-
Smakens makt
Inbunden bok. Mondial. 2019. 166 sidor.
Mycket gott skick. Ett par prislappsrester på pärmens framsida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188671905
- Titel
- Smakens makt
- Författare
- Styregård, Per
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 166 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 218 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 324 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför äter och dricker vi som vi gör? Varför älskar vi att äta, men ser ner på smaken? Hur mycket av vår doft och smak är objektiv respektive subjektiv? I Smakens makt betraktar Per Styregård vår tids ätande och drickande ur ett kulturellt och filosofiskt perspektiv. Genom att hämta inspiration från filosofin, mytologin och vetenskapen reder han ut aktuella frågor kring matens roll i våra liv och beskriver insiktsfullt de utmaningar som matkulturen står inför. Från egna matupplevelser på några av världens bästa restauranger, till streetfood som gett bränsle åt revolutioner och dignande julbord, guidar Styregård vår resa genom smakens värld och ger oss nya vinklar på de begrepp som formar vår matkultur idag.PER STYREGÅRD är journalist och föreläsare, med specialistkunskap inom mat och dryck. Han är matskribent för Dagens Industri och har grundat den gastronomiska debattscenen Skafferiet. Per är också Food Workshop Manager på Openlab, där han driver projekt inom mat och hållbarhet, och är också programledare för podden Matlaboratoriet. Han har varit chefredaktör för Gourmet och White Guide.
Mondial 9789188671905 -
Smakens makt
Inbunden bok. Mondial. 2019. 166 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade kartonnage. -- Varför äter och dricker vi som vi gör? Varför älskar vi att äta, men ser ner på smaken? Hur mycket av vår doft och smak är objektiv respektive subjektiv? I Smakens makt betraktar Per Styregård vår tids ätande och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188671905
- Titel
- Smakens makt
- Författare
- Styregård, Per
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 166 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 218 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 324 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför äter och dricker vi som vi gör? Varför älskar vi att äta, men ser ner på smaken? Hur mycket av vår doft och smak är objektiv respektive subjektiv? I Smakens makt betraktar Per Styregård vår tids ätande och drickande ur ett kulturellt och filosofiskt perspektiv. Genom att hämta inspiration från filosofin, mytologin och vetenskapen reder han ut aktuella frågor kring matens roll i våra liv och beskriver insiktsfullt de utmaningar som matkulturen står inför. Från egna matupplevelser på några av världens bästa restauranger, till streetfood som gett bränsle åt revolutioner och dignande julbord, guidar Styregård vår resa genom smakens värld och ger oss nya vinklar på de begrepp som formar vår matkultur idag.PER STYREGÅRD är journalist och föreläsare, med specialistkunskap inom mat och dryck. Han är matskribent för Dagens Industri och har grundat den gastronomiska debattscenen Skafferiet. Per är också Food Workshop Manager på Openlab, där han driver projekt inom mat och hållbarhet, och är också programledare för podden Matlaboratoriet. Han har varit chefredaktör för Gourmet och White Guide.
Mondial 9789188671905 -
Smakens makt
Inbunden bok. Mondial. 2019. 166 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Varför äter och dricker vi som vi gör? Varför älskar vi att äta, men ser ner på smaken? Hur mycket av vår doft och smak är objektiv respektive subjektiv?
I Smakens makt betraktar Per Styregård vår tids ätande och dr läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188671905
- Titel
- Smakens makt
- Författare
- Styregård, Per
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 166 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 218 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 324 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför äter och dricker vi som vi gör? Varför älskar vi att äta, men ser ner på smaken? Hur mycket av vår doft och smak är objektiv respektive subjektiv? I Smakens makt betraktar Per Styregård vår tids ätande och drickande ur ett kulturellt och filosofiskt perspektiv. Genom att hämta inspiration från filosofin, mytologin och vetenskapen reder han ut aktuella frågor kring matens roll i våra liv och beskriver insiktsfullt de utmaningar som matkulturen står inför. Från egna matupplevelser på några av världens bästa restauranger, till streetfood som gett bränsle åt revolutioner och dignande julbord, guidar Styregård vår resa genom smakens värld och ger oss nya vinklar på de begrepp som formar vår matkultur idag.PER STYREGÅRD är journalist och föreläsare, med specialistkunskap inom mat och dryck. Han är matskribent för Dagens Industri och har grundat den gastronomiska debattscenen Skafferiet. Per är också Food Workshop Manager på Openlab, där han driver projekt inom mat och hållbarhet, och är också programledare för podden Matlaboratoriet. Han har varit chefredaktör för Gourmet och White Guide.
Mondial 9789188671905
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn