-
En kocks resa. Sökandet efter den perfekta må...
Inbunden bok. Prisma. 2007. 269 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
En kocks resa - sökandet efter den perfekta m...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 269 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847863
- Titel
- En kocks resa
- Författare
- Anthony Bourdain
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 236 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ingen skriver om mat som Anthony Bourdain. Med bästsäljaren Kitchen Confidential blev han världskänd för sina skandalösa avslöjanden om hur det egentligen går till bakom kulisserna på lyxkrogarna. Nu är han tillbaka efter en minst sagt speciell jorden-runt-resa!
Vi får följa stjärnkocken världen runt i åtta månader medan han prövar sig igenom alla upptänkliga lokala läckerheter – från det finstämda till det bisarra. I Japan prövar han den extremt giftiga blåsfisken Fugu, som bara får tillredas av specialutbildade kockar. Han reser in i djupaste röda khmer-land till Phnom Phen´s Gun Club, dinerar med gangsters i Ryssland och återvänder till den lilla fiskebyn La Teste där han som barn åt sitt första ostron.
Med sitt råa, egensinniga språk redogör Bourdain briljant med massor av svart humor för sitt outtröttliga letande efter den perfekta måltiden i världens alla hörn. Här är Anthonys egen lista över fem ”delikatesser” han har lyckats svälja ner på vägen:
1. Färskt kobrahjärta som fortfarande slår, nersköljt med blod och galla (inte så illa faktiskt, men jag kunde ha varit utan gallan, eftersom jag producerar tillräckligt själv.)
2. Löskokt ankembryo (överraskande nogvar de knapriga näbb- och fjäderbitarna det bästa, gulan och vitan var inget vidare.)
3. Krispigt friterade trädlarver (jag önskar bara att de inte hade visat mig dem levande innan.)
4. Marinerad grillad kalvmage (köttig och delikat! Kul för hela familjen!)
5. Rostade fårtestiklar (fantastiskt fluffiga – tänk luftig, lammig bräss. Kanske blir New Yorks ”next big thing”, jag måste bara hitta några Berberkockar först…)
Prisma 1 9789151847863 -
Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 296 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Rak och ren utan namn eller slitage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100575748
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Albert Bonniers Förlag 9789100575748 -
Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
Pocketbok. Bonnier Pocket. 2018. 296 sidor.
Nära nyskick. Mycket fint, spänstigt ex med slät rygg. Nyskick?
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174297539
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Bonnier Pocket
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 111 x 179 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 169 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Bonnier Pocket 9789174297539 -
Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2001. 296 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Lagerplats V7
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100575748
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Albert Bonniers Förlag 9789100575748 -
Bobby Gold
Häftad bok. Canongate Books Publishing Limited. 2002. 120 sidor.
ISBN 184195327x
Gott skick. Fint exemplar. På engelska.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKCanongate Books Publishing Limited 184195327x -
World Travel
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. HarperCollins US. 2021. 472 sidor. Oläst. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780062802798
- Titel
- World Travel
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Harper Collins USA
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 472 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 164 x 234 mm Ryggbredd 34 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- A guide to some of the worlds most fascinating places, as seen and experienced by writer, television host, and relentlessly curious traveler Anthony Bourdain Anthony Bourdain saw more of the world than nearly anyone. His travels took him from the hidden pockets of his hometown of New York to a tribal longhouse in Borneo, from cosmopolitan Buenos Aires, Paris, and Shanghai to Tanzanias utter beauty and the stunning desert solitude of Omans Empty Quarterand many places beyond. InWorld Travel, a life of experience is collected into an entertaining, practical, fun and frank travel guide that gives readers an introduction to some of his favorite placesin his own words. Featuring essential advice on how to get there, what to eat, where to stay and, in some cases, what to avoid,World Travelprovides essential context that will help readers further appreciate the reasons why Bourdain found a place enchanting and memorable. Supplementing Bourdains words are a handful of essays by friends, colleagues, and family that tell even deeper stories about a place, including sardonic accounts of traveling with Bourdain by his brother, Christopher; a guide to Chicagos best cheap eats by legendary music producer Steve Albini, and more. Additionally, each chapter includes illustrations byWesley Allsbrook. For veteran travelers, armchair enthusiasts, and those in between,World Traveloffers a chance to experience the world like Anthony Bourdain.
9780062802798 -
Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2001. 296 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en f läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100575748
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Albert Bonniers Förlag 9789100575748 -
Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2001. 296 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100575747
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Albert Bonniers Förlag 9100575747 -
Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2001. 296 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Fint begagnat skick. Saknar skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100575747
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Albert Bonniers Förlag 9100575747 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151847863
- Titel
- En kocks resa
- Författare
- Anthony Bourdain
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 236 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ingen skriver om mat som Anthony Bourdain. Med bästsäljaren Kitchen Confidential blev han världskänd för sina skandalösa avslöjanden om hur det egentligen går till bakom kulisserna på lyxkrogarna. Nu är han tillbaka efter en minst sagt speciell jorden-runt-resa!
Vi får följa stjärnkocken världen runt i åtta månader medan han prövar sig igenom alla upptänkliga lokala läckerheter – från det finstämda till det bisarra. I Japan prövar han den extremt giftiga blåsfisken Fugu, som bara får tillredas av specialutbildade kockar. Han reser in i djupaste röda khmer-land till Phnom Phen´s Gun Club, dinerar med gangsters i Ryssland och återvänder till den lilla fiskebyn La Teste där han som barn åt sitt första ostron.
Med sitt råa, egensinniga språk redogör Bourdain briljant med massor av svart humor för sitt outtröttliga letande efter den perfekta måltiden i världens alla hörn. Här är Anthonys egen lista över fem ”delikatesser” han har lyckats svälja ner på vägen:
1. Färskt kobrahjärta som fortfarande slår, nersköljt med blod och galla (inte så illa faktiskt, men jag kunde ha varit utan gallan, eftersom jag producerar tillräckligt själv.)
2. Löskokt ankembryo (överraskande nogvar de knapriga näbb- och fjäderbitarna det bästa, gulan och vitan var inget vidare.)
3. Krispigt friterade trädlarver (jag önskar bara att de inte hade visat mig dem levande innan.)
4. Marinerad grillad kalvmage (köttig och delikat! Kul för hela familjen!)
5. Rostade fårtestiklar (fantastiskt fluffiga – tänk luftig, lammig bräss. Kanske blir New Yorks ”next big thing”, jag måste bara hitta några Berberkockar först…)
Prisma 1 9789151847863 -
KITCHEN CONFIDENTIAL
Pocketbok. ALBERT BONNIERS FÖRLAG. 2002. 296 sidor.
Hyggligt skick. EN KOCKS BEKÄNNELSER, POCKET, ART NR 28193
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKALBERT BONNIERS FÖRLAG -
Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
Pocketbok. Bonnier Pocket. 2018. 296 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobb läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174297539
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Bonnier Pocket
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 111 x 179 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 169 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Bonnier Pocket 9789174297539 -
En kocks resa
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 269 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Helt och rent innanmäte.
Omslaget har slitage av normal grad.
Läst ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847863
- Titel
- En kocks resa
- Författare
- Anthony Bourdain
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 236 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ingen skriver om mat som Anthony Bourdain. Med bästsäljaren Kitchen Confidential blev han världskänd för sina skandalösa avslöjanden om hur det egentligen går till bakom kulisserna på lyxkrogarna. Nu är han tillbaka efter en minst sagt speciell jorden-runt-resa!
Vi får följa stjärnkocken världen runt i åtta månader medan han prövar sig igenom alla upptänkliga lokala läckerheter – från det finstämda till det bisarra. I Japan prövar han den extremt giftiga blåsfisken Fugu, som bara får tillredas av specialutbildade kockar. Han reser in i djupaste röda khmer-land till Phnom Phen´s Gun Club, dinerar med gangsters i Ryssland och återvänder till den lilla fiskebyn La Teste där han som barn åt sitt första ostron.
Med sitt råa, egensinniga språk redogör Bourdain briljant med massor av svart humor för sitt outtröttliga letande efter den perfekta måltiden i världens alla hörn. Här är Anthonys egen lista över fem ”delikatesser” han har lyckats svälja ner på vägen:
1. Färskt kobrahjärta som fortfarande slår, nersköljt med blod och galla (inte så illa faktiskt, men jag kunde ha varit utan gallan, eftersom jag producerar tillräckligt själv.)
2. Löskokt ankembryo (överraskande nogvar de knapriga näbb- och fjäderbitarna det bästa, gulan och vitan var inget vidare.)
3. Krispigt friterade trädlarver (jag önskar bara att de inte hade visat mig dem levande innan.)
4. Marinerad grillad kalvmage (köttig och delikat! Kul för hela familjen!)
5. Rostade fårtestiklar (fantastiskt fluffiga – tänk luftig, lammig bräss. Kanske blir New Yorks ”next big thing”, jag måste bara hitta några Berberkockar först…)
Prisma 1 9789151847863 -
Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
Pocketbok. Bonnier Pocket. 2018. 296 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174297539
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Bonnier Pocket
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 111 x 179 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 169 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Bonnier Pocket 9789174297539 -
Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
Pocketbok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 296 sidor.
Mycket gott skick. Pärmen är svagt sliten i kanterna och har två läsveck i ryggen vilket inte framgår av bilden, inlagan dock i mycket gott skick.
Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anth läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100579319
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 111 x 178 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 168 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Albert Bonniers Förlag 9789100579319 -
Kitchen Confidential. En kocks bekännelser
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bonniers 2001. 1:a svenska uppl. 296,(1) sidor. Pappband med skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100575747
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
9100575747 -
Kitchen Confidential. En kocks bekännelser
Pocketbok. Bonnier Pocket. 2018. 296 sidor.
Mycket gott skick. Rakt ex, ej läsränder. Inlagan svagt gulnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174297539
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Bonnier Pocket
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 111 x 179 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 169 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Bonnier Pocket 9789174297539 -
Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
Pocketbok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 296 sidor.
Nära nyskick. I Kitchen Confidential berättar han om sitt liv bakom lyxkrogarnas kulisser, från de första insikterna om vad mat kan vara, till lärlingsåren i USA och Europa, och till den mogne köksmästarens långt ifrån glamourösa vardag. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100579319
- Titel
- Kitchen Confidential : en kocks bekännelser
- Författare
- Bourdain, Anthony
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 111 x 178 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 168 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter tjugofem år av sex, droger, dåligt uppförande och matlagning i den högre skolan beslutar sig kocken och författaren Anthony Bourdain för att ge sin bild av livet i restaurangköken - från hans första ostron i Frankrike till jobbet som diskare på en fiskrestaurant i Provincetown; från köket på Rainbow Room högst upp i Rockefeller Center till möten med knarklangare i East Village, från Tokyo till Paris och tillbaka till New York igen. Med stor kärlek, humor och passion berättar Anthony Bourdain om det hårda livet i restaurangköken.
Albert Bonniers Förlag 9100579319 -
The Best American Travel Writing
Häftad bok. Houghton Mifflin Company. 2008. 292 sidor.
ISBN 9780618858644
Nära nyskick. Anthony Bourdain, editor, is a well-known chef and author of Kitchen Confidential (available in Swedish from Hallin Kommunikation).
Contents: Bill Buford: Extreme chocolate; Ian Buruma: Phnom Penh now; John Lancaster: Next Stop, Squalor; Pankaj Misha: T läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHoughton Mifflin Company 9780618858644 -
EN KOCKS RESA sökandet efter den perfekta mål...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 269 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847863
- Titel
- En kocks resa
- Författare
- Anthony Bourdain
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 236 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ingen skriver om mat som Anthony Bourdain. Med bästsäljaren Kitchen Confidential blev han världskänd för sina skandalösa avslöjanden om hur det egentligen går till bakom kulisserna på lyxkrogarna. Nu är han tillbaka efter en minst sagt speciell jorden-runt-resa!
Vi får följa stjärnkocken världen runt i åtta månader medan han prövar sig igenom alla upptänkliga lokala läckerheter – från det finstämda till det bisarra. I Japan prövar han den extremt giftiga blåsfisken Fugu, som bara får tillredas av specialutbildade kockar. Han reser in i djupaste röda khmer-land till Phnom Phen´s Gun Club, dinerar med gangsters i Ryssland och återvänder till den lilla fiskebyn La Teste där han som barn åt sitt första ostron.
Med sitt råa, egensinniga språk redogör Bourdain briljant med massor av svart humor för sitt outtröttliga letande efter den perfekta måltiden i världens alla hörn. Här är Anthonys egen lista över fem ”delikatesser” han har lyckats svälja ner på vägen:
1. Färskt kobrahjärta som fortfarande slår, nersköljt med blod och galla (inte så illa faktiskt, men jag kunde ha varit utan gallan, eftersom jag producerar tillräckligt själv.)
2. Löskokt ankembryo (överraskande nogvar de knapriga näbb- och fjäderbitarna det bästa, gulan och vitan var inget vidare.)
3. Krispigt friterade trädlarver (jag önskar bara att de inte hade visat mig dem levande innan.)
4. Marinerad grillad kalvmage (köttig och delikat! Kul för hela familjen!)
5. Rostade fårtestiklar (fantastiskt fluffiga – tänk luftig, lammig bräss. Kanske blir New Yorks ”next big thing”, jag måste bara hitta några Berberkockar först…)
Prisma 1 9789151847863 -
En kocks resa.
Förlagsband med skyddsomslag. Undertitel på skyddsomslaget "Sökandet efter den perfekta måltiden". 2007
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847863
- Titel
- En kocks resa
- Författare
- Anthony Bourdain
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 236 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ingen skriver om mat som Anthony Bourdain. Med bästsäljaren Kitchen Confidential blev han världskänd för sina skandalösa avslöjanden om hur det egentligen går till bakom kulisserna på lyxkrogarna. Nu är han tillbaka efter en minst sagt speciell jorden-runt-resa!
Vi får följa stjärnkocken världen runt i åtta månader medan han prövar sig igenom alla upptänkliga lokala läckerheter – från det finstämda till det bisarra. I Japan prövar han den extremt giftiga blåsfisken Fugu, som bara får tillredas av specialutbildade kockar. Han reser in i djupaste röda khmer-land till Phnom Phen´s Gun Club, dinerar med gangsters i Ryssland och återvänder till den lilla fiskebyn La Teste där han som barn åt sitt första ostron.
Med sitt råa, egensinniga språk redogör Bourdain briljant med massor av svart humor för sitt outtröttliga letande efter den perfekta måltiden i världens alla hörn. Här är Anthonys egen lista över fem ”delikatesser” han har lyckats svälja ner på vägen:
1. Färskt kobrahjärta som fortfarande slår, nersköljt med blod och galla (inte så illa faktiskt, men jag kunde ha varit utan gallan, eftersom jag producerar tillräckligt själv.)
2. Löskokt ankembryo (överraskande nogvar de knapriga näbb- och fjäderbitarna det bästa, gulan och vitan var inget vidare.)
3. Krispigt friterade trädlarver (jag önskar bara att de inte hade visat mig dem levande innan.)
4. Marinerad grillad kalvmage (köttig och delikat! Kul för hela familjen!)
5. Rostade fårtestiklar (fantastiskt fluffiga – tänk luftig, lammig bräss. Kanske blir New Yorks ”next big thing”, jag måste bara hitta några Berberkockar först…)
9789151847863
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn