinkar. Lingon är dessutom extra nyttigt har man kommit fram till. Formgivare: Blom Polfeldt, Camilla. Förlag: Bokförlaget DN Utgivningsdatum: 2002-05-14 Omfång: 120 sidor Bandtyp: Kartonnage Bok Bloody blåbär och andra eleganta läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175884363
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9789175884363 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175884363
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9789175884363 -
Bloody blåbär, Lingon collins och Hjorton sou...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175884363
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9789175884363 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 1:a uppl. 2002. 120 sidor.
Nära nyskick. Fin bok om drinkar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 1:a 9175884364 -
Bloody blåbär, lingon collins och hjortron so...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Klotband, 119 sidor. Bokförlaget DN (Italien, 2002). Mycket rikt illustrerad i färg.ISBN: 9175884364 Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
9175884364 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour :...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Några minimala hanteringsspår, för övrigt i presentskick. Förlagets illustrerade laminatband. Trådbundet.
Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails!
Bloody blåbär, Lingo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884364
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9175884364
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn