-
Maten som botar : minska risken för sjukdomar...
Häftad bok. Norstedts. 4 uppl. 2014. 190 sidor.
Nära nyskick. Danskt band. Rak och ren utan namn eller skador
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113063973
- Titel
- Maten som botar : minska risken för sjukdomar och håll dig frisk
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 155 x 190 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 398 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi blir alltmer medvetna om vilken mat som är nyttig för vår hälsa och vilken mat vi bör låta bli. Genom att utnyttja matens läkande krafter kan vi förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men också magbesvär och förmodligen också demens och alzheimer.
I Maten som botar får du veta vilka födoämnen som har en särskilt hälsobringande kraft. Havre, råg, soja, broccoli, vitlök, tomat, lax och nötter är alla exempel på mat som kan hjälpa dig att behålla hälsan och få ett friskare och längre liv. Men det finns förstås fler: blåbär är exempelvis något av det nyttigaste som finns. Det är bra för hjärta, hjärna, ögon och hud, och kan även motverka cancer. Broccoli bör du äta flera gånger i veckan eftersom det är bra för immunförsvaret, hjärt-kärlsystemet och ögonen. Baljväxter - ärter, linser och bönor - är rika på protein, långsamma kolhydrater och mineraler som sänker kolesterolvärdet. Avokado är rik på nyttigt enkelomättat fett, antioxidanter och E-vitamin, vilket är bra för hjärt-kärlsystemet, ögonen och prostatan. Våra vanligaste kökskryddor var ursprungligen läkeväxter och därmed fungerar de som naturens egna apotek, som anis och fänkål mot hosta, pepparmynta, kummin och kanel mot magbesvär och citronmeliss mot sömnproblem.
Maten som botar utkom första gången redan 2001 men har kommit i flera utgåvor sedan dess och har uppdaterats i takt med senare forskning. Här varvas näringsfakta om olika livsmedel med recept och tabeller.
Norstedts 4 9789113063973 -
Du & din hund
Inbunden bok. Stockholm : Wahlström & Widstrand. 1994. 288 sidor.
Gott skick. En fullständig handbok för hundägare.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146166173
- Titel
- Du & din hund
- Författare
- Taylor, David - Scott, Peter - Lind, Per Ove - Sigfridsson, Lisbeth
- Förlag
- Stockholm : Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Stockholm : Wahlström & Widstrand 9146166173 -
Maten som botar : minska risken för sjukdomar...
Inbunden bok. Norstedts. 3 uppl. 2009. 192 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026381
- Titel
- Maten som botar : minska risken för sjukdomar och håll dig frisk
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 198 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 594 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi blir alltmer medvetna om vilken mat som är nyttig för vår hälsa och vilken mat vi bör låta bli. Genom att äta rätt mat kan vi förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men också magbesvär och förmodligen också demens och alzheimer.
I Maten som botar får du veta vilka födoämnen som har en särskilt hälsobringande kraft. "Functional food" är ett begrepp som oftast används i detta sammanhang.
Blåbär är exempelvis något av det nyttigaste som finns. Bra för hjärta, hjärna, ögon och hud, kan även motverka cancer.
Broccoli bör du äta 3-4 ggr/vecka. Bra för immunförsvaret, hjärt-kärlsystemet och ögonen.
Baljväxter, som ärter, linser och bönor är rika på protein, långsamma kolhydrater och mineraler som sänker kolesterolvärdet.
Avocado är rik på nyttigt, enkelomättat fett, antioxidanter och E-vitamin. Bra för hjärt-kärlsystemet, ögonen och prostatan.
Våra vanligaste kökskryddor var ursprungligen läkeväxter och därmed fungerar de som naturens egna apotek, som exempelvis anis och fänkål mot hosta, pepparmynta, kummin och kanel mot magbesvär och citronmeliss mot sömnproblem.
Författaren varvar näringsfakta om olika livsmedel med recept och tabeller.
Det här är en omarbetad utgåva av boken som utkom redan 2001. Boken är uppdaterad med den senaste forskningen inom området samt illustrerad i färg.
Norstedts 3 9789113026381 -
Maten som botar : minska risken för sjukdomar...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 190 sidor.
Nära nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852164
- Titel
- Maten som botar : minska risken för sjukdomar och håll dig frisk
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 198 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi blir alltmer medvetna om vilken mat som är nyttig för vår hälsa och vilken mat vi bör låta bli. Genom att äta rätt mat kan vi förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men också magbesvär och förmodligen också demens och alzheimer.
I Maten som botar får du veta vilka födoämnen som har en särskilt hälsobringande kraft. Havre, råg, soja, broccoli, vitlök, tomat, blåbär, lax och nötter är alla exempel på mat som kan hjälpa dig att behålla hälsan och få ett friskare och längre liv. Functional food är ett begrepp som oftast används i detta sammanhang.
Blåbär är exempelvis något av det nyttigaste som finns. Bra för hjärta, hjärna, ögon och hud, kan även motverka cancer.
Broccoli bör du äta 3-4 ggr/ vecka. Bra för immunförsvaret, hjärt-kärlsystemet och ögonen.
Baljväxter, som ärter, linser och bönor är rika på protein, långsamma kolhydrater och mineraler som sänker kolesterolvärdet.
Avocado är rik på nyttigt enkelomättat fett, antioxidanter och E-vitamin. Bra för hjärt-kärlsystemet, ögonen och prostatan.
Våra vanligaste kökskryddor var ursprungligen läkeväxter och därmed fungerar de som naturens egna apotek, som exempelvis anis och fänkål mot hosta, pepparmynta, kummin och kanel mot magbesvär och citronmeliss mot sömnproblem.
Författaren varvar näringsfakta om olika livsmedel med recept och tabeller.
Det här är en omarbetad utgåva av boken som utkom redan 2001. Boken är uppdaterad med den senaste forskningen inom området samt illustrerad i färg.
Prisma 1 9789151852164 -
Maten som botar : Minska risken för sjukdomar...
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2009. 192 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026374
- Titel
- Maten som botar : Minska risken för sjukdomar och håll dig frisk
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 198 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi blir alltmer medvetna om vilken mat som är nyttig för vår hälsa och vilken mat vi bör låta bli. Genom att äta rätt mat kan vi förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men också magbesvär och förmodligen också demens och alzheimer.
I Maten som botar får du veta vilka födoämnen som har en särskilt hälsobringande kraft. Havre, råg, soja, broccoli, vitlök, tomat, blåbär, lax och nötter är alla exempel på mat som kan hjälpa dig att behålla hälsan och få ett friskare och längre liv. Functional food är ett begrepp som oftast används i detta sammanhang.
Blåbär är exempelvis något av det nyttigaste som finns. Bra för hjärta, hjärna, ögon och hud, kan även motverka cancer.
Broccoli bör du äta 3-4 ggr/ vecka. Bra för immunförsvaret, hjärt-kärlsystemet och ögonen.
Baljväxter, som ärter, linser och bönor är rika på protein, långsamma kolhydrater och mineraler som sänker kolesterolvärdet.
Avocado är rik på nyttigt enkelomättat fett, antioxidanter och E-vitamin. Bra för hjärt-kärlsystemet, ögonen och prostatan.
Våra vanligaste kökskryddor var ursprungligen läkeväxter och därmed fungerar de som naturens egna apotek, som exempelvis anis och fänkål mot hosta, pepparmynta, kummin och kanel mot magbesvär och citronmeliss mot sömnproblem.
Författaren varvar näringsfakta om olika livsmedel med recept och tabeller.
Det här är en omarbetad utgåva av boken som utkom redan 2001. Boken är uppdaterad med den senaste forskningen inom området samt illustrerad i färg.
Norstedts 2 9789113026374 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9146166173
- Titel
- Du & din hund
- Författare
- Taylor, David - Scott, Peter - Lind, Per Ove - Sigfridsson, Lisbeth
- Förlag
- Stockholm : Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Stockholm : Wahlström & Widstrand 9146166173 -
Du & din hund
Inbunden bok. Stockholm : Wahlström & Widstrand. 1994. 287 sidor.
Mycket gott skick. Hundens anatomi och härkomst, olika raser, valpen och dess beteende, dressyrtränning, föda, skötsel, sjukdomar, avel, utställningar, hundens psyke och hälsa, första hjälpen. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146166173
- Titel
- Du & din hund
- Författare
- Taylor, David - Scott, Peter - Lind, Per Ove - Sigfridsson, Lisbeth
- Förlag
- Stockholm : Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Stockholm : Wahlström & Widstrand 9146166173 -
Maten som botar : minska risken för sjukdomar...
Inbunden bok. Norstedts. 3 uppl. 2009. 192 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026381
- Titel
- Maten som botar : minska risken för sjukdomar och håll dig frisk
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 198 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 594 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi blir alltmer medvetna om vilken mat som är nyttig för vår hälsa och vilken mat vi bör låta bli. Genom att äta rätt mat kan vi förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men också magbesvär och förmodligen också demens och alzheimer.
I Maten som botar får du veta vilka födoämnen som har en särskilt hälsobringande kraft. "Functional food" är ett begrepp som oftast används i detta sammanhang.
Blåbär är exempelvis något av det nyttigaste som finns. Bra för hjärta, hjärna, ögon och hud, kan även motverka cancer.
Broccoli bör du äta 3-4 ggr/vecka. Bra för immunförsvaret, hjärt-kärlsystemet och ögonen.
Baljväxter, som ärter, linser och bönor är rika på protein, långsamma kolhydrater och mineraler som sänker kolesterolvärdet.
Avocado är rik på nyttigt, enkelomättat fett, antioxidanter och E-vitamin. Bra för hjärt-kärlsystemet, ögonen och prostatan.
Våra vanligaste kökskryddor var ursprungligen läkeväxter och därmed fungerar de som naturens egna apotek, som exempelvis anis och fänkål mot hosta, pepparmynta, kummin och kanel mot magbesvär och citronmeliss mot sömnproblem.
Författaren varvar näringsfakta om olika livsmedel med recept och tabeller.
Det här är en omarbetad utgåva av boken som utkom redan 2001. Boken är uppdaterad med den senaste forskningen inom området samt illustrerad i färg.
Norstedts 3 9789113026381 -
Maten som botar. Functional food och andra li...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2001. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838731
- Titel
- Maten som botar : Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk
- Författare
- Lind, Per-Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk
Kan man verkligen äta sig friskare? Svaret är ja. Det enda som behövs är kunskap om olika livsmedels och kökskryddors hälsobringande effekter, och kunskap och förmåga att välja rätt i floran av functional food, mat med olika hälsobefrämjande tillsatser. Boken förklarar och reder ut. Ur innehållet: Mat som medicin - gränsen mellan livsmedel och läkemedel suddas ut. Vad är functional food? Skillnaden mellan naturläkemedel och kosttillskott. Vilka sjukdomar kan functional food motverka? Vilka functional food-produkter finns att köpa, och var? Doktor Per Ove Lind har lång erfarenhet som allmänpraktiserande läkare och har givit ut en lång rad böcker om egenvård.
Prisma 1 9789151838731 -
Min bästa bild : svensk fotografi under 60 år...
Häftad bok. Fotografiska föreningen. 1948. 83 sidor.
Gott skick. Små bruksspår.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFotografiska föreningen -
Maten som botar - Functional food och andra l...
Prisma 2003. Inbunden med skyddsomslag. Mycket bra skick. Liten skada på skyddsomslagets äverkant på baksidan............. /// Vi blir alltmer medvetna om vilken mat som är nyttig för vår hälsa och vilken mat vi bör låta bli. Genom att utnyttja matens läk läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838737
- Titel
- Maten som botar : Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk
- Författare
- Lind, Per-Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk
Kan man verkligen äta sig friskare? Svaret är ja. Det enda som behövs är kunskap om olika livsmedels och kökskryddors hälsobringande effekter, och kunskap och förmåga att välja rätt i floran av functional food, mat med olika hälsobefrämjande tillsatser. Boken förklarar och reder ut. Ur innehållet: Mat som medicin - gränsen mellan livsmedel och läkemedel suddas ut. Vad är functional food? Skillnaden mellan naturläkemedel och kosttillskott. Vilka sjukdomar kan functional food motverka? Vilka functional food-produkter finns att köpa, och var? Doktor Per Ove Lind har lång erfarenhet som allmänpraktiserande läkare och har givit ut en lång rad böcker om egenvård.
9151838737 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9118443524
- Titel
- De viktigaste naturmedlen
- Författare
- Lind, Per Ove - Månsson, Waltraud
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Författaren, läkare och expert på medicinsk egenvård, presenterar forskningsresultat inom den vetenskapliga litteraturen på naturmedelsområdet.
J: Bröndegaardsamlingen ; Vagn Brøndegaard (1919-)
Li: S
Stockholm : Norstedt 9118443524 -
Bota dig själv : en handbok i egenvård
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1984. 269 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9118341624
- Titel
- Bota dig själv : en handbok i egenvård
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9118341624 -
MATEN SOM BOTAR : minska risken för sjukdomar...
NYSKICK! Obet. ytmärken på omslaget. - Klicka på titeln ovan för fler bilder! --- Prisma, 2009.
Omfång: 190 sidor.
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Inbunden.
Mått: 198 x 198 mm. --- Vi blir alltmer medvetna om vilken mat som är nyttig för vår hälsa och vilk läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852164
- Titel
- Maten som botar : minska risken för sjukdomar och håll dig frisk
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 198 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi blir alltmer medvetna om vilken mat som är nyttig för vår hälsa och vilken mat vi bör låta bli. Genom att äta rätt mat kan vi förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men också magbesvär och förmodligen också demens och alzheimer.
I Maten som botar får du veta vilka födoämnen som har en särskilt hälsobringande kraft. Havre, råg, soja, broccoli, vitlök, tomat, blåbär, lax och nötter är alla exempel på mat som kan hjälpa dig att behålla hälsan och få ett friskare och längre liv. Functional food är ett begrepp som oftast används i detta sammanhang.
Blåbär är exempelvis något av det nyttigaste som finns. Bra för hjärta, hjärna, ögon och hud, kan även motverka cancer.
Broccoli bör du äta 3-4 ggr/ vecka. Bra för immunförsvaret, hjärt-kärlsystemet och ögonen.
Baljväxter, som ärter, linser och bönor är rika på protein, långsamma kolhydrater och mineraler som sänker kolesterolvärdet.
Avocado är rik på nyttigt enkelomättat fett, antioxidanter och E-vitamin. Bra för hjärt-kärlsystemet, ögonen och prostatan.
Våra vanligaste kökskryddor var ursprungligen läkeväxter och därmed fungerar de som naturens egna apotek, som exempelvis anis och fänkål mot hosta, pepparmynta, kummin och kanel mot magbesvär och citronmeliss mot sömnproblem.
Författaren varvar näringsfakta om olika livsmedel med recept och tabeller.
Det här är en omarbetad utgåva av boken som utkom redan 2001. Boken är uppdaterad med den senaste forskningen inom området samt illustrerad i färg.
9789151852164 -
Maten som botar
Nyskick. Utgiven på Prisma 2009. 190 sidor. Främre och bakre omslagen medbundna. Format 19,5x19,5 cm vikt 600 gram exkl.emballage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
De viktigaste vitaminerna, mineralerna och na...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1989. 287 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9118930123
- Titel
- De viktigaste vitaminerna, mineralerna och naturmedlen
- Författare
- Lind, Per Ove - Månsson, Waltraud
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9118930123 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAB Ljus
-
MATEN SOM BOTAR: Functional food och andra l...
Inbunden bok. Bokförlaget Prisma. Första uppl. 2001. 192 + färgfoto: 16 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inga namn eller andra markeringar. Verkar oläst. Ur förlagets beskrivning: " Functional food är livsmedel som gjorts extra hälsobringande genom tillsats av t ex nyttobakterier eller ämnen som minskar blodets kolesterolhalt. Genom att låta functional food läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838737
- Titel
- Maten som botar : Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk
- Författare
- Lind, Per-Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk
Kan man verkligen äta sig friskare? Svaret är ja. Det enda som behövs är kunskap om olika livsmedels och kökskryddors hälsobringande effekter, och kunskap och förmåga att välja rätt i floran av functional food, mat med olika hälsobefrämjande tillsatser. Boken förklarar och reder ut. Ur innehållet: Mat som medicin - gränsen mellan livsmedel och läkemedel suddas ut. Vad är functional food? Skillnaden mellan naturläkemedel och kosttillskott. Vilka sjukdomar kan functional food motverka? Vilka functional food-produkter finns att köpa, och var? Doktor Per Ove Lind har lång erfarenhet som allmänpraktiserande läkare och har givit ut en lång rad böcker om egenvård.
Bokförlaget Prisma Första 9151838737 -
Bota dig själv : en handbok i egenvård [med r...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1986. 270 sidor.
Nära nyskick. Välaktat ex - rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9118640028
- Titel
- Bota dig själv : en handbok i egenvård [med råd både om läkemedel och naturmedel]
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9118640028 -
Naturliga mediciner : Receptfritt för egenvår...
Inbunden bok. Prisma. Första upplagan uppl. 2006. 220 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagets dekorerade pappband med skyddsomslag. 23,3 x 15,8 cm. 543 g
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151846810
- Titel
- Naturliga mediciner : Receptfritt för egenvård
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 220 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 235 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 521 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En bred, tillförlitlig och helt uppdaterad genomgång av hälsokostens alternativa mediciner och apotekets receptfria läkemedel. För att vara maximalt användarvänlig kan man både söka på preparat och sjukdomssymptom.
Antalet receptfria och alternativa mediciner har ökat lavinartat de senaste åren. Men vilka preparat hjälper mot vad? Och går de att kombinera med traditionella syntetiska mediciner? Allt detta får läsaren veta i Naturliga mediciner.
Boken är indelad i tre avsnitt:
1. Alternativa mediciner och receptfria läkemedel från A-Ö.
2. Sjukdomssymptom från A-Ö.
3. Ordförklaringar från A-Ö.
Upplägget gör att läsaren som exempelvis har ont i halsen bara slår upp det i symptomdelen, där får han reda på vilka mediciner han kan använda och om de är farliga att kombinera med någon traditionell medicin.
Naturliga mediciner är en "FASS" för alternativa och receptfria mediciner, helt anpassad för allmänheten, och kräver inga förkunskaper.
Prisma Första upplagan 9151846810 -
Maten som botar : Functional food och andra l...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2001. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838737
- Titel
- Maten som botar : Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk
- Författare
- Lind, Per-Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk
Kan man verkligen äta sig friskare? Svaret är ja. Det enda som behövs är kunskap om olika livsmedels och kökskryddors hälsobringande effekter, och kunskap och förmåga att välja rätt i floran av functional food, mat med olika hälsobefrämjande tillsatser. Boken förklarar och reder ut. Ur innehållet: Mat som medicin - gränsen mellan livsmedel och läkemedel suddas ut. Vad är functional food? Skillnaden mellan naturläkemedel och kosttillskott. Vilka sjukdomar kan functional food motverka? Vilka functional food-produkter finns att köpa, och var? Doktor Per Ove Lind har lång erfarenhet som allmänpraktiserande läkare och har givit ut en lång rad böcker om egenvård.
Prisma 1 9151838737 -
Maten som botar : minska risken för sjukdomar...
Häftad bok. Norstedts. 4 uppl. 2014. 190 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113063973
- Titel
- Maten som botar : minska risken för sjukdomar och håll dig frisk
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 190 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 155 x 190 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 398 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi blir alltmer medvetna om vilken mat som är nyttig för vår hälsa och vilken mat vi bör låta bli. Genom att utnyttja matens läkande krafter kan vi förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men också magbesvär och förmodligen också demens och alzheimer.
I Maten som botar får du veta vilka födoämnen som har en särskilt hälsobringande kraft. Havre, råg, soja, broccoli, vitlök, tomat, lax och nötter är alla exempel på mat som kan hjälpa dig att behålla hälsan och få ett friskare och längre liv. Men det finns förstås fler: blåbär är exempelvis något av det nyttigaste som finns. Det är bra för hjärta, hjärna, ögon och hud, och kan även motverka cancer. Broccoli bör du äta flera gånger i veckan eftersom det är bra för immunförsvaret, hjärt-kärlsystemet och ögonen. Baljväxter - ärter, linser och bönor - är rika på protein, långsamma kolhydrater och mineraler som sänker kolesterolvärdet. Avokado är rik på nyttigt enkelomättat fett, antioxidanter och E-vitamin, vilket är bra för hjärt-kärlsystemet, ögonen och prostatan. Våra vanligaste kökskryddor var ursprungligen läkeväxter och därmed fungerar de som naturens egna apotek, som anis och fänkål mot hosta, pepparmynta, kummin och kanel mot magbesvär och citronmeliss mot sömnproblem.
Maten som botar utkom första gången redan 2001 men har kommit i flera utgåvor sedan dess och har uppdaterats i takt med senare forskning. Här varvas näringsfakta om olika livsmedel med recept och tabeller.
Norstedts 4 9789113063973 -
Brassa för fyllning
Häftad bok. Ljus. 1950. 340 sidor.
Hyggligt skick. Mindre skador på rygg vikmärken på pärm, Sjöroman
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLjus -
Maten som botar : Minska risken för sjukdomar...
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2009. 192 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026374
- Titel
- Maten som botar : Minska risken för sjukdomar och håll dig frisk
- Författare
- Lind, Per Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 198 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi blir alltmer medvetna om vilken mat som är nyttig för vår hälsa och vilken mat vi bör låta bli. Genom att äta rätt mat kan vi förebygga allvarliga folksjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, men också magbesvär och förmodligen också demens och alzheimer.
I Maten som botar får du veta vilka födoämnen som har en särskilt hälsobringande kraft. Havre, råg, soja, broccoli, vitlök, tomat, blåbär, lax och nötter är alla exempel på mat som kan hjälpa dig att behålla hälsan och få ett friskare och längre liv. Functional food är ett begrepp som oftast används i detta sammanhang.
Blåbär är exempelvis något av det nyttigaste som finns. Bra för hjärta, hjärna, ögon och hud, kan även motverka cancer.
Broccoli bör du äta 3-4 ggr/ vecka. Bra för immunförsvaret, hjärt-kärlsystemet och ögonen.
Baljväxter, som ärter, linser och bönor är rika på protein, långsamma kolhydrater och mineraler som sänker kolesterolvärdet.
Avocado är rik på nyttigt enkelomättat fett, antioxidanter och E-vitamin. Bra för hjärt-kärlsystemet, ögonen och prostatan.
Våra vanligaste kökskryddor var ursprungligen läkeväxter och därmed fungerar de som naturens egna apotek, som exempelvis anis och fänkål mot hosta, pepparmynta, kummin och kanel mot magbesvär och citronmeliss mot sömnproblem.
Författaren varvar näringsfakta om olika livsmedel med recept och tabeller.
Det här är en omarbetad utgåva av boken som utkom redan 2001. Boken är uppdaterad med den senaste forskningen inom området samt illustrerad i färg.
Norstedts 2 9789113026374 -
Smart av mat : fakta om maten och hjärnan
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 152 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Redan samma förmiddag kan man öka sin prestationsförmåga genom att äta rätt frukost, enligt läkaren och författaren till denna bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849706
- Titel
- Smart av mat : fakta om maten och hjärnan
- Författare
- Per Ove Lind
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 323 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad bör man äta och dricka för att hålla hjärnan i trim? Blir man dum om man äter för lite kolhydrater? Att det finns ett samband mellan maten vi äter och vår hälsa är numera vedertaget. Men även vår prestationsförmåga kan påverkas av den mat vi äter.
Per Ove Lind, läkare och expert på området hälsa och mat, reder ut begreppen i sin nya bok.
Kraven på den moderna människan ökar alltmer. Vi ska vara högpresterande både på jobbet och på vår fritid. Vi har också många fler valmöjligheter än tidigare. Att leva i vårt moderna samhälle kräver helt enkelt att vi blir smartare.
Senare årens forskning har visat att man faktiskt kan bli smartare av mat, det vill säga att vissa näringsämnen kan förbättra den kognitiva prestationsförmågan. Forskningen på detta område är mycket intensiv och i boken presenteras de senaste rönen. Läsaren får svar på frågor som:
• Kan jag prestera bättre på jobbet om jag äter en särskild frukost?
• Blir mitt barn intelligentare om jag ammar längre?
• Kan mitt barn som har ADHD bli bättre av att äta omega-3-fetter?
• Kan kaffedrickande förhindra eller försena demens?
• Kan GI-dieten fördumma oss?
Per Ove Lind redogör för den kognitiva effekten av kolhydrater, omega-3-fetter, äggviteämnen, koffein, alkohol, antioxidanter samt betydelsen av viss sorts mat som fisk, skaldjur och medelhavskost.
Prisma 1 9789151849706 -
Jugoslavien - i närbild
Inbunden bok.
Gott skick. Generalstabens Litografiska Anstalt. 1967. 232s. Fotoillustrerad i sv/v.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Smart av mat fakta om maten och hjärnan
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2008. 152 s. 14 x 21,5cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849706
- Titel
- Smart av mat : fakta om maten och hjärnan
- Författare
- Per Ove Lind
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 323 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad bör man äta och dricka för att hålla hjärnan i trim? Blir man dum om man äter för lite kolhydrater? Att det finns ett samband mellan maten vi äter och vår hälsa är numera vedertaget. Men även vår prestationsförmåga kan påverkas av den mat vi äter.
Per Ove Lind, läkare och expert på området hälsa och mat, reder ut begreppen i sin nya bok.
Kraven på den moderna människan ökar alltmer. Vi ska vara högpresterande både på jobbet och på vår fritid. Vi har också många fler valmöjligheter än tidigare. Att leva i vårt moderna samhälle kräver helt enkelt att vi blir smartare.
Senare årens forskning har visat att man faktiskt kan bli smartare av mat, det vill säga att vissa näringsämnen kan förbättra den kognitiva prestationsförmågan. Forskningen på detta område är mycket intensiv och i boken presenteras de senaste rönen. Läsaren får svar på frågor som:
• Kan jag prestera bättre på jobbet om jag äter en särskild frukost?
• Blir mitt barn intelligentare om jag ammar längre?
• Kan mitt barn som har ADHD bli bättre av att äta omega-3-fetter?
• Kan kaffedrickande förhindra eller försena demens?
• Kan GI-dieten fördumma oss?
Per Ove Lind redogör för den kognitiva effekten av kolhydrater, omega-3-fetter, äggviteämnen, koffein, alkohol, antioxidanter samt betydelsen av viss sorts mat som fisk, skaldjur och medelhavskost.
9789151849706 -
Min bästa bild. Svensk fotografi under 60 år
Inbunden bok. Ljus. 1948.
Gott skick. Fotografiska Föreningen.
Dryga femtiotalet svenska fotografer presenterar sin bästa bild.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLjus -
Maten som botar : Functional food och andra l...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2001. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838737
- Titel
- Maten som botar : Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk
- Författare
- Lind, Per-Ove
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk
Kan man verkligen äta sig friskare? Svaret är ja. Det enda som behövs är kunskap om olika livsmedels och kökskryddors hälsobringande effekter, och kunskap och förmåga att välja rätt i floran av functional food, mat med olika hälsobefrämjande tillsatser. Boken förklarar och reder ut. Ur innehållet: Mat som medicin - gränsen mellan livsmedel och läkemedel suddas ut. Vad är functional food? Skillnaden mellan naturläkemedel och kosttillskott. Vilka sjukdomar kan functional food motverka? Vilka functional food-produkter finns att köpa, och var? Doktor Per Ove Lind har lång erfarenhet som allmänpraktiserande läkare och har givit ut en lång rad böcker om egenvård.
Prisma 1 9151838737 -
DITT BÄSTA HÄLSOLEXIKON FRÅN A-Ö
Häftad bok. Allas Veckotidning. 1991. 98 sidor.
Nyskick. Oläst. Inga namn eller andra markeringar.
DITT BÄSTA HÄLSOLEXIKON FRÅN A-Ö! Bota dig själv med hjälp av Dr Per Ove Linds goda råd och hans information om RECEPTFRIA LÄKEMEDEL, NATURMEDEL och BEPRÖVADE HUSKURER! I slutet av boken finns sidor med plats för läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllas Veckotidning
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn