-
101 BRÖD du måste baka innan du dör
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Stevali. 2014. 239 sidor.
Nyskick. – HELT FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Med denna bok vill vi förmedla glädjen i att bjuda på färskt bröd bakat i egen ugn. Bröd är basföda och livsviktigt för många runt om ivärlden. • Boken visar på flera länders brödkultur i många varierande former och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287634
- Titel
- 101 bröd du måste baka innan du dör
- Författare
- Törnblom, Marie
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 153 x 224 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sveriges bästa bok om Matbröd 2014 enligt Måltidsakademin i Grythyttan. Juryns motivering:
"Doften av nybakat bröd sprider kärlek och omtanke. Här finns kornbröd från Norrland, rågbröd från skåne och invandrade bröd från när och fjärran. Marie och Leif Törnblom förmedlar stort kunnande i recept och bild"
Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt än
doften av nybakat bröd? Med denna bok vill vi förmedla
glädjen i att bjuda på färskt bröd bakat i egen ugn.
Bröd är basföda och livsviktigt för många runt om i
världen. Den här boken visar på flera länders brödkultur
i många varierande former och smaker.
Här ges recept på både vanliga och lite speciella bröd,
några enkla och andra med mer tidskrävande bakning.
Det gemensamma är att det är väl värt mödan. Att få
känna den elastiska och formbara degen mot mjölade
händer är sinnligt! Vilken härlig belöning att sedan njuta
av det nybakade brödet med lite smör!
Till många av recepten ges tips om varierande
utbakning, smaksättning och vad som är extra gott att
servera tillsammans med just det brödet. Vissa bröd ska
mogna några dagar medan andra bäst äts nygräddade
och ljumma. Några gräddas på spisen, en del ska kokas
och de flesta gräddas i ugn. Att baka sitt eget bröd är
lustfyllt, rustikt och rogivande. Brödbakets härliga dofter
och smaker kittlar alla våra sinnen!
Marie Törnblom är matskribent med många års erfarenhet som
matkreatör och stylist. Hon har skrivit flera böcker och medverkar
flitigt i våra dags-, vecko- och mattidningar med spännande recept,
artiklar och vackra arrangemang. Leif Törnblom har fotograferat
bilderna i boken.
–– FÖRLAGSNY! – Stevali 9789186287634 -
HISTORIEBOK FÖR KAKÄLSKARE
Inbunden bok. Historiska Media. 2003. 216 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – (Obet. märken på skyddsomslaget.) – Se fler bilder! ––
I Historiebok för kakälskare presenteras ett femtiotal recept kompletterade av frestande bilder och berättelser om stort och smått ur kakornas historia. Texten går frå läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189442740
- Titel
- Historiebok för kakälskare
- Författare
- Harrison, Dick
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 815 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Historiebok för kakälskare presenteras ett femtiotal recept kompletterade av frestande bilder och berättelser om stort och smått ur kakornas historia. Texten går från den grekiska antiken fram till moderna dagar. Vi får exempelvis veta hur kryddningen varierat genom tiderna, varför 1600-talets kalvinister tvekade inför peparkaksgubbar och vem som gjorde den första smördegen. Anekdoter blandas med fakta och recept som pockar på att genast provbakas.
Författare är två historiker, Dick Harrison och Eva-Helen Ulvros, som har en förkärlek för kakbak och sötsaker - en passion de glatt delar med sig av till läsaren i sina lättillgängliga texter.
Boken innehåller en mängd illustrationer och särskilt framtagna fotografier. Unika historiska föremål och miljöer illustrerar bakverken och omger texten med tidsanda och atmosfär. I Historiebok för kakälskare flödar författarnas entusiasm. Det är en bok att ta fram inför festen, använda som uppslagsbok eller bara låta sig inspireras av.
Historiska Media 9789189442740 -
BRÖD OCH PIZZA – Surdegsbröd, fullkornsbröd,...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Natur & Kultur. 2012. 157 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
I den här boken bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar.
• Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa s läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127133198
- Titel
- Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar.
Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden hemma. Det är nu enklare än någonsin, och godare!
Fullkornsbröd därför att saftiga och goda bröd med grovt mjöl och hela korn blivit orättvist akterseglade av stora, ljusa, franska surdegsbröd.
Pizzor därför att det finns ett antal knep som gör hemmapizzan flera snäpp godare. Det blir den godaste pizzan du ätit!
Kanelbullar därför att det är detta söta bakverk som han inte kan få nog av, att baka eller att äta.
Alla recept i boken går att baka knådfritt, utan degblandare, men vill man köra degarna i maskin går det också bra. I Bröd och pizza går Martin också på upptäcktsfärd i bröd- och mjölvärlden. Han hälsar på i jästfabriken, vandrar runt i mjölkvarnen och pratar med bagare, forskare och dietister om hur nyttigt brödet egentligen är.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
–– FÖRLAGSNY! –– Natur & Kultur 9789127133198 -
BAKVERK – Europas mästerkockar bjuder till bo...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Läsförlaget. 1999. 305 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY, se fler bilder! – Obet. ytmärken på skyddsomslaget. – Stort format, 238 x 307 x 27 mm. ––
16 prisbelönta konditorer från åtta länder bjuder på runt 150 recept på tårtor och bakverk.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783829009584
- Titel
- Bakverk : Europas mästerkockar bjuder till bords
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 305 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 307 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1895 g
- Språk
- Svenska
–– FÖRLAGSNY! –– Läsförlaget 9783829009584 -
BROWNIES, COOKIES & Co
Inbunden bok. Stevali. 2018. 240 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Mjuka pärmar. – Se fler bilder! ––
Brownies, cookies och donuts så söta, chokladgoda, frasiga och dessutom ett tilltalande utseende hör utan tvivel till de mest älskade amerikanska exportframgångarna bland söta bakverk läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783625173281
- Titel
- Brownies & Cookies
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 165 x 205 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Brownies, cookies och donuts så söta, chokladgoda, frasiga och dessutom ett tilltalande utseende hör utan tviveltill de mest älskade amerikanska exportframgångarna bland söta bakverk. Om dunu lockas att själv börja baka de här trendiga godsakerna med kultstatus är denhär boken absolut det rätta valet. Våra inspirerande recept utförligtbeskrivna tillsammans med talande bilder som hjälper dig att lyckas. Klassiskt och beprövat eller fantasifullt och innovativt, här hittar du bakverk med American spirit , passande för allasmakriktningar: allt från marmor brownies med valnötter över amareno cookiesmed limoncello och banan-hasselnöt-whoppies till blåbärs donuts och croissantdonuts med chokladfyllning. Följ med på en tur bland hyllorna i ett amerikansktbageri och upptäck dina personliga favoriter.
Stevali 9783625173281 -
LE PATISSIER MODERNE – Den moderna dessertkon...
Inbunden bok. Erhvervsskolernes forlag. 1982. 246 sidor.
ISBN 8775107090
Nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Mindre kant- och ytmärken på pärmarna. – Se fler bilder! ––
Hvad er en pâtissier?, Flamberade desserter, Puddingar, Ost, Glassdessert, Kolde frugtdesserter, Bryllopskager, Portionsdesserter, Kransek läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKErhvervsskolernes forlag 8775107090 -
BAGEBOG
Inbunden bok. Lindhardt og Ringhof. 2012. 567 sidor.
ISBN 9788711382561
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. märken på pärmarna.) – Stort format, ca 21x28x6 cm! – Se fler bilder! ––
Bagebog af Claus Meyer er en bagebog, som hovedsageligt er en samling af bageopskrifterne fra Meyers 3 andre bøger: Meyers Bager läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLindhardt og Ringhof 9788711382561 -
The Great BRITISH BOOK of BAKING – 120 best-l...
Inbunden bok. Penguin. 2010. 352 sidor.
ISBN 9780718158552
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. märken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Inspired by The Great British Bake Off? Learn how to bake over 120 delicious recipes in this ultimate baking book and official tie-in to the first BBC series.
• Th läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPenguin 9780718158552 -
KONDITORNS BÄSTA
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Albert Bonniers Förlag. 2006. 159 sidor.
Nyskick. – FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! – Mjuka pärmar med invikta flikar. –– "När jag var liten bodde jag på samma gata som min mormor och morfar. På eftermiddagarna när jag kom hem från skolan satt de vid köksfönstret och väntade. Vanligtvis gick jag dit in f läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100110987
- Titel
- Konditorns bästa
- Författare
- Bengtsson, Signe Maria
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När jag var liten bodde jag på samma gata som min mormor och morfar. På eftermiddagarna när jag kom hem från skolan satt de vid köksfönstret och väntade. Vanligtvis gick jag dit in för att prata en stund och äta av det välfyllda kakfatet. Dessa eftermiddagar vid mina morföräldrars köksbord har satt prägel på hela min tillvaro. När det var dags att välja yrke ville jag gå i mormors fotspår, jag ville känna doften av nybakat bröd och det fanns bara ett naturligt val att bli konditor. Jag hoppas du vill dela mina minnen och låta dig inspireras till att glädja dig själv, dina barn eller barnbarn med doften av nybakat.Så skriver Signe Maria Bengtsson i sitt förord till Konditorns bästa. Med inspirerande fotografier av Nisse Peterson får vi i cirka 200 lättöverskådliga recept på bland annat småkakor, mjuka kakor, pajer och petit-fourer lära oss bakningens grunder. Enkelt, även för den ovane, blir det att göra finska pinnar, kokosdrömmar eller hallongrottor själv. Alla recept är hämtade ur författarens och hennes familjs receptsamlingar, de flesta ur mormor Hildurs handskrivna anteckningsbok, och Signe Marias yrkerserfarenhet som konditor blandas med historier från familjen, flera generationer tillbaka. Här finns också handfasta tips och råd om till exempel hur man gör wienerdegar, tar tillvara överblivna äggvitor och vad man ska tänka på vid pajbakning. Den här nya utgåvan är läckert formgiven av den unga formgivaren Kerstin Hanson, innehållet och recepten är desamma (med små undantag).För dem som vill utöka sin köksrepertoar med sockerbakande är Konditorns bästa det idealiska verket. Recepten är lättöverskådliga och trovärdiga, och instruktionerna tydliga. De utmärkta fotografierna, tagna av Nisse Peterson, är sakligt stämningsfulla. Konditorns bästa har goda chanser att bli en klassisk bakbok. DN"Konditorns bästa innehåller inte bara kak-, bull- och tårtrecept utan också gamla yrkesknep som gör att bagarna och konditorerna alltid lyckas med det vi andra går bet på." Gefle DagbladFörra utgåvan såld i 25 000 ex!
– FÖRLAGSNY! – Albert Bonniers Förlag 9789100110987 -
MASSOR AV KAKOR
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Tukan Förlag. 2010. 192 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Oemotståndlig formgivning och massor av frestande recept.
• I den här boken hittar du dina kakfavoriter. Här finns rec läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174011364
- Titel
- Massor av kakor
- Författare
- Jaqueline Bellefontaine
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 237 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 779 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Oemotståndlig formgivning och massor av frestande recept.
I den här boken hittar du dina kakfavoriter. Här finns recept på utsökta läckerheter till eftermiddagsfikat, nyttiga kakor till lunchlådan eller utflykten, kakor som barn gillar att baka och äta samt mormors och finsmakaren älsklingskakor.
Förutom de vanligaste småkakorna finns bl.a. recept på biscotti, flarn, kex, mjuka kakor, macroner, maränger och fantasikakor för barnen.
Bakar du dina egna kakor vet du precis vad de innehåller och vad du stoppar i dig.
Detaljerad inledning ger dig alla tips du behöver.
I samma serie finns även:
Massor av muffins
Massor av juicer & smoothies
Massor av choklad
–– FÖRLAGSNY! –– Tukan Förlag 9789174011364 -
HEM LJUVA HEM: 100 läckra och lyxiga bakverk
Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Tukan Förlag, 2013.
Bandtyp: Inbunden, ca 20x25 cm.
Antal sidor: 302. --- Hummingbird Bakery kommer med en helt ny samling av läckra recept!
Hummingbird bakery är tillbaka och i denna nya, fantastiska kokbok hyllas d läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174016871
- Titel
- Hem, ljuva, hem : 100 läckra och lyxiga bakverk
- Författare
- Malouf, Tarek
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 302 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 245 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1162 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hummingbird Bakery kommer med en helt ny samling av läckra recept!
Hummingbird bakery är tillbaka och i denna nya, fantastiska kokbok hyllas det klassiska hemmabaket med inspirerande recept och tips för hur du lyckas med bakningen.
Oavsett om det är en enkel cupcake eller en imponerande födelsedagslagertårta, har det aldrig funnits en bättre anledning till att sätta igång att baka!
Hem ljuva hem innehåller 100 utsökta recept från snabba och enkla småkakor, härligt enkla cheesecakes till unika muffins, fruktiga pajer och imponerande tårtor.
Innehåller fantastiska fotografier och enkla steg för steg-bilder som gör det enkelt att skapa Hummingbirds enastående bakverk alldeles på egen hand.
Tarek Malouf fick idén till Hummingbird Bakery när han firade thanksgiving i North Carolina i USA 2002. Efter att ha frossat i cupcakes, äppelpaj och banankaka med grädde frågade han sig varför det inte fanns något bageri i London som gjorde sådana godsaker. År 2004 öppnade han det första Hummingbird Bakery på Portobello Road i London.
Format: 201x246 mm
Missa inte våra andra titlar från Hummingbird Bakery:
Söta dagar: recept som gör varje dag speciell
Lyxiga cupcakes och läckra kakor
9789174016871 -
Moment & receptbok – KONDITORI & BAGERI
Häftad bok. –– FÖRLAGSNY! –– Nomen. 2019. 374 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
En bok som manar till utveckling inom bakningens alla steg. • Det här är egentligen en momentbok för de som läser grundutbildningen: Bageri- & konditori, men fungerar även till dig som vill ha flera bra recept samla läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188759504
- Titel
- Moment & receptbok : konditori & bageri
- Författare
- Forsman, Ann-Sofi
- Förlag
- Nomen
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 374 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Moment & receptbok KONDITORI & BAGERI är en bok som manar till utveckling inom bakningens alla steg. Det här är egentligen en moment bok för de som läser grundutbildningen: Bageri- & konditori, men fungerar även till dig som vill ha flera bra recept samlade i en och samma bok. Den här boken innehåller över 200 recept på det mesta, från chokladbollar, surdegsbröd, smörgåstårta, vackra moussetårtor, bakelser, småkakor, enklare knådfria bröd, tekakor, limpor, hällakakor och mycket mera. För utom alla recept finns här fråger utor som uppmanar dig att tänka till och med det tvecklas till en bättre bagare & konditor. Du får lagom mycket fakta kring råvaror, ingredienser och vad de gör i baket, bakkemi på ett lagom lättsamt vis, lite historia, hur du räknar ut vad det du bakar kostar och många smarriga stunder.
–– FÖRLAGSNY! –– Nomen 9789188759504 -
JUST SWEET – Manuelas sötsaker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2013. 283 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Författaren Manuela Kjeilen är Norges okrönta bakningsdrottning. Hon hämtar sin inspiration från den amerikanska baktraditionen, och hennes bok är en läckerhet i sig själv.
• I Just Sweet gör Manue läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174017267
- Titel
- Just Sweet : manuelas sötsaker
- Författare
- Manuela Kjeilen
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 283 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Författaren Manuela Kjeilen är Norges okrönta
bakningsdrottning. Hon hämtar sin inspiration från
den amerikanska baktraditionen, och hennes bok är
en läckerhet i sig själv.
I Just Sweet gör Manuela bakning enkelt. Hon delar med sig av sina favoritrecept samt tips på dekorationer och tillvägagångssätt. Innehåller recept på cupcakes, kakor och andra sötsaker med enkla steg-för-steg bilder som visar hur man bäst lyckas med baket.
Manuella Kjeilen driver den populära bakbloggen passion4baking.com i Norge vilken haft över 240 000 svenska besökare!
Format 222x246 mm
Tukan Förlag 9789174017267 -
JORDEN RUNT PÅ 80 DEGAR
Inbunden bok. Grenadine. 2006. 183 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
"Den här boken är inte resultatet av en kort tids intensivt skrivbordsarbete. I stället lät sig bokens skapare - författaren Annica Triberg och fotografen Albert Håkansson - inspireras av Jules Vern läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329328
- Titel
- Jorden runt på 80 degar
- Författare
- Annica Triberg
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 183 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 278 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1018 g
- Språk
- Svenska
Grenadine 9789185329328 -
LINDAS BRÖD & KAKOR – De 50 populäraste recep...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 111 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Linda Andersson driver en av Sveriges största bakbloggar – Lindas bakskola – med flera hundra tusen besökare varje vecka. Recepten är oemotståndligt goda och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265793
- Titel
- Lindas bröd & kakor : de 50 populäraste recepten från Lindas bakskola
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Linda Andersson driver en av Sveriges största bakbloggar – Lindas bakskola – med flera hundra tusen besökare varje vecka. Recepten är oemotståndligt goda och enkla att följa med många steg-för-steg-bilder.Efter succén med Lindas bröd och Lindas kakor kommer här en efterlängtad samling med de 50 populäraste recepten från bloggen – både matbröd och bakverk – de som gillats och delats mest och som läsarna gång på gång återvänder till. Det är en riktigt pålitlig bakbok med ljuvligt doftande nybakta mjuka kakor, kladdkakor, pajer, cheesecakes, muffins, tårtor, matbröd, limpor, frukostbröd och frallor – njutning för alla tillfällen!
Bokförlaget Semic 9789155265793 -
The Great British BAKE OFF – How to Turn Ever...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! ––BBC. 2012. 320 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
The Great British Bake Off is a glorious celebration of Britain's favourite pastime. As the series has shown us, baking is the perfect way to mark an occasion - to celebrate, to congratulate and reward, and to lift läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781849904636
- Titel
- The great British bake off : how to turn everyday bakes into showstoppers
- Författare
- Collister, Linda - Berry, Mary - Hollywood, Paul
- Förlag
- London : BBC
- Utgivningsår
- 2012
- Språk
- English
–– FÖRLAGSNY! ––BBC 9781849904636 -
BERGS KONDITORI PÅ MARSTRAND
Inbunden bok. Prisma. 2004. 136 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
På Bergs Konditori samlas seglare, turister och marstrandsbor för att avnjuta "berlinare", mazariner, kejsarkronor och andra delikata bakverk. Så har man gjort i snart hund läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842585
- Titel
- Bergs konditori på Marstrand
- Författare
- Monika Ahlberg - Michael Stensjö
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 240 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 703 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På Bergs Konditori samlas seglare, turister och marstrandsbor för att avnjuta "berlinare", mazariner, kejsarkronor och andra delikata bakverk. Så har man gjort i snart hundra år. Boken ger recept på ca 30 goda bröd och ett 50-tal lockande kakor, bullar och pajer, men den handlar också om människorna: kungligheter, högadel, diktare och målare som slagit sig lösa, dansat, älskat och hämtat inspiration mellan klippor och hav.
Prisma 9789151842585 -
BAKA – Lite glammigare, lite roligare
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2013. 134 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst men med lätt ytslitage på pärmarna. – Se fler bilder! ––
Josephine Palm, en av finalisterna i populära tevese läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439752
- Titel
- Baka : lite glammigare, lite roligare
- Författare
- Josephine Palm
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 134 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Josephine Palm, en av finalisterna i populära teveserien Hela Sverige bakar, har i Baka med glamour samlat sina bästa och lyxigaste recept. Lite glamour i bakningen kan ge det där lilla extra utan att det behöver bli svårt eller krångligt. Bara roligt och festligt!
Ica Bokförlag 9789153439752 -
BAKA ENKLA BRÖD – Frallor, limpor, vetebröd,...
Inbunden bok. Expressen. 2016. 144 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Det är snabba röra-ihop-bröd som inte behöver jäsa, härliga frukostfrallor, bröd till sommarens utflykter och en vetekrans som du snabbt rör ihop om du får oväntat besök. För det ska vara roligt läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198205497
- Titel
- Baka enkla bröd : frallor, limpor, vetebröd, knäcke
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 275 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är snabba röra-ihop-bröd som inte behöver
jäsa, härliga frukostfrallor, bröd till sommarens
utflykter och en vetekrans som du snabbt rör ihop
om du får oväntat besök. För det ska vara roligt
och avkopplande att baka. Hellre baka
ett enkelt bröd än inget bröd alls!
Expressen 9789198205497 -
MUFFINS & KAKOR – över 100 läckra recept
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Tukan förlag. 1 uppl. 2009. 240 sidor.
Nyskick. –– 3 för 2 –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Det är något alldeles speciellt med bakverk som man gjort själv, och är de portionsförpackade i trevliga pappersfo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186127633
- Titel
- Muffins & kakor : över 100 läckra recept
- Författare
- Höök, Ing-Marie
- Förlag
- Tukan förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 208 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
–– FÖRLAGSNY! –– Tukan förlag 1 9789186127633 -
COOK + BOOK – Memories and Recipes – Le Pain...
Inbunden bok. Francoise Blouard. 2005. 230 sidor.
ISBN 9782960048735
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– NYSKICK, ren och fräsch, ytrepor på baksidan. ––
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du bes läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFrancoise Blouard 9782960048735 -
HEMBAKAT – Kakor, muffins, pajer, cheesecakes...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2011. 224 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Tillskrift på försättssidan! –– "Hembakat" ger dig kakor och bakverk i modern och urban tappning!
• Boken innehåller några enkla knep till fantastiskt hembak. Oavsett om du gör tårtor, maränger, pajer, kakor eller muffins, lär "He läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174012491
- Titel
- Hembakat
- Författare
- Eric Lanlard
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 242 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 853 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Hembakat" ger dig kakor och bakverk i modern och urban tappning!
Boken innehåller några enkla knep till fantastiskt hembak. Oavsett om du gör tårtor, maränger, pajer, kakor eller muffins, lär "Hembakat" dig hur man gör det bäst. En av de främsta konditorerna i Europa ger dig roliga, inspirerande recept och utmärkta tekniktips.
Kapitel i boken behandlar:
Sockerkakor och andra mjuka kakor
Pajer
Maränger
Muffins och cupcakes
Brownies och andra rutor
Julrecept
Cheesecakes
Desserter
Söta degar och småkakor
Format: 198 x 242 mm.
Tukan Förlag 9789174012491 -
HEMBAKAT – Kakor, muffins, pajer, cheesecakes...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! Tukan Förlag. 2011. 224 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– "Hembakat" ger dig kakor och bakverk i modern och urban tappning! Boken innehåller några enkla knep till fantastiskt hembak. Oavsett om du gör tårtor, maränger, pajer, kakor eller muffins, lär "Hembakat" dig hur man g läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174012491
- Titel
- Hembakat
- Författare
- Eric Lanlard
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 242 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 853 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Hembakat" ger dig kakor och bakverk i modern och urban tappning!
Boken innehåller några enkla knep till fantastiskt hembak. Oavsett om du gör tårtor, maränger, pajer, kakor eller muffins, lär "Hembakat" dig hur man gör det bäst. En av de främsta konditorerna i Europa ger dig roliga, inspirerande recept och utmärkta tekniktips.
Kapitel i boken behandlar:
Sockerkakor och andra mjuka kakor
Pajer
Maränger
Muffins och cupcakes
Brownies och andra rutor
Julrecept
Cheesecakes
Desserter
Söta degar och småkakor
Format: 198 x 242 mm.
–– FÖRLAGSNY! Tukan Förlag 9789174012491 -
BROWNIES - BLONDIES - KLADDKAKOR
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Damm. 2007. 64 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis. – Lägg alla böckerna i kundkorgen så justerar jag fakturan efteråt.) ––
–– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Är det den mjuksega konsistensen? Den fylliga s läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171308351
- Titel
- Brownies, blondies & kladdkakor
- Författare
- Linda Collister
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 197 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 358 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- BROWNIES, BLONDIES, KLADDKAKOR
av Linda Collister
Är det den mjuksega konsistensen? Den fylliga smaken? Eller kanske den härliga doften av choklad? Skälen till att vi älskar brownies är lika många som oemotståndliga. I denna bok har chokladfantasten Linda Collister bullat upp med en mängd nybakade läckerheter. Förutom brownies i olika skepnader hittar du också den ljusa versionen "blondies" och andra, lite kladdigare varianter av chokladnjutningar. Linda Collister är inte bara kakornas okrönta drottning utan också ett riktigt efterrättsfreak. Boken innehåller därför även recept på höjdardesserter som brownieglasstårta och browniecheesecake.
–– FÖRLAGSNY! –– Damm 9789171308351 -
COOKIES, Biscuits, Bars and Brownies – The co...
Inbunden bok. Lorenz Books. 2003. 256 sidor.
ISBN 9780754813002
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK! – Se fler bilder! – Format ca 23x30 cm! –– Everything you need to know about making delicious cookies and biscuits is given in this wonderful, practical cookbook. The in-depth introduction covers the basic techniques from making differ läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLorenz Books 9780754813002 -
BAKA MED FRUKT & GRÖNT – En glutenfri blandni...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Bladh by Bladh. 2021. 143 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Baka med frukt och grönt en glutenfri blandning av sött och salt är bakboken för den som vill lära sig mer om hälsosam bakning på naturliga råvaror. Det går nämligen alldeles utmärkt att baka både fantastiskt gott o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188917515
- Titel
- Baka med frukt & grönt : en glutenfri blandning av sött och salt
- Författare
- Höglund, Birgitta
- Förlag
- Bladh by Bladh
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 250 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 680 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka med frukt och grönt en glutenfri blandning av sött och salt är bakboken för den som vill lära sig mer om hälsosam bakning på naturliga råvaror. Det går nämligen alldeles utmärkt att baka både fantastiskt gott och samtidigt nyttigare! Boken är fylld med recept på glutenfria och sockerfria bakverk, såväl söta som salta läckerheter. Helt naturligt njutbara småkakor och bollar, tårtor och bakelser, matbröd, pajer, piroger och kex. Recepten har fått sin sötma från torkad eller färsk frukt och bär, många är smaksatta med grönsaker och örter. Läsaren får lära sig ett helt nytt sätt att baka, vetemjölet har bytts ut mot mandelmjöl, frön och nötter, bovetemjöl, kokosmjöl och havregryn. Det vita sockret har fått ge plats åt den naturliga sötman från till exempel dadlar, aprikoser, fikon, äpplen, päron, bananer, blåbär, hallon och vanilj. De 49 glutenfria bakverken med smaker från naturen är alla vegetariska och så långt det är möjligt anpassade även för den som vill äta mjölkfritt. Liksom i sin förra kokbok Gröna, sköna tillbehör är det receptkreatören Birgitta Höglund som står bakom kameran, hon har här tagit med sig alla bakverk ut i den vackra skärgårdsnaturen och till blommande trädgårdar runtom Stockholm. UR INNEHÅLLET: Birgittas tankar kring glutenfri bakningNaturlig sötma eller sötningsmedel? Matnyttiga baktipsSöta bollar, tryfflar och småkakor bakade utan ugnMjuka kakor, bullar och pajer Tårtor och bakelserMatiga bakverk till picknickkorgenMustiga matbrödSalta kex och smakfulla tilltugg Om författaren: Birgitta Höglund är matbloggare och författare till de populära kokböckerna Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv och Låt bönor förändra ditt liv - kokboken. Det här är hennes sjunde kokbok, varav tre givits ut i USA, en i Norge och en i Finland.
–– FÖRLAGSNY! –– Bladh by Bladh 9789188917515 -
BAKA MED GODIS
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 112 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Vill du bjuda på något extra smaskigt till eftermiddagsfikat, som garanterat går hem hos både vuxna och barn? Då är det i Baka med godis du ska leta.
• Här hittar du kladdkakecookies med nutella och go läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245493
- Titel
- Baka med godis
- Författare
- Warsén, Jenny
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 230 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 531 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vill du bjuda på något extra smaskigt till eftermiddagsfikat, som garanterat går hem hos både vuxna och barn? Då är det i Baka med godis du ska leta.Här hittar du kladdkakecookies med nutella och godis, brownies med kolasås och karamelliserade popcorn, chokladbollar med nutella, kolabitar, kladdkaka med center, moussecheesecake med mjölkchoklad, paj med daim och citrongrädde och mycket mer.På jakt efter en godisboostad dessert? Vad sägs om randig godispannacotta eller mintpannacotta med polkaströssel? Eller glass med non stop och citronglass med lakritsrippel?I Baka med godis är recepten enkla, och ger snabba resultat. Perfekt när barnen vill vara med och hjälpa till!Med lite godis i smeten eller degen blir det färdiga resultatet helt enkelt dubbelt så gott!
Bonnier Fakta 9789174245493 -
SOCKERCHOCK – Vinnare av hela Sverige bakar 2...
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Bonnier Fakta. 2012. 102 sidor.
Nyskick. – HELT FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Under hösten har vi sett detta härliga och spännande baktävlingsprogram i Sjuan och fått bekanta oss med Christina Gyllner, den värdiga vinnare som korats och fått göra sin egen bakbok som pris.
Tävlingen med ett läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243444
- Titel
- Sockerchock : vinnare av hela Sverige bakar 2012
- Författare
- Gyllner, Christina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 102 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 203 x 232 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 551 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Hela Sverige bakar" är tävlingen som testar landets bästa amatörbagare. Detta är bakningens "Sveriges Mästerkock".Under hösten har vi sett detta härliga och spännande baktävlingsprogram i Sjuan och fått bekanta oss med Christina Gyllner, den värdiga vinnare som korats och fått göra sin egen bakbok som pris.Tävlingen med ett antal svåra delmoment spelades in på tjusiga Taxinge slott utanför Stockholm i prunkande grönska under sommaren.Bröd, kakor, bullar och tårtor – vem i Sverige är då bäst på att göra alla sorters bakverk? Jo, Christina Gyllner, 24-årig amatörbagare från Stockholm. I hela sitt liv har hon bakat. Som liten bakade hon tillsammans med mormor i köket och därefter har Christina tillbringat både längre och kortare perioder i Orange County,USA, och det har blivit hennes främsta inspirationskälla när det gäller bakning. Christina är dansare i grunden men är nu aktuell med sin bakbok efter att ha vunnit storsatsningen "Hela Sverige bakar" i Sjuan.Här har Christina fått förverkliga sin dröm, att ge ut en egen bakbok! I bokens fyra kapitel serveras vi 40 härliga recept, garanterat goda bakverk, lätta att laga och goda att äta. Vad sägs om: fyllda vaniljbullar, vaniljkola med fleur de sel, chokladcupcakes med marängfrosting och getost-cheesecake med jordgubbar eller rabarberkompott med citronyoghurt mousse. Här finns detta och mycket mer! Bättre kan det helt enkelt inte bli!
– FÖRLAGSNY! – Bonnier Fakta 9789174243444 -
LINDAS KAKOR – Kladdkakor, cheesecakes, pajer...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 110 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Vit chokladkladdkaka, nutellacheesecake, mördegsinbakad hallonpaj, schweizernötkaka, kolatårta, knäckig toscakaka, rabarberkladdkaka ... Det finns så mycket gott att njuta av!
• Lindas bakskola är en a läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263850
- Titel
- Lindas kakor : kladdkakor, cheesecakes, pajer, tårtor och mer med Lindas bakskola
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vit chokladkladdkaka, nutellacheesecake, mördegsinbakad hallonpaj, schweizernötkaka, kolatårta, knäckig toscakaka, rabarberkladdkaka … Det finns så mycket gott att njuta av!Lindas bakskola är en av Sveriges mest populära bakbloggar – tack vare de ljuvligt goda och enkla recepten som alla kan lyckas med. Tydliga steg-för-steg-bilder gör det lätt och roligt att baka.Nu kommer Lindas bästa söta recept i bokform efter succén med Lindas matbröd. Boken är indelad i kapitlen kladdkakor, cheesecakes, tårtor, bullar, mjuka kakor, paj, småkakor, glass och julbak. Bjud in vännerna på en drömgod fikastund!
Bokförlaget Semic 9789155263850 -
PATISSERIE • Tårto • bakelser • kakor • matbr...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1988. 255 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Mindre kantmärken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! ––
130 recept av bröderna Roux, de franska mästerkockarna bakom resturangerna Waterside Inn och La Gavroche med 3 stjärnor i Guide Michelin.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137093967
- Titel
- Patisserie
- Författare
- Roux, Michel - Roux, Albert - Adamczewski, Liza - Blake, Anthony - Håkansson, Gunvor
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1988
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1030 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137093967
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn