-
Fredagkväll med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 159 sidor.
Nära nyskick. PRESENTSKICK
Efter prisbelönta storsäljarna Håkan Larssons Vin & Mat (2003) och Håkan Larssons Vin och Fest (2008) kommer nu HÅKAN LARSSON FREDAGKVÄLL MED MAT OCH VIN. Konceptet är enkelt och självklart: att förgylla veckans bästa kväll. Metoden:Middag p läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241990
- Titel
- Fredagkväll med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 296 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 946 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter prisbelönta storsäljarna Håkan Larssons Vin & Mat (2003) och Håkan Larssons Vin och Fest (2008) kommer nu Håkan Larssons Fredagkväll med Vin & Mat. Konceptet är enkelt och självklart: att förgylla veckans bästa kväll. Metoden:Middag på en halvtimmePerfekt vin därtill runt hundralappen.I en skön och nyskapande förening av mat, vin och kultur löser Håkan Larsson den utmaning som väntar miljoner svenskar inför veckoslutet. På fredagen vill vi gärna äta gott och lite lyxigt och dricka något gott; på tu man hand eller under avspända former med vänner eller grannar. Men maten får inte vara för krånglig eller tidskrävande, ingredienserna ska kunna köpas på väg från jobbet – och på Systemet ska vi kunna gå direkt till rätt hylla och köpa ett vin som passar till utan att bli ruinerade.Samtliga frågor får sina svar i Håkan Larssons Fredagkväll. Boken, som innehåller ett 60-tal recept, är upplagd månadsvis och maten komponerad i takt med säsongernas växlingar. Alla rätter får förstås sitt eget vinförslag, komplett med varunummer på Systembolaget. Varje kapitel inleds med utvalda viner och råvaror som speglar årstiden och förslag på lämpliga aperitifer och tilltugg.Håkan Larssons recept är moderna, lättlagade och står för höga smaker med stuns i karaktären. Råvarorna är tillgängliga och breda, mycket präglas av tankar kring lokala råvaror och naturlig, ren smakprofil – ofta inspirerat av de modernaste teorierna kring mat och näring men alltid med den goda smaken i högsätet. Boken avslutas med förslag på enkla men fullkomliga sätt att avsluta en avspänd fredagmiddag.Kulturen då? Jo, den hör förstås till en lyckad fredag. Därför tipsar Håkan Larsson om varje månads bästa läsning, från Nobelpristagare till deckare. Och varje rätt har sin egen utvalda Matlagarmusik, i harmoni med årstiden och maten.
Bonnier Fakta 9789174241990 -
Fredagkväll med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Lättare bruksslitage.
Lättare hanteringsslitage omslag med lite skrapmärken.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240962
- Titel
- Fredagkväll med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 296 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 976 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter prisbelönta storsäljarna Håkan Larssons Vin & Mat (2003) och Håkan Larssons Vin och Fest (2008) kommer nu Håkan Larssons Fredagkväll med Vin & Mat. Konceptet är enkelt och självklart: att förgylla veckans bästa kväll. Metoden:• Middag på en halvtimme• Perfekt vin därtill runt hundralappen.I en skön och nyskapande förening av mat, vin och kultur löser Håkan Larsson den utmaning som väntar miljoner svenskar inför veckoslutet. På fredagen vill vi gärna äta gott och lite lyxigt och dricka något gott; på tu man hand eller under avspända former med vänner eller grannar. Men maten får inte vara för krånglig eller tidskrävande, ingredienserna ska kunna köpas på väg från jobbet – och på Systemet ska vi kunna gå direkt till rätt hylla och köpa ett vin som passar till utan att bli ruinerade.Samtliga frågor får sina svar i Håkan Larssons Fredagkväll. Boken, som innehåller ett 60-tal recept, är upplagd månadsvis och maten komponerad i takt med säsongernas växlingar. Alla rätter får förstås sitt eget vinförslag, komplett med varunummer på Systembolaget. Varje kapitel inleds med utvalda viner och råvaror som speglar årstiden och förslag på lämpliga aperitifer och tilltugg.Håkan Larssons recept är moderna, lättlagade och står för höga smaker med stuns i karaktären. Råvarorna är tillgängliga och breda, mycket präglas av tankar kring lokala råvaror och naturlig, ren smakprofil – ofta inspirerat av de modernaste teorierna kring mat och näring men alltid med den goda smaken i högsätet. Boken avslutas med förslag på enkla men fullkomliga sätt att avsluta en avspänd fredagmiddag.Kulturen då? Jo, den hör förstås till en lyckad fredag. Därför tipsar Håkan Larsson om varje månads bästa läsning, från Nobelpristagare till deckare. Och varje rätt har sin egen utvalda Matlagarmusik, i harmoni med årstiden och maten.
Bonnier Fakta 9789174240962 -
VÄRLDENS BÄSTA OSTAR OCH VINERNA DÄRTILL
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 144 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – (Obetydliga ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Ost är gott. Vin är gott. Ost och vin tillsammans kan vara fantastiskt, omvälvande gott – om du hittar den perfekta kombinationen.
• Nu kommer boken som visar dig v läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246261
- Titel
- Världens bästa ostar och vinerna därtill
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 761 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ost är gott. Vin är gott. Ost och vin tillsammans kan vara fantastiskt, omvälvande gott – om du hittar den perfekta kombinationen.Nu kommer boken som visar dig vägen till de allra största upplevelserna i ostarnas och vinernas värld. I VÄRLDENS BÄSTA OSTAR och vinerna därtill presenterar ostmästaren Vincent Lefèvre på berömda ostfirman Androuet ett 60-tal av världens allra godaste ostar, och prisbelönte vinskribenten Håkan Larsson har valt ut det perfekta vinet till var och en. Aldrig har det varit så enkelt att finna den stora njutningen!Men VÄRLDENS BÄSTA OSTAR är mycket mer än en användbar guide. Med passion och djup kunskap berättar Vincent Lefèvre om de olika ostarnas karaktär, historia och bakgrund, en spännande resa i geografi och kulturhistoria. Här handlar det om hantverk och gårdsproduktion, inte industri.Tyngdpunkten ligger givetvis i Frankrike, men här finns också många ostar från andra länder – även Sverige. Många är gamla bekanta, andra mindre kända som kanske blir din nya favorit.Håkan Larsson knyter an till Vincents personliga ton, bidrar med egna erfarenheter från 25 års matjournalistik och ger en bakgrund till varför just det utvalda vinet är i harmoni med osten. Allt med den lättsamma pedagogik som är hans signum. Vinerna finns i Systembolagets sortiment och presenteras med varunummer och pris – det är lätt att göra rätt. Även öl, cider och sprit finns med bland dryckesförslagen – det som smakar bäst i varje fall.
Bonnier Fakta 9789174246261 -
Landen kring sjöarna : en historia om Kronobe...
Inbunden bok. Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum. 1999. 542 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186870106
- Titel
- Landen kring sjöarna : en historia om Kronobergs län i mångtusenårigt perspektiv
- Författare
- Aronsson, Peter - Beijbom, Ulf - Hansson, Martin, 1965-, historiker - Holmér, Gunnel - Johansson, Lennart, 1961-, historiker - Larsson, Lars-Olof historiker - Nettervik, Ingrid - Nilsson, Roddy historiker - Nordmark, Håkan
- Förlag
- Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum 9186870106 -
Om konsten att äta och dricka
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2006. 180 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Välaktat ex
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100111236
- Titel
- Om konsten att äta och dricka
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 125 x 183 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 272 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vem bestämmer egentligen vad du ska äta till middag? Var champagne-munken Dom Pérignon verkligen glad åt bubblorna i vinet? Visste du att motsatsen till God mat är Ond mat? Vore inte jorden en vänligare plats om vi alla ständigt var lite grann berusade? Och hur kommer det sig att det öl som förmodligen är världens bästa i själva verket snarare är motsatsen? Det här är några av de många frågor den kände vin- och matjournalisten Håkan Larsson försöker ge svar på i sin tredje bok, Om konsten att äta och dricka. På sitt karaktäristiskt lättsamma sätt resonerar han kring högt och lågt i matens och dryckens värld. Från vatten till champagne, från snabbmat till husmanskost, från vilda utsvävningar till subtila upplevelser. Det skrivs mängder av mat- och vinböcker i Sverige, men i Om konsten att äta och dricka försöker Håkan Larsson närma sig ämnet på ett nytt sätt. Ofta bildande, ibland kåserande, gärna provocerande och alltid underhållande.Som den bildade läsaren förstår, så är titeln på den här boken en blinkning till Olof Lagercrantz klassiska Om konsten att läsa och skriva.Jag befinner mig naturligtvis inte ens i närheten av Lagercrantz kunskaper och geni. Men efter 20 års arbete inom mat- och vinjournalistiken, varav 9 som chefredaktör för Allt om Mat, så känns det som att det finns saker att berätta. Och tankar, känslor, åsikter jag vill uttrycka. Du kanske tror, att här blir det långa utläggningar om gastronomiska konstverk på dyrbara krogar. Du kanske tror att här vankas hyllningar till husmanskosten och den svenska skolmaten. Du kanske tror att det ska handla om den gemensamma måltidens betydelse för demokratins utveckling. Du kanske blir förvånad.Håkan Larsson
Albert Bonniers Förlag 1 9789100111236 -
Om konsten att äta och dricka
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2006. 180 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100111236
- Titel
- Om konsten att äta och dricka
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 125 x 183 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 272 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vem bestämmer egentligen vad du ska äta till middag? Var champagne-munken Dom Pérignon verkligen glad åt bubblorna i vinet? Visste du att motsatsen till God mat är Ond mat? Vore inte jorden en vänligare plats om vi alla ständigt var lite grann berusade? Och hur kommer det sig att det öl som förmodligen är världens bästa i själva verket snarare är motsatsen? Det här är några av de många frågor den kände vin- och matjournalisten Håkan Larsson försöker ge svar på i sin tredje bok, Om konsten att äta och dricka. På sitt karaktäristiskt lättsamma sätt resonerar han kring högt och lågt i matens och dryckens värld. Från vatten till champagne, från snabbmat till husmanskost, från vilda utsvävningar till subtila upplevelser. Det skrivs mängder av mat- och vinböcker i Sverige, men i Om konsten att äta och dricka försöker Håkan Larsson närma sig ämnet på ett nytt sätt. Ofta bildande, ibland kåserande, gärna provocerande och alltid underhållande.Som den bildade läsaren förstår, så är titeln på den här boken en blinkning till Olof Lagercrantz klassiska Om konsten att läsa och skriva.Jag befinner mig naturligtvis inte ens i närheten av Lagercrantz kunskaper och geni. Men efter 20 års arbete inom mat- och vinjournalistiken, varav 9 som chefredaktör för Allt om Mat, så känns det som att det finns saker att berätta. Och tankar, känslor, åsikter jag vill uttrycka. Du kanske tror, att här blir det långa utläggningar om gastronomiska konstverk på dyrbara krogar. Du kanske tror att här vankas hyllningar till husmanskosten och den svenska skolmaten. Du kanske tror att det ska handla om den gemensamma måltidens betydelse för demokratins utveckling. Du kanske blir förvånad.Håkan Larsson
Albert Bonniers Förlag 1 9789100111236 -
Spex i Lund. En hundraårskrönika
Inbunden bok. Trelleborg, Skogs förlag. 1986. 272 sidor.
Gott skick. Inbundet pappband. Något blekt rygg. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9178107490
- Titel
- Spex i Lund : en hundraårskrönika
- Författare
- Meurling, Patrick - Strömberg, Håkan - Alfredson, Hans - Larsson, Göran
- Förlag
- Trelleborg] : [Skog
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Trelleborg, Skogs förlag 9178107490 -
Håkan Larssons vin & mat
Inbunden bok. Allt om mat. 2003. 208 sidor.
ISBN 9789189346512
Nära nyskick. PRESENTSKICK
VIN & MAT är en unik bok. En bok som ger dig de allra läckraste recepten för stora och små fester – och samtidigt berättar vilket vin som passar bäst till varje rätt, komplett med varunummer på Systembolaget och prisnivå. Den perfekta lösnin läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om mat 9789189346512 -
Håkan Larssons vin och fest
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Bonnier. uppl.1. 2008. 239 s. mindre bruksslitage, skav och något riss på skyddsomslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118020
- Titel
- Håkan Larssons vin och fest
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Håkan Larssons Vin och fest är en unik vin-och matbok där recept från Sveriges bästa kockar förenas med detaljerade vinförslag. Allt presenterat i den lättsamt pedagogiska form som gjort Håkan Larsson till en av Sveriges mest uppskattade vin- och matskribenter. År 2003 kom Håkan Larssons Vin & Mat som blev en stor succé med över 40 000 sålda exemplar. Här kombinerades för första gången läckra menyer med konkreta vinförslag, komplett med prisläge och Systembolagets varunummer. Nu kommer den efterlängtade uppföljaren, ännu mer fokuserad på ögonblicken som förgyller vardagen eller markerar högtidliga tillfällen i livet. Grundupplägget är detsamma som i föregångaren: festliga, lättlagade och noggrant utformade recept på både stora menyer och enskilda festrätter åtföljs av texter som dels beskriver smakerna, dels ger nyckeln till de perfekta vinvalen i varje enskild situation. Det ger läsaren en härlig valfrihet. Den som vill lagar bara den frestande maten, en annan väljer att också följa det detaljerade vinförslaget och någon läser texten noga och kan framstå som den perfekta värdinnan eller värden som ger sina gäster en initierad bakgrund till varför smakerna harmonierar så utmärkt i glas och på tallrik. I Håkan Larssons Vin och fest är alltså festtemat ännu mer accentuerat och håller en hög kvalitetsprofil, utan att för den skull bli fin i kanten. Ett nytt inslag är att Håkan Larsson till en del rätter ger ett annorlunda vinförslag för den som är road av att prova mer vågade varianter. Naturligtvis finns alternativ till alla viner i en särskild avdelning, och vinförslagen kommer fortlöpande att uppdateras på tidningen Allt om Vins hemsida. Det finns också en egen avdelning helt ägnad åt den viktiga starten på kalaset. Här finns förslag på de bästa aperitiferna och recept på lättlagade och festliga tilltugg för alla tillfällen. Recepten som kommer från tidningen Allt om Vin är utarbetade av några av landets bästa kockar och restauranger.
9789100118020 -
Rött, vitt, rosé Håkan Larssons guide till vi...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Bonnier. uppl.1. 2002. 238 s. mindre skav på skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100575113
- Titel
- Rött, vitt, rosé : Håkan Larssons guiden till vinets värld
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Att dricka vin är lite grann som att resa. Har du ett hum om varför London ser ut som det gör blir det roligare att gå omkring där. Vet du något om varför ett chardonnayvin kan smaka på så många olika sätt blir det en större upplevelse i din mun. Och poängen är att det inte krävs några universitetsstudier för att skaffa den insikten.Betrakta den här boken som en motsvarighet till resandets pocketguider. En introduktion om du vill, ganska lättsam och översiktlig. Som ett kamratligt samtal tvärs över bordet, medan vinet glimmar i glasen framför oss. Mottot kan vara: dofta, smaka - svälj.Det här är ingen rättvis betraktelse. Det finns gott om vinböcker av neutral uppslagskaraktär som försöker hitta något trevligt att säga om de flesta länder och druvor, och världen behöver inte ännu en. Jag har skrivit mer och mer entusiastiskt om det jag gillar, mindre eller inte alls om sådant jag finner ointressant.Vinets värld är underbar och spännande. För några kan den också verka skrämmande, med sina facktermer och inslag av snobberi. Sådant ska du slippa här. Vin är inte vetenskap - det är en dryck med fantastisk variationsrikedom, skapad för att vara oss till glädje. Så tycker jag vi ska närma oss ämnet, med road nyfikenhet."Ovanstående är ur Håkan Larssons förord. Boken är skriven för alla som vill ha en introduktion till vinets värld utan att drunkna i torra fakta och krångligt fikonspråk; den är tillgänglig och underhållande. Begripligt och medryckande tar författaren oss med på en vandring bland druvor och vinländer och förklarar de spännande sammanhangen bakom smakernas och dofternas mångfald. Ett stort och viktigt avsnitt ägnas sambandet mat-vin, inte så konstigt eftersom Håkan Larsson är chefredaktör på Allt om Mat.Tonen är lättsam, kåserande och ibland respektlös. Den är samtidigt lärorik, saklig, handgriplig och väldigt rolig!Håkan Larsson har på provningar runtom i landet lett tusentals svenskar de första stegen på vägen till vinkunskap.
9789100575113 -
Hela helgen med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 176 sidor.
Mycket gott skick. Titta gärna på mina andra annonser, samma frakt oavsett antalet böcker ni köper.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245035
- Titel
- Hela helgen med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 297 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna? Fin trerätters på lördagkvällen? Annorlunda temafest? Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Vad du än frågar efter finns svaret i Håkan Larssons nya kokbok Hela helgen med mat och vin – över 80 nya recept väntar på dig!När Håkan Larsson nu kommer med en ny kokbok är den en logisk fortsättning på succéerna med Fredagkväll, Sommarkväll och Lördagkväll. Lättlagade recept på råvaror du hittar överallt, vinförslag till alla rätter och naturligtvis tips på bra matlagarmusik. Allt presenterat med Håkans personliga tilltal – det känns som att ha en kompis i köket.Hela Helgen följer det koncept Håkan har i SVT-s Gomorron Sverige på fredagarna, med hundratusentals tittare: snabblagade tilltugg, en lättgjord, smakrik varmrätt och en fräsch dessert. Varje del har sitt eget avsnitt så att läsaren kan kombinera fritt, med hjälp av den unika Menyguiden.Dessutom har Håkan skapat ett antal temafester för både små och stora sällskap. Till exempel en plockmatsfest med tilltugg och bubbel/vin, ett skaldjursparty och en fest med julöl och glögg, där både söta och salta tilltugg förädlar kalaset.Hela Helgen bygger vidare på ett framgångsrikt koncept där de grundläggande byggstenarna består, men i ny form och med nya ingångar. Precis som Håkan Larssons tidigare böcker präglas den inte bara av god och lättlagad mat, utan också av journalistisk spets och innovation.Hela Helgen är inte bara en kokbok utan också underhållning och vad man lite högtidligt kan kalla folkbildning – något alldeles eget i den svenska kokboksfloden.
Bonnier Fakta 9789174245035 -
Fredagkväll med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 159 sidor.
Nära nyskick. laminatband, 30*20 cm, rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240962
- Titel
- Fredagkväll med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 296 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 976 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter prisbelönta storsäljarna Håkan Larssons Vin & Mat (2003) och Håkan Larssons Vin och Fest (2008) kommer nu Håkan Larssons Fredagkväll med Vin & Mat. Konceptet är enkelt och självklart: att förgylla veckans bästa kväll. Metoden:• Middag på en halvtimme• Perfekt vin därtill runt hundralappen.I en skön och nyskapande förening av mat, vin och kultur löser Håkan Larsson den utmaning som väntar miljoner svenskar inför veckoslutet. På fredagen vill vi gärna äta gott och lite lyxigt och dricka något gott; på tu man hand eller under avspända former med vänner eller grannar. Men maten får inte vara för krånglig eller tidskrävande, ingredienserna ska kunna köpas på väg från jobbet – och på Systemet ska vi kunna gå direkt till rätt hylla och köpa ett vin som passar till utan att bli ruinerade.Samtliga frågor får sina svar i Håkan Larssons Fredagkväll. Boken, som innehåller ett 60-tal recept, är upplagd månadsvis och maten komponerad i takt med säsongernas växlingar. Alla rätter får förstås sitt eget vinförslag, komplett med varunummer på Systembolaget. Varje kapitel inleds med utvalda viner och råvaror som speglar årstiden och förslag på lämpliga aperitifer och tilltugg.Håkan Larssons recept är moderna, lättlagade och står för höga smaker med stuns i karaktären. Råvarorna är tillgängliga och breda, mycket präglas av tankar kring lokala råvaror och naturlig, ren smakprofil – ofta inspirerat av de modernaste teorierna kring mat och näring men alltid med den goda smaken i högsätet. Boken avslutas med förslag på enkla men fullkomliga sätt att avsluta en avspänd fredagmiddag.Kulturen då? Jo, den hör förstås till en lyckad fredag. Därför tipsar Håkan Larsson om varje månads bästa läsning, från Nobelpristagare till deckare. Och varje rätt har sin egen utvalda Matlagarmusik, i harmoni med årstiden och maten.
Bonnier Fakta 9789174240962 -
Håkan Larssons sommarkväll med mat och vin
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bonnier 2012. 163s. Fotoillustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Håkan Larssons Vin & Mat - I perfekt harmoni...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 208 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100101257
- Titel
- Håkan Larssons Vin & Mat
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1129 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vem har inte stått i kön till Systembolaget och förtvivlat försökt minnas åtminstone något vin som rekommenderats i teves gomorronsoffor? Vem har inte under middagen tänkt "det här var gott, nästa gång ska jag köpa samma vin" bara för att sedan inte ens minnas om det var rött eller vitt? I Vin & mat i perfekt harmoni hänger maten ihop med vinet redan från början. Allt blir så mycket lättare när man ser kombinationerna framför sig och känner smakerna tillsammans.  Vin & mat i perfekt harmoni är en unik bok. En bok som ger dig de allra läckraste recepten för stora och små fester och samtidigt berättar vilket vin som passar bäst till varje rätt, komplett med varunummer och prisnivå på Systembolaget. Det är den perfekta lösningen för både fredagsmiddagen med familjen och den ambitiösa femrättersmenyn.  Recepten är hämtade ur Allt om Mat, Sveriges största mattidning. Här finns välkomponerade menyer med modern, spännande och ändå lättlagad mat. För vinurvalet står Håkan Larsson, vinskribent och författare till boken Rött, vitt, rosé, vald till världens bästa vinbok 2002. Bland Systemets bästa och mest pålitliga viner har han noga valt ut det mest passande till varje enskild rätt. Syrliga såser, salta aptitretare, saftiga köttbitar och söta bakverk allt får sitt naturliga vinkomplement, som lyfter smakupplevelserna till nya höjder.  På ett lättsamt och pedagogiskt sätt förklarar Håkan Larsson konsten att välja rätt vin till maten och berättar dessutom om de olika druvorna, distrikten och vinhusen bakom varje vin. Vin & mat i perfekt harmoni ger alltså inte bara de bästa recepten och rätt vin därtill, utan innehåller också mängder av intressant kunskap som värd och värdinna kan dela med sig av vid middagsbordet. En bok för både kropp och själ!
Albert Bonniers Förlag 9100101257 -
Järna, Nås, Äppelbo, 1. Ur tre socknars histo...
Inbunden bok. Vansbro kommun. 1 uppl. 1979. 415 sidor.
Mycket gott skick. Del 1 av 2 av sockenhistoriken om Järna, Nås och Äppelbo socknar i Dalarna, numera administrerade i Vansbro kommun. Del 1 behandlar naturen och geografin, forntida bebyggelse, gränser och gränstvister, kyrkor och prästgårdar, frikyrkorörelserna, nykterhet läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKVansbro kommun 1 -
Rött, vitt, rosé : Håkan Larssons guiden till...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Endast smärre hanteringsspår på omslaget. Att dricka vin är lite grann som att resa. Har du ett hum om varför London ser ut som det gör blir det roligare att gå omkring där. Vet du något om varför ett chardonnayvin kan smaka på så många olika sätt blir de läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100575113
- Titel
- Rött, vitt, rosé : Håkan Larssons guiden till vinets värld
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Att dricka vin är lite grann som att resa. Har du ett hum om varför London ser ut som det gör blir det roligare att gå omkring där. Vet du något om varför ett chardonnayvin kan smaka på så många olika sätt blir det en större upplevelse i din mun. Och poängen är att det inte krävs några universitetsstudier för att skaffa den insikten.Betrakta den här boken som en motsvarighet till resandets pocketguider. En introduktion om du vill, ganska lättsam och översiktlig. Som ett kamratligt samtal tvärs över bordet, medan vinet glimmar i glasen framför oss. Mottot kan vara: dofta, smaka - svälj.Det här är ingen rättvis betraktelse. Det finns gott om vinböcker av neutral uppslagskaraktär som försöker hitta något trevligt att säga om de flesta länder och druvor, och världen behöver inte ännu en. Jag har skrivit mer och mer entusiastiskt om det jag gillar, mindre eller inte alls om sådant jag finner ointressant.Vinets värld är underbar och spännande. För några kan den också verka skrämmande, med sina facktermer och inslag av snobberi. Sådant ska du slippa här. Vin är inte vetenskap - det är en dryck med fantastisk variationsrikedom, skapad för att vara oss till glädje. Så tycker jag vi ska närma oss ämnet, med road nyfikenhet."Ovanstående är ur Håkan Larssons förord. Boken är skriven för alla som vill ha en introduktion till vinets värld utan att drunkna i torra fakta och krångligt fikonspråk; den är tillgänglig och underhållande. Begripligt och medryckande tar författaren oss med på en vandring bland druvor och vinländer och förklarar de spännande sammanhangen bakom smakernas och dofternas mångfald. Ett stort och viktigt avsnitt ägnas sambandet mat-vin, inte så konstigt eftersom Håkan Larsson är chefredaktör på Allt om Mat.Tonen är lättsam, kåserande och ibland respektlös. Den är samtidigt lärorik, saklig, handgriplig och väldigt rolig!Håkan Larsson har på provningar runtom i landet lett tusentals svenskar de första stegen på vägen till vinkunskap.
Albert Bonniers Förlag 9789100575113 -
Hela helgen med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 176 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst (minimal stötskada bokspets)
Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna?Fin trerätters på lördagskvällen?Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Här väntar över 80 nya lättlagade recept gjorda på läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245035
- Titel
- Hela helgen med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 297 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna? Fin trerätters på lördagkvällen? Annorlunda temafest? Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Vad du än frågar efter finns svaret i Håkan Larssons nya kokbok Hela helgen med mat och vin – över 80 nya recept väntar på dig!När Håkan Larsson nu kommer med en ny kokbok är den en logisk fortsättning på succéerna med Fredagkväll, Sommarkväll och Lördagkväll. Lättlagade recept på råvaror du hittar överallt, vinförslag till alla rätter och naturligtvis tips på bra matlagarmusik. Allt presenterat med Håkans personliga tilltal – det känns som att ha en kompis i köket.Hela Helgen följer det koncept Håkan har i SVT-s Gomorron Sverige på fredagarna, med hundratusentals tittare: snabblagade tilltugg, en lättgjord, smakrik varmrätt och en fräsch dessert. Varje del har sitt eget avsnitt så att läsaren kan kombinera fritt, med hjälp av den unika Menyguiden.Dessutom har Håkan skapat ett antal temafester för både små och stora sällskap. Till exempel en plockmatsfest med tilltugg och bubbel/vin, ett skaldjursparty och en fest med julöl och glögg, där både söta och salta tilltugg förädlar kalaset.Hela Helgen bygger vidare på ett framgångsrikt koncept där de grundläggande byggstenarna består, men i ny form och med nya ingångar. Precis som Håkan Larssons tidigare böcker präglas den inte bara av god och lättlagad mat, utan också av journalistisk spets och innovation.Hela Helgen är inte bara en kokbok utan också underhållning och vad man lite högtidligt kan kalla folkbildning – något alldeles eget i den svenska kokboksfloden.
Bonnier Fakta 9789174245035 -
Landen kring sjöarna : en historia om Kronobe...
Inbunden bok. Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum. 1999. 542 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186870106
- Titel
- Landen kring sjöarna : en historia om Kronobergs län i mångtusenårigt perspektiv
- Författare
- Aronsson, Peter - Beijbom, Ulf - Hansson, Martin, 1965-, historiker - Holmér, Gunnel - Johansson, Lennart, 1961-, historiker - Larsson, Lars-Olof historiker - Nettervik, Ingrid - Nilsson, Roddy historiker - Nordmark, Håkan
- Förlag
- Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum 9186870106 -
Gustaf Jonnergård : Sveriges "längste" partis...
Inbunden bok. Ekerlids. 1 uppl. 2023. 222 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Ny oläst bok
Lagerplats V1Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189323735
- Titel
- Gustaf Jonnergård : Sveriges "längste" partisekreterare
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Ekerlids
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 142 x 215 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 434 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gustaf Jonnergård är Sveriges längste partisekreterare. Inte i fysisk mening men i antal år i tjänsten. Som partisekreterare mellan åren1951 och 1976 påverkade han Bondeförbundet/Centerpartiets utveckling mer än kanske någon annan. I nära samverkan med Gunnar Hedlund ledde Jonnergård Bondeförbundets omvandling från en politisk bonderörelse till ett modernt parti med brett program, som växte från tioprocentsnivån till 25,1 procent i valet 1973 - och som under Thorbjörn Fälldins ledning kunde bilda regering 1976. GGustaf Jonnergård dömde ut de klassiska ideologierna och utformade ett eget idésystem för Centerpartiet decentralismen. Genom sitt idoga författande påverkade han politiken långt efter att han avgick som partisekreterare. Hans idéer lever än inom centerrörelsen även om inte alla är medvetna om detta. I dagens läge är de högst relevanta.
Ekerlids 1 9789189323735 -
Fredagkväll med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2014. 159 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244779
- Titel
- Fredagkväll med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 296 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 974 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Bonnier Fakta 9789174244779 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163359866
- Titel
- Håkan Larssons vin och fest
- Författare
- Larsson, Håkan - Allt om vin (tidskrift)
- Förlag
- Lidingö : Allt om Vin
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Lidingö : Allt om Vin 9789163359866 -
Världens bästa ostar och vinerna därtill
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 143 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241792
- Titel
- Världens bästa ostar och vinerna därtill
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 779 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ost är gott. Vin är gott. Ost och vin tillsammans kan vara fantastiskt, omvälvande gott – om du hittar den perfekta kombinationen.Nu kommer boken som visar dig vägen till de allra största upplevelserna i ostarnas och vinernas värld. I VÄRLDENS BÄSTA OSTAR och vinerna därtill presenterar ostmästaren Vincent Lefèvre på berömda ostfirman Androuet ett 60-tal av världens allra godaste ostar, och prisbelönte vinskribenten Håkan Larsson har valt ut det perfekta vinet till var och en. Aldrig har det varit så enkelt att finna den stora njutningen!Men VÄRLDENS BÄSTA OSTAR är mycket mer än en användbar guide. Med passion och djup kunskap berättar Vincent Lefèvre om de olika ostarnas karaktär, historia och bakgrund, en spännande resa i geografi och kulturhistoria. Här handlar det om hantverk och gårdsproduktion, inte industri.Tyngdpunkten ligger givetvis i Frankrike, men här finns också många ostar från andra länder – även Sverige. Många är gamla bekanta, andra mindre kända som kanske blir din nya favorit.Håkan Larsson knyter an till Vincents personliga ton, bidrar med egna erfarenheter från 25 års matjournalistik och ger en bakgrund till varför just det utvalda vinet är i harmoni med osten. Allt med den lättsamma pedagogik som är hans signum. Vinerna finns i Systembolagets sortiment och presenteras med varunummer och pris – det är lätt att göra rätt. Även öl, cider och sprit finns med bland dryckesförslagen – det som smakar bäst i varje fall.De inledande kapitlen ger koncentrerade fakta om hur ost blir till, hur man väljer vin, förklarar facktermer och avslöjar en och annan myt. Sedan följer huvuddelen med ostarna och deras vinvänner i text och bild.Boken avslutas med förslag på ett tiotal ostbrickor, där Vincent satt samman underbara smaksymfonier på olika teman. Med vinförslag till, förstås.Utgivning hösten 2011. Du längtar redan dit.
Bonnier Fakta 9789174241792 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163359866
- Titel
- Håkan Larssons vin och fest
- Författare
- Larsson, Håkan - Allt om vin (tidskrift)
- Förlag
- Lidingö : Allt om Vin
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Lidingö : Allt om Vin 9789163359866 -
1973 : en träff med tidsandan
Inbunden bok. Nordic Academic Press. 1 uppl. 2008. 183 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189116979
- Titel
- 1973 : en träff med tidsandan
- Författare
- Håkan Arvidsson - Marie Cronqvist - Kristian Gerner - Erik Hedling - Klas-Göran Karlsson - Sara Kärrholm - Maria Larsson - Jens Ljunggren - Orvar Löfgren - Lina Sturfelt - Charlotte Tornbjer - Martin Wiklund - Johan Östling
- Förlag
- Nordic Academic Press
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 183 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 227 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 427 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En mycket spännande och läsvärd bok."
Kristianstadsbladet
"Ovanligt läsvärd"
Dagens Nyheter
Året var 1973. På tv visades Ingmar Bergmans succéserie Scener ur ett äktenskap och i tidningarna diskuterades betydelsen av Alexandr Solzjenitsyns bok Gulagarkipelagen. Militärjuntan tog makten i Chile medan Sverige höll andan vid Norrmalmstorg och sörjde en kungs död.
1970-talet uppfattas ibland som ett identitetslöst årtionde, en decennielång transportsträcka mellan det "röda" 1960-talet och det "blå" 1980-talet. Men är det en rättvis bild? Boken 1973 - En träff med tidsandan speglar genom året 1973 hela det svenska 1970-talets mångskiftande kulturella och politiska tidsanda. Vilka uttryck tog sig vänsterns kris och omprövning efter 1968 under "centerns årtionde", då varannan svensk väljare röstade borgerligt? Vad förenade Grupp 8:s strid för en ny kvinnlig sexualitet och storporrfilmen Långt ned i halsen? Vad var de tidstypiska mjukismännen uttryck för och hur ska tidens mer bortglömda fascistiska fantasier och hot tolkas?
I 1973 - En träff med tidsandan synar ett antal forskare inom historia, etnologi, filmvetenskap och litteraturvetenskap ett komplext och försummat decennium ur nya, oväntade perspektiv.
Nordic Academic Press 1 9789189116979 -
VISUEL RETORIK – Drakabygget plakater 1960–20...
Inbunden bok. Drakabyggets konsthall / Tiderne Skifter. 2004. 163 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Stort format ca 24x30 cm. – Dansk text. – Se fler bilder! ––
En samling af kunstnerkollektivet Drakabyggets plakater og flyveblade som fejrer forskellige begivenheder og mærkedage i forbindelse med kollektivets aktivite läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9788779730809
- Titel
- Visuel retorik : Drakabygget plakater 1960-2004 : Jørgen Nash og Lis Zwick m. fl
- Författare
- Larsson, Håkan, 1950-, fil. dr - Nash, Jørgen - Christiansen, Mogens - Schandorf, Peter - Egelund, Anita - Grimstrup, Mette - Drakabyggets konsthall
- Förlag
- Holbæk ; København : MC Kunstformidling : i kommission hos Tiderne Skifter
- Utgivningsår
- 2004
- Språk
- Danish
Drakabyggets konsthall / Tiderne Skifter 9788779730809 -
Håkan Larssons guide till vinets värld : bli...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 353 sidor.
Nyskick. Presentskick! Inskription ”Skål och författarens signatur”. I:a uppl.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244274
- Titel
- Håkan Larssons guide till vinets värld : bli vinkännare på tio veckor
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 353 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1063 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bli vinkännare på tio veckor -- går det? Jo, om du tar hjälp av Håkan Larsson, välkänd vinprofil från bland annat Gomorron Sverige. I sin nya bok, Håkan Larssons guide till vinets värld, följer vi honom genom vingården i olika årstider, lär oss vad klimat och geografi betyder för det färdiga vinet och utforskar förstås råvaran -- de olika druvsorterna ägnas ett stort kapitel. Håkan Larsson tar oss med till små och stora vinländer, och ägnar förstås mycket utrymme åt sitt specialområde: konsten att kombinera mat och vin. De olika avsnitten avslutas med förslag på vinprovningar med fyra viner från Systembolaget. Du får veta vilka skillnader och likheter du ska leta efter och vad du kan äta till – ett komplett koncept för en trevlig kväll med vinroade vänner. Efter tio fredagar med kompisarna är du vinkännare! På vägen in i vinets underbara värld finns ingen bättre följeslagare än Håkan Larsson. Han föreläser inte, utan bjuder in till ett spännande samtal där du hela tiden känner dig delaktig. Pedagogiskt och kunnigt, javisst -- men framför allt underhållande och inspirerande. Håkan Larsson återkommer här, efter flera kokbokssuccéer, med en renodlad vinbok som också innehåller vackra och fascinerande bilder från världens vingårdar. År 2002 utsågs hans Rött, vitt, rosé till världens bästa nybörjarbok om vin.
Bonnier Fakta 1 9789174244274 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163359866
- Titel
- Håkan Larssons vin och fest
- Författare
- Larsson, Håkan - Allt om vin (tidskrift)
- Förlag
- Lidingö : Allt om Vin
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Lidingö : Allt om Vin 9789163359866 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKCewe
-
Grön politik för det goda livet : från agrard...
Häftad bok. Fristil. 1 uppl. 2015. 179 sidor.
Nyskick. Slutsåld hos förlagen.
Förlagsny och naturligtvis oläst.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197717021
- Titel
- Grön politik för det goda livet : från agrardemokrati till ekohumanism och grön liberalism - Bondeförbundet/Centerpartiet genom ett sekel - och inför framtiden
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Fristil
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 179 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 151 x 226 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 346 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En unik politisk rörelse
Var sig beteckningen är agrardemokrati, ekohumanism eller grön liberalism kombinerar Centerpartiets idé- och värdegrund frihet, trygghet, miljöansvar och decentralisering på ett unikt sätt. Ska partiet även framöver framgångsrikt kunna möta framtidens utmaningar är det viktigt att hämta inspiration från rörelsens gröna rötter.
Syftet med denna bok är att beskriva Bondeförbundets/Centerpartiets historia under de mer än hundra år som gått sedan partiet grundades. Utifrån en självständig mittenposition har partiet många gånger kunnat påverka den politiska utvecklingen i Sverige. Det bör vara en utgångspunkt för arbetet även framöver.
I övriga Norden, liksom i öst- och centraleuropa, finns gröna centerpartier av samma slag som det svenska partiet. Boken ger en överblick över de partier som – om de samverkar – kan komma att spela en viktig roll i europeisk politik även framöver.
Håkan Larsson (född 1950) är aktiv inom centerrörelsen sedan 1960-talet. Han är journalist och har bland annat varit förbundssekreterare i Centerpartiets Ungdomsförbund (CUF), politisk chefredaktör vid Östersunds-Posten och riksdagsledamot.
Fristil 1 9789197717021 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163359866
- Titel
- Håkan Larssons vin och fest
- Författare
- Larsson, Håkan - Allt om vin (tidskrift)
- Förlag
- Lidingö : Allt om Vin
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Lidingö : Allt om Vin 9789163359866
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn