-
Grytboken : fyrtiofem recept av kända och okä...
Häftad bok. Göteborg : Frälsningsarmén.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163088045
- Titel
- Grytboken : fyrtiofem recept av kända och okända svenska matkonstnärer : max 10 kr portionen
- Författare
- Zazzi, Alexandra - Kågerud, Bo - Frälsningsarmén
- Förlag
- Göteborg : Frälsningsarmén
- Språk
- Svenska
Göteborg : Frälsningsarmén 9163088045 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789187795329
- Titel
- Taco, salsa & tequila
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 222 x 280 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hemligheten bakom en fantastisk taco? Såserna och kryddningen! Du som tycker att det är dags att fräscha upp fredagstacosen här är boken du har väntat på. Fyll brödet med pulled pork, fisk eller grönsaker, toppa med en god salsa och vips har du en gudomlig måltid.
Den här bokens tacos kräver lite mer av dig än att blanda köttfärs med en kryddmix men i gengäld får du en fantastisk smakupplevelse.
Bygg din egen taco och skapa magi på middagsbordet!
Kakao Förlag 1 9789187795329 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127355063
- Titel
- Zazzis pasta
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 810 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En personlig kokbok med recept på läckra pastarätter, som pastaknyten med spenatfyllning och valnötssås, ugnsgratinerad pasta med soltorkade tomater och kyckling och mycket annat. Passionen för det italienska köket smittar av sig och Italien känns ständigt närvarande.
Pastan står i fokus i Alexandra Zazzis första kokbok. Dessutom får vi en informativ presentation av den underbara olivoljan – oumbärlig i ett äkta italienskt kök – och en lektion i hur man gör egen färsk pasta, t ex tortelloni rossi alla salvia med en smakrik hemlagad tomatsås till.
Här finns både snabba och prisvärda förslag på pastarätter och lite dyrare lyxigare när man känner för att spränga plånboken. Tips på barnens pastafavoriter och flera olika pastarecept med fisk, kött och grönsaker presenteras också.
Utöver ett 50-tal härliga pastarätter bjuder Alexandra på sig själv med små anekdoter och historier både från Sverige och från barndomsåren i norra Italien.
Alexandra Zazzi blev ett välbekant ansikte för den stora allmänheten då hon vann SVTs dokusåpa Robinson 1998. Tillsammans med sin man driver hon italienska gourmetbutiken PASTA e PANINI i centrala Göteborg, där hon själv är kökschef. Butiken fungerar även som cateringverksamhet och café. Hon skriver regelbundet i tidningen Matmagasinet och har tidigare bland annat kunnat ses som kock i TV 4. Som 11-åring
kom Alexandra till Sverige tillsammans med
sin italienske pappa och svenska mamma.
Lennart Sjöberg är matfotograf. Bl :a svarar han för fotot i fiskkokboken Ät mej.
Lars Åkerström är fotograf och har tagit bokens miljöbilder från Italien.
Natur & Kultur 1 9127355063 -
Grytboken : fyrtiofem recept av kända och okä...
Häftad bok. Göteborg : Frälsningsarmén. Första uppl. 1999. 111 sidor.
Nära nyskick. Sidorna har börjat gulna.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163088045
- Titel
- Grytboken : fyrtiofem recept av kända och okända svenska matkonstnärer : max 10 kr portionen
- Författare
- Zazzi, Alexandra - Kågerud, Bo - Frälsningsarmén
- Förlag
- Göteborg : Frälsningsarmén
- Språk
- Svenska
Göteborg : Frälsningsarmén Första 9163088045 -
Taco, salsa & tequila
Inbunden bok. Kakao Förlag. 2017. 171 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Pärmen är något nött, men resten av boken är praktiskt taget i nyskick. Leverans kan inom Stockholmsområdet göras av säljaren
personligen till överenskommen plats. Totalkostnaden blir
då 80kr. Köp gärna fler böcker till samma fraktkostnad. Jag
har mer läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187795329
- Titel
- Taco, salsa & tequila
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 222 x 280 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hemligheten bakom en fantastisk taco? Såserna och kryddningen! Du som tycker att det är dags att fräscha upp fredagstacosen här är boken du har väntat på. Fyll brödet med pulled pork, fisk eller grönsaker, toppa med en god salsa och vips har du en gudomlig måltid.
Den här bokens tacos kräver lite mer av dig än att blanda köttfärs med en kryddmix men i gengäld får du en fantastisk smakupplevelse.
Bygg din egen taco och skapa magi på middagsbordet!
Kakao Förlag 9789187795329 -
Zazzis mat : med smak av Italien
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 196 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356426
- Titel
- Zazzis mat : med smak av Italien
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 900 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utmärkande för det italienska köket är de fantastiska råvarorna och utsökta smaker. Det är också den mat som ligger Alexandra Zazzi allra närmast. Här presenterar hon det bästa som Italien har att erbjuda bland buffémat, varmrätter, bakverk och desserter. Dessutom ger hon en inblick i den unika italienska kaffekulturen.
Detta är en riktig allroundkokbok som kan användas både till en större middag med många gäster, eller för den lilla familjen en vanlig vardag efter jobbet. Italienska klassiker varvas med moderna, nyskapade rätter där inspirationen ibland hämtats på annat håll än Italien.
Hur vet man att fisken är färsk? Hur får man köttet perfekt rosa? Hur förbereder och planerar man bäst en buffé? Många fakta och tips ger hjälp i köket och gör att boken också fungerar som en grundläggande handbok i matlagning.
Alexandra Zazzi
arbetar som kock och matskribent. Hon växte upp i Rapallo i norra Italien, men bor i dag i Göteborg där hon driver den italienska delikatessbutiken Pasta e Panini. Hon är en regelbunden medarbetare i Aftonbladet och Matmagasinet.
Natur & Kultur 1 9127356426 -
Sunt med Zazzi
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 92 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356337
- Titel
- Sunt med Zazzi
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 92 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 220 mm Ryggbredd 217 mm
- Vikt
- 445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En personlig kokbok om mat och hälsa som bygger på Alexandras serie i Aftonbladets bilaga Kropp och Hälsa. Här finns också ett
40-tal av Alexandras rätter – ingen av dem ger mer än 800 kalorier (kcal) per portion.
Förrätter och smårätter, sallader, huvudrätter – med fisk, fågel, fisk och skaldjur, griskött och lamm, grönsaker – och härliga efterrätter. Tillagningstid, tillvägagångssätt och näringsvärden anges för varje recept.
Alexandra Zazzi blev ett välbekant ansikte för den stora allmänheten då hon vann SVTs dokusåpa Robinson 1998. Tillsammans med sin
man driver hon italienska gourmetbutiken PASTA e PANINI i centrala Göteborg, där hon själv är kökschef. Butiken har även cateringverksamet och café. Hon skriver regelbudet i tidningen Matmagasinet, och har också kunnat ses som kock i TV4. Hösten 2003 utkom hennes första bok Zazzis pasta.
Natur & Kultur 1 9789127356337 -
Zazzis pasta
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355063
- Titel
- Zazzis pasta
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 810 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En personlig kokbok med recept på läckra pastarätter, som pastaknyten med spenatfyllning och valnötssås, ugnsgratinerad pasta med soltorkade tomater och kyckling och mycket annat. Passionen för det italienska köket smittar av sig och Italien känns ständigt närvarande.
Pastan står i fokus i Alexandra Zazzis första kokbok. Dessutom får vi en informativ presentation av den underbara olivoljan – oumbärlig i ett äkta italienskt kök – och en lektion i hur man gör egen färsk pasta, t ex tortelloni rossi alla salvia med en smakrik hemlagad tomatsås till.
Här finns både snabba och prisvärda förslag på pastarätter och lite dyrare lyxigare när man känner för att spränga plånboken. Tips på barnens pastafavoriter och flera olika pastarecept med fisk, kött och grönsaker presenteras också.
Utöver ett 50-tal härliga pastarätter bjuder Alexandra på sig själv med små anekdoter och historier både från Sverige och från barndomsåren i norra Italien.
Alexandra Zazzi blev ett välbekant ansikte för den stora allmänheten då hon vann SVTs dokusåpa Robinson 1998. Tillsammans med sin man driver hon italienska gourmetbutiken PASTA e PANINI i centrala Göteborg, där hon själv är kökschef. Butiken fungerar även som cateringverksamhet och café. Hon skriver regelbundet i tidningen Matmagasinet och har tidigare bland annat kunnat ses som kock i TV 4. Som 11-åring
kom Alexandra till Sverige tillsammans med
sin italienske pappa och svenska mamma.
Lennart Sjöberg är matfotograf. Bl :a svarar han för fotot i fiskkokboken Ät mej.
Lars Åkerström är fotograf och har tagit bokens miljöbilder från Italien.
Natur & Kultur 1 9127355063 -
Zazzis mat : med smak av Italien
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 196 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356429
- Titel
- Zazzis mat : med smak av Italien
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 900 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utmärkande för det italienska köket är de fantastiska råvarorna och utsökta smaker. Det är också den mat som ligger Alexandra Zazzi allra närmast. Här presenterar hon det bästa som Italien har att erbjuda bland buffémat, varmrätter, bakverk och desserter. Dessutom ger hon en inblick i den unika italienska kaffekulturen.
Detta är en riktig allroundkokbok som kan användas både till en större middag med många gäster, eller för den lilla familjen en vanlig vardag efter jobbet. Italienska klassiker varvas med moderna, nyskapade rätter där inspirationen ibland hämtats på annat håll än Italien.
Hur vet man att fisken är färsk? Hur får man köttet perfekt rosa? Hur förbereder och planerar man bäst en buffé? Många fakta och tips ger hjälp i köket och gör att boken också fungerar som en grundläggande handbok i matlagning.
Alexandra Zazzi
arbetar som kock och matskribent. Hon växte upp i Rapallo i norra Italien, men bor i dag i Göteborg där hon driver den italienska delikatessbutiken Pasta e Panini. Hon är en regelbunden medarbetare i Aftonbladet och Matmagasinet.
Natur & Kultur 1 9789127356429 -
Zazzis pasta
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Ett perfekt skick!
"Med läckra och roliga recept ger Alexandra nya idéer i köket - pastan får en ny dimension! " Annika H Eriksson Journalist P4,
Sveriges Radio Göteborg
PASSA PÅ OCH KÖP FLER BÖCKER SAMTIDIGT FRÅN OSS!
ENHETSFRAKT! OAVSETT HUR MÅNGA läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127355064
- Titel
- Zazzis pasta
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 810 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En personlig kokbok med recept på läckra pastarätter, som pastaknyten med spenatfyllning och valnötssås, ugnsgratinerad pasta med soltorkade tomater och kyckling och mycket annat. Passionen för det italienska köket smittar av sig och Italien känns ständigt närvarande.
Pastan står i fokus i Alexandra Zazzis första kokbok. Dessutom får vi en informativ presentation av den underbara olivoljan – oumbärlig i ett äkta italienskt kök – och en lektion i hur man gör egen färsk pasta, t ex tortelloni rossi alla salvia med en smakrik hemlagad tomatsås till.
Här finns både snabba och prisvärda förslag på pastarätter och lite dyrare lyxigare när man känner för att spränga plånboken. Tips på barnens pastafavoriter och flera olika pastarecept med fisk, kött och grönsaker presenteras också.
Utöver ett 50-tal härliga pastarätter bjuder Alexandra på sig själv med små anekdoter och historier både från Sverige och från barndomsåren i norra Italien.
Alexandra Zazzi blev ett välbekant ansikte för den stora allmänheten då hon vann SVTs dokusåpa Robinson 1998. Tillsammans med sin man driver hon italienska gourmetbutiken PASTA e PANINI i centrala Göteborg, där hon själv är kökschef. Butiken fungerar även som cateringverksamhet och café. Hon skriver regelbundet i tidningen Matmagasinet och har tidigare bland annat kunnat ses som kock i TV 4. Som 11-åring
kom Alexandra till Sverige tillsammans med
sin italienske pappa och svenska mamma.
Lennart Sjöberg är matfotograf. Bl :a svarar han för fotot i fiskkokboken Ät mej.
Lars Åkerström är fotograf och har tagit bokens miljöbilder från Italien.
Natur & Kultur 1 9789127355064 -
Zazzis mat : med smak av Italien
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 196 sidor.
Nära nyskick. Nedre del på pärmryggen fram lite skadad samt ett litet veck i övre hörn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356426
- Titel
- Zazzis mat : med smak av Italien
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 900 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utmärkande för det italienska köket är de fantastiska råvarorna och utsökta smaker. Det är också den mat som ligger Alexandra Zazzi allra närmast. Här presenterar hon det bästa som Italien har att erbjuda bland buffémat, varmrätter, bakverk och desserter. Dessutom ger hon en inblick i den unika italienska kaffekulturen.
Detta är en riktig allroundkokbok som kan användas både till en större middag med många gäster, eller för den lilla familjen en vanlig vardag efter jobbet. Italienska klassiker varvas med moderna, nyskapade rätter där inspirationen ibland hämtats på annat håll än Italien.
Hur vet man att fisken är färsk? Hur får man köttet perfekt rosa? Hur förbereder och planerar man bäst en buffé? Många fakta och tips ger hjälp i köket och gör att boken också fungerar som en grundläggande handbok i matlagning.
Alexandra Zazzi
arbetar som kock och matskribent. Hon växte upp i Rapallo i norra Italien, men bor i dag i Göteborg där hon driver den italienska delikatessbutiken Pasta e Panini. Hon är en regelbunden medarbetare i Aftonbladet och Matmagasinet.
Natur & Kultur 1 9127356426 -
Sunt med Zazzi
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 92 sidor.
Nyskick. Färgfotoillustrerad. Signerad av förf.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356337
- Titel
- Sunt med Zazzi
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 92 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 220 mm Ryggbredd 217 mm
- Vikt
- 445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En personlig kokbok om mat och hälsa som bygger på Alexandras serie i Aftonbladets bilaga Kropp och Hälsa. Här finns också ett
40-tal av Alexandras rätter – ingen av dem ger mer än 800 kalorier (kcal) per portion.
Förrätter och smårätter, sallader, huvudrätter – med fisk, fågel, fisk och skaldjur, griskött och lamm, grönsaker – och härliga efterrätter. Tillagningstid, tillvägagångssätt och näringsvärden anges för varje recept.
Alexandra Zazzi blev ett välbekant ansikte för den stora allmänheten då hon vann SVTs dokusåpa Robinson 1998. Tillsammans med sin
man driver hon italienska gourmetbutiken PASTA e PANINI i centrala Göteborg, där hon själv är kökschef. Butiken har även cateringverksamet och café. Hon skriver regelbudet i tidningen Matmagasinet, och har också kunnat ses som kock i TV4. Hösten 2003 utkom hennes första bok Zazzis pasta.
Natur & Kultur 1 9789127356337 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127356337
- Titel
- Sunt med Zazzi
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 92 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 220 mm Ryggbredd 217 mm
- Vikt
- 445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En personlig kokbok om mat och hälsa som bygger på Alexandras serie i Aftonbladets bilaga Kropp och Hälsa. Här finns också ett
40-tal av Alexandras rätter – ingen av dem ger mer än 800 kalorier (kcal) per portion.
Förrätter och smårätter, sallader, huvudrätter – med fisk, fågel, fisk och skaldjur, griskött och lamm, grönsaker – och härliga efterrätter. Tillagningstid, tillvägagångssätt och näringsvärden anges för varje recept.
Alexandra Zazzi blev ett välbekant ansikte för den stora allmänheten då hon vann SVTs dokusåpa Robinson 1998. Tillsammans med sin
man driver hon italienska gourmetbutiken PASTA e PANINI i centrala Göteborg, där hon själv är kökschef. Butiken har även cateringverksamet och café. Hon skriver regelbudet i tidningen Matmagasinet, och har också kunnat ses som kock i TV4. Hösten 2003 utkom hennes första bok Zazzis pasta.
Natur & Kultur 1 9789127356337 -
Sunt med Zazzi
Inbunden bok. Natur och kultur/ Fakta etc. 2005. 93 sidor.
Nära nyskick. Alexandra Zazzi med fötterna i två matkulturer i en bok med fokus på nyttig mat ursprungligen skriven för Aftonbladets viktklubb. Massor med goda och nyttiga rätter med både Svensk och utländska toucher! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNatur och kultur/ Fakta etc. -
Grytboken : fyrtiofem recept av kända och okä...
Häftad bok. Göteborg : Frälsningsarmén. 1:a uppl. 1999. 111 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163088045
- Titel
- Grytboken : fyrtiofem recept av kända och okända svenska matkonstnärer : max 10 kr portionen
- Författare
- Zazzi, Alexandra - Kågerud, Bo - Frälsningsarmén
- Förlag
- Göteborg : Frälsningsarmén
- Språk
- Svenska
Göteborg : Frälsningsarmén 1:a 9163088045 -
Torsdagarna med Zazzi : filosofi, känsla och...
Häftad bok. Columbus Förlag. 2008. 80 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185617074
- Titel
- Torsdagarna med Zazzi : filosofi, känsla och kärlek till mat
- Författare
- Alexandra Zazzi
- Förlag
- Columbus Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 200 x 200 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 228 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- PASSION FÖR MAT
År 2006 fick Alexandra Zazzi frågan om hon ville ta över Dan Lexös matfrågespalt i GP. Lexö hade skrivit spalten i nästan tio år och kände sig mogen att pröva på nya utmaningar.
Alexandra berättar: ´Dante´, som den lilla spjuvern kallas bland oss kockar, är för mig en förebild,
en mycket kunnig företagare och en vansinnigt god vän. Det kändes som en ära och en utmaning att få
ta över Göteborgarnas frågor. Denna bok är en samling omarbetade krönikor från mitt första år som
skribent. Jag har valt att ta med recept och frågeställningar som många läsare har frågat efter, men
inte bara recept, utan även svar med en känsla för livsglädje och kvalitet runt måltiden och i livet."
- Filosofi, känsla och kärlek till mat och liv är mina ledord, säger Alexandra Zazzi, känd
som kokboksförfattare, matkrönikör i GP, Göteborgs Posten, och TV-profil.
I Torsdagarna med Zazzi har Alexandra valt att ta med recept och frågeställningar som
många frågat efter, men inte bara recept, utan även berättelser ur vardagen med svar
som andas känsla för livsglädje och insikt om kvalitet runt måltiden och i livet.
Boken tar upp olika torsdagar, vilken torsdag som helst, en torsdag i Italien, grillat
en torsdag, en medveten torsdag, torsdagsrisotto osv. Men här finns mycket annat
som tips om prylar i köket, en liten lökskola, förbjudna laster
Torsdagarna med Zazzi är läsvärd, från början till slutet. Den ger krydda åt
tillvaron.
BOKFAKTA
Titel: Torsdagarna med Zazzi - Filosofi, känsla och kärlek till mat
Författare: Alexandra Zazzi
Omfång 80 sidor. Mjukband, rikt illustrerad
Format 200 x 200 mm
F-pris: 45 kr
ISBN 978-91-856-1707-4
Förlag: Columbus Förlag i samarbete med tidningen GP.
Utkommer september 2008. >
Columbus Förlag 9789185617074 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127356337
- Titel
- Sunt med Zazzi
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 92 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 12 x 220 mm Ryggbredd 217 mm
- Vikt
- 445 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En personlig kokbok om mat och hälsa som bygger på Alexandras serie i Aftonbladets bilaga Kropp och Hälsa. Här finns också ett
40-tal av Alexandras rätter – ingen av dem ger mer än 800 kalorier (kcal) per portion.
Förrätter och smårätter, sallader, huvudrätter – med fisk, fågel, fisk och skaldjur, griskött och lamm, grönsaker – och härliga efterrätter. Tillagningstid, tillvägagångssätt och näringsvärden anges för varje recept.
Alexandra Zazzi blev ett välbekant ansikte för den stora allmänheten då hon vann SVTs dokusåpa Robinson 1998. Tillsammans med sin
man driver hon italienska gourmetbutiken PASTA e PANINI i centrala Göteborg, där hon själv är kökschef. Butiken har även cateringverksamet och café. Hon skriver regelbudet i tidningen Matmagasinet, och har också kunnat ses som kock i TV4. Hösten 2003 utkom hennes första bok Zazzis pasta.
Natur & Kultur 1 9127356337 -
Zazzis mat : med smak av Italien
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 196 sidor.
Nära nyskick. Bok i nära nyskick, endast bläddrad i.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356426
- Titel
- Zazzis mat : med smak av Italien
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 900 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utmärkande för det italienska köket är de fantastiska råvarorna och utsökta smaker. Det är också den mat som ligger Alexandra Zazzi allra närmast. Här presenterar hon det bästa som Italien har att erbjuda bland buffémat, varmrätter, bakverk och desserter. Dessutom ger hon en inblick i den unika italienska kaffekulturen.
Detta är en riktig allroundkokbok som kan användas både till en större middag med många gäster, eller för den lilla familjen en vanlig vardag efter jobbet. Italienska klassiker varvas med moderna, nyskapade rätter där inspirationen ibland hämtats på annat håll än Italien.
Hur vet man att fisken är färsk? Hur får man köttet perfekt rosa? Hur förbereder och planerar man bäst en buffé? Många fakta och tips ger hjälp i köket och gör att boken också fungerar som en grundläggande handbok i matlagning.
Alexandra Zazzi
arbetar som kock och matskribent. Hon växte upp i Rapallo i norra Italien, men bor i dag i Göteborg där hon driver den italienska delikatessbutiken Pasta e Panini. Hon är en regelbunden medarbetare i Aftonbladet och Matmagasinet.
Natur & Kultur 1 9127356426 -
Zazzis mat : med smak av Italien, Dedikation
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 196 sidor.
Mycket gott skick. Dedikation; Till inger! Lycka till i köket Buon appetite Alxandra
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356426
- Titel
- Zazzis mat : med smak av Italien
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 900 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utmärkande för det italienska köket är de fantastiska råvarorna och utsökta smaker. Det är också den mat som ligger Alexandra Zazzi allra närmast. Här presenterar hon det bästa som Italien har att erbjuda bland buffémat, varmrätter, bakverk och desserter. Dessutom ger hon en inblick i den unika italienska kaffekulturen.
Detta är en riktig allroundkokbok som kan användas både till en större middag med många gäster, eller för den lilla familjen en vanlig vardag efter jobbet. Italienska klassiker varvas med moderna, nyskapade rätter där inspirationen ibland hämtats på annat håll än Italien.
Hur vet man att fisken är färsk? Hur får man köttet perfekt rosa? Hur förbereder och planerar man bäst en buffé? Många fakta och tips ger hjälp i köket och gör att boken också fungerar som en grundläggande handbok i matlagning.
Alexandra Zazzi
arbetar som kock och matskribent. Hon växte upp i Rapallo i norra Italien, men bor i dag i Göteborg där hon driver den italienska delikatessbutiken Pasta e Panini. Hon är en regelbunden medarbetare i Aftonbladet och Matmagasinet.
Natur & Kultur 1 9127356426 -
Torsdagarna med Zazzi : filosofi, känsla och...
Häftad bok. Columbus Förlag. 2008. 80 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185617074
- Titel
- Torsdagarna med Zazzi : filosofi, känsla och kärlek till mat
- Författare
- Alexandra Zazzi
- Förlag
- Columbus Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 200 x 200 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 228 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- PASSION FÖR MAT
År 2006 fick Alexandra Zazzi frågan om hon ville ta över Dan Lexös matfrågespalt i GP. Lexö hade skrivit spalten i nästan tio år och kände sig mogen att pröva på nya utmaningar.
Alexandra berättar: ´Dante´, som den lilla spjuvern kallas bland oss kockar, är för mig en förebild,
en mycket kunnig företagare och en vansinnigt god vän. Det kändes som en ära och en utmaning att få
ta över Göteborgarnas frågor. Denna bok är en samling omarbetade krönikor från mitt första år som
skribent. Jag har valt att ta med recept och frågeställningar som många läsare har frågat efter, men
inte bara recept, utan även svar med en känsla för livsglädje och kvalitet runt måltiden och i livet."
- Filosofi, känsla och kärlek till mat och liv är mina ledord, säger Alexandra Zazzi, känd
som kokboksförfattare, matkrönikör i GP, Göteborgs Posten, och TV-profil.
I Torsdagarna med Zazzi har Alexandra valt att ta med recept och frågeställningar som
många frågat efter, men inte bara recept, utan även berättelser ur vardagen med svar
som andas känsla för livsglädje och insikt om kvalitet runt måltiden och i livet.
Boken tar upp olika torsdagar, vilken torsdag som helst, en torsdag i Italien, grillat
en torsdag, en medveten torsdag, torsdagsrisotto osv. Men här finns mycket annat
som tips om prylar i köket, en liten lökskola, förbjudna laster
Torsdagarna med Zazzi är läsvärd, från början till slutet. Den ger krydda åt
tillvaron.
BOKFAKTA
Titel: Torsdagarna med Zazzi - Filosofi, känsla och kärlek till mat
Författare: Alexandra Zazzi
Omfång 80 sidor. Mjukband, rikt illustrerad
Format 200 x 200 mm
F-pris: 45 kr
ISBN 978-91-856-1707-4
Förlag: Columbus Förlag i samarbete med tidningen GP.
Utkommer september 2008. >
Columbus Förlag 9789185617074 -
Torsdagarna med Zazzi : filosofi, känsla och...
Häftad bok. Columbus Förlag. 2008. 80 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185617074
- Titel
- Torsdagarna med Zazzi : filosofi, känsla och kärlek till mat
- Författare
- Alexandra Zazzi
- Förlag
- Columbus Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 200 x 200 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 228 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- PASSION FÖR MAT
År 2006 fick Alexandra Zazzi frågan om hon ville ta över Dan Lexös matfrågespalt i GP. Lexö hade skrivit spalten i nästan tio år och kände sig mogen att pröva på nya utmaningar.
Alexandra berättar: ´Dante´, som den lilla spjuvern kallas bland oss kockar, är för mig en förebild,
en mycket kunnig företagare och en vansinnigt god vän. Det kändes som en ära och en utmaning att få
ta över Göteborgarnas frågor. Denna bok är en samling omarbetade krönikor från mitt första år som
skribent. Jag har valt att ta med recept och frågeställningar som många läsare har frågat efter, men
inte bara recept, utan även svar med en känsla för livsglädje och kvalitet runt måltiden och i livet."
- Filosofi, känsla och kärlek till mat och liv är mina ledord, säger Alexandra Zazzi, känd
som kokboksförfattare, matkrönikör i GP, Göteborgs Posten, och TV-profil.
I Torsdagarna med Zazzi har Alexandra valt att ta med recept och frågeställningar som
många frågat efter, men inte bara recept, utan även berättelser ur vardagen med svar
som andas känsla för livsglädje och insikt om kvalitet runt måltiden och i livet.
Boken tar upp olika torsdagar, vilken torsdag som helst, en torsdag i Italien, grillat
en torsdag, en medveten torsdag, torsdagsrisotto osv. Men här finns mycket annat
som tips om prylar i köket, en liten lökskola, förbjudna laster
Torsdagarna med Zazzi är läsvärd, från början till slutet. Den ger krydda åt
tillvaron.
BOKFAKTA
Titel: Torsdagarna med Zazzi - Filosofi, känsla och kärlek till mat
Författare: Alexandra Zazzi
Omfång 80 sidor. Mjukband, rikt illustrerad
Format 200 x 200 mm
F-pris: 45 kr
ISBN 978-91-856-1707-4
Förlag: Columbus Förlag i samarbete med tidningen GP.
Utkommer september 2008. >
Columbus Förlag 9789185617074 -
Torsdagarna med Zazzi : filosofi, känsla och...
Häftad bok. Columbus Förlag. 2008. 80 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185617074
- Titel
- Torsdagarna med Zazzi : filosofi, känsla och kärlek till mat
- Författare
- Alexandra Zazzi
- Förlag
- Columbus Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 200 x 200 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 228 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- PASSION FÖR MAT
År 2006 fick Alexandra Zazzi frågan om hon ville ta över Dan Lexös matfrågespalt i GP. Lexö hade skrivit spalten i nästan tio år och kände sig mogen att pröva på nya utmaningar.
Alexandra berättar: ´Dante´, som den lilla spjuvern kallas bland oss kockar, är för mig en förebild,
en mycket kunnig företagare och en vansinnigt god vän. Det kändes som en ära och en utmaning att få
ta över Göteborgarnas frågor. Denna bok är en samling omarbetade krönikor från mitt första år som
skribent. Jag har valt att ta med recept och frågeställningar som många läsare har frågat efter, men
inte bara recept, utan även svar med en känsla för livsglädje och kvalitet runt måltiden och i livet."
- Filosofi, känsla och kärlek till mat och liv är mina ledord, säger Alexandra Zazzi, känd
som kokboksförfattare, matkrönikör i GP, Göteborgs Posten, och TV-profil.
I Torsdagarna med Zazzi har Alexandra valt att ta med recept och frågeställningar som
många frågat efter, men inte bara recept, utan även berättelser ur vardagen med svar
som andas känsla för livsglädje och insikt om kvalitet runt måltiden och i livet.
Boken tar upp olika torsdagar, vilken torsdag som helst, en torsdag i Italien, grillat
en torsdag, en medveten torsdag, torsdagsrisotto osv. Men här finns mycket annat
som tips om prylar i köket, en liten lökskola, förbjudna laster
Torsdagarna med Zazzi är läsvärd, från början till slutet. Den ger krydda åt
tillvaron.
BOKFAKTA
Titel: Torsdagarna med Zazzi - Filosofi, känsla och kärlek till mat
Författare: Alexandra Zazzi
Omfång 80 sidor. Mjukband, rikt illustrerad
Format 200 x 200 mm
F-pris: 45 kr
ISBN 978-91-856-1707-4
Förlag: Columbus Förlag i samarbete med tidningen GP.
Utkommer september 2008. >
Columbus Förlag 9789185617074 -
Torsdagarna med Zazzi : filosofi, känsla och...
Häftad bok. Columbus Förlag. 2008. 80 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - En samling omarbetade krönikor från mitt första år som skribent. Jag har valt att ta med recept och frågeställningar som många läsare har frågat efter, men inte bara recept, utan även svar med en känsla för livsglädje läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185617074
- Titel
- Torsdagarna med Zazzi : filosofi, känsla och kärlek till mat
- Författare
- Alexandra Zazzi
- Förlag
- Columbus Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 200 x 200 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 228 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- PASSION FÖR MAT
År 2006 fick Alexandra Zazzi frågan om hon ville ta över Dan Lexös matfrågespalt i GP. Lexö hade skrivit spalten i nästan tio år och kände sig mogen att pröva på nya utmaningar.
Alexandra berättar: ´Dante´, som den lilla spjuvern kallas bland oss kockar, är för mig en förebild,
en mycket kunnig företagare och en vansinnigt god vän. Det kändes som en ära och en utmaning att få
ta över Göteborgarnas frågor. Denna bok är en samling omarbetade krönikor från mitt första år som
skribent. Jag har valt att ta med recept och frågeställningar som många läsare har frågat efter, men
inte bara recept, utan även svar med en känsla för livsglädje och kvalitet runt måltiden och i livet."
- Filosofi, känsla och kärlek till mat och liv är mina ledord, säger Alexandra Zazzi, känd
som kokboksförfattare, matkrönikör i GP, Göteborgs Posten, och TV-profil.
I Torsdagarna med Zazzi har Alexandra valt att ta med recept och frågeställningar som
många frågat efter, men inte bara recept, utan även berättelser ur vardagen med svar
som andas känsla för livsglädje och insikt om kvalitet runt måltiden och i livet.
Boken tar upp olika torsdagar, vilken torsdag som helst, en torsdag i Italien, grillat
en torsdag, en medveten torsdag, torsdagsrisotto osv. Men här finns mycket annat
som tips om prylar i köket, en liten lökskola, förbjudna laster
Torsdagarna med Zazzi är läsvärd, från början till slutet. Den ger krydda åt
tillvaron.
BOKFAKTA
Titel: Torsdagarna med Zazzi - Filosofi, känsla och kärlek till mat
Författare: Alexandra Zazzi
Omfång 80 sidor. Mjukband, rikt illustrerad
Format 200 x 200 mm
F-pris: 45 kr
ISBN 978-91-856-1707-4
Förlag: Columbus Förlag i samarbete med tidningen GP.
Utkommer september 2008. >
Columbus Förlag 9789185617074 -
Taco, salsa & tequila
Inbunden bok. Kakao Förlag. 2017. 171 sidor.
Nära nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187795329
- Titel
- Taco, salsa & tequila
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 222 x 280 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hemligheten bakom en fantastisk taco? Såserna och kryddningen! Du som tycker att det är dags att fräscha upp fredagstacosen här är boken du har väntat på. Fyll brödet med pulled pork, fisk eller grönsaker, toppa med en god salsa och vips har du en gudomlig måltid.
Den här bokens tacos kräver lite mer av dig än att blanda köttfärs med en kryddmix men i gengäld får du en fantastisk smakupplevelse.
Bygg din egen taco och skapa magi på middagsbordet!
Kakao Förlag 9789187795329 -
Zazzis mat : med smak av Italien
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 196 sidor.
Mycket gott skick. ..............// En djupdykning i det italienska köket bjuder på fantastiska råvaror och utsökta smaker. Det är också det kök som ligger Alexandra Zazzi närmast hjärtat. Här delar hon med sig av sina favoriter bland italienska klassiker och moderna varian läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356426
- Titel
- Zazzis mat : med smak av Italien
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 900 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utmärkande för det italienska köket är de fantastiska råvarorna och utsökta smaker. Det är också den mat som ligger Alexandra Zazzi allra närmast. Här presenterar hon det bästa som Italien har att erbjuda bland buffémat, varmrätter, bakverk och desserter. Dessutom ger hon en inblick i den unika italienska kaffekulturen.
Detta är en riktig allroundkokbok som kan användas både till en större middag med många gäster, eller för den lilla familjen en vanlig vardag efter jobbet. Italienska klassiker varvas med moderna, nyskapade rätter där inspirationen ibland hämtats på annat håll än Italien.
Hur vet man att fisken är färsk? Hur får man köttet perfekt rosa? Hur förbereder och planerar man bäst en buffé? Många fakta och tips ger hjälp i köket och gör att boken också fungerar som en grundläggande handbok i matlagning.
Alexandra Zazzi
arbetar som kock och matskribent. Hon växte upp i Rapallo i norra Italien, men bor i dag i Göteborg där hon driver den italienska delikatessbutiken Pasta e Panini. Hon är en regelbunden medarbetare i Aftonbladet och Matmagasinet.
Natur & Kultur 1 9127356426 -
Zazzis pasta
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355063
- Titel
- Zazzis pasta
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 810 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En personlig kokbok med recept på läckra pastarätter, som pastaknyten med spenatfyllning och valnötssås, ugnsgratinerad pasta med soltorkade tomater och kyckling och mycket annat. Passionen för det italienska köket smittar av sig och Italien känns ständigt närvarande.
Pastan står i fokus i Alexandra Zazzis första kokbok. Dessutom får vi en informativ presentation av den underbara olivoljan – oumbärlig i ett äkta italienskt kök – och en lektion i hur man gör egen färsk pasta, t ex tortelloni rossi alla salvia med en smakrik hemlagad tomatsås till.
Här finns både snabba och prisvärda förslag på pastarätter och lite dyrare lyxigare när man känner för att spränga plånboken. Tips på barnens pastafavoriter och flera olika pastarecept med fisk, kött och grönsaker presenteras också.
Utöver ett 50-tal härliga pastarätter bjuder Alexandra på sig själv med små anekdoter och historier både från Sverige och från barndomsåren i norra Italien.
Alexandra Zazzi blev ett välbekant ansikte för den stora allmänheten då hon vann SVTs dokusåpa Robinson 1998. Tillsammans med sin man driver hon italienska gourmetbutiken PASTA e PANINI i centrala Göteborg, där hon själv är kökschef. Butiken fungerar även som cateringverksamhet och café. Hon skriver regelbundet i tidningen Matmagasinet och har tidigare bland annat kunnat ses som kock i TV 4. Som 11-åring
kom Alexandra till Sverige tillsammans med
sin italienske pappa och svenska mamma.
Lennart Sjöberg är matfotograf. Bl :a svarar han för fotot i fiskkokboken Ät mej.
Lars Åkerström är fotograf och har tagit bokens miljöbilder från Italien.
Natur & Kultur 1 9127355063 -
LIVSPUSSLET (HUR GÖR MAN?)
Inbunden bok. Bladh by Bladh. Första uppl. 2012. 191 sidor.
Nyskick. Oläst. Tillägnan från Katerina Janouch på främre försättsbladet. Förlagets mjukband med invikta flikar.
ANTOLOGI FRÅN 1,6 & 2,6 MILJONERKLUBBEN.
Vad är det som driver pusselgenerationen? Varför säger vi ja när vi egentligen vill säga nej? För att få var läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186603410
- Titel
- Livspusslet
- Författare
- Charles von Hofsten, Alexandra
- Förlag
- Bladh by Bladh
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 220 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hjälp! Hur får man livet att gå ihop?
Det där med att hålla hemmet ljust och fräscht, att ständigt prestera, vara snygg i kroppen tre veckor efter att tredje barnet på lika många år fötts och insikten om att VD-jobbet eller egentligen vilket jobb som helst kräver full närvaro är ingen lätt match. Och sambon var håller han hus nuförtiden?
Plötsligt känns livet som ett tivoli där man inte hinner åka alla karuseller.
Dags att prioritera? Men vems prioriteringar är det som gäller? Egnas? Andras? Mammas?
Kvinnor som är mitt i karriären och som föder sina barn förhoppningsvis i tid innan fertiliteten börjar dala utan att de har insett det har en tung skuta att ro. Kraven har vuxit. Förutom jobbet innefattar skutan också utseendet med Victoria Beckham-midja, tid för löpning i skogen och att hålla hemmet redo för Sköna Hem. Plus att man måste blogga. Och helst vara med i TV.
Visst är det ofta en självpåtagen roll att vara den duktiga flickan, att fixa allting, att kunna själv. Men är rollen egentligen så frivillig? Vad är det som driver pusselgenerationen? Varför säger vi ja när vi egentligen vill säga nej? För att få vara med? För att få revansch? Dagens kvinnor är fantastiska, duktiga, välutbildade och kan så mycket. De går långt i sina yrken och blir höga chefer genom sitt hårda jobb. Tappar de något på vägen? Offrar de för mycket?
Kanske finns en och annan förklaring i den här antologin. Här beskriver framgångsrika kvinnor sina känslor och hur de hanterar sin vardag.
Livspusslet är stundtals kul läsning, ibland mörk och emellanåt upplyftande, men alltid med hög igenkänningsfaktor.
Medverkande:
Alexandra Charles
Alexandra Zazzi
Annika Jankell
Anette Lefterow
Camilla Läckberg
Christin Mellner
Gabriella Svanberg
Helena Nyblom
Ingemo Bonnier
Jill Taube
Katerina Janouch
Mari Jungstedt
Maria Wells
Paula Ternström
Zinat Pirzadeh
2,6 miljonerklubben är den yngre systerklubben till välkända 1,6 miljonerklubben. Klubbens främsta syfte är att sprida information om kvinnors hälsa och livskvalitet. 2,6 miljonerklubben vänder sig till alla kvinnor mellan 25 och 45 år.
Bladh by Bladh Första 9789186603410 -
Zazzis mat : med smak av Italien
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 196 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356426
- Titel
- Zazzis mat : med smak av Italien
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 900 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utmärkande för det italienska köket är de fantastiska råvarorna och utsökta smaker. Det är också den mat som ligger Alexandra Zazzi allra närmast. Här presenterar hon det bästa som Italien har att erbjuda bland buffémat, varmrätter, bakverk och desserter. Dessutom ger hon en inblick i den unika italienska kaffekulturen.
Detta är en riktig allroundkokbok som kan användas både till en större middag med många gäster, eller för den lilla familjen en vanlig vardag efter jobbet. Italienska klassiker varvas med moderna, nyskapade rätter där inspirationen ibland hämtats på annat håll än Italien.
Hur vet man att fisken är färsk? Hur får man köttet perfekt rosa? Hur förbereder och planerar man bäst en buffé? Många fakta och tips ger hjälp i köket och gör att boken också fungerar som en grundläggande handbok i matlagning.
Alexandra Zazzi
arbetar som kock och matskribent. Hon växte upp i Rapallo i norra Italien, men bor i dag i Göteborg där hon driver den italienska delikatessbutiken Pasta e Panini. Hon är en regelbunden medarbetare i Aftonbladet och Matmagasinet.
Natur & Kultur 1 9127356426 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKINSTANT BOOK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789187795329
- Titel
- Taco, salsa & tequila
- Författare
- Zazzi, Alexandra
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 222 x 280 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hemligheten bakom en fantastisk taco? Såserna och kryddningen! Du som tycker att det är dags att fräscha upp fredagstacosen här är boken du har väntat på. Fyll brödet med pulled pork, fisk eller grönsaker, toppa med en god salsa och vips har du en gudomlig måltid.
Den här bokens tacos kräver lite mer av dig än att blanda köttfärs med en kryddmix men i gengäld får du en fantastisk smakupplevelse.
Bygg din egen taco och skapa magi på middagsbordet!
Kakao Förlag 9789187795329
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn