-
Det vilda köket
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 191 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Som ny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243543
- Titel
- Det vilda köket
- Författare
- Kalf-Hansen, Rune
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 242 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 883 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök, dessutom är det helt gratis och garanterat ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina favoriter bland allt det ätbara från naturen, och kocken Rune Kalf-Hansen har skapat recept där det vilda får en naturlig plats i soppor, sallader, grytor, röror, oljor, efterrätter och mycket mer.Året runt bjuder den vilda naturen på sådant som går att äta. Mycket hittar man lätt runt knuten eller i närmsta skog. Rönnbär och nässlor känner nog de flesta till, men hur många vet hur kärleksört, sommargyllen, våtarv och tusensköna smakar? Allt som krävs för att ta del av detta dolda skafferi är att man öppnar ögonen och tar sig tid att plocka. Då får man också tillträde till en ny smakvärld, något som lyxkrogarnas kockar redan har upptäckt.Så plocka in det vilda i ditt kök. Blanda till en älgörtsmajonnäs eller rölleksolja, lägg almfrukter i pastan, krydda vardagsköttbullarna med svinmålla och backtimjan eller ta in höstens smaker och servera en festrätt som biff Rydberg med vild pepparrot, kirskål och rårörda rönnbär.
Bonnier Fakta 1 9789174243543 -
Jamie upptäcker : Spanien, Italien, Marocco,...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 359 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mycket fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241471
- Titel
- Jamie upptäcker : Spanien, Italien, Marocco, Grekland, Frankrike
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 359 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 256 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1257 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jamie Oliver upptäcker Sverige, Frankrike, Italien, Spanien, Grekland och Marocko och röjer runt i varje lands traditionella kök. Han utgår från de mest berömda och delikata rätterna och lagar dem på sitt eget suveräna sätt. Med hjälp av den här boken kan alla fixa en spansk paella, en italiensk risotto, en svensk Jansons eller pytt, eller varför inte en marockansk tagine!Recepten är lätta. Jamies motto är ju att alla kan och bör laga god mat – och att det varken får kosta för mycket eller ta för lång tid. Men det finns ju så mycket mer i livet än bara själva maten. Jamie låter sig inspireras av nya spännande platser, han träffar folk och deltar i både vardagslivet och de traditionella högtiderna i varje land. För i vår tid av enkelt och billigt resande finns det ju inget skäl till varför vi inte ska fara till ett nytt land och låta oss inspireras av människorna och kulturen och maten!Så följ med Jamie och laga minestronesoppa i ett italienskt kvinnofängelse på en ö utanför Venedig, besök en marockansk marknad tidigt en morgon eller delta i ett franskt jaktlag – och kräftskiva tillsammans med Jamie är givetvis en höjdare. För Jamie är en stor Sverigevän och känner varmt för både människorna och maten i vårt avlånga land.Jamie upptäcker är en vacker och inspirerande kokbok fylld med delikata anrättningar. Förrätter, varmrätter och efterrätter från varje land Jamie besöker. 360 fullmatade sidor!
Bonnier Fakta 9789174241471 -
Såser
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2013. 160 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127136014
- Titel
- Såser
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 247 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kan man göra en hel kokbok om såser? Ja - i alla fall om man heter Tommy Myllymäki, och är Sveriges, ja, kanske världens bästa på att göra just det. Här är alla hans hemligheter i en otroligt vacker bok!"
Elle Mat & Vin
"Det här är en väldigt fin bok."
Gomorron Sverige
"En guldgruva för alla matlagare med ambitioner."
Expressen
"En lysande introduktion till såskonsten."
Kvällsposten
”Tricket för att få till en riktigt bra rödvinssås är att steka på löken ordentligt så att den blir söt och god. Inte bränd, utan fint brynt. Sen brukar jag steka med lite rödbeta för finare färg. Och lite rökt svål för smaken. Avsluta med att reducera ner ordentligt.”
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och en av hans absolut starkaste sidor som kock är hans såskunskaper. Klassiska, moderna, kalla, varma, mustiga, syrliga – alltid riktigt bra såser. Såser innehåller recept och tekniktips på alla varianter av såser du kan tänkas behöva för att kunna äta och laga riktigt bra mat hemma. Från vit- och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser. Samtliga gjorda på det sätt Tommy tycker de blir allra godast.
Tommy Myllymäki medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. Han vann Årets kock 2007 och tog silver i Bocuse d’Or 2010. Han har startat en rad restauranger och är inblandad i minst lika många till, nu senast egna restaurangen Sjön i Jönköping. 2012 kammande Tommy hem segern i matlagningsprogrammet Kockarnas kamp – framför allt just tack vare sina såskunskaper.
"Kan man göra en hel kokbok om såser? Ja - i alla fall om man heter Tommy Myllymäki, och är Sveriges, ja, kanske världens bästa på att göra just det. Här är alla hans hemligheter i en otroligt vacker bok!"
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
"En bok som hjälper dig att nå nya kulinariska höjder i köket!"
Andreas Grube, Vin & Bar Journalen
"Recepten är föredömligt lättlästa med tydlig text med tips om vad såsen passar till, ingredienslista och metod för att laga till såsen."
Monica Sjöstrand, Skaraborgs Allehanda
"En perfekt hjälpreda i köket, eller en säkerligen uppskattad present att ge bort till den som är intresserad av matlagning."
Ann-Christin Antonsson, Tranås-Posten
"Genialt val var det av Tommy Myllymäki att göra "Såser" som första kokbok. Läs den som receptbok eller som såslexikon. Jättekul för alla som vill nörda in sig på hur man gör en beurre blanc eller slår en bearnaise."
Stina Cederholm, Svenska Dagbladet
"Tommy Myllymäki, som blev Årets kock 2007 och vann Kockarnas kamp i TV4 2012, ger oss sina allra bästa såsrecept och de där smarta kocktricken som gör skillnad i boken Såser."
Ica-Kuriren
"...faktum är att detta kan bli den mest ovärderliga kokbok du kan komma att äga."
Johan Engman, Sundsvalls tidningKan man göra en hel kokbok om såser? Ja - i alla fall om man heter Tommy Myllymäki, och är Sveriges, ja, kanske världens bästa på att göra just det. Här är alla hans hemligheter i en otroligt vacker bok!
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127136014 -
Världens enklaste vegomat!
Inbunden bok. Tukan förlag. 1 uppl. 2019. 159 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177835578
- Titel
- Världens enklaste vegomat!
- Författare
- Porat, Sofia von
- Förlag
- Tukan förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 260 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 800 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag.
Busenkel vegansk mat! I Världens enklaste vegomat! hittar du över 70 recept som är både spännande och kreativa samtidigt som de visar hur enkelt och gott det veganska köket kan vara.
Samtliga recept innehåller max tio ingredienser (ofta färre) och vid varje recept finns bilder på alla ingredienser som används vilket gör att du snabbt och enkelt kan bläddra igenom boken för att se vad som går att göra med det du redan har hemma.
Boken innehåller dessutom smarta tips på hur du kan förenkla vardagen och matlagningen samt visar hur du enkelt får i dig viktiga näringsämnen genom vegansk kost. Men större delen av boken består naturligtvis av recept – galet goda och härligt enkla!
Tukan förlag 1 9789177835578 -
LCHQ : lågkolhydratkost av högsta kvalitet
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2011. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket fint exwmplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630436
- Titel
- LCHQ : lågkolhydratkost av högsta kvalitet
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 248 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 587 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- LCHQ står för Low Carb High Quality. En kost med lite kolhydrater och högsta möjliga kvalitet, helt enkelt en modernare och mer uppdaterad version av LCHF. En kost som ger dig få men hälsosamma kolhydrater, rätt mängd av det fett som också bränner fett, bygger muskler, minskar inflammationer i kroppen och håller dig frisk. Men med LCHQ äter du även en hög andel protein – fisk, kyckling, vilt och annat kött – eftersom det gör dig mättare och gynnar din muskeltillväxt. Något mer du önskar?Det här är inte en kaloribegränsad diet, det är en livsstil som håller. Den gör din kropp snyggare och friskare än någonsin, utan den tuffa vånda som många dieter kräver. Här får du också tillräckligt med energi för att orka träna. Kort sagt är LCHQ den ultimata kombinationen av kost och träning – baserat på de senaste vetenskapliga rönen – och är därmed betydligt sundare och mer mångsidig än andra dieter. Här får du även veta hur vi påverkas av de fettlösliga miljögifter vi har lagrade i våra kroppar när vi äter mer fett. Boken avslutas med ett komplett veckoprogram med cirka 30 recept för enkla frukostar, luncher och middagar.Med LCHQ får du garanterat i dig alla näringsämnen du behöver. Att du sedan förmodligen tappar några kilon på vägen är bara en bonus.”Jag har själv provat olika dieter och följt forskningen noga under 20 års tid. Nu har jag satt samman det som ger mig precis vad jag vill ha – optimal hälsa. Med LCHQ presenterar jag min syn på en sund och hållbar lågkolhydratkost.”Fredrik Paulún
Fitnessförlaget 9789173630436 -
LCHF för familjen : den goda vägen till mätta...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2012. 160 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242423
- Titel
- LCHF för familjen : den goda vägen till mätta och friska barn
- Författare
- Hallén, Anna
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 201 x 232 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 672 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med rätt mat blir dina barn mätta, nöjda och glada. De håller sig sunda och har lagom mycket energi, bra koncentrationsförmåga och ett jämnt humör. Och i förlängningen slipper de våra välfärdssjukdomar.Allt fler upptäcker fördelarna med att minska sitt kolhydratintag och i stället äta lite mer fett. Tjock blir smal, sjuk blir frisk. Men, är LCHF även okej för våra barn?Ja. Varför skulle den mat som allt fler äter och blir friskare och piggare av inte passa barn? Det är ju naturlig mat. Grönsaker i alla former och färger, fisk, fågel, kött och nyttiga fetter. LCHF är ingen mirakelkur, det är bara maten vi är skapta för att äta. Den naturliga kosten. Helt enkelt mat som optimerar barnens (vår allas!) hälsa.Recepten i boken är i barns smak. Recept har skapats för att göra ohälsosamma barnfavoriter till bra val. Men här finns även nya, inspirerande rätter – från picknickmat till en hel meny för barnkalas.Avsnitt:Barn och viktGodis och läsk, hur gör vi med det?Mat för överaktiva barnRätt mat för den som leker och tränarGlada magarTillsatser i matRecept:KesofruttiPlättarVåfflorSmåfranskaVaniljyoghurt med chruchmüsliMandelkaka med drottningsyltKanelbullarPizza capricciosaSesampanerade fiskpinnarTacopajKycklingburgareHamburgare med egen ketchupBananglassChokladsåsLördagsgodis i flera varianter
Bonnier Fakta 9789174242423 -
Det japanska köket : lättlagad mat med rena s...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Mycket gott skick. Fint exwmplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153430964
- Titel
- Det japanska köket : lättlagad mat med rena smaker
- Författare
- Kimiko Barber
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 246 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 981 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat att må bra av
Den japanska maten är omgärdad av mystik - helt i onödan, för enklare kan det egentligen inte bli. Det handlar om att uppskatta råvarans naturliga smak snarare än att förklä den till något annat. Maten äts därför ofta efter minsta möjliga tillagning. Råvarorna väljs efter årstid och alla våra sinnen ska tillfredsställas i varje måltid.
I Det japanska köket lutar sig Kimiko Barber mot de uråldriga mattraditionerna i Japan, samtidigt som hon adderar moderna influenser från hela världen. Resultatet blir vällagad, mättande och hälsosam mat att bjuda familj och vänner på.
Det är ingen slump att japaner lever längst i världen. Hemligheten bakom deras hälsa finns i det japanska köket.
Kim Barber föddes i Japan och kom till Storbritannien 1972. Under flera år arbetade hon på den välkända bokhandeln Books for Cooks i London. Idag undervisar Kim i japanska och håller kurser i japansk matlagning.
Ica Bokförlag 1 9789153430964 -
Design like you give a damn - architectural r...
Häftad bok. Metropolis Books. 2006. 333 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar, omslaget lite skadat efter prislapp, övre högra hörnet, se bild.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781933045252
- Titel
- Design like you give a damn - architectural responses to humanitarian crisis
- Förlag
- Metropolis Books
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 333 sidor
Metropolis Books 9781933045252 -
Jag vill ju bara se bra ut naken Kokboken
Häftad bok. Nicotext. 1 uppl. 2010. 163 sidor.
Mycket gott skick. Fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186283155
- Titel
- Jag vill ju bara se bra ut naken Kokboken
- Författare
- Jonas Colting
- Förlag
- Nicotext
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 163 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 140 x 195 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 232 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag vill ju bara se bra ut naken är kokboken för alla som bryr sig om sin kropp.
Nu uppdateradmed fler läckra recept, samt flera nya kapitel som behandlar just sambandet mellan kost och hälsa, kommer den att hjälpa dig att leva ett mer vitalt och njutbart liv. Trots den något skämtsamma titeln är den här kokboken att ta på allvar. Hälsa och kost har aldrig varit lika aktuellt som just nu, i en tid då hälsoproblem som övervikt, diabetas och hjärt- och kärlsjukdomar till största del beror på felaktig kost och för lite motion.
Den här boken blir en oumbärlig motvikt till dessa problem och en ljuspunkt för alla som bestämt sig för att leva ett sundare liv.
Bli stark, må bra, trivs med dig själv, se bra ut naken!
Nicotext 1 9789186283155 -
Familjemiddagen : hemlagat med världens bästa...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 383 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174014341
- Titel
- Familjemiddagen : hemlagat med världens bästa kock, Ferran Adrià
- Författare
- Ferran Adriá
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 383 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 300 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1734 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Förstklassig manual till att lyckas i köket.
Låt världens bästa kock förgylla familjens köttfärssås.
Ferran Adrià brukar kallas för världens bästa kock. I många år har han drivit den legendariska restaurangen elBulli utanför Barcelona som fem gånger utnämnts till världens bästa restaurang. Restaurangen är världskänd för sin så kallade molekylärgastronomi och sitt haute cuisine, men i kokboken Familjemiddagen handlar det uteslutande om förstklassiga, gedigna familjemåltider.
Familjemiddagen. Hemlagad mat med Ferran Adrià är en kokbok som bjuder på hederlig, traditionell mat för hela familjen - med en mästerkocks omisskänneliga "touch". Här visar Ferran Adrià hur vi ska laga mästerlig chili con carne och hamburgare, och hur vi lyckas med våra omeletter, mousser och bryléepuddingar. Låt världens bästa kock förgylla familjens köttfärssås. Allt som allt finns närmare 100 recept.
Boken bjuder först på ett antal basrecept och därefter presenterar Ferran Adrià 31 menyer som består av huvudrätt, förrätt och efterrätt. Genomgående i boken står användarvänlighet i fokus och alla recept - såväl förrätter, huvudrätter som desserter - illustreras med tydliga steg-för-steg-bilder. Dessutom inleds varje meny med en inköpslista samt en tidslinje. Det senare visar tydligt när man bör utföra olika förberedelser och matlagningsmoment. Allt för att tillagningen ska gå smidigt och maten ska bli så välsmakande som möjligt. Allt är genomtänkt i minsta detalj för att det ska bli så enkelt som möjligt för användaren att både planera och tillaga maten.
Bilderna i Familjemiddagen är inte sedvanligt tillrättalagda matfotografier, i stället är det medvetet verklighetstrogna och instruktiva. Även här sätts användarvänligheten i fokus: Så som det ser ut på steg-för-steg-bilderna kommer det att se ut även när du lagar maten hemma i ditt kök. Det är både ärligt och pedagogiskt. Ingen behöver fråga sig: "Varför ser det inte ut som på bilden?", "Har jag gjort fel?".
Detta är den första och enda boken av Ferran Adrià som handlar om vanlig, hederlig mat och det är en förstklassig manual till hur du ska lyckas i köket.
Tukan Förlag 1 9789174014341 -
Underbara soppor : kockarnas favoriter
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2016. 231 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174615548
- Titel
- Underbara soppor : kockarnas favoriter
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 250 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 967 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det sägs ofta att en kocks rykte står och faller med kvaliteten på hans eller hennes soppa. Kanske är det därför många av oss är tveksamma till att laga vår egen. Med den här kokboken vill Paul Gayler visa oss att det faktiskt är enkelt att lyckas, och att resultatet både är näringsrikt och utsökt.
Underbara soppor innehåller 100 recept, från de välbeprövade klassikerna till mindre kända pärlor från olika länder världen över - Vietnam, Japan, Italien, Spanien och Colombia för att nämna några. Här finns buljonger och konsomméer, släta och gräddiga soppor, matiga och hälsosamma soppor, traditionella favoriter, exotiska smaker och kylda soppor.
Utöver recept innehåller boken också Pauls sopplektioner, som förklarar viktiga tekniker med tydliga steg-för-steg-fotografier. Dessutom har Paul tagit in bidrag från några av sina favoritkockar som lagt till sina mest älskade recept till samlingen.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough Hotel i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker. På Lind & Co har han tidigare utkommit med Korvar - hur du gör och lagar din egen korv (2011).
"Varje soppa avbildas i ett utsökt färgfoto på uppslagets ena sida med ingredienser och recept på motsatt sida. Ofta anges också kockens tips. [...] Ett utförligt sökregister avslutar denna bok som egentligen borde ha titeln "Allt om soppor"."
Eeva-Stiina Sundén, BTJ
Lind & Co 1 9789174615548 -
Nya kickstarter med Ulrika
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 216 sidor.
Gott skick. Fint exemplar men finns ngn liten prick på framsidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246179
- Titel
- Nya kickstarter med Ulrika
- Författare
- Davidsson, Ulrika
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 203 x 246 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 914 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är aldrig för sent att förändra sin livsstil. Det enda du behöver är en stor dos motivation, lite inspiration och ny kunskap. Och allra helst en kickstart – ett färdigt schema med kaloriberäknade recept för dagens alla måltider.Ingen människa är den andra lik, och ingen diet eller kostplan passar alla. Därför kan du i boken välja mellan fyra olika kickstarter, baserade på GI, LCHF, Detox eller 5:2-dieten.Med Nya kickstarter med Ulrika har du ett suveränt verktyg för att sätta och nå dina kortsiktiga och långsiktiga mål. Du får all information du behöver för att äta bra under två veckor eller längre, och lättlagade recept som ger en garanterad viktminskning.Kostrådgivaren och bästsäljande kokboksförfattaren Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler. Detta är Ulrikas tjugofemte bok med hälsosamma recept sedan starten 2006. Totalt har hennes böcker sålt i över en miljon exemplar.
Bonnier Fakta 9789174246179 -
Maten : ditt bästa träningsredskap
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 192 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174247787
- Titel
- Maten : ditt bästa träningsredskap
- Författare
- Ek, David
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 266 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 908 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du någon gång tränat mot ett mål men känt att du efter ett tag stannat i utvecklingen? Det kan bero på att du inte har utnyttjat kraften i ditt viktigaste träningsredskap – maten.Rätt sammansatt mat kan vara din starkaste allierade i träningen, och kan göra ett bra träningsupplägg fantastiskt. Forskningen i idrottsnutrition har på senare år tagit flera kliv framåt i frågan om hur man kan använda kosten för att få bättre resultat i träningen. Det här är en bok som ger dig djupgående förståelse kring hur träningen och maten samverkar och påverkar din kropp, samtidigt som den är en praktisk guide till hur du kan äta för att nå just dina mål effektivare och snabbare. Här finns också tips som gör att du själv kan laborera med upplägget för att passa dig och din vardag ännu bättre. Och självklart recept för dagens alla mål!
Bonnier Fakta 9789174247787 -
LCHF 2.0 fisk & grönt
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2016. 158 sidor.
Mycket gott skick. Fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176177136
- Titel
- LCHF 2.0 fisk & grönt
- Författare
- Åse Falkman Fredrikson - Anna Hallén Buitenhuis
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 209 x 260 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 832 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- LCHF 2.0: Fisk & grönt är en kunskaps- och kokbok för alla som vill plocka bort kött och fågel ur sin kost, och i stället njuta av underbara fisk- och skaldjursrecept och helt gröna rätter i vardagsformat med LCHF som fokus. En kokbok med bara fisk- och grönt som är naturligt gluten- och spannmålsfri.
I boken finns många goda och nya gröna recept såväl tillbehör som kompletta middagar. Här finns recept som passar hela familjen, med alternativ som lasagne, pizza och burgare.
Många vill gärna äta mer fisk och mer grönt, men när tidsbristen och tröttheten tar över är det lätt att ramla in i gamla vanor, recept och rutiner. Författarnas mål med boken är att göra det enklare att äta mer fisk och grönt till vardags. Det ska gå snabbt och smidigt att laga varierad och god vardagsmat.
Njut, inspireras och smaklig spis!
Tukan Förlag 1 9789176177136 -
LCHF 2.0 fisk & grönt
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2016. 158 sidor.
Nära nyskick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176177136
- Titel
- LCHF 2.0 fisk & grönt
- Författare
- Åse Falkman Fredrikson - Anna Hallén Buitenhuis
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 209 x 260 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 832 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- LCHF 2.0: Fisk & grönt är en kunskaps- och kokbok för alla som vill plocka bort kött och fågel ur sin kost, och i stället njuta av underbara fisk- och skaldjursrecept och helt gröna rätter i vardagsformat med LCHF som fokus. En kokbok med bara fisk- och grönt som är naturligt gluten- och spannmålsfri.
I boken finns många goda och nya gröna recept såväl tillbehör som kompletta middagar. Här finns recept som passar hela familjen, med alternativ som lasagne, pizza och burgare.
Många vill gärna äta mer fisk och mer grönt, men när tidsbristen och tröttheten tar över är det lätt att ramla in i gamla vanor, recept och rutiner. Författarnas mål med boken är att göra det enklare att äta mer fisk och grönt till vardags. Det ska gå snabbt och smidigt att laga varierad och god vardagsmat.
Njut, inspireras och smaklig spis!
Tukan Förlag 1 9789176177136 -
Sparris : 35 läckra recept på vit och grön sp...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 80 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432678
- Titel
- Sparris : 35 läckra recept på vit och grön sparris
- Författare
- Jürgen Grossman - Urban Svensson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 271 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 533 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I den här boken presenteras 35 läckra recept på vit och grön sparris med vintips!
Recepten är enkla att följa - resultatet blir komplexa smaksensationer och en ren njutning!
Bli en vinnare i köket du också!
Lär dig grunderna och botanisera sedan bland sparrisrecepten. Vad du än väljer för sparrisrecept kommer du att göra succé. Vill du prova på att odla sparris själv får du även lite råd och tips om detta. Upptäck den spänstiga gröna och den mjälla vita sparrisen som det numer är så lätt att få tag på.
Jürgen Grossman är en av de som introducerade färsk vit sparris i Sverige. Han har i över 20 år varje dag under sparrissäsongen; som börjar i slutet av april och håller på till midsommar, tillagatdagsfärsk sparris från Tyskland.
Ica Bokförlag 1 9789153432678 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127088979
- Titel
- Sockerkakor
- Författare
- Mia Öhrn - Claes Karlsson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 78 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 444 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sockerkakan är en riktig svensktoppsklassiker i kaksammanhang. Lätt att röra ihop med få ingredienser pryder den fikabord över hela Sverige. Den är dessutom enkel att variera: toppad med choklad och kokos, fylld med färska bär, smaksatt med apelsin eller bitar med mörk choklad eller varvad med chokladsmet till en tigerkaka.
Sockerkakor innehåller recept på 40 mjuka kakor som alla är en variation på den klassiska sockerkakan. Det är banankaka med kolatopp, svartvinbärskaka med dinkel, schackrutig sockerkaka och honungssockerkaka med mandel. Naturligtvis finns här även det bästa receptet på vanlig sockerkaka och en sockerkaksskola.
Natur & Kultur 1 9789127088979 -
Korvboken : om och med korvar från Stensåkra...
Inbunden bok. Stevali. 2017. 93 sidor.
Mycket gott skick. Fint exwmplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397096
- Titel
- Korvboken : om och med korvar från Stensåkra Charkuteri & Deli
- Författare
- Zäll, Frederik
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 249 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 420 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag älskar korv, jag älskar att laga mat med korv. Dessutom älskar jag att göra oväntade maträtter med råvaror som folk helt enkelt inte förväntar sig. Nämner man korv med bröd så är det med väldigt stor säkerhet en grillad eller kokt korv i ett torrt korvbröd med senap och ketchup som folk visualiserar, men inte jag.
Jag har länge velat skriva en bok om allt det delikata man kan laga med korv. Nja, kanske inte allt, eftersom möjligheterna är oändliga, men ni fattar vad jag menar. Jag har länge velat skriva just den här boken. Vad är en ruskigt god korvrätt för mig? Vad är det för en invånare i Chicago eller New York? Vad är det för en smålänning eller en skåning? Jag har samlat en rejäl mängd väldigt goda, spännande, intressanta och inspirerande recept där jag rör mig i kategorierna Korv med bröd, Korv till vardags, Korv i gryta & Korv till fest.
Utöver författandet är Frederik Zäll lördagskock på TV4 Nyhetsmorgon, tidigare programledare för SVT s Överraskningen.
Frederik är även gitarrist i bandet Eskobar som turnerat världen runt sedan 1999 och rönt framgångar i många hörn av världen. 2015 var Eskobar Special Guest på Roxettes sista Europaturné. Frederik driver även matbloggen Lyxlagat.se och producerar öl till Systembolaget och krog under namnet Svinninge Ölkompani.
Stevali 9789188397096 -
Problemhund och hundproblem
Inbunden bok. Solna : Naturia : Litteratur- och föreningstjänst [distributör. 1986. 179 sidor.
Mycket gott skick. Fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153408819
- Titel
- Problemhund och hundproblem
- Författare
- Hallgren, Anders
- Förlag
- Solna : Naturia : Litteratur- och föreningstjänst [distributör
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Solna : Naturia : Litteratur- och föreningstjänst [distributör 9789153408819 -
Mat för hormonell balans
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 167 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245905
- Titel
- Mat för hormonell balans
- Författare
- Lundin, Mia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 659 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är boken för alla kvinnor som vill laga mat för att hålla kroppen i hormonell balans, hjärnan alert och ge livsglädjen en rejäl skjuts!För rätt kost är grunden till hormonell balans. Får kroppen de näringsämnen den behöver slutar den ropa på hjälp. Du känner dig lugn, harmonisk och stark. Och ju mer balanserad din kropp är näringsmässigt, desto mindre hormoner behöver du ersätta i framtiden. Dina premenstruella symtom, förklimakteriet och klimakteriet blir lindrigare. Och med rätt kost förebygger du även inflammationer, benskörhet och viktökning.Mat för hormonell balans inleds med en lättillgänglig och uttömmande faktadel och avslutas med cirka 60 recept på god, hälsosam och lättlagad mat. En tvåveckors kostplan gör det enkelt att komma igång.Mat för hormonell balans är boken som visar hur du som vill främja din hormonella balans, vitalitet och livsglädje ska tänka och göra.
Bonnier Fakta 9789174245905 -
Grillhandboken : de rätta teknikerna - klassi...
Häftad bok. Cargo Int. 2008. 490 sidor.
Mycket gott skick. Finte exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783833140419
- Titel
- Grillhandboken : de rätta teknikerna - klassiska och nya recept för en perfekt grillning
- Författare
- Steven Raichlen
- Förlag
- Cargo Int.
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 490 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 204 x 235 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1478 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En omfattande handbok, där allt om grillning tas upp ett standardverk för alla grillfans, oavsett om man är nybörjare eller professionell.
Cargo Int. 9783833140419 -
Friendly food : mat utan gluten, socker och m...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2014. 159 sidor.
Mycket gott skick. Dint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263124
- Titel
- Friendly food : mat utan gluten, socker och mjölk
- Författare
- Göransson, Hanna
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Godare mat, friskare kropp och gladare själ – allt är möjligt med Hanna Göranssons fantastiska recept. Hennes populära blogg hurbrasomhelst.se har på kort tid fått mängder av följare som vill äta gott och må bra. Med Hannas läckra recept är det lätt att laga mat som inte bara är nyttig utan också smakar gott! I denna inspirerande bok finns nästan 80 recept med allt från pajer och lasagne till chokladbomber och godis. Alla är fria från gluten, mjölkprodukter och raffinerat socker. Välkommen att ta steget till en piggare, friskare och starkare version av dig själv! ”Det här är inte en bok med ja- och nejmat. Du behöver själv hitta den mat du gillar och mår bra av och mina recept kan inspirera och hjälpa dig att finna vägen dit. Fyll hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och tillåt dig att vara kreativ – även i köket!” Hanna Göransson
Max Ström 1 9789171263124 -
Ölbryggarboken : brygg ditt öl hemma
Inbunden bok. Stevali. 2017. 157 sidor.
Mycket gott skick. Fint ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397133
- Titel
- Ölbryggarboken : brygg ditt öl hemma
- Författare
- Eronson, Peter M.
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 248 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du någonsin funderat på att brygga ditt eget öl hemma? Då är detta boken för dig. Här hittar du för steg -för-steg instruktioner för vad du behöver göra och vilken utrustning som behövs. Du får även en grundlig genomgång av de viktigaste råvarorna malt, humle, jäst och vatten. Givetvis medföljer även recept på olika öl. Här kan du hitta prisvinnande öl både från författaren och från andra hembryggare.
Det är 3 år sedan första upplagan av Ölbryggarboken Brygg ditt öl hemma kom ut och nu tyckte Peter M Eronson att det var dags att rusta upp boken. Den stora förändringen är att det är helt nya recept jämfört med första upplagan.
Om författaren
Peter M. Eronson är bosatt i Göteborg och Ambjörnarp. Han har varit aktiv hembryggare sedan 2007, bryggt över 200 brygder hemma i sitt eget kök och är certifierad öldomare. Han har skrivit 9 böcker om öl varav fyra om hembryggning. Däribland Kreativ Ölbryggning - tekniker, recept och galna idéer tillsammans med Simon Svensson och även Klona öl Bryggöl efter recept från svenska bryggerier.
I september 2017 släppte han även en ölbok ihop med Jonas Darnell, skaparen av seriefiguren Herman Hedning Beer, Brewing & Bastards Herman Hednings brutalkompletta seriebibel om öl. I över 300 sidor kan du läsa Peters texter om olika länders öl, kultur, historia samt stilar och samtidigt skratta gott åt alla ölrelaterade Herman Hedning-serier.
Peter har även skrivit romanerna För att inte tala om döden och Bland skägg och släthyade. Tillsammans har hans titlar sålt i över 100 000 exemplar.
Läs också mer om hembryggning och öl på hans blogg Fat & flaska.
Stevali 9789188397133 -
Tårtor: nyttigt & gott
Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2018. 151 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Originalprislapp på baksidan(229kr)Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435552
- Titel
- Tårtor: nyttigt & gott
- Författare
- Liljeqvist Zebeda, Kersti
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 180 x 227 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är till dig som vill vidga dina vyer om tårtor; testa nya ingredienser att baka med och upptäcka att en tårta kan vara nyttig och god samtidigt! Och att det faktiskt är ganska lätt att baka lite mer hälsosamt.I den här boken är alla tårtor glutenfria, mjölkfria och fria från vitt socker. Jag älskar tårtor! Men vanliga tårtor är oftast för söta och sliskiga (tycker jag.) Därför har du här en bok med bara rena, fina, nyttiga och goda tårtor. Bara rena fina råvaror. Jag använder mycket nötter, mandlar, fröer, frukt, kokos, bönor och ärtor och tänk att det kan bli så gott, med bara mat i tårtorna! Bra råvaror gör oftast att smakerna blir renare. Det gör ju också att du mår så mycket bättre efter att du ätit dina godsaker. Testa recepten och hitta dina favoriter. Kanske fastnar du för en tårtbotten i ett recept, fyllningen i ett annat och toppingen från ett tredje? Jag hoppas att mina recept ska inspirera dig och gör att du vågar prova dig fram till det du tycker bäst om. Till din favorittårta. Jag önskar dig en härlig och nyttig bakning!Kersti
Votum & Gullers Förlag 1 9789188435552 -
Tareq Taylors nordiska matresa : mat, dryck,...
Inbunden bok. Roos & Tegner. 1 uppl. 2015. 118 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186691936
- Titel
- Tareq Taylors nordiska matresa : mat, dryck, drömmar och inspiration
- Författare
- Tareq Taylor
- Förlag
- Roos & Tegner
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 680 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokboken från TV-serien som visas i TV4 under sommaren.
Tareq Taylor är en nyfiken kock, ständigt på jakt efter ny inspiration. Redan som liten hemma vid köksbordet fick Tareq influenser från såväl det svenska och arabiska som det brittiska köket. Och på den vägen är det. Han testar oavbrutet nya idéer och smaker, både på sina resor i fjärran länder och bland ogräset hemma i trädgården.
Nu är det dags för Tareq att ge sig ut i Sverige och i våra nordiska grannländer för att samla de allra bästa smakupplevelserna. Som vanligt utgörs basen i hans recept av ekologiska och lokalt producerade varor, gärna hämtade direkt från naturen. Tareq Taylors nordiska matresa är inspirerad av tv-serien med samma namn som har visats i fler än hundra länder. Boken innehåller recept och inspirerande bilder på rätter som varm betsallad med getost, rökt lamm med strandsenap och en försvinnande god skaldjurssoppa.
TAREQ TAYLOR är en av Sveriges mest namnkunniga och framstående kockar, känd bland annat från de uppskattade tv-programmen Trädgårdsmåndag och Tareq Taylors nordiska matresa. Han har givit ut fem kokböcker och driver både Slottsträdgårdens Kafé och Kockeriet i Malmö.
Roos & Tegner 1 9789186691936 -
Syster Lycklig : lite av varje
Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2013. 168 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187283161
- Titel
- Syster Lycklig : lite av varje
- Författare
- Johanna Beijer - Tina Groth
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 202 x 237 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Inspiration, recept, pyssel & högtider
Boken för dig som söker inspiration. Det här är en bok för dig som gillar att laga mat, baka, pynta och pyssla.
Här blandar vi stilar. Vi mixar och matchar i färg och form. Vi berättar om fest och firande och ger både tips och lite bakgrund till vad vi firar samt varför och hur.
Här finns inspirerande bilder på dukade bord, mat och bakverk eller ute i det gröna. I Syster Lycklig försöker vi inte krångla till det, använd det du har hemma eller det du kan hitta i naturen och trädgården.
Duka inne, ute, till fest, vardag, knytis
Baka den fantastiska tårtan eller laga bärpaj på grillens eftervärme
Johanna och Tina den ena en erfaren stylist inom inredning, den andra med egen inredningsbutik i Stockholm tar dig med till vackra inomhusmiljöer, charmiga trädgårdar och fina smultronställen som de inspireras av. Var för sig har de båda lång och bred erfarenhet inom inredning, erfarenheter och idéer som de gärna delar med sig av: enkla tips, trix och recept som leder till makalös stor förändring i livet. Att se möjligheter det mesta, stort som smått, är Johannas och Tinas styrka och idé!
Syster Lycklig - lite av varje spretigt kanske många tycker. Du kanske tycker att detta är något du sett förr, men här har vi valt att ha lite av varje men i samma bok.
"Vi önskar att denna bok ska kunna ge dig inspiration. Att Du tar med dig boken, en kopp kaffe eller te och slår dig ner på ditt favoritställe och bläddrar och njuter av fina bilder som förhoppningsvis leder dig till inspiration att göra själv!" /Johanna & Tina
Votum & Gullers Förlag 1 9789187283161 -
5:2 : 8 veckomenyer för näringsrik & naturlig...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 154 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113058047
- Titel
- 5:2 : 8 veckomenyer för näringsrik & naturlig viktminskning
- Författare
- Desser, Klara
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 154 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 186 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 721 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler testar den omtalade 5:2-dieten, där man går ner i vikt och mår bättre genom att fasta två dagar i veckan. Klara Desser har recepten och tipsen på bra mat som ger dig kraft och styrka under både fastedagarna och matdagarna.
5:2 innebär att man fastar två dagar i veckan (men äter en liten måltid, förslagsvis i slutet av fastan) och äter som vanligt 5 dagar i veckan. De båda fastedagarna bör inte ligga efter varandra och tanken är att matdagarna ska innehålla näringsrik och naturlig mat.
Boken innehåller åtta veckors menyer med fem matdagar och två fastedagar per vecka. Goda frukostar och efterrätter, luncher och middagar. Två dagars fasta per vecka ger lite mer utrymme för fest de dagar man äter, men det är en självklarhet att det ska vara bra mat under veckans alla dagar!
Norstedts 1 9789113058047 -
Lär dig leva sockerfritt : hälsosam husmansk...
Inbunden bok. Pagina Förlags. 1 uppl. 2016. 190 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint ex.
Original prislapp finns på baksidan(279kr)Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163611612
- Titel
- Lär dig leva sockerfritt : hälsosam husmanskost till vardags
- Författare
- Forslund, Monique le Roux
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 258 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 937 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Lär dig leva sockerfritt erbjuds läsaren tips för att göra det lättare för den som vill dra ner på eller helt undvika socker i maten.
Här får du:
Mängder av inspiration om hur du på ett enkelt sätt kan undvika socker i maten
Ta del av många goda och lättlagade recept utan socker
Tips på riktigt bra råvaror och var dessa går att få tag i. Och även hur de ska förvaras!
Monique Forslund är ett av de mest välkända namnen inom LCHF-världen. Hon driver en omtyckt blogg (LifeZone) och propagerar aktivit för hälsosammare mat- och livsstilsval för både vuxna och barn. Monique har utkommit med flera populära böcker i LCHF-genren.
Pagina Förlags 1 9789163611612 -
My Fryday : 56 friterade favoriter: huvudrätt...
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2015. 133 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785702
- Titel
- My Fryday : 56 friterade favoriter: huvudrätter, smårätter, snacks och dess
- Författare
- Ylva Porsklev
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 133 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 226 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 532 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ALLT blir godare friterat, det verkar de flesta matkulturer vara överens om. Under det skyddande lagret av frityrsmet blir fisken mjuk och mjäll, köttet saftigt och smakrikt och grönsakerna behåller sin krispighet.
I My fryday bjuds du på friterade favoriter från världens alla hörn allt från snacks och smårätter som yuca frites, kroketter och poppers, till huvudrätter som fish & chips, sydstatskyckling och crab cakes. Även efterrätter och bakverk som munkar, klenäter och friterad glass med hallonsås har sin givna plats. Receptkreatören Ylva Porsklev visar vägen till det himmelskt frasiga!
Massolit Förlag 1 9789187785702 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185957125
- Titel
- Söta saker
- Författare
- Therésia Erneborg
- Förlag
- Gullers förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 237 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 753 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sveriges bästa blogg-kokbok 2010
Gourmand Cookbook Awards
Polkagrisbiscotti, lavendelmaränger, cheesecake med smak av rosor, mintchokladbrownies ... Therésia Erneborgs omåttligt populära kakblogg med retroatmosfär och massiv kreativitet har blivit en bok, och den är en riktig sockerchock. Här finns småkakor, mjuka kakor, sylt och marmelad, desserter, klasssiska husmorsknep och många tips.
Läs reportage i Expressen här!
Gullers förlag 1 9789185957125
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn