-
Sörpla och njut - Stora Enso Skogs Soppkokbok
Inbunden bok. Stora Enso. 2008. 48 sidor.
Mycket gott skick. Hylla 14 - Plan 3
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStora Enso -
Laga älg och annat vilt
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 112 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264574
- Titel
- Laga älg och annat vilt
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
Bokförlaget Semic 9789155264574 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155264574
- Titel
- Laga älg och annat vilt
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
Bokförlaget Semic 9789155264574 -
Laga vilt – bästa recepten med hjort, vildsvi...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2019. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267100
- Titel
- Laga vilt : bästa recepten med hjort, vildsvin och älg
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 265 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 589 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våga laga mer vilt! Här finns ca 45 inspirerande recept på bland annat hjort, vildsvin och älg, både med traditionellt svenska smaker och spännande kryddor från andra delar av världen. Vad sägs om att testa Vilda Wallenbergare, älgköttbullar med pistagenötter, en modern bowl med nudlar och fasan eller en mauritisk curry med vildsvin och räkor? Anders Levén, en av Sveriges mest välkända kockar och en passionerad jägare, bjuder på nyskapande maträtter och uppmuntrar alla att experimentera i köket och välja det kött man har tillgängligt. Det har aldrig varit enklare att imponera på familj, vänner och jaktlag!
Bokförlaget Semic 9789155267100 -
Laga vilt
Inbunden bok. Semic. 2019. 109 sidor.
Nära nyskick. -Bästa recepten med hjort, vildsvin och älg. Dek Ppbd ill.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSemic -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9132332211
- Titel
- Vildsvinskokbok
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren.
Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i sesamknyte, tandoorikryddade färsrullar och grillade revben med apelsin och dragon är bara några exempel på rätter som med fördel lagas med vildsvinskött.
Anders Levén går även igenom grunderna för styckning, nedkylning och förvaring, och berättar om hygien och metoder att använda sig av vid hantering av vilt.
B Wahlströms 1 9132332211 -
Laga vilt : bästa recepten med hjort, vildsvi...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2019. 103 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267100
- Titel
- Laga vilt : bästa recepten med hjort, vildsvin och älg
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 265 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 589 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våga laga mer vilt! Här finns ca 45 inspirerande recept på bland annat hjort, vildsvin och älg, både med traditionellt svenska smaker och spännande kryddor från andra delar av världen. Vad sägs om att testa Vilda Wallenbergare, älgköttbullar med pistagenötter, en modern bowl med nudlar och fasan eller en mauritisk curry med vildsvin och räkor? Anders Levén, en av Sveriges mest välkända kockar och en passionerad jägare, bjuder på nyskapande maträtter och uppmuntrar alla att experimentera i köket och välja det kött man har tillgängligt. Det har aldrig varit enklare att imponera på familj, vänner och jaktlag!
Bokförlaget Semic 9789155267100 -
Laga älg och annat vilt
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 112 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Fint ex.
Styckningsbeskrivningar och recept.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264574
- Titel
- Laga älg och annat vilt
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
Bokförlaget Semic 9789155264574 -
Vildsvinskokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Dedikerad: God Jul, Bengt, 2011. i.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132332211
- Titel
- Vildsvinskokbok
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren.
Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i sesamknyte, tandoorikryddade färsrullar och grillade revben med apelsin och dragon är bara några exempel på rätter som med fördel lagas med vildsvinskött.
Anders Levén går även igenom grunderna för styckning, nedkylning och förvaring, och berättar om hygien och metoder att använda sig av vid hantering av vilt.
B Wahlströms 1 9132332211 -
Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sät...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. [Hylla:18 Mat]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329326
- Titel
- Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sätt
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 233 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Har du frysen full med älgkött men saknar tillagningsidéer? Då är detta boken du behöver.
Anders Levén ger här en mängd tips på goda och fantasifulla älgrätter, både av traditionellt slag och lite mer annorlunda som man kanske inte vanligtvis förknippar med älg. Yakiniku på älgentrecote, älgcurry med naanbröd samt spett med friterat älgkött och aprikoser är några exempel.
Inför middagsbjudningen kan man få idéer och recept från menysidor som tipsar om vilka förrätter, huvudrätter och efterrätter som passar bra ihop. Vad kombinerar man till exempel en kryddstark älghuvudrätt med, hur kan man göra för att skapa en läcker lyxmåltid eller ordna en lite billigare middagsbjudning mot slutet av månaden?
Det är förstås också viktigt att välja en måltidsdryck som passar till älgrätterna. Här ges några förslag.
Anders Levén berättar dessutom om viktiga detaljer att tänka på vid styckningen av köttet, vilka delar som passar till vad och hur köttet lämpligast fryses in.
Fotograf Pepe Nilsson
B Wahlströms 1 9132329326 -
Laga älg och annat vilt
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny.............// Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264574
- Titel
- Laga älg och annat vilt
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
Bokförlaget Semic 9789155264574 -
Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läck...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren A läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269418
- Titel
- Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 260 x 267 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 591 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på drygt 40 smakrika recept som förgyller både vardag och fest.
Bokförlaget Semic 9789155269418 -
Levéns favoriter
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2001. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132326149
- Titel
- Levéns favoriter
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 209 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 575 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Anders Levéns spännande rätter behöver man nu inte bara låta sig frestas av i tv-rutan. Här är Anders i sitt eget kök och i sitt esse. Han har valt ut sina absoluta favoritrecept på ett 60-tal rätter som passar såväl till vardags som till fest. Här finns avsnitt om grillat, rökt, fisk, bufférätter, mat för barnfamiljer, festmenyer och exotiskt mat.
En god måltid skall vara som en present, tycker Anders. Maten skall vara enkelt men ömsint och respektfullt tillagad. Anders är ingen vän av krångel eller överkreativ matkonst. Det räcker långt med en smula nyfikenhet och fina råvaror.
B Wahlströms 1 9132326149 -
Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sät...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329326
- Titel
- Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sätt
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 233 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Har du frysen full med älgkött men saknar tillagningsidéer? Då är detta boken du behöver.
Anders Levén ger här en mängd tips på goda och fantasifulla älgrätter, både av traditionellt slag och lite mer annorlunda som man kanske inte vanligtvis förknippar med älg. Yakiniku på älgentrecote, älgcurry med naanbröd samt spett med friterat älgkött och aprikoser är några exempel.
Inför middagsbjudningen kan man få idéer och recept från menysidor som tipsar om vilka förrätter, huvudrätter och efterrätter som passar bra ihop. Vad kombinerar man till exempel en kryddstark älghuvudrätt med, hur kan man göra för att skapa en läcker lyxmåltid eller ordna en lite billigare middagsbjudning mot slutet av månaden?
Det är förstås också viktigt att välja en måltidsdryck som passar till älgrätterna. Här ges några förslag.
Anders Levén berättar dessutom om viktiga detaljer att tänka på vid styckningen av köttet, vilka delar som passar till vad och hur köttet lämpligast fryses in.
Fotograf Pepe Nilsson
B Wahlströms 1 9132329326 -
Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sät...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Kvadratisk 8o. Förlagets pappersband med skyddsomslag. Inlagan som ny. Presentbok till en jägare! Se också våra övriga böcker - samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer av oss. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132329326
- Titel
- Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sätt
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 233 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Har du frysen full med älgkött men saknar tillagningsidéer? Då är detta boken du behöver.
Anders Levén ger här en mängd tips på goda och fantasifulla älgrätter, både av traditionellt slag och lite mer annorlunda som man kanske inte vanligtvis förknippar med älg. Yakiniku på älgentrecote, älgcurry med naanbröd samt spett med friterat älgkött och aprikoser är några exempel.
Inför middagsbjudningen kan man få idéer och recept från menysidor som tipsar om vilka förrätter, huvudrätter och efterrätter som passar bra ihop. Vad kombinerar man till exempel en kryddstark älghuvudrätt med, hur kan man göra för att skapa en läcker lyxmåltid eller ordna en lite billigare middagsbjudning mot slutet av månaden?
Det är förstås också viktigt att välja en måltidsdryck som passar till älgrätterna. Här ges några förslag.
Anders Levén berättar dessutom om viktiga detaljer att tänka på vid styckningen av köttet, vilka delar som passar till vad och hur köttet lämpligast fryses in.
Fotograf Pepe Nilsson
B Wahlströms 1 9789132329326 -
Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sät...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329326
- Titel
- Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sätt
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 233 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Har du frysen full med älgkött men saknar tillagningsidéer? Då är detta boken du behöver.
Anders Levén ger här en mängd tips på goda och fantasifulla älgrätter, både av traditionellt slag och lite mer annorlunda som man kanske inte vanligtvis förknippar med älg. Yakiniku på älgentrecote, älgcurry med naanbröd samt spett med friterat älgkött och aprikoser är några exempel.
Inför middagsbjudningen kan man få idéer och recept från menysidor som tipsar om vilka förrätter, huvudrätter och efterrätter som passar bra ihop. Vad kombinerar man till exempel en kryddstark älghuvudrätt med, hur kan man göra för att skapa en läcker lyxmåltid eller ordna en lite billigare middagsbjudning mot slutet av månaden?
Det är förstås också viktigt att välja en måltidsdryck som passar till älgrätterna. Här ges några förslag.
Anders Levén berättar dessutom om viktiga detaljer att tänka på vid styckningen av köttet, vilka delar som passar till vad och hur köttet lämpligast fryses in.
Fotograf Pepe Nilsson
B Wahlströms 1 9132329326 -
Laga älg och annat vilt
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 112 sidor.
Nära nyskick. .......// Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264574
- Titel
- Laga älg och annat vilt
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
Bokförlaget Semic 9789155264574 -
Älgkokbok, Anders Levén lagar älg på nytt sät...
Inbunden bok. B Wahlströms Förlag . Första upplaga, tredje tryckningen uppl. 2005. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. En mängd tips på goda och fantasifulla älgrätter. Tips på drycker, Menyer, Styckning m.m.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329326
- Titel
- Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sätt
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 233 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Har du frysen full med älgkött men saknar tillagningsidéer? Då är detta boken du behöver.
Anders Levén ger här en mängd tips på goda och fantasifulla älgrätter, både av traditionellt slag och lite mer annorlunda som man kanske inte vanligtvis förknippar med älg. Yakiniku på älgentrecote, älgcurry med naanbröd samt spett med friterat älgkött och aprikoser är några exempel.
Inför middagsbjudningen kan man få idéer och recept från menysidor som tipsar om vilka förrätter, huvudrätter och efterrätter som passar bra ihop. Vad kombinerar man till exempel en kryddstark älghuvudrätt med, hur kan man göra för att skapa en läcker lyxmåltid eller ordna en lite billigare middagsbjudning mot slutet av månaden?
Det är förstås också viktigt att välja en måltidsdryck som passar till älgrätterna. Här ges några förslag.
Anders Levén berättar dessutom om viktiga detaljer att tänka på vid styckningen av köttet, vilka delar som passar till vad och hur köttet lämpligast fryses in.
Fotograf Pepe Nilsson
B Wahlströms Förlag Första upplaga, tredje tryckningen 9132329326 -
Laga vilt : bästa recepten med hjort, vildsvi...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2019. 103 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267100
- Titel
- Laga vilt : bästa recepten med hjort, vildsvin och älg
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 265 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 589 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våga laga mer vilt! Här finns ca 45 inspirerande recept på bland annat hjort, vildsvin och älg, både med traditionellt svenska smaker och spännande kryddor från andra delar av världen. Vad sägs om att testa Vilda Wallenbergare, älgköttbullar med pistagenötter, en modern bowl med nudlar och fasan eller en mauritisk curry med vildsvin och räkor? Anders Levén, en av Sveriges mest välkända kockar och en passionerad jägare, bjuder på nyskapande maträtter och uppmuntrar alla att experimentera i köket och välja det kött man har tillgängligt. Det har aldrig varit enklare att imponera på familj, vänner och jaktlag!
Bokförlaget Semic 9789155267100 -
Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sät...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. ...........................// Har du frysen full med älgkött men saknar tillagningsidéer? Då är detta boken du behöver.
Anders Levén ger här en mängd tips på goda och fantasifulla älgrätter, både av traditionellt slag och lite mer annorlunda som man ka läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329326
- Titel
- Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sätt
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 233 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Har du frysen full med älgkött men saknar tillagningsidéer? Då är detta boken du behöver.
Anders Levén ger här en mängd tips på goda och fantasifulla älgrätter, både av traditionellt slag och lite mer annorlunda som man kanske inte vanligtvis förknippar med älg. Yakiniku på älgentrecote, älgcurry med naanbröd samt spett med friterat älgkött och aprikoser är några exempel.
Inför middagsbjudningen kan man få idéer och recept från menysidor som tipsar om vilka förrätter, huvudrätter och efterrätter som passar bra ihop. Vad kombinerar man till exempel en kryddstark älghuvudrätt med, hur kan man göra för att skapa en läcker lyxmåltid eller ordna en lite billigare middagsbjudning mot slutet av månaden?
Det är förstås också viktigt att välja en måltidsdryck som passar till älgrätterna. Här ges några förslag.
Anders Levén berättar dessutom om viktiga detaljer att tänka på vid styckningen av köttet, vilka delar som passar till vad och hur köttet lämpligast fryses in.
Fotograf Pepe Nilsson
B Wahlströms 1 9132329326 -
Laga vilt : bästa recepten med hjort, vildsvi...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2019. 103 sidor.
Nära nyskick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267100
- Titel
- Laga vilt : bästa recepten med hjort, vildsvin och älg
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 265 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 589 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våga laga mer vilt! Här finns ca 45 inspirerande recept på bland annat hjort, vildsvin och älg, både med traditionellt svenska smaker och spännande kryddor från andra delar av världen. Vad sägs om att testa Vilda Wallenbergare, älgköttbullar med pistagenötter, en modern bowl med nudlar och fasan eller en mauritisk curry med vildsvin och räkor? Anders Levén, en av Sveriges mest välkända kockar och en passionerad jägare, bjuder på nyskapande maträtter och uppmuntrar alla att experimentera i köket och välja det kött man har tillgängligt. Det har aldrig varit enklare att imponera på familj, vänner och jaktlag!
Bokförlaget Semic 9789155267100 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173893466
- Titel
- Atlas litterära tillägg. Nr 2
- Författare
- Johansson, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Atlas
- Utgivningsår
- 2008
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 164 x 245 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 300 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Atlas Litterära Tillägg #2 innehåller bland annat ett långt samtal mellan tysk-rumänska nobelpristagaren Herta Müller och landsmannen Mircea Crtrescu. Vi bad den svenska poeten Cecilia Hansson föra dem samman för att tala om skrivande och politiskt ansvar. De hade aldrig tidigare träffats. I samma nummer har vi ställt några frågor till Hertas och Mirceas svenska översättare Karin Löfdahl och Inger Johansson om deras relation till respektive författare och om att byta ord mot ord.
Bokförlaget Atlas 9789173893466 -
Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sät...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329326
- Titel
- Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sätt
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 233 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Har du frysen full med älgkött men saknar tillagningsidéer? Då är detta boken du behöver.
Anders Levén ger här en mängd tips på goda och fantasifulla älgrätter, både av traditionellt slag och lite mer annorlunda som man kanske inte vanligtvis förknippar med älg. Yakiniku på älgentrecote, älgcurry med naanbröd samt spett med friterat älgkött och aprikoser är några exempel.
Inför middagsbjudningen kan man få idéer och recept från menysidor som tipsar om vilka förrätter, huvudrätter och efterrätter som passar bra ihop. Vad kombinerar man till exempel en kryddstark älghuvudrätt med, hur kan man göra för att skapa en läcker lyxmåltid eller ordna en lite billigare middagsbjudning mot slutet av månaden?
Det är förstås också viktigt att välja en måltidsdryck som passar till älgrätterna. Här ges några förslag.
Anders Levén berättar dessutom om viktiga detaljer att tänka på vid styckningen av köttet, vilka delar som passar till vad och hur köttet lämpligast fryses in.
Fotograf Pepe Nilsson
B Wahlströms 1 9132329326 -
Laga älg och annat vilt : [enkla och goda rec...
Inbunden bok.
Nyskick. Semic, 2019. Femte tryckningen. Förlagets tryckta/dekorerade pappband. 27x20,5 cm. Förlagsny. 112 s. Rikligt illustrerad i färg (foto: Magnus Skoglöf). ISBN 978-91-552-6457-4. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264574
- Titel
- Laga älg och annat vilt
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
9789155264574 -
Laga älg och annat vilt
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny, flera exemplar i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264574
- Titel
- Laga älg och annat vilt
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
Bokförlaget Semic 9789155264574 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155264574
- Titel
- Laga älg och annat vilt
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
Bokförlaget Semic 9789155264574 -
Levéns favoriter
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2001. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132326149
- Titel
- Levéns favoriter
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 209 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 575 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Anders Levéns spännande rätter behöver man nu inte bara låta sig frestas av i tv-rutan. Här är Anders i sitt eget kök och i sitt esse. Han har valt ut sina absoluta favoritrecept på ett 60-tal rätter som passar såväl till vardags som till fest. Här finns avsnitt om grillat, rökt, fisk, bufférätter, mat för barnfamiljer, festmenyer och exotiskt mat.
En god måltid skall vara som en present, tycker Anders. Maten skall vara enkelt men ömsint och respektfullt tillagad. Anders är ingen vän av krångel eller överkreativ matkonst. Det räcker långt med en smula nyfikenhet och fina råvaror.
B Wahlströms 1 9132326149 -
Laga vilt – bästa recepten med hjort, vildsvi...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2019. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267100
- Titel
- Laga vilt : bästa recepten med hjort, vildsvin och älg
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 265 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 589 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våga laga mer vilt! Här finns ca 45 inspirerande recept på bland annat hjort, vildsvin och älg, både med traditionellt svenska smaker och spännande kryddor från andra delar av världen. Vad sägs om att testa Vilda Wallenbergare, älgköttbullar med pistagenötter, en modern bowl med nudlar och fasan eller en mauritisk curry med vildsvin och räkor? Anders Levén, en av Sveriges mest välkända kockar och en passionerad jägare, bjuder på nyskapande maträtter och uppmuntrar alla att experimentera i köket och välja det kött man har tillgängligt. Det har aldrig varit enklare att imponera på familj, vänner och jaktlag!
Bokförlaget Semic 9789155267100 -
Laga älg och annat vilt
Inbunden bok. Semic. 2017. 112 sidor.
Nyskick. Laga vilt med klassiska och nya smaker Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264574
- Titel
- Laga älg och annat vilt
- Författare
- Levén, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling med komplexa smaker.Anders Levén är en av Sveriges mest namnkunniga kockar, känd från tv, radio och tidningar. I snart trettio år har jakt och vilt varit hans stora intresse. Här bjuder han på ett femtiotal nya recept för alla som jagar och älskar smaken av vilt.Här finns rätter där olika typer av styckningsdetaljer tas tillvara, och i de flesta recepten kan man använda det villebråd man har tillgång till: älg, hjort, rådjur, hare, vildsvin osv. Klassiska svenska smaksättningar blandas med inspiration från Anders resor runt om i världen. Missa inte den sydafrikanska bobotien på älgkalvfärs, shishkebab på älginnanlår, currygrytan på älg eller älgfärschilin. Eller vad sägs om en välkryddad hemgjord korv, en saftig burgare eller pizza med tunna skivor av älgbiff. Rätter som både jaktlaget och familjen kommer att älska!
Semic 9789155264574 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173893466
- Titel
- Atlas litterära tillägg. Nr 2
- Författare
- Johansson, Anders
- Förlag
- Bokförlaget Atlas
- Utgivningsår
- 2008
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 164 x 245 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 300 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Atlas Litterära Tillägg #2 innehåller bland annat ett långt samtal mellan tysk-rumänska nobelpristagaren Herta Müller och landsmannen Mircea Crtrescu. Vi bad den svenska poeten Cecilia Hansson föra dem samman för att tala om skrivande och politiskt ansvar. De hade aldrig tidigare träffats. I samma nummer har vi ställt några frågor till Hertas och Mirceas svenska översättare Karin Löfdahl och Inger Johansson om deras relation till respektive författare och om att byta ord mot ord.
Bokförlaget Atlas 9789173893466
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn