Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789186623241

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag och desserter

Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag och desserter

Inbundna böcker. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 258 sidor.

Mat på Markus Aujalays vis kan vara elegant och festligt eller rustik vardagsmat; en snabbt ihopsvängd middag mitt i veckan eller ett doftande långkok. Den gemensamma nämnaren är känslan för goda råvaror och lockande smaker. I Markus kokbok har den kände kocken samlat ett hundratal av sina favoritrecept för alla tillfällen från brunch till nattamat, salt och sött och allt däremellan. Markus Aujalay är välkänd kock och tv-personlighet, som både ger lättlagade middagstips i Nyhetsmorgon och är en av domarna i Sveriges mästerkock. I bagaget har han bland annat titeln Årets Kock 2004. Nu driver han egna restaurangen Winterviken i Stockholm och Fjällpuben i Åre.

Förlagsfakta

ISBN
9789186623241
Titel
Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag och desserter
Författare
Markus Aujalay
Förlag
Nygren & Nygren
Utgivningsår
2012
Omfång
258 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 269 mm Ryggbredd 29 mm
Vikt
1187 g
Språk
Svenska