-
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hylla 48
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225286
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9789185225286 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok.
Nära nyskick. Fitnessförlaget. 2005. 159 s. Inbunden. 720 gram.Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Namnteckning, skyddsomslag något slitet längs kanterna och med ett blyertsstreck bak, illustrerad med fotografier i färg. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
9185225282 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9185225282 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9185225282 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185225286
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9789185225286 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225286
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9789185225286 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9185225282 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Dekorerat förlagsband enligt fotografi. Illustrerad med fotografier i färg. Mycket gott skick. (v70)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9185225282 -
Paulúns stenålderskost (dedicerad)
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inb, dedicerad av förf (till Anders) Liten riss i omslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9185225282 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. (F)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9185225282 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok.
Nära nyskick. Ica bokförlag 2005 (sv.originaluppl.), 160s. B/H=20,5x22,5. Vikt = 680g. Förlagets dekorerade klotband (inbunden). Nära nyskick.
ISBN: 9789185225286
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225286
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
9789185225286 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget 9185225282 -
PAULÚNS STENÅLDERSKOST
Inbunden bok. Fitnessförlaget. Första uppl. 2005. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inga namn eller markeringar. Oläst. Ur bokens baksidestext: ” De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, oc läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
Fitnessförlaget Första 9185225282 -
Paulúns stenålderskost - maten du är gjord fö...
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Sundbyberg : Fitnessförlaget, 2005 (Italien) 159 s. Färgill. 23 cm. ISBN: 91-85225-28-2 ; Inbunden dekorerat förlagsband med skyddsomslag. (Kartonnage) I mycket fint skick, som ny. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
9185225282 -
Paulúns stenålderskost Maten du är gjord för...
Mycket gott skick. Foto i färg. Fitnessförlaget 2005 159s Dek.ppb. ISBN 9789185225286 ,Mycket gott skick.,9789185225286,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225286
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
9789185225286 -
Paulúns stenålderskost - Maten du är gjord fö...
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 1:a uppl. 2005. 159 s. Inbunden. 23x20,5cm. 750 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Namn övermålat med tippex på det textlösa försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225286
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
9789185225286 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok.
Nyskick. Fitnessförlaget. Första uppl. 2005. 160 s. Inbunden. 228x205718cm. 718 gram. Skyddsomslag finns i nyskick. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
9185225282 -
Paulúns stenålderskost
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 1:a upplagan uppl. 2005. 160 s. Inbunden. 23x21cm. 720 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk elle läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225282
- Titel
- Paulúns stenålderskost
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av de livsmedel som idag fyller våra kylskåp har inte funnits på människans meny speciellt länge. Under miljontals år åt vi mat utan en massa snabba kolhydrater och härdade fetter, och vi drack inte mjölk eller åt smörgås med leverpastej. Paulúns stenålderskost tar upp en tanke som bygger på sunt förnuft. En tanke om att vi ska äta det vi är skapade för att äta. Många av de hälsoproblem vi har idag, som diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, fetma, magbesvär, allergier, depression med flera, beror delvis på att vi äter sådant vi inte är anpassade till, och skulle kunna minskas med hjälp av förändrade kostvanor. I Paulúns stenålderskost förklaras hur maten såg ut förr och varför vi kanske borde sträva efter att återskapa den så mycket det går. Men boken handlar också om de moderna livsmedlen och vilka skador de kan ge. Här förklaras evolutionsteorin, varför paleolitisk kost minskar sötsuget och om det ligger något bakom dagens kolhydratsjakt. Boken redovisar modern forskning och ger tips snarare än pekpinnar. Att ställa om sitt liv helt efter stenåldern är kanske inget att sträva efter, men att genom enkla förändringar nå positiva hälsoeffekter som viktnedgång, lindrade allergier och bortblåsta magbesvär är det väl knappast någon som har något emot? I Paulúns stenålderskost får läsaren inblick i ett nytt sätt att äta baserat på evolutionsteorin. Ett sätt som är både enkelt och njutningsfullt, och framför allt fullt möjligt att följa för den moderna människan. UR INNEHÅLLET Maten vi är gjorda för Vad är det för fel på dagens mat? Kostrelaterade åkommor Vad är en fri radikal? Kolhydrater kalorier eller knark? Antioxidanter ditt livselixir Nötter och hälsan Kvinnor är från godishyllan och män från köttdisken Det röda köttet röd flagg? Stenålderskost för den moderna människanFredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut storsäljare som Blodsockerblues, Blodsockerblues i köket, Allt om fettförbränning och Paulúns näringslära.
9185225282
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn