-
Allt om matlagning från nybörjare till mäster...
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Love Food. uppl.1. 2013. 768 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
9789187161582 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Grundläggande tekniker, steg försteg-instruktioner.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Tukan Förlag 1 9789187161582 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. Lättare bruksspår på omslaget. 20x25 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Tukan Förlag 1 9789187161582 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.
Mycket gott skick. Rester av prislapp. Bruksmärken
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Tukan Förlag 1 9789187161582 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. laminatband m skyddsomslag, 25*20 cm, rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Tukan Förlag 1 9789187161582 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Tukan Förlag 1 9789187161582 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Love Food, [2013]. Förlagets tryckta/dekorerade och laminerade pappband i mycket gott skick. Skyddsomslaget med ett nagg/liten reva vid rygghuvudet, i hörnet mot framsidans överkant, i övrigt mycket gott antikvariskt skick. 768 s. Rikligt illustrerad i fä läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
9789187161582 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Några skrapmärken på baksidan av skyddsomslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Tukan Förlag 1 9789187161582 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Tukan Förlag 1 9789187161582 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Tukan Förlag 1 9789187161582 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Gåvotillskrift på försättsbladet, annars nyskick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Tukan Förlag 1 9789187161582
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn