-
Sherry : drycken till mat - tillverkning, his...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 2019. 138 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Se gärna mina övriga annonser för fler liknande böcker!
G2Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 9789177510833 -
Sherry : drycken till mat - tillverkning, his...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 2019. 138 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Se gärna mina övriga annonser för fler liknande böcker!
G2Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 9789177510833 -
Sherry : drycken till mat - tillverkning, his...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 2019. 138 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Se gärna mina övriga annonser för fler liknande böcker!
G2Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 9789177510833 -
Sherry : drycken till mat - tillverkning, his...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 1 uppl. 2019. 138 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 1 9789177510833 -
Sherry : drycken till mat - tillverkning, his...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 2019. 138 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst bok. Flera exemplar finns.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 9789177510833 -
Sherry : drycken till mat - tillverkning, his...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 2019. 138 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 9789177510833 -
Sherry : drycken till mat - tillverkning, his...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 2019. 138 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 9789177510833 -
Sherry : drycken till mat - tillverkning, his...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 2019. 138 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 9789177510833 -
Sherry : drycken till mat - tillverkning, his...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 2019. 138 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 9789177510833 -
Sherry - Drycken till mat. Tillverkning, Hist...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 2019. 138 sidor.
Nära nyskick. Illustrationer.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 9789177510833 -
Sherry : drycken till mat - tillverkning, his...
Häftad bok. Barthelson Förlag. 2019. 138 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177510833
- Titel
- Sherry : drycken till mat - tillverkning, historia, kultur
- Författare
- Högman, Karl Lennart
- Förlag
- Barthelson Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 130 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första heltäckande boken om sherry på svenska, vars genomgående tema är att det finns sherryvin till alla maträtter. Boken beskriver hur druvan omvandlas till sherry. Den följer odling av druvor, vinpressning och mustens väg via lagring till buteljering. Boken ger en konkret och kunskapsrik vägledning in i sherryns värld, som är relativt okänd för en svensk läsekrets. Boken kan med fördel användas som guide vid resor till Jerezområdet där den äkta sherryn blir till. Efter ett antal decennier av nedgång under 1900-talet, är sherryn på rejäl uppgång i Spanien, genom ett antal innovativa vinmakare, som satsar på torra, högkvalitativa sherrysorter i kombination med mat. Vintillverkning har pågått i Cadizprovinsen i 3 100 år. Sherryn, som fanns på 1500-talet och ansågs vara världens bästa vin, skiljer sig mycket från den av idag. Då fanns bara en stil - ett kraftigt, högt uppspritat, sött vin. Dagens torra sherryviner kom till under 17- och 1800-talen och blev då högt respekterade av vinkännare i hela världen.
Barthelson Förlag 9789177510833
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn