-
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 1 uppl. 2018. 288 sidor.
Nära nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Lef Mannerströms Kockliv
Inbunden bok. Arena. 2018. 288 sidor.
Nära nyskick. En bok om stjärnkocken och griniga gubben i TV, han med mästerkockarna, Leif Mannerström. Bra biografi och kul att få en historia på ansiktet...... … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKArena -
Eslöv nästa - nästa Eslöv!
Inbunden bok. Eslöv : Eslövs kommun : Analysera. 2010.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Eslövs kommun. 2010. 140 s. 22,5 x 29,5cm. Omslaget har lätt ytslitage på baksidan. Rikt illustrerad.
Följ med på en resa genom Eslövs intressanta historia. Den välkända TV-profilen Jesper Aspegren guidar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163375637
- Titel
- Eslöv nästa - nästa Eslöv!
- Författare
- Sandbring, Håkan - Aspegren, Jesper - Envall Lundberg, Anna
- Förlag
- Eslöv : Eslövs kommun : Analysera
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Eslöv : Eslövs kommun : Analysera 9789163375637 -
Medelhavsmat förlänger livet
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 143 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426776
- Titel
- Medelhavsmat förlänger livet
- Författare
- Örjan Klein - Mai-Lis Hellénius - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 277 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Medelhavsmat är inte bara gott utan också nyttigt för hälsan och förlänger livet, vilket. Stjärnkocken Örjan Klein var en av de första i vårt land som på allvar insåg fördelarna med Medelhavsmaten; Olivoljan, grönsakerna, frukterna, fisken, vinet och den starka gemenskap som präglar måltiden.
Den här boken är såväl en bra inspirationskälla som en fin reseskildring över Medelhavet.
Journalisten Jesper Aspegren delar med sig av sina erfarenheter från otaliga resor kring Medelhavet. Alla tillsammans med fotografen Jan Bengtssons bilder inviteras läsaren till ett bättre och längre liv; Medelhavsmaten som förlänger livet.
Ica Bokförlag 1 9789153426776 -
Medelhavsmat förlänger livet
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 143 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - En kost som trots att befolkningen röker mer än genomsnittet och dricker alkohol ger ett längre liv med högre livskvalitet! Här är en bok med recepten men också en hel del om de medicinska fördelarna och en hel del om läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426776
- Titel
- Medelhavsmat förlänger livet
- Författare
- Örjan Klein - Mai-Lis Hellénius - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 277 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Medelhavsmat är inte bara gott utan också nyttigt för hälsan och förlänger livet, vilket. Stjärnkocken Örjan Klein var en av de första i vårt land som på allvar insåg fördelarna med Medelhavsmaten; Olivoljan, grönsakerna, frukterna, fisken, vinet och den starka gemenskap som präglar måltiden.
Den här boken är såväl en bra inspirationskälla som en fin reseskildring över Medelhavet.
Journalisten Jesper Aspegren delar med sig av sina erfarenheter från otaliga resor kring Medelhavet. Alla tillsammans med fotografen Jan Bengtssons bilder inviteras läsaren till ett bättre och längre liv; Medelhavsmaten som förlänger livet.
Ica Bokförlag 1 9789153426776 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153425332
- Titel
- Kockrock : 16 artistiska menyer
- Författare
- Jesper Aspegren - Rikard Nilsson - Robert Nilsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 276 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Under två somrar har bröderna Rikard & Robert Nilsson drivit KOCKROCK på restaurang Solsidan i Torekov. Några av våra mest välkända artister har inbjudits som gästkockar och tillsammans med Rikard & Robert bjudit på de mest fantastiska kulinariska upplevelser. Kvällen har avslutats med ett framträdande av artisten/artisterna. Några av de artister som gästspelat är Marie Fredriksson & Micke Bolyos, Mats Ronander, Lasse Kronér m.fl. Boken bjuder på bufféer och 3-rättersmiddagar. Det kommer att bjudas på allt från TexMex och italienskt till asiatiskt. Ca 60 färgfoton, ca 60 recept. Utk. april.
Ica Bokförlag 1 9153425332 -
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Arena. [2018]. 288 s. Förlagsband. 15,5 x 23,5cm. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
9789178435227 -
-
Leif Mannerströms kockliv
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2018. 288 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 9789178435227 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBilMånsson
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBilMånsson
-
Eslöv nästa - nästa Eslöv!
Inbunden bok. Eslövs kommun . 2010. 140 sidor.
Nyskick. När Eslöv nu har börjat ladda för sitt 100-års jubileum ser de båda chansen att damma av och förverkliga bokidén. När grafiska formgivaren Anna Envall Lundberg flyttade till Eslöv för 15 år sedan hade hon en massa fördomar om staden. – Min bild av Eslöv g läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163375637
- Titel
- Eslöv nästa - nästa Eslöv!
- Författare
- Sandbring, Håkan - Aspegren, Jesper - Envall Lundberg, Anna
- Förlag
- Eslöv : Eslövs kommun : Analysera
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Eslövs kommun 9789163375637 -
Antikrundan - Programmet, Experterna, Föremål...
Inbunden bok. Prisma. 2000. Inbunden.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Nio av TV:s experter väljer och berättar om sina egna favoritföremål. Vi får följa deras väg till fördjupad kunskap. De berättar om sammanträffanden och händelser som passionen för föremål med historia fört med sig. Antikru läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151835754
- Titel
- Antikrundan : Programmet, experterna, föremålen
- Författare
- Jesper Aspengren - Bengt Janson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1148 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nio av TV:s experter väljer och berättar om sina egna favoritföremål. Vi får följa deras väg till fördjupad kunskap. De berättar om sammanträffanden och händelser som passionen för föremål med historia fört med sig.
Antikrundan är ett av Sveriges mest populära TV-program med tittarsiffror i miljonklassen. Mötet mellan förväntansfulla privatpersoner som vill få en antik pjäs värderad och experterna är alltid lika spännande. "Är det gamla skåpet värt så himla mycket?"
I boken Antikrundan presenteras nio experter som väljer ut och berättar om sina egna favoritföremål. Vi får följa de kunniga experternas väg till fördjupad kunskap. De berättar om sammanträffanden och händelser som passionen för föremål med historia fört med sig. I essäform behandlas också olika aspekter på antika föremål; att samla, värderingskriterier, stilhistoria, renovera, restaurera, äkta/falskt m m.
Boken är rikt illustrerad i färg.
9151835754 -
Eslöv nästa - nästa Eslöv!
Inbunden bok. Eslöv : Eslövs kommun : Analysera. 2010. 140 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Jag kanske har ´flera böcker som intresserar dej. Du kan få flera böcker för samma porto.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163375637
- Titel
- Eslöv nästa - nästa Eslöv!
- Författare
- Sandbring, Håkan - Aspegren, Jesper - Envall Lundberg, Anna
- Förlag
- Eslöv : Eslövs kommun : Analysera
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Eslöv : Eslövs kommun : Analysera 9789163375637 -
Våra högtider traditionerna, maten och fester...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Prisma. 2001. 150 s. 25,5 x 23,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151839233
- Titel
- Våra högtider : Traditionerna, maten och festerna vi minns
- Författare
- Jesper Aspengren - Ingemar Unge - Björn Halling
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våra högtider är en inbjudande bok om alla årets stora älskade högtider och fester. Här finns kulturen och traditionerna, recept på den ljuvliga festmaten och kända skribenters bästa minnen från alldeles speciella fester - som kanske inte blev riktigt som det var tänkt.
Varje kapitel består av tre delar. Ingemar Unge skriver om traditionerna, varför vi gör som vi gör, hur det kommer sig att vi reser, stänger, äter ägg och ger klappar.
En känd skribent beskriver ett härligt minne eller en annorlunda fest: Här möter vi skribenter som Jesper Aspegren, Ludvig Rasmusson, Cecilia Hagen, Ernst Brunner och en lång rad av landets mest populära och uppskattade journalister och författare.
Stjärnkocken Björn Halling från Restaurangakademien står för de omistliga recepten som hör högtiderna till. Här finns allt gott samlat: julbordets frestelser, påskalammet och äggrätterna, midsommarnattens sillar och smörgåsbord och allt det andra.
9789151839233 -
Våra högtider - traditioner, maten och fester...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. 2001. 150 s. 25 x 23cm. Omslaget har lätt kantslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151839233
- Titel
- Våra högtider : Traditionerna, maten och festerna vi minns
- Författare
- Jesper Aspengren - Ingemar Unge - Björn Halling
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våra högtider är en inbjudande bok om alla årets stora älskade högtider och fester. Här finns kulturen och traditionerna, recept på den ljuvliga festmaten och kända skribenters bästa minnen från alldeles speciella fester - som kanske inte blev riktigt som det var tänkt.
Varje kapitel består av tre delar. Ingemar Unge skriver om traditionerna, varför vi gör som vi gör, hur det kommer sig att vi reser, stänger, äter ägg och ger klappar.
En känd skribent beskriver ett härligt minne eller en annorlunda fest: Här möter vi skribenter som Jesper Aspegren, Ludvig Rasmusson, Cecilia Hagen, Ernst Brunner och en lång rad av landets mest populära och uppskattade journalister och författare.
Stjärnkocken Björn Halling från Restaurangakademien står för de omistliga recepten som hör högtiderna till. Här finns allt gott samlat: julbordets frestelser, påskalammet och äggrätterna, midsommarnattens sillar och smörgåsbord och allt det andra.
9789151839233 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789197571180
- Titel
- Sill
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Liljedahl Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 270 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 960 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi följer årstiderna på Sofiero slott. Där bjuder Marcus Nemrin på sill i alla former från traditionella inläggningar till nya, spännande rätter.
Och Jesper Aspegren ger sin personliga betraktelse på sill med allt som där hör till.
Tillsammans skapar de en måste-bok för alla sillälskare!
Liljedahl Publishing 1 9789197571180 -
Mitt i Maten
Inbunden bok. Prisma. 1998. 168 sidor.
ISBN 915183427
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma 915183427 -
Sill
Inbunden bok. Liljedahl Publishing. 1 uppl. 2012. 190 sidor.
Nära nyskick. Kartonnage, nära nyskick. Rikligt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197571180
- Titel
- Sill
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Liljedahl Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 270 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 960 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi följer årstiderna på Sofiero slott. Där bjuder Marcus Nemrin på sill i alla former från traditionella inläggningar till nya, spännande rätter.
Och Jesper Aspegren ger sin personliga betraktelse på sill med allt som där hör till.
Tillsammans skapar de en måste-bok för alla sillälskare!
Liljedahl Publishing 1 9197571180 -
Med smak av Sydafrika
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 117 sidor.
Mycket gott skick. OBS God Jul och Gott Nytt år- hälsning på försättsblad. I övrigt bok i mycket fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426320
- Titel
- Med smak av Sydafrika
- Författare
- Sebastian Schauermann - Guy Taylor - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 117 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 292 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att säga om den sydafrikanska maten att den är mångfacetterad känns en aning smått. Det formligen slår gnistor runt tallrikar och kastruller. Det är skaldjur och fisk. Det är grönsaker, fågel och kött. Det är fantastiska viner, Stellenboch, Constantia och Paarl för att nämna några distrikt som nått stort erkännande runt om i världen. Lägg till detta den vänlighet, den omtanke, det leende och den värme som möter besökaren ja då kan upplevelsen kring middagsbordet inte bli bättre. Och då har vi inte ens börjat att nämna allt det andra; kusterna med kilometerlånga sandstränder, bergen, det vilda djurlivet, klimatet och mycket annat.
Sydafrikanen Guy Taylor, som sedan många år driver välkända restaurang FOOD i Stockholm, ger oss tillsammans med kollegan Sebastian Schauermann prov på denna utsökta mat. Fotografen Fabian Björnstjernas bilder öppnar våra sinnen och får oss att redan tidigt känna smaker och dofter. Journalisten Jesper Aspegren beskriver inspirerande detta land som alla får smak på. Med smak av Sydafrika. Gott! 100 färgfoton, 50 recept.
Ica Bokförlag 1 9153426320 -
Antikrundan, Programmet, experterna, föremåle...
Inbunden bok. Prisma. 2000 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. En prislapp på framsidan av skyddsomslaget. Bok och skyddsomslag är en smula kantstötta.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
Med smak av Sydafrika
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 117 sidor.
Nära nyskick. Fint förlagsex
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426320
- Titel
- Med smak av Sydafrika
- Författare
- Sebastian Schauermann - Guy Taylor - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 117 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 292 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att säga om den sydafrikanska maten att den är mångfacetterad känns en aning smått. Det formligen slår gnistor runt tallrikar och kastruller. Det är skaldjur och fisk. Det är grönsaker, fågel och kött. Det är fantastiska viner, Stellenboch, Constantia och Paarl för att nämna några distrikt som nått stort erkännande runt om i världen. Lägg till detta den vänlighet, den omtanke, det leende och den värme som möter besökaren ja då kan upplevelsen kring middagsbordet inte bli bättre. Och då har vi inte ens börjat att nämna allt det andra; kusterna med kilometerlånga sandstränder, bergen, det vilda djurlivet, klimatet och mycket annat.
Sydafrikanen Guy Taylor, som sedan många år driver välkända restaurang FOOD i Stockholm, ger oss tillsammans med kollegan Sebastian Schauermann prov på denna utsökta mat. Fotografen Fabian Björnstjernas bilder öppnar våra sinnen och får oss att redan tidigt känna smaker och dofter. Journalisten Jesper Aspegren beskriver inspirerande detta land som alla får smak på. Med smak av Sydafrika. Gott! 100 färgfoton, 50 recept.
Ica Bokförlag 1 9153426320 -
Med smak av Sydafrika
Inbunden bok. Ica Bokförlag. Första uppl. 2006. 117 sidor.
Nära nyskick. Förlagsband. Rikt färgillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426320
- Titel
- Med smak av Sydafrika
- Författare
- Sebastian Schauermann - Guy Taylor - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 117 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 292 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att säga om den sydafrikanska maten att den är mångfacetterad känns en aning smått. Det formligen slår gnistor runt tallrikar och kastruller. Det är skaldjur och fisk. Det är grönsaker, fågel och kött. Det är fantastiska viner, Stellenboch, Constantia och Paarl för att nämna några distrikt som nått stort erkännande runt om i världen. Lägg till detta den vänlighet, den omtanke, det leende och den värme som möter besökaren ja då kan upplevelsen kring middagsbordet inte bli bättre. Och då har vi inte ens börjat att nämna allt det andra; kusterna med kilometerlånga sandstränder, bergen, det vilda djurlivet, klimatet och mycket annat.
Sydafrikanen Guy Taylor, som sedan många år driver välkända restaurang FOOD i Stockholm, ger oss tillsammans med kollegan Sebastian Schauermann prov på denna utsökta mat. Fotografen Fabian Björnstjernas bilder öppnar våra sinnen och får oss att redan tidigt känna smaker och dofter. Journalisten Jesper Aspegren beskriver inspirerande detta land som alla får smak på. Med smak av Sydafrika. Gott! 100 färgfoton, 50 recept.
Ica Bokförlag Första 9153426320 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBil-Månsson
-
Med smak av Sydafrika
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 117 sidor.
Gott skick. Dekorerat pappband. 4:o. Lite rester av prislapp annars mycket bra.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426320
- Titel
- Med smak av Sydafrika
- Författare
- Sebastian Schauermann - Guy Taylor - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 117 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 292 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att säga om den sydafrikanska maten att den är mångfacetterad känns en aning smått. Det formligen slår gnistor runt tallrikar och kastruller. Det är skaldjur och fisk. Det är grönsaker, fågel och kött. Det är fantastiska viner, Stellenboch, Constantia och Paarl för att nämna några distrikt som nått stort erkännande runt om i världen. Lägg till detta den vänlighet, den omtanke, det leende och den värme som möter besökaren ja då kan upplevelsen kring middagsbordet inte bli bättre. Och då har vi inte ens börjat att nämna allt det andra; kusterna med kilometerlånga sandstränder, bergen, det vilda djurlivet, klimatet och mycket annat.
Sydafrikanen Guy Taylor, som sedan många år driver välkända restaurang FOOD i Stockholm, ger oss tillsammans med kollegan Sebastian Schauermann prov på denna utsökta mat. Fotografen Fabian Björnstjernas bilder öppnar våra sinnen och får oss att redan tidigt känna smaker och dofter. Journalisten Jesper Aspegren beskriver inspirerande detta land som alla får smak på. Med smak av Sydafrika. Gott! 100 färgfoton, 50 recept.
Ica Bokförlag 1 9153426320 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153426320
- Titel
- Med smak av Sydafrika
- Författare
- Sebastian Schauermann - Guy Taylor - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 117 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 292 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att säga om den sydafrikanska maten att den är mångfacetterad känns en aning smått. Det formligen slår gnistor runt tallrikar och kastruller. Det är skaldjur och fisk. Det är grönsaker, fågel och kött. Det är fantastiska viner, Stellenboch, Constantia och Paarl för att nämna några distrikt som nått stort erkännande runt om i världen. Lägg till detta den vänlighet, den omtanke, det leende och den värme som möter besökaren ja då kan upplevelsen kring middagsbordet inte bli bättre. Och då har vi inte ens börjat att nämna allt det andra; kusterna med kilometerlånga sandstränder, bergen, det vilda djurlivet, klimatet och mycket annat.
Sydafrikanen Guy Taylor, som sedan många år driver välkända restaurang FOOD i Stockholm, ger oss tillsammans med kollegan Sebastian Schauermann prov på denna utsökta mat. Fotografen Fabian Björnstjernas bilder öppnar våra sinnen och får oss att redan tidigt känna smaker och dofter. Journalisten Jesper Aspegren beskriver inspirerande detta land som alla får smak på. Med smak av Sydafrika. Gott! 100 färgfoton, 50 recept.
Ica Bokförlag 1 9153426320 -
VÅRA HÖGTIDER. Traditionerna, maten och feste...
Inbunden bok. Prism. 1 uppl. 2001. 150 s. Inbunden. Se foton. Förlagets dek laminerade kartonnage. 23x25cm. 810 gram.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad. Ur baksidestexten: VÅRA HÖGTIDER är boken som aldrig blir inaktuell. Alltid har vi en fest eller en högtid att se fram emot och planera för. Vi samlas med familj, släkt och vänner. Lagar något gott och njuter av ledigheten. Varje högtid läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151839237
- Titel
- Våra högtider : Traditionerna, maten och festerna vi minns
- Författare
- Jesper Aspengren - Ingemar Unge - Björn Halling
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Våra högtider är en inbjudande bok om alla årets stora älskade högtider och fester. Här finns kulturen och traditionerna, recept på den ljuvliga festmaten och kända skribenters bästa minnen från alldeles speciella fester - som kanske inte blev riktigt som det var tänkt.
Varje kapitel består av tre delar. Ingemar Unge skriver om traditionerna, varför vi gör som vi gör, hur det kommer sig att vi reser, stänger, äter ägg och ger klappar.
En känd skribent beskriver ett härligt minne eller en annorlunda fest: Här möter vi skribenter som Jesper Aspegren, Ludvig Rasmusson, Cecilia Hagen, Ernst Brunner och en lång rad av landets mest populära och uppskattade journalister och författare.
Stjärnkocken Björn Halling från Restaurangakademien står för de omistliga recepten som hör högtiderna till. Här finns allt gott samlat: julbordets frestelser, påskalammet och äggrätterna, midsommarnattens sillar och smörgåsbord och allt det andra.
9151839237 -
-
Mitt i maten
Inbunden bok. Prisma. 2000 (andra tryckningen). 165 s. Inbunden.
Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151834227
- Titel
- Mitt i maten
- Författare
- Jesper Aspengren - Rikard Nilsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1096 g
- Språk
- Svenska
9151834227 -
BilMånsson, en skånsk resa
Inbunden bok. BilMånsson. 2008. 114 s. Inbunden. 30x23cm. 835 gram.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn