-
Italien : den kompletta italienska kokboken
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 511 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Presentskick
Makalöst mångfald, den komplette kokboken
Vackra bilder på fina miljöer på köpet.
2 kg Italien!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161063
- Titel
- Italien : den kompletta italienska kokboken
- Författare
- Ingeborg Pils - Johannes B. Bucej - Stefan Pallmer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 511 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket.
I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en rik kulinarisk historia och mängder
av regionala mattraditioner som har bibehållit sin lokala karaktär trots allt fler influenser från omvärlden. Vit tryffel, balsamvinäger, olivolja, oregano, parmesan och pasta har gjort den italienska maten världsberömd. Men det finns oändligt mycket mer att upptäcka i de genuina italienska vardagsköken. Italien. Den kompletta italienska kokboken är indelad i kapitel som
följer samma ordning som en typisk italiensk måltid. Den utforskar traditioner i olika delar av landet, presenterar de mest tongivande specialiteterna och ger en god överblick över hela det brokiga fältet av italienska viner. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver!
Format: 215x270 mm
Tukan Förlag 1 9789187161063 -
Italien : den kompletta italienska kokboken
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 511 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver, rikt illustrerad, ej namnad. 2 kg … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161063
- Titel
- Italien : den kompletta italienska kokboken
- Författare
- Ingeborg Pils - Johannes B. Bucej - Stefan Pallmer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 511 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket.
I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en rik kulinarisk historia och mängder
av regionala mattraditioner som har bibehållit sin lokala karaktär trots allt fler influenser från omvärlden. Vit tryffel, balsamvinäger, olivolja, oregano, parmesan och pasta har gjort den italienska maten världsberömd. Men det finns oändligt mycket mer att upptäcka i de genuina italienska vardagsköken. Italien. Den kompletta italienska kokboken är indelad i kapitel som
följer samma ordning som en typisk italiensk måltid. Den utforskar traditioner i olika delar av landet, presenterar de mest tongivande specialiteterna och ger en god överblick över hela det brokiga fältet av italienska viner. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver!
Format: 215x270 mm
Tukan Förlag 1 9789187161063 -
Italien : den kompletta italienska kokboken
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Tukan förlag, Parragon 2014, I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver, rikt illustrerad, ej namnad
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161063
- Titel
- Italien : den kompletta italienska kokboken
- Författare
- Ingeborg Pils - Johannes B. Bucej - Stefan Pallmer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 511 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket.
I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en rik kulinarisk historia och mängder
av regionala mattraditioner som har bibehållit sin lokala karaktär trots allt fler influenser från omvärlden. Vit tryffel, balsamvinäger, olivolja, oregano, parmesan och pasta har gjort den italienska maten världsberömd. Men det finns oändligt mycket mer att upptäcka i de genuina italienska vardagsköken. Italien. Den kompletta italienska kokboken är indelad i kapitel som
följer samma ordning som en typisk italiensk måltid. Den utforskar traditioner i olika delar av landet, presenterar de mest tongivande specialiteterna och ger en god överblick över hela det brokiga fältet av italienska viner. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver!
Format: 215x270 mm
9789187161063 -
Italien : den kompletta italienska kokboken
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 511 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Samma frakt oavsett hur mycket du handlar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161063
- Titel
- Italien : den kompletta italienska kokboken
- Författare
- Ingeborg Pils - Johannes B. Bucej - Stefan Pallmer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 511 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket.
I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en rik kulinarisk historia och mängder
av regionala mattraditioner som har bibehållit sin lokala karaktär trots allt fler influenser från omvärlden. Vit tryffel, balsamvinäger, olivolja, oregano, parmesan och pasta har gjort den italienska maten världsberömd. Men det finns oändligt mycket mer att upptäcka i de genuina italienska vardagsköken. Italien. Den kompletta italienska kokboken är indelad i kapitel som
följer samma ordning som en typisk italiensk måltid. Den utforskar traditioner i olika delar av landet, presenterar de mest tongivande specialiteterna och ger en god överblick över hela det brokiga fältet av italienska viner. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver!
Format: 215x270 mm
Tukan Förlag 1 9789187161063 -
Italien : den kompletta italienska kokboken
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 511 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161063
- Titel
- Italien : den kompletta italienska kokboken
- Författare
- Ingeborg Pils - Johannes B. Bucej - Stefan Pallmer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 511 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket.
I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en rik kulinarisk historia och mängder
av regionala mattraditioner som har bibehållit sin lokala karaktär trots allt fler influenser från omvärlden. Vit tryffel, balsamvinäger, olivolja, oregano, parmesan och pasta har gjort den italienska maten världsberömd. Men det finns oändligt mycket mer att upptäcka i de genuina italienska vardagsköken. Italien. Den kompletta italienska kokboken är indelad i kapitel som
följer samma ordning som en typisk italiensk måltid. Den utforskar traditioner i olika delar av landet, presenterar de mest tongivande specialiteterna och ger en god överblick över hela det brokiga fältet av italienska viner. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver!
Format: 215x270 mm
Tukan Förlag 1 9789187161063 -
Italien : den kompletta italienska kokboken
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 511 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161063
- Titel
- Italien : den kompletta italienska kokboken
- Författare
- Ingeborg Pils - Johannes B. Bucej - Stefan Pallmer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 511 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket.
I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en rik kulinarisk historia och mängder
av regionala mattraditioner som har bibehållit sin lokala karaktär trots allt fler influenser från omvärlden. Vit tryffel, balsamvinäger, olivolja, oregano, parmesan och pasta har gjort den italienska maten världsberömd. Men det finns oändligt mycket mer att upptäcka i de genuina italienska vardagsköken. Italien. Den kompletta italienska kokboken är indelad i kapitel som
följer samma ordning som en typisk italiensk måltid. Den utforskar traditioner i olika delar av landet, presenterar de mest tongivande specialiteterna och ger en god överblick över hela det brokiga fältet av italienska viner. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver!
Format: 215x270 mm
Tukan Förlag 1 9789187161063 -
Italien : den kompletta italienska kokboken
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 511 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket.
I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en ri läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161063
- Titel
- Italien : den kompletta italienska kokboken
- Författare
- Ingeborg Pils - Johannes B. Bucej - Stefan Pallmer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 511 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket.
I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en rik kulinarisk historia och mängder
av regionala mattraditioner som har bibehållit sin lokala karaktär trots allt fler influenser från omvärlden. Vit tryffel, balsamvinäger, olivolja, oregano, parmesan och pasta har gjort den italienska maten världsberömd. Men det finns oändligt mycket mer att upptäcka i de genuina italienska vardagsköken. Italien. Den kompletta italienska kokboken är indelad i kapitel som
följer samma ordning som en typisk italiensk måltid. Den utforskar traditioner i olika delar av landet, presenterar de mest tongivande specialiteterna och ger en god överblick över hela det brokiga fältet av italienska viner. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver!
Format: 215x270 mm
Tukan Förlag 1 9789187161063 -
Italien : den kompletta italienska kokboken
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 511 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161063
- Titel
- Italien : den kompletta italienska kokboken
- Författare
- Ingeborg Pils - Johannes B. Bucej - Stefan Pallmer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 511 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket.
I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en rik kulinarisk historia och mängder
av regionala mattraditioner som har bibehållit sin lokala karaktär trots allt fler influenser från omvärlden. Vit tryffel, balsamvinäger, olivolja, oregano, parmesan och pasta har gjort den italienska maten världsberömd. Men det finns oändligt mycket mer att upptäcka i de genuina italienska vardagsköken. Italien. Den kompletta italienska kokboken är indelad i kapitel som
följer samma ordning som en typisk italiensk måltid. Den utforskar traditioner i olika delar av landet, presenterar de mest tongivande specialiteterna och ger en god överblick över hela det brokiga fältet av italienska viner. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver!
Format: 215x270 mm
Tukan Förlag 1 9789187161063
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn