-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789198188950
- Titel
- Lägereldens mat
- Författare
- Andersson, Alf
- Förlag
- Storartad förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 210 x 210 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 410 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning över eld för jägare, fiskare och friluftsfolk. Från en av Sveriges mest kunniga vildmarkskockar (med 15 böcker i ämnet) och en överlevnadsexpert. Alf Anderssons och Juhas Rankinens vildmarkskokbok beskriver den svenska naturen och allt i den som du kan använda, tillaga och äta. Steg för steg beskriver de i text och bilder hur du behandlar och tillagar fisk och kött med olika metoder. De använder i regel primitiva metoder som öppen eld men också friluftskök.
Fotografen Jonas Gerdle har följt de båda och hans bilder skildrar på ett instruktivt sätt hur du kan lära dig att laga vildmarksmat som de här båda experterna. Hygienfrågor och redskapen du behöver för att lyckas behandlas också på ett pedagogiskt sätt.
Alla som är intresserade av natur och friluftsliv kommer att hitta något som angår dem i den här boken. Oavsett om de är jägare, fiskare, scouter eller bärplockare.Skogens skafferi och hur du lagar mat i det vilda.Alf och Juha har flyttat ut matlagningen i naturen och tillreder sin mat över lägerelden. Det här är en handbok i konsten att laga mat över eld för alla friluftsmänniskor. Man får lära sig eldkunskap, fjorton olika tillagningsmetoder, torka livsmedel, laga mat över eld med steg-för-steg-bilder. Även tillverkning av egna verktyg, hygien, att handskas med och förbereda råvaror på bästa sätt och näringslära finns med i denna grundliga bok.
Du hittar menyförlag för olika turer, tillagningstider, såsförslag, kryddor, skogens skafferi och grundrecept med bilder baserat på kött, fisk, fågel osv. Det här är helt enkelt en basbok för jägare, fiskare, scouter och alla andra friluftsmänniskor som tycker om att vistas i naturen.
Kort om de båda författarna:Alf Andersson har skrivit 15 böcker för jägare, fiskare och friluftsmänniskor om styckning av vilt, rökning av kött, fisk och handböcker som eftersök av vilt. Alf fick 2015 hedersdiplom av Hallands Matakademi för ”ett hållbart och etiskt nyttjande av de råvaror som står till buds i den halländska naturen”.
Juha Rankinen är en av grundarna till Vildmarksgymnasiet i Unnaryd där ungdomar lärde sig leva med naturen. Han har jobbat många år över hela världen som huvudinstruktör i vildmarkskunskap för engelska Ray Mears och kan sägas vara expert på människans förhållande till, och brukande av naturen.
Storartad förlag 9789198188950 -
Styckning av vilt : faktabok
Inbunden bok. Örkelljunga : Settern. 1988.
Mycket gott skick. Mycket fin bok. Nära nyskick?
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175862958
- Titel
- Styckning av vilt : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf - Johansson, Bengt G.
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1988
- Språk
- Svenska
Örkelljunga : Settern 9789175862958 -
Styckning av vilt : faktabok
Inbunden bok. Örkelljunga : Settern. 1992. 137 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175864013
- Titel
- Styckning av vilt : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf - Johansson, Bengt G.
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Örkelljunga : Settern 9789175864013 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175864402
- Titel
- Styckning av vilt : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf - Johansson, Bengt G.
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Settern 9789175864402 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175864655
- Titel
- Fisken efter fångsten
- Författare
- Andersson, Alf
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1996
- Språk
- Svenska
Örkelljunga : Settern 9789175864655 -
Okänt - osett - omtyckt
Inbunden bok. Vollsjö : Fritiof Nilsson Piraten sällskapet. 2009. 208 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197708524
- Titel
- Okänt - osett - omtyckt
- Författare
- Nilsson Piraten, Fritiof - Persson, Mikael - Andersson, Alf - Fritiof Nilsson Piraten sällskapet
- Förlag
- Vollsjö : Fritiof Nilsson Piraten sällskapet
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Vollsjö : Fritiof Nilsson Piraten sällskapet 9789197708524 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163132841
- Titel
- Billingen längesen
- Författare
- Andersson, Verna - Andersson, Arne - Brage, Alf
- Förlag
- Varnhem : V. Andersson
- Utgivningsår
- 2002
- Språk
- Svenska
Varnhem : V. Andersson 9789163132841 -
Billingen längesen 1 : om kalkarbetare, korgm...
Häftad bok. Skövde : Cradle Publishing. 2 uppl. 1994. 141 sidor.
Nära nyskick. 17x24 cm. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSkövde : Cradle Publishing 2 -
Styckning av vilt : älg, hjort, rådjur, vilds...
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 6 uppl. 2016. 128 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175866314
- Titel
- Styckning av vilt : älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel
- Författare
- Andersson, Alf
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ALLT OM VILTSTYCKNING!
Styckning av vilt är en viktig faktabok, inte minst för jägarfamiljen.
Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare!
ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL
Visar styckning steg för steg - en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv.
Mörning mogningslagring
Viltsmak
Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll
Hygien
Sjukt, skadat kött
Älg
Delning av älgkött
Hjort
Rådjur
Vildsvin
Hare
Fågel
Redskap
Bokförlaget Settern 6 9789175866314 -
Styckning av vilt. Faktabok
Inbunden bok.
Nära nyskick. Settern 1992. 137 sidor. Illustrerad i svarttryck. Dekorerat förlagsband. Ett obläddrat exemplar. Ryggen något blekt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175863790
- Titel
- Styckning av vilt : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf - Johansson, Bengt G.
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
9175863790 -
Hovdjur från hela världen
Inbunden bok. Folket i bilds förlag. 1970.
Nära nyskick. I takt med ett nyvaknat medvetande om betydelsen av natur och naturresurser, är det väsentligt att man redan i skolåldern bibringar barn och ungdom en intresseväckande och riktig information i dessa frågor.
Denna bok är avsedd att tjäna som bredvidläs läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFolket i bilds förlag -
Fiske på norrländskt vis
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1 uppl. 1986. 103 sidor.
Mycket gott skick. Bokförlaget Settern 1986. Inbundet dekorerat pappband, illustrerad med s/v bilder, 103 sidor. Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBokförlaget Settern 1 -
Sportfiskarens redskap : så gör du dem själv
Inbunden bok. Stockholm : Sportfiskarna. 1986.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Jättefint exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186786091
- Titel
- Sportfiskarens redskap : så gör du dem själv
- Författare
- Johansson, Bengt G. - Andersson, Alf
- Förlag
- Stockholm : Sportfiskarna
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Stockholm : Sportfiskarna 9186786091 -
Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och a...
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1 uppl. 2021. 109 sidor.
Nyskick.
FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9789175866758
- Titel
- Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser
- Författare
- Andersson, Alf
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 446 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Charkuteri för hemmabruk Gör korv, pålägg och andra delikatesserEn instruktionsbok, kokbok och receptsamling för den som vill öka på sina kunskaper och förmåga för tillverkning av charkuteriprodukter. Vänder sig till hemmakockar och andra intresserade som vill lära sig charkuterikonsten. Boken är skriven på ett lättsamt sätt och förklarar de olika charkuteriprocesserna enkelt och rakt. Tillverkningen av bokens charkuterier utgår från enkla råvaror och den utrustning de flesta har i sina kök. Recepten innehåller vanliga vardagliga ingredienser utan en massa konserveringsmedel och kemikalier. Boken visar tillverkning av olika sorters skinka, tunga, bresaola, torkat kött, rostbiff, rimmat kött, rökt fläsk, leverkorv, terriner, pastejer och patéer, charkuterier på fisk och inte minst alla ljuvliga korvar. Alf Andersson har arbetat professionellt med charkuteritillverkning och har skrivit flera böcker de senaste 30 åren. Böcker som tack vare sitt noggranna och pedagogiska sätt trycks i upplaga efter upplaga. Böcker som Styckning av vilt och Rökning Så röker du kött och fisk är älskade klassiker.Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå i boken. Charkuteri för hemmabruk är helt ensam i sitt slag i den svenska bokutgivningen. Tillförlitlig information om tillverkning av pålägg, korvar och delikatesser har länge efterfrågats och nu är boken här.
Bokförlaget Settern 1 9789175866758 -
Eftersök på älg och rådjur : faktabok
Inbunden bok. Umeå : Studiefrämjandet. 1993.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175863917
- Titel
- Eftersök på älg och rådjur : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf
- Förlag
- Umeå : Studiefrämjandet
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Umeå : Studiefrämjandet 9789175863917 -
Styckning av vilt - Älg, hjort, rådjur, vilds...
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 6 uppl. 1988. 128 sidor.
Mycket gott skick. Mycket gott skick
Se även mina andra annonser för samfraktInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175865522
- Titel
- Styckning av vilt - Älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel
- Författare
- Alf Andersson
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 1988
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu även med kapitel om hjort- och vildsvinsstyckning!
Alla styckningsbilder i färg!
Innehållsförteckning:
Inledning
Vad är kött?
Mörning - mogningslagring
Viltsmak
Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll
Sammanfattning
Hygien
Sjukt, skadat kött
Älg
Delning av älgkött
Hjort
Rådjur
Vildsvin
Hare
Fågel
Redskap
Böcker av Alf Andersson:
Styckning av vilt I, 1988
Passning av älg, 1990
Eftersök på älg och rådjur, 1992
Jägarens skinn och hudar, 1993
Fisken efter fångsten, 1996
Det viktiga eftersöket, 1999
Så röker du kött och fisk, 2000
Grilla vilt och fisk, 2002
Styckning av vilt II, 2003
Bokförlaget Settern 6 9789175865522 -
Grilla vilt och fisk (förlagsny bok)
Inbunden bok. Bokförlaget Settern, Örkelljunga. 1 uppl. 2002. 96 sidor.
Nyskick. Helt ny och oläst bok i tvärformat. Rikt illustrerad. Från bokens baksida: Så är mannen bakom succéboken Så röker du kött och fisk framme igen!
Denna gång handlar det om hur man på bästa sätt grillar vilt och fisk, samt hur man bygger olika slag av grill läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175865492
- Titel
- Grilla vilt och fisk
- Författare
- Alf Andersson
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 366 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Så är mannen bakom succéboken Så röker du kött och fisk framme igen!
Denna gång handlar det om hur man på bästa sätt grillar vilt och fisk, samt hur man bygger olika slag av grillar och tar hand om råvarorna från skog, sjö och mark för ett gott resultat. Allt genomfört på författarens sedvanliga noggranna och pedagogiska sätt, som blivit ett adelsmärke för hans populära böcker - vare sig det handlar om styckning av vilt, rensning av fisk, eftersök m.m. Recepten är många och skiftande, fotograferade av Christer Johansson, känd skribent och fotograf i fiskepressen. Han svarar också för bokens fina miljöfoton. Alf Andersson har gjort teckningarna i sin grillbok.
Böcker av Alf Andersson:
Styckning av vilt I, 1988
Passning av älg, 1990
Eftersök på älg och rådjur, 1992
Jägarens skinn och hudar, 1993
Fisken efter fångsten, 1996
Det viktiga eftersöket, 1999
Så röker du kött och fisk, 2000
Grilla vilt och fisk, 2002
Styckning av vilt II, 2003
M.R.2007
Bokförlaget Settern, Örkelljunga 1 9789175865492 -
Så röker du kött och fisk (förlagsny bok)
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1 uppl. 2014. 96 sidor.
Nyskick. Tvärformat. Rikt illustrerad. Från bokens baksida: Så röker du kött och fisk är en faktabok som passar alla från nybörjare till kunniga rökare. Författaren Alf Andersson tar upp allt från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175865133
- Titel
- Så röker du kött och fisk
- Författare
- Alf Andersson
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 377 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Så röker du kött och fisk är en faktabok som passar alla från nybörjare till kunniga rökare.
Författaren Alf Andersson tar upp allt från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Författare lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.
Bygg din egen rök
För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar. Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.
Många recept, samt hur man gör och röker korv!
Ytterligare författare: Andersson, Alf
Bokförlaget Settern 1 9789175865133 -
Regnbågen och regnbågsfisket : [en faktabok]
Inbunden bok. Örkelljunga : Settern. 1994. 80 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175864396
- Titel
- Regnbågen och regnbågsfisket : [en faktabok]
- Författare
- Nilsson, Olle W. - Andersson, Alf
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Örkelljunga : Settern 9789175864396 -
Styckning av vilt faktabok
Inbunden bok.
Gott skick. Settern. uppl.5. 1994. 137 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175864402
- Titel
- Styckning av vilt : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf - Johansson, Bengt G.
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
9789175864402 -
Billingen längesen 3 : om amerikafarare, anlä...
Häftad bok. Järna : Cradle Publ. ; Skövde : Karlstedts bokh. 1 uppl. 1995. 208 sidor.
Gott skick. 17x24 cm. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188158116
- Titel
- Billingen längesen
- Författare
- Andersson, Verna - Andersson, Arne - Brage, Alf
- Förlag
- Järna : Cradle Publ. ; Skövde : Karlstedts bokh
- Utgivningsår
- 1995
- Språk
- Svenska
Järna : Cradle Publ. ; Skövde : Karlstedts bokh 1 9789188158116 -
Styckning av vilt : faktabok
Inbunden bok. Örkelljunga : Settern. 1990. 137 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175862958
- Titel
- Styckning av vilt : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf - Johansson, Bengt G.
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1988
- Språk
- Svenska
Örkelljunga : Settern 9789175862958 -
Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och a...
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1 uppl. 2021. 109 sidor.
Nära nyskick. För den intresserade hemmakocken har du här en bok med instruktioner och recept för tillverkning av charkuteriprodukter utan konserveringsmedel och kemikalier. En rak och lättsam bok där du får en genomgång av alla steg i processen. Från råvaror och utrus läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175866758
- Titel
- Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser
- Författare
- Andersson, Alf
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 446 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Charkuteri för hemmabruk Gör korv, pålägg och andra delikatesserEn instruktionsbok, kokbok och receptsamling för den som vill öka på sina kunskaper och förmåga för tillverkning av charkuteriprodukter. Vänder sig till hemmakockar och andra intresserade som vill lära sig charkuterikonsten. Boken är skriven på ett lättsamt sätt och förklarar de olika charkuteriprocesserna enkelt och rakt. Tillverkningen av bokens charkuterier utgår från enkla råvaror och den utrustning de flesta har i sina kök. Recepten innehåller vanliga vardagliga ingredienser utan en massa konserveringsmedel och kemikalier. Boken visar tillverkning av olika sorters skinka, tunga, bresaola, torkat kött, rostbiff, rimmat kött, rökt fläsk, leverkorv, terriner, pastejer och patéer, charkuterier på fisk och inte minst alla ljuvliga korvar. Alf Andersson har arbetat professionellt med charkuteritillverkning och har skrivit flera böcker de senaste 30 åren. Böcker som tack vare sitt noggranna och pedagogiska sätt trycks i upplaga efter upplaga. Böcker som Styckning av vilt och Rökning Så röker du kött och fisk är älskade klassiker.Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå i boken. Charkuteri för hemmabruk är helt ensam i sitt slag i den svenska bokutgivningen. Tillförlitlig information om tillverkning av pålägg, korvar och delikatesser har länge efterfrågats och nu är boken här.
Bokförlaget Settern 1 9789175866758 -
Styckning av vilt. Älg, hjort, rådjur, vildsv...
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 8, starkt reviderad uppl. 2003. 128 sidor.
Mycket gott skick. [+] Förstörda stekar eller rätt omhändertaget. SÅ styckar man vilt på rätt sätt. Lär rätt kunskap så du inte styckar sönder värdefullt fångat kött. (Av förf. utg.: Styckning av vilt; Passning av älg; Eftersök av älg och rådjur; Jägarens skinn och hudar; D läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175865521
- Titel
- Styckning av vilt - Älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel
- Författare
- Alf Andersson
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 1988
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu även med kapitel om hjort- och vildsvinsstyckning!
Alla styckningsbilder i färg!
Innehållsförteckning:
Inledning
Vad är kött?
Mörning - mogningslagring
Viltsmak
Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll
Sammanfattning
Hygien
Sjukt, skadat kött
Älg
Delning av älgkött
Hjort
Rådjur
Vildsvin
Hare
Fågel
Redskap
Böcker av Alf Andersson:
Styckning av vilt I, 1988
Passning av älg, 1990
Eftersök på älg och rådjur, 1992
Jägarens skinn och hudar, 1993
Fisken efter fångsten, 1996
Det viktiga eftersöket, 1999
Så röker du kött och fisk, 2000
Grilla vilt och fisk, 2002
Styckning av vilt II, 2003
Bokförlaget Settern 8, starkt reviderad 9175865521 -
Grilla vilt och fisk
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1 uppl. 2002. 96 sidor.
Nyskick. Många och skiftande recept. (Av förf. utg.: Styckning av vilt; Passning av älg; Eftersök av älg och rådjur; Jägarens skinn och hudar; Det viktiga eftersöket; Grilla vilt och fisk; Fisken efter fångsten; Så röker du kött och fisk; Från håv till tallrik; Vi läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175865491
- Titel
- Grilla vilt och fisk
- Författare
- Alf Andersson
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 366 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Så är mannen bakom succéboken Så röker du kött och fisk framme igen!
Denna gång handlar det om hur man på bästa sätt grillar vilt och fisk, samt hur man bygger olika slag av grillar och tar hand om råvarorna från skog, sjö och mark för ett gott resultat. Allt genomfört på författarens sedvanliga noggranna och pedagogiska sätt, som blivit ett adelsmärke för hans populära böcker - vare sig det handlar om styckning av vilt, rensning av fisk, eftersök m.m. Recepten är många och skiftande, fotograferade av Christer Johansson, känd skribent och fotograf i fiskepressen. Han svarar också för bokens fina miljöfoton. Alf Andersson har gjort teckningarna i sin grillbok.
Böcker av Alf Andersson:
Styckning av vilt I, 1988
Passning av älg, 1990
Eftersök på älg och rådjur, 1992
Jägarens skinn och hudar, 1993
Fisken efter fångsten, 1996
Det viktiga eftersöket, 1999
Så röker du kött och fisk, 2000
Grilla vilt och fisk, 2002
Styckning av vilt II, 2003
M.R.2007
Bokförlaget Settern 1 9175865491 -
Eftersök på älg och rådjur. Faktabok.
Inbunden bok. Settern. 1 uppl. 1992. 87 sidor.
Mycket gott skick. SÅ bedriver man eftersök på skadskjutet vilt. Nödvändig och lärorik faktabok för alla hundförande jägare. (Av förf. utg.: Styckning av vilt; Passning av älg; Eftersök av älg och rådjur; Jägarens skinn och hudar; Det viktiga eftersöket; Grilla vilt och fis läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175863917
- Titel
- Eftersök på älg och rådjur : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf
- Förlag
- Umeå : Studiefrämjandet
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Settern 1 9789175863917 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789197708579
- Titel
- Okänt - osett - omtyckt
- Författare
- Nilsson Piraten, Fritiof - Persson, Mikael - Andersson, Alf - Fritiof Nilsson Piraten sällskapet
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
9789197708579 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175864655
- Titel
- Fisken efter fångsten
- Författare
- Andersson, Alf
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1996
- Språk
- Svenska
Settern 9789175864655 -
Okänt - osett - omtyckt
Inbunden bok. Vollsjö : Fritiof Nilsson Piraten sällskapet. 2009. 208 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197708524
- Titel
- Okänt - osett - omtyckt
- Författare
- Nilsson Piraten, Fritiof - Persson, Mikael - Andersson, Alf - Fritiof Nilsson Piraten sällskapet
- Förlag
- Vollsjö : Fritiof Nilsson Piraten sällskapet
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Vollsjö : Fritiof Nilsson Piraten sällskapet 9789197708524 -
Styckning av vilt : faktabok
Inbunden bok. Örkelljunga : Settern. 1992. 137 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Hylla 3 avd 7
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175864013
- Titel
- Styckning av vilt : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf - Johansson, Bengt G.
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Örkelljunga : Settern 9789175864013
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn