-
Italien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Frankrike : [ur Allt om mat]
Häftad bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 123 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346925
- Titel
- Frankrike : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346925 -
Japan & Korea : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 123 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187002
- Titel
- Japan & Korea : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187002 -
Italien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346970
- Titel
- Grekland : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346970 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346963
- Titel
- Spanien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346963 -
Italien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hylla AH4
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Desserter : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hylla AH4
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187101
- Titel
- Desserter : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187101 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113023960
- Titel
- Allt om Mat : stora kokboken
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 266 x 282 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna inspirerande grundkokbok är den enda kokbok en modern matlagare behöver; året runt och i livets alla skiften. De cirka 600 recepten är samlade ur Allt om Mat, alla rätter är provlagade i provköket. Och - består av max åtta ingredienser!
Innehåll: Vardag (lätt och snabbt), Fredag (festlig inledning på helgen), Lördag (menyer med tre rätter; förrätt, huvudrätt, dessert), Söndag (långlagat, menyer med huvudrätt + dessert), Fester och kalas (student, bröllop, födelsedag, skaldjursbuffé, brunch, kräftkalas, gåsmiddag, halloween, glöggfest), Högtider (påsk, midsommar, jul, nyår), Skördetid (bär och svamp).
Dessutom uppslag med fakta om råvaror, matlagningstekniker med mera. Många tips och kompletterande texter förutom recepten. Lättillgänglig information om stek- och koktemperaturer.
"Detta är kanske inte en grundkokbok i traditionell mening, men - om vi får säga det själva - en ovanligt grundlig kokbok.
Vi som arbetat med den här boken är inte bara uppfyllda av matlagningens fröjder utan vet också en del om matlagarens värsta fiender och kökets vanliga fallgropar. Med åren har vi lärt oss vad som kan gå på tok och vilka moment även den vana matlagaren kan bli osäker på. Det har vi tagit fasta på när vi valt ut tips och texter som kompletterar recepten. På tre faktaspäckade uppslag har vi samlat goda råd under rubrikerna Att lyckas med festen, Att lyckas med baket och Att lyckas i köket. Det sistnämnda innehåller bland annat matnyttig information om tillagningstemperaturer, styckningsdetaljer, infrysning, hållbarhet och förvaring.
Provköket - vårt hjärta!
Här provlagas varenda rätt innan receptet publiceras i tidningen. Och i boken! Allt för att vi ska vara säkra på att receptet verkligen fungerar och resultatet blir så gott som det ser ut på bilden."
Norstedts 1 9789113023960 -
Italien : [ur Allt om mat] - Smaker från hela...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. Första uppl. 2008. 123 sidor.
Nära nyskick. Se bild.
* * *
Utrensning!
Böcker för 30 kr och lägre hittar du genom att klicka på mig som säljare och sedan välja ’Lägsta pris’ i rullgardinslisten. Du kan också söka på ’Rensningsrea’ med mig som säljare.
Samma fraktkostnad oavsett antal böcke läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter Första 9789189346918 -
Allt om Mat : stora kokboken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 432 sidor.
Mycket gott skick. För info om bokens innehåll, se bifogat foto av bokens baksida
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023960
- Titel
- Allt om Mat : stora kokboken
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 266 x 282 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna inspirerande grundkokbok är den enda kokbok en modern matlagare behöver; året runt och i livets alla skiften. De cirka 600 recepten är samlade ur Allt om Mat, alla rätter är provlagade i provköket. Och - består av max åtta ingredienser!
Innehåll: Vardag (lätt och snabbt), Fredag (festlig inledning på helgen), Lördag (menyer med tre rätter; förrätt, huvudrätt, dessert), Söndag (långlagat, menyer med huvudrätt + dessert), Fester och kalas (student, bröllop, födelsedag, skaldjursbuffé, brunch, kräftkalas, gåsmiddag, halloween, glöggfest), Högtider (påsk, midsommar, jul, nyår), Skördetid (bär och svamp).
Dessutom uppslag med fakta om råvaror, matlagningstekniker med mera. Många tips och kompletterande texter förutom recepten. Lättillgänglig information om stek- och koktemperaturer.
"Detta är kanske inte en grundkokbok i traditionell mening, men - om vi får säga det själva - en ovanligt grundlig kokbok.
Vi som arbetat med den här boken är inte bara uppfyllda av matlagningens fröjder utan vet också en del om matlagarens värsta fiender och kökets vanliga fallgropar. Med åren har vi lärt oss vad som kan gå på tok och vilka moment även den vana matlagaren kan bli osäker på. Det har vi tagit fasta på när vi valt ut tips och texter som kompletterar recepten. På tre faktaspäckade uppslag har vi samlat goda råd under rubrikerna Att lyckas med festen, Att lyckas med baket och Att lyckas i köket. Det sistnämnda innehåller bland annat matnyttig information om tillagningstemperaturer, styckningsdetaljer, infrysning, hållbarhet och förvaring.
Provköket - vårt hjärta!
Här provlagas varenda rätt innan receptet publiceras i tidningen. Och i boken! Allt för att vi ska vara säkra på att receptet verkligen fungerar och resultatet blir så gott som det ser ut på bilden."
Norstedts 1 9789113023960 -
Ljuva sommartid
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 159 sidor.
Nyskick. NYSKICK
Ljuva sommartid bjuder på 18 kompletta festmenyer med 120 av de allra bästa sommarrecepten ur Allt om Mat.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113051093
- Titel
- Ljuva sommartid
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 225 x 272 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 875 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fånga drömmen om sommaren! Ljusa kvällar, ljumma nätter, mat och dryck under bar himmel i goda vänners lag.
Ljuva sommartid är en oumbärlig sommarkokbok med mängder av inspiration och recept ur tidningen Allt om Mat. Här hittar du idéerna till säsongens alla partyn, festligare luncher och middagar med vännerna och familjen. Studentfesten, midsommaraftonens sillbord, grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester och balkongmingel för stora och små sällskap.
Med 18 festliga menyer och runt 120 recept på allt från röda bubbeldrinkar, sötgrillad lax med fetaostsallad och härlig vaniljmousse med rabarberkompott och mandelcrunch - här finns det mesta du behöver för sommarens matbord.
Norstedts 1 9789113051093 -
Svensk vår : [ur Allt om mat] - Smaker från h...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. Första uppl. 2009.
Nära nyskick. Se bild.
Mycket fint skick.
* * *
Utrensning!
Böcker för 30 kr och lägre hittar du genom att klicka på mig som säljare och sedan välja ’Lägsta pris’ i rullgardinslisten. Du kan också söka på ’Rensningsrea’ med mig som säljare.
Samma fraktkostnad läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187088
- Titel
- Svensk vår : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter Första 9789186187088 -
U.S.A. : [ur Allt om mat] - Smaker från hela...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. Första uppl. 2008.
Nära nyskick. Se bild. Fint skick.
* * *
Utrensning!
Böcker för 30 kr och lägre hittar du genom att klicka på mig som säljare och sedan välja ’Lägsta pris’ i rullgardinslisten. Du kan också söka på ’Rensningsrea’ med mig som säljare.
Samma fraktkostnad oavsett läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346956
- Titel
- U.S.A. : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter Första 9789189346956 -
Indien : [ur Allt om mat] - Smaker från hela...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. Första uppl. 2008.
Nära nyskick. Se bild. Fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346994
- Titel
- Indien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter Första 9789189346994 -
Grekland : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346970
- Titel
- Grekland : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346970 -
Japan & Korea : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187002
- Titel
- Japan & Korea : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187002 -
Mellanöstern : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 123 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346987
- Titel
- Mellanöstern : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346987 -
Japan & Korea : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 122 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187002
- Titel
- Japan & Korea : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187002 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346970
- Titel
- Grekland : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346970 -
Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346949
- Titel
- Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346949 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Spanien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nyskick. Gazpacho, tortilla, patatas bravas, katalanska köttbullar, baconlindade dadlar, pepprade räkor och endiversallad med ostkräm och valnötter. Tapastraditionen har utvecklats till en skön konst i Spanien. I den här boken finns också recept på mustiga paellor läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346963
- Titel
- Spanien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346963 -
Grekland : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nyskick. Tsatsiki, marinerade oliver, ugnsbakad fetaost, vinbladsdolmar, saganaki, lammfärsbiff, grekisk bondsallad, medelhavskyckling, moussaka och tårta med citronkräm. GREKLAND innehåller alla de klassiska smaker vi förknippar med olivoljans förlovade land... G läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346970
- Titel
- Grekland : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346970 -
Grillat : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 1 uppl. 2009. 124 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187118
- Titel
- Grillat : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 1 9789186187118 -
U.S.A. : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Nära nyskick. Det finns recept på drycker så som Manhattan, Dry Martini samt andra goda drycker. Det finns recept på smårätter, varmrätter samt bakat och desserter. Hamburgare, kycklingvingar, grillribs med coleslaw, caesarsallad, milkshake, cheesecake och muffins m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346956
- Titel
- U.S.A. : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346956 -
Svensk vår : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009.
Nära nyskick. Boken är Oläst, Svensk vår är indelad i fyra kapitel: påsk, pingst, primörer samt picknick. Här finns det mesta från finna rätter till rätter som passar på kalas till enkel utflyktsmat av bästa sort. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187088
- Titel
- Svensk vår : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187088 -
Italien due : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009.
Nära nyskick. Det smakrika italienska köket ligger oss svenskar varmt om hjärtat, och har så mycket att bjuda på att det blev en bok. Vi kallar den italienska due och fokuserar på fyra härliga favoriter i var sitt kapitel: pasta, risotto, pizza samt något söt efter mat läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187071
- Titel
- Italien due : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187071 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151851501
- Titel
- Fester & bufféer : ur Allt om mat
- Författare
- Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en salsafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
Här är recepten som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester: valborgsfesten, grillpartyt i trägården, bröllopsmiddagen, den italienska buffén, julkalaset, nyårssupén, cocktailpartyt, viltmiddagen...
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
Vett & etikett
Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter
Påskbuffé, påskmiddag
Bröllop
Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé
Temafester: salsafest, halloween och gåsmiddag
Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, nyårssupé
Prisma 2 9789151851501 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151844848
- Titel
- Fester & bufféer : ur Allt om mat
- Författare
- Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en kubansk temafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
Vett & etikett, dukning, servettbrytning...
Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter, tapas
Påskbuffé, påskmiddag
Bröllop
Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé, champagnebuffé
Temafester: kubansk fest, salsafest, grekisk, halloween, byggfest under takbjälkarna
Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
Gourmetmiddag: vilt, gästspel av stjärnkockar
Gåsmiddag
Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, annandagsmiddag, nyårssupé
Prisma 1 9789151844848
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn