-
Champagne
Inbunden bok. Stevali. 1 uppl. 2014. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287498
- Titel
- Champagne
- Författare
- Kjörling, Andreas
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 264 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Champagne är uppföljaren till succéboken "Champagne-kunskap ger mersmak" som vann silver i World Gourmand Cook Book Award. Boken lär på ett informativt sätt ut grunderna om den fantastiska drycken champagne. Läs om historia, handel mellan druvodlare och producenter, tillverkningens alla olika steg från skörd till pressning, blandning av basviner och lagring av denna dryck. Boken innehåller även tips om hur man bäst kombinerar champagne med mat och hur drycken serveras på rätt sätt. Vad innebär det till exempel att sabrera och hur gör man? Du får lära dig att prova champagne, känna igen dofter och smaker. Här kan du dessutom läsa om alla de stora champagnehusen och få tips om några av Andreas Kjörlings egna favoriter.
Stevali 1 9789186287498 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186287498
- Titel
- Champagne
- Författare
- Kjörling, Andreas
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 264 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Champagne är uppföljaren till succéboken "Champagne-kunskap ger mersmak" som vann silver i World Gourmand Cook Book Award. Boken lär på ett informativt sätt ut grunderna om den fantastiska drycken champagne. Läs om historia, handel mellan druvodlare och producenter, tillverkningens alla olika steg från skörd till pressning, blandning av basviner och lagring av denna dryck. Boken innehåller även tips om hur man bäst kombinerar champagne med mat och hur drycken serveras på rätt sätt. Vad innebär det till exempel att sabrera och hur gör man? Du får lära dig att prova champagne, känna igen dofter och smaker. Här kan du dessutom läsa om alla de stora champagnehusen och få tips om några av Andreas Kjörlings egna favoriter.
Stevali 1 9789186287498 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186287498
- Titel
- Champagne
- Författare
- Kjörling, Andreas
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 264 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Champagne är uppföljaren till succéboken "Champagne-kunskap ger mersmak" som vann silver i World Gourmand Cook Book Award. Boken lär på ett informativt sätt ut grunderna om den fantastiska drycken champagne. Läs om historia, handel mellan druvodlare och producenter, tillverkningens alla olika steg från skörd till pressning, blandning av basviner och lagring av denna dryck. Boken innehåller även tips om hur man bäst kombinerar champagne med mat och hur drycken serveras på rätt sätt. Vad innebär det till exempel att sabrera och hur gör man? Du får lära dig att prova champagne, känna igen dofter och smaker. Här kan du dessutom läsa om alla de stora champagnehusen och få tips om några av Andreas Kjörlings egna favoriter.
Stevali 1 9789186287498 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186287498
- Titel
- Champagne
- Författare
- Kjörling, Andreas
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 264 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Champagne är uppföljaren till succéboken "Champagne-kunskap ger mersmak" som vann silver i World Gourmand Cook Book Award. Boken lär på ett informativt sätt ut grunderna om den fantastiska drycken champagne. Läs om historia, handel mellan druvodlare och producenter, tillverkningens alla olika steg från skörd till pressning, blandning av basviner och lagring av denna dryck. Boken innehåller även tips om hur man bäst kombinerar champagne med mat och hur drycken serveras på rätt sätt. Vad innebär det till exempel att sabrera och hur gör man? Du får lära dig att prova champagne, känna igen dofter och smaker. Här kan du dessutom läsa om alla de stora champagnehusen och få tips om några av Andreas Kjörlings egna favoriter.
Stevali 1 9789186287498 -
Champagne (Dedikation undertecknad Andreas Kj...
Inbunden bok. Stevali. 1 uppl. 2014. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Dedikation
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287498
- Titel
- Champagne
- Författare
- Kjörling, Andreas
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 264 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Champagne är uppföljaren till succéboken "Champagne-kunskap ger mersmak" som vann silver i World Gourmand Cook Book Award. Boken lär på ett informativt sätt ut grunderna om den fantastiska drycken champagne. Läs om historia, handel mellan druvodlare och producenter, tillverkningens alla olika steg från skörd till pressning, blandning av basviner och lagring av denna dryck. Boken innehåller även tips om hur man bäst kombinerar champagne med mat och hur drycken serveras på rätt sätt. Vad innebär det till exempel att sabrera och hur gör man? Du får lära dig att prova champagne, känna igen dofter och smaker. Här kan du dessutom läsa om alla de stora champagnehusen och få tips om några av Andreas Kjörlings egna favoriter.
Stevali 1 9789186287498 -
Champagne
Inbunden bok. Stevali. 1 uppl. 2014. 159 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Champagne är uppföljaren till succéboken "Champagne-kunskap ger mersmak" som vann silver i World Gourmand Cook Book Award. Boken lär på ett informativt sätt ut grunderna om den fantastiska drycken champagne. Läs om his läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287498
- Titel
- Champagne
- Författare
- Kjörling, Andreas
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 264 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Champagne är uppföljaren till succéboken "Champagne-kunskap ger mersmak" som vann silver i World Gourmand Cook Book Award. Boken lär på ett informativt sätt ut grunderna om den fantastiska drycken champagne. Läs om historia, handel mellan druvodlare och producenter, tillverkningens alla olika steg från skörd till pressning, blandning av basviner och lagring av denna dryck. Boken innehåller även tips om hur man bäst kombinerar champagne med mat och hur drycken serveras på rätt sätt. Vad innebär det till exempel att sabrera och hur gör man? Du får lära dig att prova champagne, känna igen dofter och smaker. Här kan du dessutom läsa om alla de stora champagnehusen och få tips om några av Andreas Kjörlings egna favoriter.
Stevali 1 9789186287498
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn